Media -Maffia

Willem Holleeder gaat opening van zaken geven over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries.

( van onze onderzoeks redactie i.s.m. Willem Holleeder)

AMSTERDAM-NOIR-Fucking Shocking: Politie-informant, Maffiajournalist, ‘Pedo-Demmink-Pr-man’(Video), Voetbal Maffia makelaar(Video), cor_willem_peterHoerenloper, Alles-Deskundige, Internet-Pester(Video),Sugar Daddy met bastaardkind(Video), Judas Peter R. de Vries exlusief ontmaskerd door Willem Holleeder bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Zoals sommige lezers zich misschien nog kunnen herrinneren waren wij de enige die Moordenaar en Kroongetuige Peter La Serpe als columnist hebben gehad. La Serpe vertelde in die artikelen hoe het is om als Moordenaar door Judas-verraad te plegen van Staatswege milionair te worden. De artikelen werden compleet dood gezwegen door de ‘Pulp-Media-Maffia misdaadjournalisten’ en de Mainsstream media. De enige reactie die wij ontvingen was van een door OM betaalde advocaat, die ons sommeerde de betreffende artikelen te verwijderen. Aan die sommatie hebben wij geen gehoor gegeven en daarna nooit meer iets van die advocaat vernomen.

Peter R. voert Huilshow op bij de begrafenis van Cor en ‘pakt’ direct daarna zijn weduwe als Geilneef.

Nu zijn wij geen vriend van Holleeder en zijn groep. Dat zijn wij sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw ook nooit geweest. En dat feit hebben wij al vanuit The Happy Family en Voksnieuws uit Amsterdam-Noir duidelijk gemaakt aan de Holleedergroep. Een niet onbelangrijk punt is dat wij de Heineken–ontvoerders niet moesten was dat Peter R. de Vries hun loopjongen was. En dat hun ( laffe) bezigheden (ontvoeren, afpersen, ‘moorden’) niet de onze was. Maar dat voorgaande feit neemt niet weg dat de waarheid dient te worden gezegd los des aanzien des persoon en de Judassen (= Geilneef Peter R.) ontmaskert.

Willem Holleeder van BN Knuffel-Crimineel tot Monster.

Willem Holleeder en Cor van Hout zijn jarenlang de hemel in geprezen door Peter R de Vries. En de hele Mainstrream media en Peter R. zijn sekte volgelingen de laffe misdaadjournalisten liepen er Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosmassaal achteraan. Het kon allemaal niet op: ‘Holleeder ( en Cor) was een toffe peer, een man van zijn woord, misschien wel eens wat fout gedaan, maar wie heeft dat niet gedaan’, aldus Peter R. En Freddy Heineken is ook een grote drugsdealer riep de laffe aasgier Peter R. te pas en te onpas na de dood van Freddy Heineken. Wanneer Holleeder zijn naam bij afpersing en moord zaken werd genoemd was zijn loopjongen Peter R. er als de kippen bij in de Bral-Talkshows van ‘RTL Riool- Boulevard’ tot de Staats Millionairs Pauw en Van Nieuwkerk, alwaar hij zonder enige tegenspraak zijn damage control mocht doen. Peter R. : “Waar zijn de bewijzen dat mijn vrienden Cor en Willem deze kapitale misdaden hebben gepleegd? Ik ken ze als toffe peren”. Zelfs het straffeloos plegen van meineed voor Holleeder ging Peter R. niet te ver. Nooit is er in de pers aandacht gegeven aan het feit dat Peter R. de Vries niet vervolgd is door het OM voor het plegen van meineed in liquidatie zaak voor Holleeder. Kennelijk is het taboe dat Peter R. net als zo vele andere zg. misdaadjournalisten stiekem met en voor justitie werken. Ook daar zal Holleeder bij ons een boekje over open doen. Ook zal Willem niet zijn corrupte advocaten en justitie en politie ambtenaren sparen, die voor hem de afgelopen 25 jaar hand en spandiensten hebben verricht.

Holleeder krijgt levenslang en zijn loopjongen Peter R. geeft hem een Judas-trap na.
Peter R de Vries en Jan Meeus
Maar nu Holleeder kennelijk voor zijn arrestie als verdachte van diverse moorden zijn deel van de Heineken verfilming een beetje zeg maar luidruchtig opeistte en Peter R. en zijn swinger vrouwtje Jacky kennelijk dat geld aan zijn  jonge Gangstersletjes  en Gigolo’s had verbrasd zinde de Vries op wraak. Aanvanklijk kwam de Vries nog met een Persverklaring dat hij het in goede harmonie had uitgesproken met Holleeder. Holleeder liep daarna toen nog een tijdje vrij rond. Maar nadat Holleeder was gearresteerd  als de verdachte van diverse moorden en hij levenslang kon krijgen was de  Beer ‘Judas-Peter R.’ volledig los.

Opeens waren daar de zusters Holleeder behangen met afluisterappatuur om na 50 jaar zwijgen Holleeder tot Monster te bombaderen. Ra,ra, van wie zouden zij dat idee en afluister appratuur hebben gehad? Ook wist de zus en weduwe van Cor, die met Peter R. heeft liggen neuken toen hij net onder de grond lag als echte media Rat vakkundig om te gaan met die afluister apparatuur. De Judas primeur werd gegund aan de NCR onbenul Jan Meeus. En ja hoor de hele Mainstream media en de laffe sekte misdaadjournalisten huppelde er weer achteraan en het Monster Holleeder die inmiddels in de EBI zat en levenslang boven het hoofd hangt en zich niet meer kan verweren was geboren.

