Media -Maffia

‘Monster’ Holleeder is een Knuffelcrimineeltje vergeleken bij Peter R. de Vries en de Woningbouw Misdaadgroepen.

( van onze Wie neukt en moord wie prive redactie i.s..m onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-ArgosTV schendt de basisregel van de journalistiek Sonja Peterdoor de hoofdpersoon Holleeder geen welder hoor te geven.
Willem Holleeder gaat opening van zaken geven over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries. Tot die tijd zal ArgusTv moeten wachten op de waarheid wat Holleeder en Peter R de Vries betreft. Argos Tv is ingeslapen (= een vorm van corruptie) op de Amsterdamse Grachtengordel mogelijk door jarenlange subsidie van de Gevestigde Orde, c.q. de Partij van de Arbeid Atoombom. Terwijl gisteren de HUMAN-VPRO-Agros zocht naar selectieve en gekuisde antwoorden hoe Peter R. en  zijn ‘Media-Maffia Boss John de Mol’ Willem Holleeder ( en Cor van Hout) 25 jaar lang als ‘Toffe Peer’ uit de Jordaan ten gelde maakte en die winst daarna verdeelde met Holleeder is Holleeder inmiddels al weer door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ tot Monster gebombadeerd.

Nu worden de ‘Monster-Holleeder media’ opbrengsten niet meer gedeeeld met Holleeder door Politie-informant en ‘Geilneef Peter R.‘ Of Holleeder nu een (Volks)- Monster is of een Knuffelcrimineeltje het blijft een feit dat hij meer dan de helft van zijn leven in de cel heeft doorgebracht. In tegensteling tot Peter R. de Vries en de Ratten in pak van de Woningbouw corporatie misdaadgroepen is Holleeder geen Monster en geen Knuffelcrimineel, maar een echte onvervalste ‘Criminele-Volks Schemiel‘. Dat was Argos TV even ontgaan. De echte succesvolle Criminele Monster zitten bij de Woningbouw corporaties en de Media-Maffia bleek wederom gisteren bij Misdaagroep Woonbron die een fortuin achter over heeft gedrukt.

Weg rennende Lafbek Peter R. laat Brown wurgen door corrupte recherche en zijn Knokploeg.

Wat het aandeel is geweest van Peter R. in zijn dubbel rol als Pr-man van de Holleeder groep en politie-infiltrant dat Holleeder Renetta van der Meerde helft van zijn leven in de cel heeft doorgebracht zal in oktober 2015 wellicht helder worden. Vergeet in dit verband niet dat ‘OM-Judas Peter R.’ ook Louis Hagemann met een zwart betaalde (20.000  gld) getuigenverklaring van een Hoer Renette van der Meer en wat knip en plakwerk i.s.m. bepaalde ‘Herman Bolhaar- Justitie’  levenslang heeft bezorgd. Bizzare en Kinky is het wat ons betreft dat Peter R.de gewoonte er op na houdt om al zijn gekochte getuigenn ook nog te neuken. Ook heeft Politie-informant Peter R. getracht Steven Brown  middels uitlokking gepleegd door ‘Panorama Hoerenjong Bas van Hout’ en Junkie Ron Ostrowski  (Video Jan Roos Powned) voor een jaar of tien de bak in te helpen en/of te laten wurgen door zijn corrupte rechercheurs en Knokploeg. Ook die feiten zijn ArgosTV even ontgaan.

Ook heeft ArgosTV de laffe houding van de publieke omroepen met hun  Star Presentatoren Zakkenvullers Pauw en Van Nieuwkerk  en de corrupte misdaadjournalisten kliek die grenst aan collaboratie met het echte ‘Monster Peter R.’ niet geanalyseerd en benoemd. Ook zweeg ArgosTV. over het bizare feit dat Peter R. inmiddels vet betaalde hoogtij dagen viert bij de KRO als ‘Derde Wereld Kid redder’ samen met de corrupte kinderombudsman Marc Dullaer bij de algemeen bekend staande VVD Elite Pedofiel ‘Rose Ed Nijpels’, die bij de KRO als Voorzitter loopt te Graaien. Is dat geen vorm van corruptie van de zijde van ArgosTV.? Het is natuurlijk wel begrijpelijk van het laffe ArgosTV dat zij niet de kwalijke rol inzake Holleeder en Peter R. van hun gesubsidieerde ‘gabber is crime’ bij de publieke omroepen benoemen.  Ook de schoorsteen van Argus Tv moet roken, niet dan? Wij gaan uiteraard nog de uitzending  van ArgosTV: “Holleeder van Knuffelcrimineel tot levenslang de cel in door Peter R.” analiseren. Mochten wij punten vinden die zo aantoonbaar onjuist en misleidend zijn zullen wij daar ongesubsidieerd en niet gesponsord een artikel aanwijden.Vast staat dat ArgosTV kennelijk Holleeder als een media object beschouwd en niet als een mens en all zodanig net als Peter R. De Vries met hem kan handelen naar willekeur.Het voorgaande blijkt uit het feit dat ArgosTV wel wederhoor heeft aan Peter R. en niet aan Holleeder, die toch in de ArgosTV uitzending de hoofdpersoon en het lijdend voorwerp. Oftewel wat ons betreft de ‘Kop van Jut Holleeder’ van zo wel de Media-Maffia van Peter.R. als de Grachtengordel -Maffia ArgosTV.

