Elitaire Misdaad

Volkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord.Pim was extreem links vergeleken bij huidige Lieg en Bedrieg Kabinet. “

( van onze dr Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Volkert van der Graaf: “Pim was een heilige vergeleken bij het huidige Kabinet. Ik kan mij Ad Melkert nu wel voor mijn kop schieten.”
Volkert van der Graaf  is een Nederlandse milieuactivist, die in 2003 tot een gevangenisstraf van 18 jaar werd veroordeeld wegens de moord op de politicus Pim Fortuyn. Hij had indertijd geen strafblad. Tijdens de rechtszaak in maart en april 2003 bekende Van der Graaf de aanslag op Pim Fortuyn. Hij gaf als motief dat hij in Fortuyn een groeiend gevaar voor de samenleving zag, met name voor kwetsbare groepen zoals asielzoekers, moslims en mensen met een WAO-uitkering, aldus de verklaring van het Openbaar Ministerie. Het OM: “Het ging daarbij voor de verdachte om de combinatie van de algemene stigmatiserende politieke denkbeelden van Fortuyn ( labbekakken?), de polariserende wijze waarop Fortuyn die voor het voetlicht bracht en de grote politieke macht die Fortuyn dreigde te krijgen. Hij zag voor zichzelf geen andere mogelijkheid om dat gevaar te stoppen dan door Fortuyn om het leven te brengen.” Zelf verklaarde Volkert van der Graaf, blijkens het uiteindelijk vonnis waarin hij schuldig werd bevonden aan moord:”ik erken dat ik op 6 mei 2002 te Hilversum [slachtoffer] heb doodgeschoten. (…). Ik zag [slachtoffer] als een gevaar voor de samenleving. Ik zag voor mijzelf geen andere mogelijkheid dan wat ik heb gedaan. (…)” Ook door anderen dan het Openbaar Ministerie werd verwezen naar Van der Graafs dierenactivistisch verleden. Met name  de dubiueze (pedo) schrijver Tomas Ross en onderzoeksjournalist Peter Siebelt verwezen naar een citaat uit het rapport van de Doofpot commissie-Van der Haak die de beveiliging van Fortuyn had onderzocht (kuch). Het citaat is afkomstig uit een door de AIVD afgeluisterd telefoongesprek van 8 januari 2002, toen Fortuyn nog lijsttrekker was van (on)= Leefbaar Nederland. In dat gesprek werd door een milieuactivist gezegd: “Hij (Fortuyn) moet dood!” Nadat de spreker erop attent gemaakt werd dat men afgeluisterd werd, corrigeerde hij zichzelf en zei: “Ik bedoel natuurlijk monddood.” Tot op heden is nog nooit verklaard waarom de informatie die de AIVD toen bezat dat Pim acuut gevaar liep niet is gebruikt om de moord  van Folkert van der G. op Pim te voorkomen.
Heeft de Graai-Top van de PvdA het bloed van Pim aan zijn handen
Was de Moord op Pim de Wraak van de voormalige PvdA lijstaanvoerder de SM-Hoer Ad M. omdat hij en de rest van de PvdA-kliek te laat waren ontmaskerd door Pim als een Ronald Plasterk Gay pridePvdA Charlatan Graaiers en Naaiers van Jan met de Pet? Vraagt u het aan de huidige Boss van het AIVD de PvdA IJdeltuit Ronald P. die de ” Liberace” uithangt bij de liederlijke Amsterdamse Gay Canal Parade. Die Plasterk is ook zo’n PvdA Charlatan van de bovenste plank met hoogst waarschijnlijk indirect het bloed van Pim aan zijn kleffe Graai- handjes. Ondanks dat de VVD ‘Griezel Fred Teeven Folkert’ van de Graaf heeft verboden met de Pers te praten doorbreekt hij voor het eerst zijn stil zwijgen sinds zijn vrijlating tegen over Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Folkert heeft wel bedongen dat hij het interview geeft op basis van totale anonimiteit. Hij verscheen dan ook als vrouw verkleed en wilde NN1  genoemd worden net als politie agenten die een burger hebben vermoord als zij voor de rechter verschijnen. Maar onze intermediair die dit interview geregeld heeft verzekerde ons dat deze ‘vrouw’ Folkert is en niet bijv. de ‘Drag Queen Gerrit Z.’ of  een andere ‘AIVD-Trol’.

