Elitaire Misdaad

ABN voor ‘slechts’ 10 miljoen naar de ‘Graai-beurs’. €50 miljoen voor de Ratten in pak te verdelen.

(Van onze Internationale Elite- Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Aanvankelijk zou de grootse Portugese Bank “Banco Espirito Santo (BES)”de beursgang begeleiden, maar helaas Jeroen Dijsselbloemwerd hun Topman Gangster Salgado voortijdig door de Portugees Justitie aangehouden tot verdriet van ‘Übermensch Dijsselbloem’.De corrupte Top VVD-er en oplichter Michael Enthoven van het staatsagentschap NLFI trekt nog steeds aan de touwtjes. Het wordt eentonig maar zowel de Minister van Financiën voor de Rijken ‘PvdA Gluiperd Jeroen D’., alsmede de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’ hebben nog steeds geen vervolging ingesteld tegen Enthoven nadat hij betrapt was op o.a. corruptie. De belastingbetaler hoeft niet diep in de buidel te tasten volgens de ‘Telegraf’ om de Bankier-gangster te betalen, die ‘werken’ aan de beursgang van ABN Amro met zijn ‘TBS-Commissarissen’. De ervaring met de bonussen onder de reed van Dijsselbloem in deze Graai-kringen en zijn misdadig gedrag tegen Griekenland leert ons dat alles dat uit de koker van Dijsselbloem komt een grote PvdA Natte scheet Leugen is.

Michael EnthovenDat blijkt uit een ‘bral-brief’ van het corrupte staatsagentschap NLFI. In totaal krijgen alle betrokken Misdaad-banken samen €4,5 miljoen te verdelen, plus een maximale onkostenvergoeding van €50.000 per Misdaadbank. De louche advocaat die het prospectus schrijft, ontvangt nog het meeste van alle adviseurs, namelijk ‘slecht’  €400.000. Daarmee slaagt minister Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken) erin de nodeloze Graai-kosten voor de ‘Gaai-beursgang’ relatief laag te houden(kuch). Daar en tegen verliest de belasting betaler wel 15 miljard op deze beursgang en moet de belasting betaler wederom weer diep in de buidel tasten net als toen zijn voorganger de PvdA ex Minister van financiën en tegenwoordig ‘Declaratie-Boef Wouter B.’  de leeg geplunderde ABN moest redden uit de klauwen van de VVD Bankier-gangsters en dat kostte toen 30 miljard.

Economy Class is voor het Klootjes Volk.VIP Embraer Lineage 1000 van 38 miljoen pond cadeau voor King Willem en Queen Maxima.
„Dit wordt de goedkoopste beursgang ooit. Onze Elite mensen zullen economy class moeten vliegen als ze de ‘Geld-Maffia-investeerders‘ in Londen of de VS gaan bezoeken, “liegt een verbouwereerde Bankier-gangster, die wijst op de kosten die al gemaakt zijn en net uit een sexhuis komt kennelijk nog half stoned van de cocaïne is. Een collega zit anders in de Graai wedstrijd: „Het wordt tijd dat banken iets terugdoen voor de samenleving door nu eens keer wat minder te Graaien en te jatten, maar het zijn nog altijd bedragen die ‘Jan met de Pet’ zijn hele leven niet ziet, haha ah. Bovendien, dit is een prestigieuze Graai-klus, daar wil je gewoon bij zijn als “Snake in Suit”.

Voor niets gaat de zon op in “Banana-Fraude-Nederland”. (Bron: Vrije Universiteit Amsterdam(VU) :Nederland fraudeland)

