Elitaire Misdaad

Vestia wilde terminaal zieke vrouw op straat smijten voor Winst. Niemand gearresteerd.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-gansgter redactie i.s.m. onze VVD Klasse Jusitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Steeds meer arme,zieken bikelhard op ‘de Keyen’ gegooid. Leefbaar met de Rotterdamse Willy de Mooij Arjan Scakenbos‘Strip Held der Arme’ PvdA “Uncle Tom’ Aboutaleb bij de VPRO zomeravonden.
De Rotterdamse Misdaadgroep woningcorporatie Vestia heeft geprobeerd een terminaal zieke vrouw uit haar huurwoning te zetten en hoopte dat zij daarbij de geest zou geven. Misdaadgroep Vestia was van plan het huis daarna met flinke winst te verkopen in de geest van hun Grote Roerganger Erik Staal, die daarmee straffeloos miljardair is geworden. De verantwoordelijk VVD Minister Stef-aasgier-Blok voor Wonen en Rijksdienst  huis uitzettingen heeft vanuit zijn vakantie Villa door zijn bediende laten weten de ophef over één of meer huis uitzettingen van een terminaal zieke ‘Jan met de Pet’ niet te begrijpen. Hij liet wel weten dat de VVD ook terminale arme zieke buitenlandse Kids het land het zet , dus vanwaar nu de ophef?

Rechtbank Rotterdam en Bestuur Vestia is Terminaal-Verrot-Ziek.

Vestia wordt sinds de Kapitaal-vlucht van Godfahter en Billionair Erik Staat naar Aruba geleid door twee eerste Klas VVD Ratten in pak A. Schakenbos en W. de Mooij en het is ons een raadsel dat zij nog niet zijn gearresteerd.  Maar totdat de Rule of Law weer in Nederland is ingesteld zijn zij geplaatst op het “Elite-Gangster Billboard”. Dat blijkt in strijd met de mensenrechten vonnis van de RechtbankVolksgerichtshof Rotterdam. Vestia sleepte de zieke vrouw vorig jaar oktober voor de kantonrechter omdat zij volgens Vestia niet zelf in het huurhuis woonde. De vrouw overleefde de gang naar de rechter ter nauwe nood. De onmenselijke kantonrechter stelde Vestia in juni in het gelijk en ontbond het huurcontract van de vrouw. Daarop wilde de woningcorporatie overgaan tot ontruiming van de woning. Indien de Rule of law en de mensenrechten van kracht zouden zijn in Nederland had de Rechter het Bestuur en de directie van Vestia veroordeelt tot fikse straffen( een jaar of tien + TBS) i.p.v. die termiaal ziek vrouw, die voor Winst de straat op moest worden gesmeten. Waarom de twee Vestia Ratten in pak A. Schakenbos en W. de Mooij  die paar maanden niet kunnen wachten tot de vrouw gewoon is gestorven is het bewijs dat Nederland verworden is tot een “Goldman Sachs  Maffia-Graai- Staatje”.  

Kabinet is Terminaal ziek. In Nederland is de een zijn dood de ander zijn brood. Y(uppie)mere gooit 180 huishoudens uit hun sociale huurwoningen in het Centrum voor winst.
Maar de 68-jarige vrouw bleek terminaal ziek. Volgens de behandelend arts heeft zij nog maximaal een jaar te leven. De bewoonster yuppiemerewas volgens haar advocaat te ziek om zich te verdedigen in het proces dat Vestia bij de kantonrechter had aangespannen. In de procedure bij de kantonrechter had de vrouw wel laten weten dat zij een slechte gezondheid had, maar niet dat zij ook terminaal ziek was loog de woordvoerder van de Rechtbank nu er ophef is ontstaan over het misdadige vonnis. De vrouw nam een nieuwe echte advocaat in de arm, die naar het Hof stapte om de ontruiming op het laatste moment te voorkomen. ‘Vestia had voor de zitting al met ons om de tafel kunnen zitten, maar Vestia wilde dat de rechter uitspraak zou doen over de ontruiming, omdat rechtzaken hun toch persoonlijk niets kosten. Vestia procedeert namelijk op kosten van huurders’, aldus haar Top-advocaat Alex Katz tegen De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam. Volgens Katz is de vrouw vanwege haar ziekte niet in staat te verhuizen, of mag dit in elk geval niet van haar verwacht worden.