Fred Teeven praat openhartig dat hij op de Dodenlijst staat met Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Een van zijn overwegingen dat van der Graaf dat interview gaf was dat Teeven ook een interview had gegeven aan Volksnieuws hoe Fred Teevenhet is om continue te worden bewaakt op kosten van ‘Jan met de Pet’, die Teeven en zijn VVD misdaadgroep N.B. bikkelhard vervolgt en vernedert en uitbuit. Folkert: “Het is eigenlijk wel surrealistisch dat niet ik moet worden bewaakt maar Teeven voor zijn misdaden tegen het Volk. Laat het Volk daar maar eens over nadenken . Er is veel veranderd sinds 2003 in Nederland. Ik ben extreem dom geweest om Pim te vermoorden en heb daarmee zelf de Heersende Klasse in Nederland en de EU een dienst bewezen is mij nu gebleken ” Ik denk nu weleens dat zij mij gewoon Pim hebben laten vermoorden en ik dus eigenlijk een speelbal was van Goldman Sachs en de Bilderberg groep die ik zo verfoei en die nu heersen in Nederland met hun VVD en PvdA kabinet .”

Heeft Folkert van de Graaf de verkeerde politicus Pim Fortuyn vermoord vroegen wij hem.

Folkert dacht de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ te redden door in zijn ogen de Ultra Rechtse politicus Fortuyn te vermoorden. De moord op Fortuyn is inmiddels 14 jaar geleden.  Sindsdien regeert Rutte en Asscher in “Banana-Fraude-Nederland” en zucht ‘Jan met de pet’ als nooit te voren onder het ergste ultra reactionaire regime ooit. Zijn de PvdA Bewindslieden Fortuin rechts gepasseerd met louche figureren als Diederik Samsom, Jetta Klijnsma , Lodewijk Asscher, Ronald Plasterk, etc.,  die ik toen niet voor mogelijk had gehouden, aldus Folkert. Als ik dezelfde criteria zou aanhouden voor een moord als dat ik toen heb gedaan bij Pim dan zou ik het hele Kabinet moeten vermoorden. Ik ben dan ook echt aangeslagen dat ik mij zo heb laten misbruiken en in retrospectief nu moet toegeven dat ik de verkeerde politicus heb vermoord. Ik heb Pim vemoord voor de Heersende Klasse, O wat ben ik naïef geweest, aldus een huilende Folkert. Folkert tot slot:” En dat Pim pochte zich af en toe aan wat te Jonge Marokkanen , die van huis waren weggelopen te vergrijpen met cocaïne op zijn Lul is zo’n beetjes het handelsmerk van de ‘VVD-Pedo-Demmink-Top.’ Dus dat kan en kon ook geen reden voor mij zijn dat ik hem heb vermoord.”

51 antwoorden »

 1. Het is moeilijk voor te stellen, Ad Melkert in een kamermeisjes kostuum, kapje op en met een plumeau. Dan komt er een strenge meesteres (type: Ronny Bierman) met een voorbind dildo. Dan wordt Ad Melkert met leren riempjes vastgemaakt. Rubberen bal in de mond, ook met leren riempjes vast. Dan kan de PvdA politicus niet bewegen en niet spreken. Voor mij is het nu al voldoende, een Sociaal Democraat die even zijn bek moet dichthouden, dan ben ik dik tevreden.

  Ik heb nooit geweten dat Ad Melkert zich aan dit soort spelletjes overgeeft. Nooit geweten, maar als je die schijnheilige kop ziet dan dat is het helemaal niet zo vreemd. Wat een sacherijnige rotkop heeft die zak!