Volgens bronnen in de criminele markt hebben Deutsche Misdaad Bank en de notoire ‘Crime Groupe Morgan Stanley’, de twee banken die afgelopen vrijdag samen met ABN Amro  werden benoemd tot de eindverantwoordelijke begeleidersWitwassers voor de beursgang, Gerrit Zalmaangeboden om hun werk voor niets te doen (En veel echt werk is het sowieso niet).  Wie dat sprookje vandaag de dag  nog geloofd is ronduit een ‘PvdA-Mongool’. Hoe het ook zij sinds de Beursgang een feit is verkeert de Boss van de ABN,  de Top VVD-er ‘Drag Queen Gerrit Z.’  in extase en loop constant  I did it my way te zingen verkleedt als ‘vrouw’ kennelijk met een Virborater in zijn reet . Het is ons niet bekend of de Drag Queen onder dagelijkse invloed is van Cocaïne en/of drank.  Maar om je als de CEO van een grote Staats-bank publiekelijk te verkleden als zingende Drag Queen op je werk kan een normaal mens toch niet nuchter zijn, of wel? Een dergelijke vertoning van een prominent VVD-lid hoort toch thuis op de ‘VVD-Gay boot’ van ‘Captain Pedo Rose Ed Nijpels’. Opvallend trouwen dat er tijden de “Gay-Canel-Parade” te Amsterdam-Noir nooit ook maar een Cocaïne-dealer of ‘Jongens Pooier’ wordt gearresteerd, maar dat ter zijnde.

Gerit Zalm in Graai en Naai extase. Kamermeerderheid proost met Bitter lemon op ‘Graai-beursgang’ ABN Amro misdaadgroep.
De komende maand worden nog zes tot acht Misdaad banken extra ingehuurd en die gaan volgens het ‘Dijsselbloem-sprookje’ zelfs betalen om mee te mogen doen. Wat er werkelijk gaat worden geklauwd door de Ratten in pak horen wij zo ongeveer weer naar een jaar of vijf bij de zoveelste ‘Bral-Parlementaire commissie’. Gewoonlijk is bij een beursgang een ‘Graai-fee van 3% van de totale transactiewaarde gebruikelijk’. Zo betaalde frisdrankfabrikant Refresco in mei nog €25,6 miljoen aan bankier-gangsters en louche corrupte advocaten voor zijn beursgang. Dat stel heeft maanden zich te pletter geneukt in de meest prestigieuze sexhuisen, waarbij ‘Lord-Cocaïne’ een kleine jongen is. Bij privatiseringen ( ander woord voor roven en plunderen van ‘Jan met de Pet’) geldt 1%, bij ABN nog altijd goed voor €30 tot €50 miljoen die de Ratten in pak kunnen verdelen. ABN-misdaadgroep heeft momenteel een boekwaarde van €15,6 miljard, naar verwachting gaat in eerste instantie een kwart van de aandelen naar de Graai-beurs.

De laatste Amsterdamse arbeider in het Verzet tegen de ‘Elite-Besatzungsmächte’.

21 antwoorden »

 1. 10 miljoen? Sja alle beetjes helpen

  Nu de libor 143 triljoen euro vanwaar 100 triljoen verzwegen met man &macht

  De Goud frauden lijken nóg een wat factoortjes erger te zijn

  Gold Manipulation: It’s Much Bigger Than You Think – Dave Kranzler – Ponzi scheme which enables them to loot and confiscate middle class wealth http://beforeitsnews.com/alternative/2015/07/gold-manipulation-its-much-bigger-than-you-think-dave-kranzler-3192058.html

  Like

  • Ja snapt dat met al die waarlijke gigafrauden der adel en centraalbankiers een zee van lokale nationale schanden en frauden ze een welkom afleiding rekking en verbloeming is? Geholpen door de bankiers ingestelde woekerlonen woekerbonussen en woekerhandshakes ..terreur aanslagen en rampen op rij..kleinsma´s en schippers per peleton

   Like

 2. Het begrip “graaien” bezien vanuit het ongerijmde:

  Een bevriend ingenieur electrotechniek kreeg tijdens zijn opleiding ook met economie te maken omdat sommigen van hen na de opleiding als zelfstandig ondernemer gaat werken. En wat hij daar zoal te leren kreeg? “Het inkomen is evenredig met het maatschappelijke belang van een functie”.

  Maar is dat wel zo? Wat als Frans Timmermans, Emiel Roemer of Erik Staal morgen dood zouden neervallen….zou u ze dan werkelijk missen in uw leven?
  Maar als de vuilnisman of de mevrouw van de gezondheidszorg niet meer zouden komen dan denk ik dat u die wel degelijk zou missen.