17 antwoorden »

 1. VPRO is de afkorting van Voor Protestante Radio Omroep
  nu weet de denker dat de Protestanten de grootste
  macabere bloed etende parasieten zijn die de aarde ooit gekend
  en zal ken .

  een van hun is ene Friedrich Blumenbach
  die architect van de rassenhaat

  Like

 2. Kunst Minnend Neder land

  Dat de Liefde voor de Kunst zijn gelijke mag vinden in de Liefde voor Geschiedenis

  Gezagsgetrouw kunstminnend Nederland alvorens klakkeloos 160 miljoen Euro over te maken op de rekening van de Rothschilds het volgende:
  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/08/24/rijksmuseum-ver-in-aankoopproces-van-twee-rembrandts/
  Waar je bij Kunst er niet al tijd zeker van bent of de werken afkomstig zijn van diefstal, roof of deel uitmaken van een oorlogsbuit is dat bij de Rothschilds zonder uit zondering kristal helder. Het Rijksmuseum heeft recentelijk nog uitgebreid bevestigd aan dit onderwerp de grootst mogelijke zorg te besteden.

  Rothschild, Oranje, twee handen op één buik , broekzak vestzak.

  Rijksmuseum: schenkt u klare wijn of klink klare Fascistische Oranje Bitter

  Laat Kunst M(innen)d Neder Land zich voor deze in bloed gedrenkte witwas operatie Lenen ? Wat is daarop uw antwoord ?
  pressoffice@rijksmuseum.nl, info@rijksmuseum.nl, vrienden@rijksmuseum.nl

  Like

 3. Zoals inmiddels wel bekend mag zijn, zijn het de miljardairs van deze Wereld die hoge satanisten zijn. Ze maken deel uit van het grote plan. Daarom mogen ze ook zoveel macht en geld hebben, ze maken er deel van uit. John de Mol bezit meer dan 2 miljard euro. Hij heeft een aandeel van 25 procent in RTL. 33 procent aandeel in SBS6. Onder Endemol hangen nog vele productie bedrijven. Al met al heeft John de Mol het grootste aandeel in de Nederlandse media. Dat moge duidelijk zijn. Endemol is verantwoordelijk voor het groot maken van Peter R de Vries. Ik noem er maar eentje… Peter R de Vries wordt voornamelijk gebruikt om ons op een dwaalspoor te brengen. Gisteren nog speelde hij die rol in Pauw en Witwasman. Jeroen Pauw zijn mediabedrijf wat zich op ‘nieuws’ richt? Tja dat is ook onderdeel van Endemol.. En zo gaat het maar door en door. Satanische pedofielen worden gedekt door Endemol. En het gedeelte van de media wat niet in handen is van Endemol? Dat is in handen van Reinout Oerlemans zijn Eyeworks. Leuke naam als je bedenkt dat dit bedrijf precies doet wat het alziend oog graag ziet wat ze doen. En dat is de boel afleiden. Cultuurvorming en mindcontrol. Het logo van Eyeworks dan. Op het eerste gezicht een redelijk normaal logo, toch?

  Like

  • Endemol = End them all ( Op zijn Engels uitgesproken).

   Het logo van Endemol zegt alles. Het programma Big Brother was een Endemol productie.

   John de Mol zou men kunnen vergelijken met een controller (in termen van de mind-control bestuurslagen). Een zware functie, vergt veel van de zenuwen, dus het is verwonderlijk dat hij dit lang volhoudt. Kennelijk heeft hij enigzins plezier in zijn werk.

   Interessant is het gedoe rond Telefonica en de voorkenniszaak Endemol met ex-Philips topman Cor Boonstra in 2000. Boonstra is hiervoor door de machtige top achter de schermen aangepakt en Boonstra’s reputatie is dus sedert 2001 kapot.

   Waarschuwing dus: blijf met je poten van Endemol af, aldus de grote bazen.

   Like

 4. 1) Gemenerik 2) Gladjanus 3) Geniepig persoon 4) Gladakker 5) Huichelaar 6) Loeder 7) Persoonsbenaming 8) Schijnheilige 9) Smeerlap 10) Stiekemerd 11) Valsaard 12) Valserik

  Like

  • De PRDV is opgericht in april 2005 door misdaadjournalist Peter R. de Vries, samen met oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting en oud-voorzitter van Leefbaar Nederland Jan Nagel. Volgens De Vries was het niet een uitgesproken links of rechtse partij. Het was de bedoeling dat de PRDV in 2007 mee zou doen aan de Tweede Kamerverkiezingen. De afgekorte partijnaam komt overeen met de initialen van De Vries, wat De Vries afdeed als louter toeval. Veiligheid was een van de belangrijkste punten op het verkiezingsprogramma van de partij.

   Like

 5. Ik moet zelf niets van Geweld of haat weten . Deze info krijg ik niet via de NOS dat P.R de Vries zo gevaarlijk is . Persoonlijk hoop ik oktober mee te maken ik ben nieuwsgierig , of dat gaat lukken . Fijne dag Steve de Bruin ( Meneer de Bruin zo noemde wij onze donkere VRIEND John woonde in den Haag ) kwam niet of raakte John niet aan . Maar dat speelde nog niet in 1979 . Wanneer wij een KMA kroeg binnen gingen op het De Havenmarkt stonden wij binnen en John nog buiten . De kroeg was van Caransa

  Like

 6. Zitten in hun ivoren toren, weten totaal niet wat er zich afspeelt. Die de vries manipuleert als geen ander en het hele linkse grachtengordel zooitje trapt er met open ogen in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.