 2. “eigenlijk een speelbal was van Goldman Sachs en de Bilderberg groep die ik zo verfoei en die nu heersen in Nederland met hun VVD en PvdA kabinet .”

  Is niet iedereen met een BSN* nummer een speelbal van heersende klasse mensen? *Burger Slaaf Nummer ********

 3. Er waren voor 6 mei 2002 al 2 mislukte aanslagen op Fortuyn geweest:

  1) Februari 2002 – via LN, Mat Herben en de Volkskrant door dat gefabriceerde interview zgn. met Fortuyn, zodat Fortuyn uit LN kon worden gezet. Maar Fortuyn richtte zijn eigen partij LPF op.

  2) Maart 2002/ taart incident na de monsteroverwinning van Fortuyn in de Gemeenteraad van Rotterdam. Als uitnodiging aan andere idioten om erger te doen.

  Fortuyn eiste terstond van Wim Kok politiebescherming tegen zijn demonisering.
  Dat gebeurde dus niet.

 4. Feit , was Pim hier aan de macht gekomen was hij idd een bedreiging geworden voor de gevestigde orde met als resultaat dat er door heel Europa soortgelijke partijen zouden ontstaan, Pim was dus niet alleen een bedreiging in en voor de NL elite maar in potentie voor de wereld elite.
  Pim was veel groter dan dat velen bevatten.

 5. Deel 1 vd 5-delige documentaire over de moord/aanslag op Pim Fortuyn:

  Ook leuk om te zien hoe felle tegenstanders (mn pvda) van Fortuyn destijds zich later ontpopt hebben als grote volk verraders…

   • dat heb ik gemist in de rechtzaak, ben alle dagen op de zitting van volkert geweest, en dit is volgens mij erbuiten gehouden. volkert had tijdens de vlucht als het goed is nog 1 kogel over, waarom die niet op achtervolger hans heeft geschoten is me een raadsel, dus wellicht was zijn ppistool helemaal leeg. anders had die in zijn auto kunnen stappen en wegrijden

   • Die moord op Louis Sévèke lijkt veel op die van de moord op Fortuyn; Van dichtbij schieten, na hem op te wachten.

    Wie controleert de AIVD ? Antwoord: de Rothschild spionage-groep EN krachten uit het Rockefeller, Buckingham Palace front, afhankelijk hoe de wind waait.

    Waar de Rothschilds heer en meester zijn in Frankrijk, Duitsland en België, moeten ze vaak de macht delen met Buckingham Palace in Nederland, wat soms leidt tot infights binnen de elite, zoals bij de inval van Irak in 2003. Het Nederlandse Leger ( Buckingham Palace, Balkenende) was voor een inval in Irak, terwijl de politiek en Shell (Oranje, Rothschild) tegen waren.

   • Volkert zelf is een supergetuige. De vraag is hoe lang het duurt voordat Volkert zelf met info komt over zijn geheime verleden en special operationele opleiding bij zijn opdrachtgevers op de achtergrond.

    En Volkert is heus niet de enige.

    Ik denk dan aan de mogelijkheid dat bijvoorbeeld in de 2e Kamer diverse infiltranten zitten met een speciale opdracht, maar dan op politiek en bestuurlijk gebied.

 6. alle respect voor Folkert van de Graaf
  en vind hem wel een held.

  dat die zijn jeugd heeft geven voor de mensheid
  al is de mensheid er niet van gediend .
  en zal de mensheid hem nooit begrijpen
  hoop dat die altijd stil blijft en zo een mystiek
  blijft .

  • denker, hoe oud was je toen pim vermoord werd en hoe oud ben je nu?
   ben gewoon nieuwsgierig, hoe bewust je de situatie hebt meegemaakt, of dat je oordeelt door wat je achteraf in de media hebt vernomen??