  M.a.w: “Het inkomen van een functie is OMGEKEERD evenredig met het maatschappelijk belang ervan”.

  Like

 3. Opvang daklozen zit vol Polen

  DEN HAAG – Werkloze Polen en Bulgaren kloppen steeds vaker aan bij organisaties voor dak- en thuislozenopvang in Nederland. Gemeenten en opvanginstanties, zoals het Leger des Heils, weten zich geen raad met de werkloze arbeidsmigranten. De noodopvang is niet bedoeld voor deze nieuwe, groeiende probleemgroep.

  Polen zijn sinds 1 mei 2004 mede EU-burgers. Sinds 1 mei 2007 staat het ze vrij hier te werken en te wonen, maar niet om onbeperkt en soms onverzekerd gebruik te maken van zorg en sociale voorzieningen. Zonder geld en zonder baan belanden ze geregeld in de dag- en nachtopvang. Bij opvanginstanties geldt echter steeds vaker het credo ‘eigen zwervers eerst’. Gemeenten geven hulporganisaties geld om mensen met problemen uit hun eigen regio te helpen. Voor asielzoekers zijn aparte circuits. Polen en Bulgaren horen nergens bij.

  Voor een kleine groep werkzoekende Oost-Europeanen is de daklozenopvang het startpunt voor een leven in Nederland. Ze komen op de bonnefooi naar Nederland en eten en slapen eerst bij het Leger des Heils. De meesten vinden snel werk en verdwijnen uit beeld van de hulpverleners. Ook slachtoffers van malafide uitzendbureaus of slechte huisbazen komen er terecht. “Goede werkgevers regelen huisvesting, maar in de minder bonafide uitzendbranche loopt het nog wel eens spaak”, vertelt Ineke Smit van de Federatie Opvang.

  Like

  • Propaganda om arme sloebers tegen elkaar op te zetten

   Begrijp de CBS niet dat je alles ken google wat nieuws feiten
   waren en was en zelf wat nog ken komen

   Begrijp de pestcultuur de heerst bij de gemeentelijk instantie
   me Pastoor Steve Brown heeft vele stukjes
   over die onderwerpen op zijn blog

   Like

 4. Kijk, van de VVD weet je tenminste waar je aan toe bent, hoewel zij het vrij ondernemerschap voor het MKB ook helemaal verkracht hebben tgv de multinationals. De VVD is gewoon een rechtse communistische partij geworden, waar vrijheid, volk en democratie helemaal niet toe doen.
  Hans Wiegel weet dat, maar zegt er niet veel over.
  Frits Bolkestein kon tenminste nog iets zinnigs zeggen, maar met die Halve Zijlstra heb je een 2e hands-mentaliteits-autoverkoper en volstrekt geflipte frusto-ego in 1 persoon als partijleider.

  Wat ik niet snap, zijn de PvdA-leden, wat herkennen ze nou in die Jeroen Dijsselbloem ? Je hoort ze niet eens, terwijl de PvdA heel slecht in de peilingen staat met 9 zetels. Waar staan zij nou eigenlijk voor ? En fin, de PvdA is nooit mijn partij geweest. Het is nu een partij voor baantjesjagers en nietsnutten, vooral voor graaiers in de Zorg, Onderwijs en Woningbouwcorporaties.
  Wat wil men nou met zo’n partijleider als Hans Spektrui ? Die man straalt toch geen enkele visie of leiderschap uit ?
  Stel dat je meer dan 40 jaar socialist bent geweest, dan zakt toch je broek af met wat Wim Kok en Diederik Samsom allemaal geflikt hebben ?

  D’66, vroeger een partij vol creativiteit en democratisch bewustzijn, nu een soort politburo waar men het liefst rechts van de VVD staat. Trekt ook steeds meer graaiers aan zoals graai-kampioen Roger van Boxtel en Bank-ING-Mega-kassa-graaier met lange vingers Alexander Rinnooy Kan. Die Pechthold, wat wil die nou eigenlijk met zijn nietszeggende kleurloze Euro-retoriek ?

