Elitaire Misdaad

Agenten volgen Volksnieuws en zijn nu eindelijk ook Kwaad op Rutte.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Politiebond is nu ook Hans de Boer en Mark Rutteeindelijk ook ‘verbijsterd’ over Neonazi woorden van Rutte.
Volksnieuws is al sinds “Rutte 1 “ verbijsterd over zijn ‘Labbekakken-leugen‘ woorden’ aan het adres van de armen, bejaarden, zwakkeren en werklozen. Voorzitter Gerrit van de Kamp van de grootste politiebond ACP is „verbijsterd” over de ‘bral-uitspraak’ van premier Mark Rutte dat hij niet begrijpt waarom de onderbetalende agenten nog staken en dat het “Lieg en Bedreig kabinet” geen extra geld wil uittrekken, behalve voor zijn ‘Graai en Naai gabbers’ in crime . Zijn PvdA-hoertjes beroepen zich in deze op hun zwijgrecht.

In naam der Koning wordt u Straat- agenten onderbetaalt.

Van de Kamp:„Dit zijn de mensen Ratten in pak die ons land regeren  leegplunderen met onze hulp en het volk (=Elite) ‘dienen’ en natuurlijk onze Graai-King ( die kreeg wel een loonsverhoging 8% van Rutte boven op zijn uitrekenen van 110 miljoen euro per jaar). Kijkend naar de afgelopen jaren waarin de vakbeweging maar ook de hele Nederlandse samenleving zonder al te veel te morren heeft bijgedragen aan de draconische bezuinigingen over de rug van de allerzwakste die zijn doorgevoerd, is deze reactie volstrekt Ard van der Steurongepast”, aldus Van de Kamp. Kamp vergeet maar even voor het gemak dat zijn politie diegene die wel morrelende om zijn woorden maar te gebruiken zwaar de kop in heeft gedrukt en dat nog steeds doet vandaag de dag. Rutte werd gevraagd naar de acties van politieagenten en de aankondiging van vakcentrale FNV dat mogelijk ook onderwijzers en buschauffeurs gaan staken. Het loonbod van 5 procent en een eenmalig bedrag van 500 euro is volgens de premier „echt veel”, veel hoger dan in marktsectoren en bij het huidige niveau van inflatie „ongekend”.De verantwoordelijk nimmer ‘getrouwde’ VVD-Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur was niet bereid om uit zijn zwaar gesubsidieerd ( vier ton) ‘Schandknapen-Kasteel’ te komen voor bral-commentaar. Te druk met de ‘Volkse-Boys’ in politie uniformen en uiteraard een paar in matrozen outfits, ha,ha,ha liet Van der Steur zich privé ontvallen .

Maar Van de Kamp bestrijdt dit fel: „De staalharde beweringen dat er sprake is van een ‘cao voor alle Fred Teevenwerknemers bij de overheid’ en dat het gaat om een ‘loonsverhoging van ruim 5 procent’ zijn pertinent niet waar en onjuist. De tijd dat politiemensen dit niet zouden begrijpen ligt al lang achter ons. Politiemensen die jaren loyaal  als echte NSB-ers hun bijdrage hebben geleverd in vaak onvoorstelbaar moeilijke omstandigheden worden door dit kabinet en deze premier weggezet als een stel zeurende Labbekakkende kinderen.”De politiebonden wijzen erop dat er in de toegezegde 5 procent veel geld zit dat anders voor pensioenen zou zijn gebruikt. Ze noemen het daarom een sigaar uit eigen doos. Volgens Van de Kamp hebben de bezuinigingen grote problemen opgeleverd in het publieke domein, n.b. voor de veiligheid ( bijv. Teeven op de dodenlijst )n.b. voor de heersende Elite die Rutte dient

11 antwoorden »

 1. Russell Brand The Trews (truth + news = trews)
  “Can we reclaim the Police?”
  Russell is the “love the police”- campagne begonnen om politiemensen met het hart op de goede plaats te steunen. Bij de police force in de UK is een beetje het zelfde aan de hand als in banana Kafka Nederland. Het wordt tijd dat de politie weer gaat doen waarvoor ze oorspronklijk bedoeld was nl. bescherming van burgers e.d. en niet het beschermen van de belangen van de ‘wealthy few’. Politiemensen worden onderbetaald en werkdruk te zwaar. Ook hier hanger er allerlei privatiseren van politietaken in de lucht. Russell is in de UK een bekende comedian.

  Like

 2. De morele crisis voltrekt zich in alle geledingen.Geeft men zelf ’t slechte voorbeeld,volgt de kudde automatisch.Een koning en multinationals die geen belasting betalen, directeuren die frauderen,azc’ers die voorrang krijgen bij ’n woning,bejaarden uitgekleed en op straat, pgb geknoei etc. Allemaal best,maar dit dan telkens weghonen,zet kwaad bloed.Het land had allang op de barricades moeten staan,helaas is de mentaliteit er niet naar. Dat weet men verduiveld goed in DH.

  Like

  • Er zijn denk ik wel barricades, maar ze zijn minder zichtbaar dan vroeger.
   Tegenwoordig is er internet, dus de informatie- en communicatiemogelijkheden zijn heel anders. Het betekent ook dat de volkswoede minder centraal wordt aangestuurd en gevolgd, en dus is de volkswoede moeilijker controleerbaar. Een onverwachte explosie van (hopelijk vreedzaam) protest kan dan als donderslag bij heldere hemel zomaar optreden.

   Like

 3. Wie zich laat betalen door de Duivel moet niet klagen als die wordt genaaid door de Duivel.

  Wie gezagsgetrouw zijn medemens naait zal zelf genaaid worden, zo luid de Wet

  Staak het in het openbaar zeiken, arresteer het tuig wiens kont je dagelijks kust
  http://www.boetes.nl/boetesoverzicht/openbare-orde/wildplassenpoepen/

  Alle vermeende gezagsdragers die niet willen begrijpen dat we voor de Wet aller Wetten alle maal gelijk zijn maar zich tegelijkertijd wel beklagen over de hoogte van hun maandloon getuigen keer op keer ongeneselijk stekenblind te zijn.

  Like

 4. de ‘bral-uitspraak’ van premier Mark Rutte is geen uitschieter/uitglijder van hem. De uitspraak komt voort uit zijn [maatschappij- en] mensvisie. Is dit de arrogantie ten top?
  De maatschappij op zijn kop: een eerste minister die het goede voorbeeld dient te ZIJN, is precies het tegenovergestelde.
  Maar ja, daarvoor zijn regering[sled]en blijkbaar [uitgekozen].
  Althans in het huidige bestel.

  Een voormalig ombudsman (Brenninkm.) die een klein boekje open doet. Maar de korte mededeling is van ingrijpend besef:
  “In plaats van dienstbaar is de staat niet zelden wantrouwig, ongevoelig of gewoonweg bot en onwetend, luidde zijn boodschap.”

  Dit in combinatie met:
  “Als de macht trapt, dan is het naar beneden, waar meestal de burger staat.”
  Aldus Marcel ten Hooven in De Groene.

  maakt dat wij burgers ons dienen te beschermen tegen de “overheid” (en zo nodig ook tegen de politie?)

  Waar is de saamhorigheid en de oprechtheid gebleven???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.