   • ik ben niet voor peter repelsteeltje de vries, dus daar zijn we het over eens.

    ik heb ook wel eens de bajes bezocht, maar heb geen begrip voor pedofielen bijv.
    dus ik vind dit ook geen excuus om volkert te begrijpen, alleen omdat je in een vergelijkbare situatie hebt gezeten. er zitten ook mensen vast die daadwerkelijk schuldig zijn. de tragedie waar volkert mee zit, heeft ie zelf over zich afgeroepen, en in tegenstelling tot volkert, heb ik geen 100.000 euro van de staat gekregen om mijn leven weer op orde te krijgen.

    volkert heeft zijn vergissing ingezien, want op dit punt ben ik het wel met hem eens, we zijn nu er veel erger aan toe onder wilders en de zakkenvullers die nu met de macht spelen.
    maar ik denk dat Pim de enige was, die enig tegengas aan de heersende elite had kunnen geven. en die kans is vermoord.

    in de tijd dat je vast zat, neem ik aan dat je niet veel andere media hebt gezien als de propaganda die we voorgeschoteld krijgen??
    ik ben toen Pim nog voor leefbaar nederland zieltjes aan het winnen was, naar 1 van zijn speeches geweest, en heb in anderhalf uur andere dingen van hem gehoord, als dat de media ons wil doen geloven, zoals Pim zou zijn.

    ook ik denk na, en ook ik ben geen dode vis 😉

 7. Het is lijkt mij, behoorlijk zeker vast te stellen dat Fortuyn niet is vermoord wegens een mogelijke blokkade van de aanschaf van de JSF.

  Als men het gedrag van de PvdA bestudeert en de opstelling van Diederik Samsom aangaande de aanschaf van de JSF, was Fortuyn helemaal niet relevant voor de JSF !

  Wat is het verband tussen Pim Fortuyn, Theo van Gogh, Willem Endstra & Louis Sévèke ?

  Antwoord:

  De eerste drie werden alle drie kort na hun bezoek in het programma Business Class van Harry Mens vermoord. (Harry Mens beschouw ik natuurlijk niet als verdachte van de moorden).

  Volgens een oude website, onderzocht Sévèke de 3 moorden en kwam tot verbijsterende resultaten, zodat Sévèke zelf kennelijk moest worden vermoord.

  Interessant is dat Harry Mens in zijn programma Business Class o.a. meerdere malen heeft beweerd dat hij, Harry Mens, wordt afgeluisterd door de Staat, o.a. de AIVD, wegens zijn vermeende connecties in de vastgoedwereld.

  De affaire Chipshol-Poot is zelfs in het praatprogramma van Harry Mens een paar keer aan de orde gesteld door journalist Thomas Lepeltak.

 8. Maar Folkert heeft Pim F. niet vermoord; dat is inmiddels toch genoegzaam bekend?
  Daarom ook kan hij nu deze uitspraak met een gerust hart doen.
  http://www.martinvrijland.nl/2014/05/02/pleegde-volkert-van-der-graaf-de-moord-op-pim-fortuyn-alleen/
  http://www.sdnl.nl/pamela-5.htm
  Citaat:
  “My goodness, Holmes! Dan moet onze vriend Volkert van der G. dus een goede bekende zijn van de BVD!”
  “Dat op zijn minst. Of hij is natuurlijk zelf de BVD-infiltrant. Dat lijkt mij een stuk aannemelijker, gezien zijn frappante gelijkenis met Bruce Willis. Het zou voor de overheid meteen twee vliegen in één klap zijn: Fortuyn uit de weg en de milieubeweging in een kwaad daglicht. Dát komt goed uit, als je elk jaar Schiphol verder wilt uitbreiden en het hele groene hart van Nederland wilt volbouwen met kantoorruimte! ”
  En iemand legt de verbinding tussen Schiphol en Chipshol! Zo vallen de puzzelstukken weer in elkaar.

  Alles en iedereen gaat ontmaskerd worden, met name de onderdrukkers en uitbuiters van de samenleving.