  CDA, waar is Christus ? Buma. waar is het evangelie ? Waar is het Christelijke onderwijs ? Waar is het fatsoen gebleven, nadat die geflipte wereldvreemde Bakellende-onbenul eindelijk zijn suffe biezen pakte ? Met al dat CDA-gajes in gemeentebesturen tegenwoordig weet men eigenlijk al genoeg.

  PVV, Wilders zit daar als bliksemafleider, de helft van de PVV heeft het zelf niet in de gaten. De PVV is een dummy-partij, vol infiltranten. PVV, een Rockefeller set-up. Controlled opposition.

  De SP, ik ben bang dat het zonder Marijnissen afglijdt naar een PvdA versie 2.0.
  Emile Roemer ? Mag wel wat meer zijn stem laten horen. Waar zijn zijn spierballen ?

  Groenlinks ? Afwachten, veel pluriformiteit intern, enige hoop, gevaar dat het een soort D’66 Light versie wordt.

  De LPF. Pim Fortuyn verwoordde iets echts, en die Herman Heijnsbroek ook, maar ook hij had eerst niet in de gaten dat hij misbruikt werd en helemaal onderuit werd gehaald door Zalm en Verhagen. Mat Herben heeft het zaakje geïnfiltreerd en opgeruimd in opdracht van Bilderberg, zodat de door hen opgezette PVV het gecontroleerde gat voor ze kon opvullen.

  ChristenUnie: Arie Slobbevos, carrière maken onder de schuilnaam van Christus.

  SGP: Ach, zwarte kousen in Staphorst, leuk voor het folklore. Soort Carnavalsvereniging met de Bijbel als misplaatste en misbruikte dekmantel.

  50plus: Tja. Niet in het belang van ouderen dus.

  Dierenpartij: de partij voor ezels en schapen dus.

  Wat blijft over ? Vlaams Blok ? Vlaams Belang ?
  Die nieuwe partij van Jos van Rey, misschien ? Haha.

  CDA, terug naar KVP, ARP en CHU, zou een goede stap in de juiste richting zijn.

  Like

 5. hebben jullie dan de reclame advertentie van de ABNAMRO niet gelezen?;
  ‘ klanten gezocht, die hun spaargeld willen inzetten op de beurs’ ?

  Like

  • 7 van de 10 Somaliërs zitten in de bijstand
   groot nieuws zeg.

   Maar dat Frankrijk de financiële tegoeden
   van al zijn voormalige kolonies in zijn macht heeft
   is geen nieuws.

   doe eens voor de grap een verzoek aan de CBS
   om te vragen of ze willen uitreken
   als Europa Afrikaanse landen een jaar met rust zouden
   laten
   .

   Like

 6. Gaat voor ’n tijdje naar de beurs waarbij allen hun zakken vullen om bij de volgende crisis,die er geheid komt,er weer vanaf te worden gehaald.Eerste heet privatiseren (=volgevreten rijke varkens nog vadsiger maken);tweede nationaliseren (=U en ik worden genaaid door en voor die vadsigheid).Terug naar de ruilhandel.Enige zekerheid is dat Jan met de Pet 2x ’t gelag betaalt en dubbel wordt genaaid.Verdient Nobel prijs voor Volksverlakkerij.Andere bank gaat niet ter beurze,maar heeft heel de boel met Libor besodemieterd.Kleine geldboete en daarmee basta.Moet U ‘ns wagen!
  Klein ziet wat groot doet en doet ’t ook.Meer blauw op straat! Op weg naar ’t schavot zei Marie-Antoinette:als ze geen brood hebben,kunnen ze toch cake eten.Die weg moeten we op,anders blijf je permanent mega genaaid worden,tenzij dat ’n kick geeft.

  Like

  • Wist u dat deze foto gebruikt word om de VVD’ers een stijve pik te geven
   En de SP ers bende heeft deze foto ook voor als ze hun kont in oliën om genaaid te worden

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.