Nu hebben wij al geruime tijd contact via, via op uiterst geheime wijze met Holleeder om hem de ruimte te geven de waarheid openbaar te maken over de hand en spandiensten die Peter R. de afgelopen 25 jaar voor hem en Cor heeft gepleegd.Holleeder heeft ons toegezegd naar waarheid te verklaren en ook zichzelf niet te sparen. Daarnaast wordt hij voor zijn openbaarmakingen in tegenstelling tot zijn ‘ouwe jongens krente brood gebral’ in het bejaarden rioolblad Revu niet betaald.

De komende maanden zal duidelijk worden dat Peter R. betrokken was bij Witwassen, moord op Thomas van der Bijl, bedreigingen, prostitutie en daarvoor jaren lang is betaald in geld en natura( hoeren).Ook zal Holleeder opening van zaken geven over P.R. de Vries zijn hand en spandiensten voor de Klaas Bruinsma Maffia-groep en de retro perspectief zijn genante gedragingen in de badkuip van Yab Yum. Wij kunnen u nu vast mededelen dat wij op de redactie tranen met tuiten hebben gelachen om Peter R. de Vries zijn capriolen met snor in Yab Yum en in de sexpandjes van Cor van Hout te Alkmaar en elders.

Wie waren en zijn Peter R. zijn corrupte justitie en politie en journalisten contacten? Wat is de rol van John de Mol geweest? Wat zijn de duistere banden van Peter R. met bijv. de voorzitter van het college procureur generaal Herman Bolhaar? En nog veel meer schokkende Judas smerigheid. Het eerste artikel zal begin oktober verschijnen en wij kunnen u verzekeren dat het Fucking Shocking nieuws is

 

27 antwoorden »

 1. Heb gisteren die programma gezien op programma gemist
  en ben nu meer dan overtuigd dat Peter R de Vries
  meer weet dan dat die zegt over de zware moorden.

  Zo zegt Peter R de Vries dat Holleerder hem bedreigd heeft
  met de woorden je weet waar ik toe in staat ben
  of woorden van dergelijke strekking.

  Peter R de Vries heeft zich versproken en lijkt volgens mij
  of opdracht gever of medeverantwoordelijke.

  Als ervaringen deskundige in verhoor zaken
  weet ik dat je nooit een antwoord ken geven aan een
  wout zoals Peter R de Vries die gaf in de argus.

  Want waarom zal die zich bedreigd moeten voelen
  als Willem hem zegt je weet waartoe ik in staat ben
  terwijl die man een ontkennende verdachte is.

  Petertje de Vries moet echte dader kennis hebben
  en zich daarom bedreigd voelen.

  Like

 2. Lekker steve had je dan niet beter je mond kunnen houden nu moet ik nog fucking 5 weken wachten voordat ik dit kan weten,Je weet half niet hoelang ik hier op gewacht heb!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Slingert er niet toevallig ergens nog een tape in de ronte waar pdv met snor( zijn genante gedragingen in de badkuip van Yab Yum. Wij kunnen u nu vast mededelen dat wij op de redactie tranen met tuiten hebben gelachen) kunnen bewonderen?(op zeker dat die bestaat) Ik denk dat ik geen tranen met tuiten zal lachen, Ik denk eerder dat ik zal sterven van het lachen, Steve ik kan het echt niet afwachten!!!!!!

   Like

   • Nou wordt ik wel heel nieuwsgierig. Een snor in Yab Yum ? Capriolen ? Lachspieren stimulerend ? Ik neem aan dat het niet voor al te jeugdige lezers bedoeld is.

    Like

 3. Als media en staat ter afleiding de eigen hoofdrol wit wassen d.m.v. karaktermoord worden de lagere Goden altijd na bewezen diensten publiekelijk voor de bus geworpen.

  Believe None of It, Boxcutter Trainride in France
  We now know our “culprit” was on a watch list and under surveillance when he got on the train. There is no doubt of this at all. From that we can assume, with a high degree of confidence, that his weapons were supplied by an intelligence agency with the full cooperation of the government of France.

  What wasn’t supposed to happen is Americans beating the patsy half to death, something no Frenchman would ever do, not even to steal a seat from a cripple on a crowded bus. We also know that French intelligence was fully aware of the involvement of Turkish intelligence in the “suspect’s” (we now call him a “suspect”) travel to Turkish occupied Syria where our “suspect” met with al Qaeda, the CIA organization chosen by John McCain to conquer Damascus.
  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2015/08/22/believe-none-of-it-boxcutter-trainride-in-france/

  Like

 4. Als de beerput uiteindelijk toch zal opengaan (wat ik betwijfel) vergeet dan vooral niet de onterechte veroordeling van Louis H, die op waardeloos “bewijsmatriaal” aangeleverd door PrdV tot levenslang is veroordeeld!

  Like

 5. 18 mei 2015. Kijkcijfers: Internetpesters van Peter R. de Vries zakt in.
  30 jun. 2015 – De kijkcijfers van RTL Boulevard dalen vooral vanwege de vele optredens van Peter R. de Vries
  20 jun. 2015 – Het Programma: “’Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt’ is qua Kijkcijfers een grote Flop.

  Zelfs het onnadenkende deel van deze noordwest €uropese uithoek zit niet meer op
  meneer de Vies zijn duiding te wachten. Mediale beeldvorming heeft z’n langste tijd gehad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.