   • reactie op toedeledokie
    petra was vlak voor de moord nog secretaresse op het kantoor van ad melkert.
    en kan net als volkert voor de bvd in opdracht gewerkt hebben.

    in de laatste discussie tussen ad en pim, had ad.m geen antwoord op pim, hij keek wel met een blijk , zo van;
    wacht jij maar, jou tijd komt snel genoeg, en zullen we zien wie het laatst lacht, daarna is ad beloond met een baantje bij de wereldbank, net als de ouwe ”nep”socialisten beloond zijn met een baantje bij shell.

   • Dat Petra bij Melkert op kantoor werkte is voor mij nieuw.

    Wat mij wel opviel tussen Fortuyn en Melkert is dat beruchte TV-debat na de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2002 bij Paul Witteman. Het is alsof Melkert al wist wat er stond of dreigde te gebeuren, en hij had er zelf zonneklaar ook moeite mee om Pim Fortuyn te negeren. Ik denk niet dat Melkert en Fortuyn echt een hekel aan elkaar hadden. Melkert werd geconfronteerd met een rol die hij MOEST spelen. Op een gegeven moment vroeg Witteman in het TV-debat aan Melkert waarom hij Fortuyn niet meer aankeek. Nee, het was geen persoonlijke zaak. Er speelde veel meer, toen al.

    Let bijvoorbeeld ook op de eerste openbare reactie voor de camera van Ad Melkert direct na de aanslagen van 09/11. Melkert wist al op 09/11 meer dan menigeen, voordat Bush en Poetin met een inhoudelijke reactie kwamen.

    Het is alsof Melkert gechanteerd was, al sedert ver voor 2001. Ik heb daar geen bewijs voor. Dit is slechts een vermoeden.

   • heb laatst een goede discussie gehad over volkert, iedereen dropte er info, en als je alles bij elkaar optelde, was er maar 1 conclusie mogelijk.

    volkert werd verdacht van de moord op een millieu ambtenaar in nunspeet.

    in de krant stond, de moord zonder motief
    (2 schoten in de rug)

    echter, de millieu inspecteur, dreigde te willen verklaren over de pedofiele elite, namen die genoemd werden, demminck, opstelten, friso, rutte, mabel en meer.

    toevallig is nunspeet ook de plek waar vroeger het ronde huis was, een plek waar elite en politici veel kinderen misbruikt hebben.

    en ineens was de moord zonder motief, er 1 met motief.

    en met chanteren van melkert??
    de elite chanteert elkaar, om elkaar in het gareel te houden, en bepaalde functies krijg je gewoon niet, als ze niet eerst iets hebben, om je te chanteren, filmpjes met kinderen en zelfs dieren zijn hiervoor een super middel.

    ze delen de pret, je mag je binnenshuis misdragen zoals je wil,
    (aangeleverde wees)kinderen vermoorden, misbruiken, alles kan. maar dreig je iets te openbaren, krijg je een plotseling einde.

    over het misbruiken heb ik lang getwijfeld, tot ik vanuit amerika las, dat een senator dood was gevonden bij een boer, nadat hij het niet overleeft had, nadat een paard hem van achter gepenetreerd had 😉

  • volkert is langs pim gelopen, en toen hij enkele meters achter hem was, heeft hij eerst 2 kogels in zijn kop, en 2 kogels in de hartstreek geplaatst en nog enkele andere rake schoten.
   dit is commando/maffia werk. dus hij is de dader.
   mogelijk is er vanaf een ander punt ook op hem geschoten, maar volkert is schuldig, geen twijfel over mogelijk.

   als je al twijfelt over alles wat openbaar werd gemaakt, ik twijfel niet aan de chauffeur van pim, door wie volkert ook uiteindelijk gepakt is.
   was de chauffeur er niet geweest, was het een perfecte moord geweest, en wisten we nu nog niet wie het gedaan had, en had volkert samen met vrouw en kind aan het avondeten gezeten 😉

   • Dat Volkert een professional killer was verbaast mij niet, al dan niet via mind-control of andere geheime agenda’s.