Flinke Bloed- Winst is de norm in de “Straf de Amer Maatschappij” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
Hoewel de vrouw terminaal ziek is, wilde Vestia toch overgaan tot ontruiming van de woning. De woningcorporatie was van plan het huis te verkopen en verwachtte daarmee een flinke winst te kunnen maken.Het Hof in tegenstelling tot de rechtbank vindt dat geen reden om een terminaal zieke direct uit huis te plaatsen. De vrouw mag voorlopig in het huis blijven wonen. Het hof zal zich binnenkort over de zaak buigen voor een definitief oordeel.Vestia laat weten voorlopig niet over te zullen gaan tot ontruiming nu deze zaak in de publicatie is, anders had zij direct onruimd. De Misdaad Graai-woningcorporatie zegt de uitspraak in hoger beroep te zullen afwachten en hoopt dat de vrouw voor die tijd is overleden.

10 antwoorden »

 1. Als de leden van de onderklasse niets oplevert dan is de kunst om ze zo snel mogelijk uit het leven te lozen. Voorbeelden, te over de pgb’s, eigen risico ziektekostenverzekering, de slechte wijken, voorzieningen noem maar op.
  Het zijn de melkkoetjes van de bovenklasse en ze gaan als ze meer kosten dan opleveren, zoals de boeren ook doen, naar het slachthuis.
  Kampioen in het lozen met ook nog veel familiare ervaring uit de de Tweede Wereld Oorlog is de PvdA met kapo Lodewijk Asscher, wiens overgrootvader er heel wat op transport naar Auschwitz heeft gezet, te beginnen mat Jacques de Léon. Deze rabiate Zionist zag het verraad en werd op die manier de mond gesnoerd.
  Dat dit een kernactiviteit van deze familie is laat zijn moeder zien, die is commissaris van een kankerfabriek, lees sigarettenfabrikant.
  Het Kroonprinsesje gaat naar het Gristelijke gymnasium, waarop Lodewijk heeft gezeten. De machtlijntjes zijn kort.

  Het wordt nog gezellig in Nederland, dat sinds 1572 door de Oranjes wordt bestuurd volgens de Nederlandse historie en dat iedere jaar met koekhappen en oranje vlaggetjes wordt gevierd. Natuurlijk op 2 korte periodes, toen ze even naar Engeland waren gevlucht, na.

  Proost.

  Like

 2. Enkele Gemeenteraadsleden van Tilburg hadden beet. Ze hadden Burgemeester Noordanus bij de ballen ivm zijn Vestia-verleden en aanverwante Maffia-capriolen.
  In de meest actuele Quote staat nog meer nieuws over Noordanus met zijn vastgoed-capriolen. Quote is altijd best goed op de hoogte van hoe het echt zit in die graai-netwerken.

  Woningbouwcorporaties zijn misdaadsyndicaten met baantjes voor alle soorten graaiers en bestuurstuig.

  Like

 3. de vestia doet wel meer dingen die niet deugen bij de buren ging in sept.2013 de flat in brand het is door vestia bij mijn nog steeds niet opgeknapt

  Like

 4. Mij willen ze er ook uit zetten. 17 Jaar met men Vader in een ‘hat’ woning omdat hij hulp nodig had en nu hij niet meer de trap kan nemen en naar een zorg instelling is moet ik 14 september de woning verlaten. Gaat om de knaken erg lage huur die ze op willen trekken maar als ik blijf kunnen ze dat niet.
  Ben zelf trouwens ook invalide.

  Like

 5. Iets letterlijk dood begrijpen en al te formeel handelen:dat is NL.Moet je in de ex bejaarden huizen komen;worden verbouwd tot azc en senioren moeten op zichzelf gaan wonen.Als je dat 10j geleden deed,was je asociaal want je hield ’n huis voor jongeren bezet.EU immigratie politiek is volkomen mislukt.In 2015 zover meer dan 2K verdronken in Middellandse Zee.The Jungle bij Calais al bezocht?Ook maar ’n vleugje kritiek en je bent ’n fascist.Velen schijnen valse verklaringen af te leggen dat ze gay zijn,zodat ze niet terug hoeven.1maal definitie hier,willen ze hun overige vrouwen+hordes kinderen laten komen want polygamie is ’n cultureel autonoom gegeven waaraan niet valt te tornen.3/4 blijft in bijstand hangen tot de eeuwige jachtvelden.Wie dat moet ophoesten,wordt niet gevraagd.EU anno 2015 met ramp munt en open grenzen doch intern overal tol. Vroeger stond je in de rij bij de douane slagboom, nu bij de peage. Dat is alles wat die EU ons heeft opgeleverd.Ziende blind en horende doof!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.