Elitaire Misdaad

Het Wrakingsverzoek Nico van der Ham afgewezen door de Straf de Arme Rechtbank.

( door Nico van der Ham i.s.m. onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

Straf de Arme RechtbankAmsterdam-Noir-Het Wrakingsverzoek Nico van der Ham afgewezen door Straf de Arme Rechtbank, zoals wij al voorspelde.
Om een dergelijk uitspraak te raden hoeft men geen rechtsgeleerde te zijn van het kaliber Hart of Dworkin  in “Banana-Fraude-Nederland” (=Het Topje van de IJsberg;Nederland Fraudeland.bron VU). Fit and Justification is niet bekend meer bij het gros van de Rechters. De ‘Corruptie-Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”. En de Misdaad woningbouwcoöperaties smijten terminaal zieke aan de lopende band voor die “Corruptie-Trein” vol met volgevreten Ratten in pak.  Kan het gros van de Rechters wat schelen.

Huisuitzetting-Showproces’ Stadsgenoot tegen ‘Slacht Lam Nico van der Ham’ en Straf de Arme Rechtbank.

Opnieuw bewijs! Rechtspraak door en door Corrupt .
Corrupte Zwarte Toga Maffia bewijst het opnieuw: Procederen voor Jan met de Pet absoluut volstrekt zinloos! Zoals dat bij de Nederlandse Rechtspraak van te voren al vaststaat: Wrakingsverzoek afgewezen.Het bepaalde in wetsartikelen zoals gewoonlijk volledig genegeerd! Criminele rechters gaan in opdracht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek door met beestachtige jarenlange ’40 ’45 vervolging van Nico van den Ham en blijven hem in verschillende procedures berechten voor hetzelfde feit. Het publiceren van misdrijven van de Criminele Organisatie Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek.
Meer lezen: Nico van den Ham

 

 

7 antwoorden »

 1. Wrakingsverzoeken worden bijna altijd standaard afgewezen.Je moet nog uitkijken ook ,want menige Rb is erdoor gebelgd en dat kan zijn weerslag vinden in ’t vonnis.Wordt ontkend, doch is wel zo.Rb en moeten productie draaien en quota halen.Wraken verstoort dat.

 2. Heel Amsterdam staat vol met bordjes ‘Te Koop’. In 2013 zijn ongeveer vierduizend woningen verkocht. Nog niet zo lang geleden was 80 procent van de Amsterdamse woningen sociale huur. Nu is dat geslonken tot 46 procent en in nieuwbouwprojecten wordt de norm van 30 procent gehanteerd. Even een sommetje: het percentage lage inkomens in Amsterdam is 48 procent. Dat van de lage middeninkomens is 14 procent. Ook zij zijn aangewezen op sociale huur. Dus in totaal 62 procent is aangewezen op sociale huur tegen een aanbod van 46 procent. Dat leidt tot de onontkoombare conclusie dat er heel wat Amsterdammers weg zullen moeten.

  http://www.mugweb.nl/


 3. The MH17 Pilot’s Corpse: More on the Cover-Up
  Even His Family Was Blocked from It. Here’s Why.
  Posted on August 4, 2015 by Eric Zuesse.
  http://beforeitsnews.com/economy/2015/08/the-mh17-pilots-corpse-more-on-the-cover-up-2749202.html
  http://www.washingtonsblog.com/2015/08/the-mh17-pilots-corpse-more-on-the-cover-up.html
  “Eric Zuesse
  It might be the decisive piece of evidence proving who and what and how and why the MH17 Malaysian airliner over the conflict zone in Ukraine on 17 July 2014 was shot down, but the pilot’s corpse has been hidden even from the people who have the most right to see it.
  The corpse of the pilot of the MH17 Malaysian airliner might contain in it bullets, or bullet-residues, that can prove a Ukrainian military jet intentionally fired into the pilot; or else it might contain only missile-shrapnel, which would be consistent only with the plane’s having been erroneously shot down by a ground-based missile such as the Ukrainian government says it was; but the Malaysian government has prohibited anyone to see it — not even his relatives, who are still trying to find out how and who murdered their loved-one and the 297 other people who were aboard that tragic plane on July 17th of 2014.
  Until recently, the Malaysian government itself had had no access to the coroner’s report on the corpse: it was done by a Dutch coroner, in Holland.
  The corpse has been hidden from everyone, and the Malaysian Government isn’t even being permitted, by the other four nations on the official investigatory commission, to say anything to anyone outside the commission — not even to the pilot’s family. The coroner’s report on the pilot’s body exists, but has been seen by no one outside of the now 5-nation investigatory commission. (The commission was originally just Netherlands, Belgium, Australia, and Ukraine, but Malaysia was recently added. The Dutch government heads the commission. The Dutch government had helped to install the current Ukrainian government, whose Air Force is a suspect in having possibly shot down the MH17 airliner. Netherlands, along with the U.S., and also along with George Soros’s International Renaissance Foundation, had funded Hromadske TV, which propagandized heavily for forcing the democratically elected Ukrainian President, Viktor Yanukovych, to leave his Presidency before the next election would be held, and which then propagandized Ukrainians heavily for the ethnic cleansing operation to get rid of the residents in Ukraine’s Donbass, the only area of Ukraine that had voted 90%+ for Yanukovych. So: the Dutch government had actually helped to install the current Ukrainian government — which might have shot down the MH17, and yet which is a member of the official ‘investigation.’)
  This cover-up of what might be the decisive evidence in the MH17 case was revealed when Russian Television sent reporters last month to interview the pilot’s family.
  See the brief Russian documentary interviewing the pilot’s wife here:

  The pilot’s wife says, at 5:42 on the video, “We were not allowed to open” the coffin. Q: “Not allowed by who?” A: “Not allowed by the [Malaysian] government.” The existing four-nation team had required the Malaysian government to sign onto their secret 8 August 2014 agreement, in order for Malaysia to be allowed to join. This agreement says that Ukraine will have a veto-power over any report that the commission produces — and this veto-power is the reason why the ‘investigation’ continues dragging on. The now-five nation commission can’t yet produce a report that the Ukrainian government will sign onto.
  [ … ]”

  Een gigantisch artikel, waar zeker een staartje aan gaat komen .. klick op de url’s van beforeitsnews of washingtonsblog want in het artikel staan vele belangrijke doorverwijzingen.

 4. Er is wel een oplossing.
  Pang Pang hoeft niet maar bambam is al reden genoeg voor 70% van het politiek
  bestuurderstuig een enkele reis verwegstad te boeken.
  Kortom gewoon fysiek een stevige draai om of trap tegen.
  Na dit berichtje wacht ik hun terreur wel af,,,

 5. In Duitsland begint men er aan te twijfelen of de pen wel het scherpste wapen is. Steeds vaker zijn er in Duitsland aanslagen op politiemensen en ook vormen bedrijven van politici een dankbaar doelwit. De Duitse bevolking begint zich af te vragen waarom hun politici de bevolking uitplunderd om hun criminele bovenmeesters bij de banken overeind tehouden.

  Steeds meer Duitsers willen hun land terughebben:

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/08/06/autonome-verueben-anschlag-auf-von-afd-chefin-petry-gegruendetes-unternehmen/

  Helaas heeft de wakkere Nederlander nog steeds niet in de gaten wat vrijheid eigenlijk is:

  de afwezigheid van heerschappij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s