    Die chauffeur van Fortuyn is een belangrijke ooggetuige, terecht.

    Vergeet ook niet dat Fred Teeven lijsttrekker was van Leerbaar Nederland, d.w.z. letterlijk en figuurlijk de opvolger van Pim Fortuyn in februari 2002. Terwijl Mat Herben juist Pim Fortuyn achterna liep nadat Fortuyn Leefbaar Nederland in februari 2002 had verlaten.

    We hebben ook nog die aanslag op Theo van Gogh in 2004, Alphen a/d Rijn in 2011 en die naald-crash in Apeldoorn op 30 april 2009.

    En last but not least de Giga-ontploffing in Enschede in 2000, waar de gewone Nederlander natuurlijk dient te moeten geloven dat dit door siervuurwerk van SE-Fireworks was veroorzaakt, en beslist niet door een voorraad opgeslagen munitie van geheime militaire eenheden.

    Tsss, hoe komt men erbij. Gelukkig was de munitie voor Volkert niet voortijdig ontploft, zal men elders wel eens gedacht kunnen hebben. Maar dit is uiteraard speculatie, zondermeer.

   • theo van gogh?

    heb je de reactie van minister zalm gezien, toen de film 0605 over de moord van pim in premiere ging?

    zalm zei, leuke film, maar het blijft fictie

    daarom moest theo dood. (wiens vader een hoge pief binnen de bvd was, dus theo wist waar die over sprak)
    als theo nog geleefd zou hebben op dat moment, had ie gezegd;

    ”NIKS FICTIE, JULLIE HEBBEN HEM VERMOORD”

    en omdat hun geen antwoord zouden hebben op theo, hebben ze hem laten verdwijnen door ”toevallig” een moslim acteur.

    er heeft weken lang een container van de politie bij theo voor de deur gestaan om hem te beveiligen, daags voor de moord is die verwijderd. er was geen aanwijzing meer van een dreiging voor hem

 9. pak eens de plattegrond van de plek waar hij vermoord is erbij incl waar die bezine pomp staat. Kijk dan naar de meters en zie wat er niet klopt eraan.
  Hoelang loop je naar die bezinepomp en hoe lang duurt het bellen naar de 112 die waar alles moet doorgeven naar de pliesie met alle info. Je hoort aan de 112 door te egevn wie je ebnt waar je bent en wat er gebeurt is. Die geven alles weer door naar de pliesie die hun kogelvrije vest daarna aantrokken en ernaar toe reden.
  De “dader” die achterna gezeten werd zou normaal gespoken al lang weg zijn.
  Binnen een minuut zou hij al in zijn wagen gezeten hebben en vandoor zijn.
  Ik denk dat ie gelokt is naar die plek en opgewacht is en kan opdraaien voor een moord die ie niet gepleegt heeft.
  HIj heeft ook negen maanden gezwegen en is pas gaan praten toen zijn lief de bajes in werd gesmeten.

  • Simon Fortuyn, een broer van Pim, had in juni 2015 een ernstig auto-ongeluk.

   Dit soort ongelukken komen vaak voor bij mensen die teveel informatie hebben en meer weten dan de elite zou willen. Simon leeft nog.

  • volkert heeft aan karate gedaan en een goede conditie, echter had de chauffeur van pim jaren lang ijshockey gedaan en een betere conditie, en die is er achteraan gerend, ook al werd hij onderweg nog door volkert met het pistool bedreigd.
   dit heeft voorkomen dat volkert in zijn autotje kon stappen, die vlak bij het media park stond.

   dat de ME terplekke was, zogenaamd voor een oefening in de buurt, das minimaal verdacht, en ik denk, als de chauffeur van pim er niet achteraan was gerend, was de ME er geweest om te zorgen dat de straten werden afgesloten, zodra volkert veilig weg was, om te voorkomen dat er iemand achteraan zou gaan, niemand dacht echter aan de chauffeur, die er vanaf plaats delict er al achteraan zat :p

   nog verdachter is, dat de poort die altijd openstond(volgens medewerkers van het mediapark) wel ineens dicht was toen de ziekenauto kwam, en deze door een technische storing niet openkwam, waardoor de ziekenwagen veel te laat bij het slachtoffer was, en er geen redden meer mogelijk was.

