Elitaire Misdaad

Clintons ving 128 miljoen euro waarvan 5 miljoen van de Dutch belastingbetaler met dank aan de PvdA. .

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wie wordt de nieuwe President van de USA? Wordt het de ‘Rapist Mad Dog Trump’ of de ‘Graai-Sharon DijksmaMaffia familie Clinton’ met een sigaar in de kut van een ander uiteraard.
Goldman Sachs heeft zo ver wij weten nog niet besloten  wie de volgende USA President mag worden. Welke Horror sciencefiction scriptwriter kan dat bedenken? De Elite betaald graag waanzinnige grote bedragen voor Aapje kijken. Hun ‘Graai Aapjes’ wel te verstaan. Wat deze ‘Elite-Apen’ brallen doet er helemaal niet toe. Men hun ‘Geld-Vampiers’ gezien worden en even met hen in een zaal zitten dat is waar het omdraait. Bovendien zijn ook die kosten weer aftrekbaar en dus betaald ‘Jan met de Pet’ dit waanzinnige ‘Bral-Circus der Geld-Vampiers’.

Billionair ‘Vampier-Bush’ vroeg 100 duizend dollar om zijn gewonde soldaten toe te brallen.
Gangsterechtpaar Hillary en Bill Clinton hebben tussen 2007 en 2014 139 miljoen dollar verdiend met onzin brallen, zo’n 128 miljoen euro. Waarvan vijf mijloen euro hun geschonken is door de PvdA staatssecretaris van Economische -Graai-Zaken Sharon Dijksma. Die bush-vampire-la-weeklyspeelde ook even mooi weer met geld van de belastingbetalers. Hoeveel arme kindern had die PvdA Hambuger niet kunnen helpen met die vijf mijoen euro in Nederland? Kan haar wat schelen. Het’ Graai en Naai-campagnebureau’ van presidentskandidaat Hillary Clinton heeft  bekend gemaakt dat zij Wit 139 miljoen Dollar heeft geklauwd. Hoeveel zwart met privé  toespraken bij bevriende Dictators en Drugslords maakte zij niet bekend. Over het bedrag van 139 miljoen dollar werd in die periode van acht jaar ruim 30 procent belasting betaald, ofwel 44 miljoen dollar. Die zij daarna weer aftrokken van hun inkomsten belasting.  Aan  eigen liefdadigheid gaf het echtpaar bijna 15 miljoen uit. Kan u het nog volgen? Nou, wij niet.

Toespraken Poepen.
In de bekendmaking wordt niet gespecificeerd hoe het bedrag is opgebouwd. In mei liet het campagnebureau weten dat de Clintons sinds januari 2014 meer dan 30 miljoen dollar hebben verdiend met toespraken en de opbrengst van de verkoop van hun boeken. Volgens het Amerikaanse persbureau AP hebben de Clintons sinds het jaar 2000 alleen al met toespraken bijna 50 miljoen dollar verdiend. Hillary doet sinds begin 2013 mee aan het lezingencircuit, nadat ze ontslag had genomen als minister van ‘Buitenlandse-Horror- Zaken’.

‘Buffet-rule’.
Donald Trump
Hillary Clinton deed tegelijkertijd met de bekendmaking van de inkomens- en belastinggegevens een Bral-oproep tot belastinghervorming voor de kapitaalkrachtige  roof de arme kaal Amerikanen. De huidige Elite-wetgeving biedt Misdaadbedrijven en de Ultra-rijken volgens Clinton de mogelijkheid tot belastingontduiking en daarvoor moet zij ook wel de belasting ontduiken. Als ze tot president wordt gekozen door Goldman Sachs, belooft Clinton de ‘Buffet-rule’ in te voeren. De miljardair en investeerder  ‘Geld-Vampier Warren Buffet’ vindt dat iedere Amerikaan die meer dan 1 miljoen dollar per jaar verdient jat daarover 30 procent belasting moet betalen en dat daarna weer mag aftrekken van de belasting. Kan u het nog volgen als eenvoudige ‘Jan met de Pet’? Anders kunt u haar voor een paar miljoen euro inhuren om het u uit te leggen en desgewenst  haar man om u een sigaar in de Kut te laten steken. Dat laatste doet hij gratis.

6 antwoorden »

  1. Monica wordt onder Hillary Minister van BiZa om Bill de ogen uit te steken.Wordt ze weer kind aan huis in ’t WH.Goed voor de export van wilde Havanna’s.Vermoed dat Hillary ’t van Trump gaat winnen:Bill is de beslissende factor;Trump heeft niet zo’n equivalent aan z’n zijde.Eigenlijk is de VS ’n koninkrijk met roulatie van Kennedy’s, Bushes en Clintons.Verder komt er niemand aan te pas in dit land van 350 mio.Zijn we weer terug bij Ladies Shell en BP:wat voorlijk is wordt achterlijk en v.v.Allemaal dolletjes gaan zwaaien en kwijlen dat “ze toch zo gewoon zijn” op bijv. de Nationale Poetsdag wanneer de KF ’n raam zweemt en ’n geranium plant. Zeer puike PR!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.