   en die praatjes van, slachtoffer stabiliseren voor die de ziekenauto in kon???
   had hem onderweg maar gestabiliseerd, ik denk niet dat het geholpen had, maar door hem daar te laten liggen, wisten ze zeker dat ie het niet zou halen. 😦

   • De agenten die Volkert arresteerden waren zogenaamd politieagenten uit Zaandam, die toevallig op oefening waren in Hilversum, en die toevallig in de buurt waren van het Mediapark.

    Over de moord: kennelijk was de locatie Mediapark geschikt, omdat de hekken dicht konden blijven als een ambulance zou verschijnen.

    Op de ochtend van 6 mei 2002 was Fortuyn nog in de buurt van Breda voor een speech en hij zou dus nog zo’n 100 km te rijden hebben naar Hilversum.

    Dit brengt mij op de suggestie dat de samenzweerders nog een alternatief hadden i.p.v. een moord bij daglicht, namelijk: een ontvoering, in het geval dat Fortuyn op het laatste moment zijn agenda op 6 mei 2002 onverwachts zou hebben gewijzigd, waarbij de auto van Fortuyn door de samenzweerders de hele dag achtervolgd diende te worden.

    Dus het lijkt mij voor de hand, dat er behalve Volkert nog meer personen die dag verspreid over Nederland klaarstonden om Pim Fortuyn “op te vangen”.

   • @ toedeledokie

    volkert is gezien in breda op de plaats waar Pim zijn speech heeft gehouden, maar vanwege de drukte rondom Pim terplekke, heeft hij ervan afgezien.

    daarbij;
    als het een huurmoord namens de bvd/elite was, welke plek is dan beter? als het media park, om het volk duidelijk te maken, de media is van ons, haal het je maar niet in de kop om ook maar iets te proberen

 10. Folkert dacht de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ te redden door . . .
  Als mindfuck & soldaat van oranje aangestuurd door mevr.von Amsberg.
  de Manchurian candidate te praktiseren .

  •A person that has unknowingly been convinced to act toward some interest.

  Bresler offers the possibility that “Lennon, the politically most active rock star of his generation… was shot dead outside his own home by a killer who was merely a tool, a human gun used and controlled by others to destroy a uniquely powerful radical figure who was likely to prove a rallying point for mass opposition to the policies soon to be implemented… by the new United States government headed by Ronald Reagan.”

  Bresler quotes the late radio journalist Mae Brussell, who broke the Watergate story 2 months before the Woodward-Bernstein expose’. Brussell had no doubts: “It was a conspiracy. Reagan had just won the election. They knew what kind of president he was going to be. There was only one man who could bring out a million people on demonstration in protest at his policies — and that was Lennon.”

  Bresler speculates that Chapman was a “Manchurian Candidate,” brainwashed and pre-programmed to kill on command. When the moment had arrived, Chapman received his signal and performed his task.

  Who Killed John Lennon?
  by Fenton Bresler

  • volkert is gezien in breda op de plaats waar Pim zijn speech heeft gehouden, maar vanwege de drukte rondom Pim terplekke, heeft hij ervan afgezien.

   daarbij;
   als het een huurmoord namens de bvd/elite was, welke plek is dan beter? als het media park, om het volk duidelijk te maken, de media is van ons, haal het je maar niet in de kop om ook maar iets te proberen 😉

 11. Hahaha, leuk stuk. Misschien zou je hier op door moeten gaan. Iets serieuzer enuitgebreider. ( Geen Stijl heeft een leuke met v. Mierlo). Het concept is goed en je kan hiermee heel goed de verwaarloosde staat vd maatschappij mee aangeven. Fortuyn zit nog bij veel mensen in het hart en zelfs de mensen die hem verfoeiden toentertijd ( mijzelf incluis) hebben een draai moeten maken in hun opinie over hem. Het was te verwachten dat alle partijen zijn programmapunten zouden overnemen, net zoals ze dat nu doen met wilders. Maar dat het zulkse potentaten, schijnheiligerds en lafaards ( jan met de pet keihard aanpakken/ straffen, en echte boeven laten lopen) zouden worden, had ik niet kunnen bevroeden. Van de pvda misschien nog wel. Die partij viel al door de mand als zielloos toen wim kok na den-haag gelijk verhoging van miljoenen-bonussen ging goedkeuren voor de ING. En daarna die sloeber bos.

 12. Zoek naar Louis Seveke, die is ook vermoord n.l. in Nijmegen.

  Sévèke had een en ander ontdekt in relatie tot de moord op Fortuyn. Dit had te maken met de grote zakelijke belangen van de grote bedrijven om Bouwend Nederland en vastgoed, zoals Heijmans, Ballast Nedam en BAM en AIVD-connecties.
  Fortuyn had goede relaties in de vastgoed-wereld, die een tegenfront vormden tegen de grote bouwbedrijven. Sévèke was een expert op het gebied van onderzoeken naar wat de AIVD allemaal in Nederland uithaalde. Sévèke was ook bezig met het ontmaskeren van Geert Wilders als AIVD-trol.

  Zoek naar de connectie of Google – Pim Fortuyn-Theo van Gogh-Willem Endstra.
  Er stond daar ooit een mooi artikel over op internet, maar het is moeilijk te vinden.

  Het argument van de JSF als hoofdmotief bij Fortuyn is waarschijnlijk vals, ondanks dat Mat Herben gewoon een infiltrant was in de LPF, zoals vele anderen trouwens.

  • quote.
   Het argument van de JSF als hoofdmotief bij Fortuyn is waarschijnlijk vals, ondanks dat Mat Herben gewoon een infiltrant was in de LPF, zoals vele anderen trouwens.

   mat herben zat zeker bij de lpf om de jsf erdoor te duwen en om de macht over te nemen(binnen het koningshuis te houden) mocht pim iets gebeuren.

   dat hem iets zou gebeuren wisten ze vooraf.
   herben is een vrijmetselaar in de hoogste kringen daarvan, en dat maakt de moord van Pim, een exacte kopie van de moord op kennedy, die ook werd opgevolgd door een 33e graad vrijzwetselaar 😉

   • Ja, de rol van Herben is zonder meer duidelijk. Mat Herben had ook veel connecties binnen Defensie. Maar de JSF zelf was niet het hoofdmotief voor de moord op Fortuyn.

    Het hoofdmotief was dat Fortuyn in het algemeen een serieuze bedreiging werd voor de gevestigde orde. Fortuyn was ook er achter gekomen wie in Nederland op de achtergrond aan de touwtjes trokken.

    Theo van Gogh heeft in het programma van Harry Mens in 2002 meerdere malen gewezen op de infiltrantenrol van Mat Herben in de LPF en gezinspeeld op de rol van de BVD/AIVD bij de moord op Fortuyn.

    Op 5 mei 2002 stond Fortuyn al op ca. 40-50 zetels in de peilingen.

    Die JSF-mythe leidt de aandacht af naar zogenaamd Amerikaanse militaire-industriële belangen, die spelen uiteraard overal mee maar de USA zag in Fortuyn uiteraard geen bedreiging op zich, nog afgezien dat Fortuyn in een interview op 6 mei 2002 nog juist vertelde VOOR aanschaf van de JSF te zijn (al dan niet omgepraat door Herben & Co die dagen er voor, juist om deze redenen n.l. een JSF-interview op 6 mei 2002 op de radio, als reserve set-up).

    Fortuyn en Kennedy waren beide Rooms-Katholiek, Volkert had een BVD-vriendin. De vrouw van Lee Harvey Oswald was een Russische KGB-spionne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s