Media -Maffia

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’.

(door ing Steve Brown)

Indonsie-Merdeka-(video)- Gevaarlijk Gezwets in de ruitmte bij AT5 over Volk-Steve BaliLiquidaties van ‘Amsterdamse Yuppie-Lord Paternotte, OM en Pulp-Media. Yuppie-Lord Jan: Yuppie’s OK, Labberkakkers NEE!
AT-5 doet mee aan het ten onrechte verhogen van het gevoel van onveiligheid door het hystrische Obenullen-Panel van de ‘Amsterdamse D66-Yuppie-Lord Jan Paternotte’ . En dat is volgens het Natuurrecht een zeer ernstige misdaad. Daarnaast mag de partij van de ‘A-dam Yuppie Lord Paternotte’ graag op snoepreisjes gaan op kosten van de Bijstandmoeders en daar komt geen Mocro Maffia aan te pas.

Het feit dat ik momenteel werk ‘om niet’ aan de Focking Shocking serie:” The Killing Fields of V.O.C.” houdt mij niet tegen om af toe met een oog naar het Nederlandse (pulp) nieuws te kijken. Daarnaast werd ik attent gemaakt  vanuit Amsterdam op het deskundige ‘Onbenullen-panel’ onderleiding van de D66′ Amsterdamse Yuppie-Lord Jan Paternotte’ dat bijeen was gekomen om de Volks-Liquidaties te bespreken in Amsterdam. Met name het gevoel van (valse) onveiligheid die deze liquidaties bij de bevolking oproept in Amsterdam. Het ‘Amsterdamse Yuppie-Lord P.’ panel bestond in hoofdzaak uit leden van het Amsterdam OM en een handje vol sensatie journalisten.

Wat is maatschappelijk gesproken de gevaarlijkste Georganiseerde Misdaad in NL. Zijn dat de Volks-Gangsters of de Bank en Bestuur-Gangsters met hun pulp-media? Zijn bijvoorbeeld in dit verband niet de woningbouw corporaties niet de succesvolste misdaad groepen waar 100 duizenden huurders slachoffers van zijn? Het panel wist van niets, of wel?
Een van die onbenul sensatie journalisten van het (corrupte) panel was Paul Vugts officeel van het Parool en officieus ook van het OM.  Het is niet bepaald een Staats geheim dat Paul twee petten op heeft. Zo kreeg Paul een Prijs van 10,000,- euro van een duistere Amsterdamse Witwas stichting met rechters en officieren in het bestuur, omdat hij een jaar lang het beste verslag had gedaan als journalist over de Rechtbank en officieren. Nou, je zou maar als journalist zo’n prijs krijgen. In de USA had  iedere journalist met zo’n prijs direct zijn pen in zijn bureaula kunnen doen en elders een baan kunnen gaan zoeken. Maar niet in Banana-Fraude-Nederland.

Deze prijs werd zelfs hoogstpersoonlijk door de’ VVD Griezel Fred Teeven’ aan Paul overhandigd. Maar wij zijn er nog niet als het gaat om Paul zijn deskundigheid en objectiviteit. Zo voorspelde deskundige Paul samen met deskundige John van den Heuvel dat in 2015 haast geen liquidasties meer zouden plaats vinden in Amsterdam. Dat laatste gebral heb ik gelijk op AT5 tot hun gote schrik tegen gesproken:

Gold-diggers Mocro Maffia ook deskundige.
Het Onebunl-panel kwam niet toe aan de maatschappelijk belangrijke vraag waar de Amsterdamse burgers als het gaat om  Georgainiseerde Misdaad echt feitelijk bang voor moeten zijn. De kans dat een burger geraakt wordt door een kogel of benadeelt wordt door een Volks-Gangsters is 0,000000001 procent. Daar in tegen wordt de gewone burger dagelijks bestolen van zijn (grond) rechten,  inkomen, pensioen, medische verzorging, AOW, werk en menselijk waardigheid door de Gevestigde Orde waar nou uitgerekend dat hele onbenul-panel hand en spandiensten voor verricht door o.a. de burgers extra bang te maken voor een gevaar als Volks Liquidaties dat feitelijk niet bestaat voor hen.

Aan het einde van dit valse gebral kregen alle leden het boekje Mocro Maffia cadeau van de twee auteurs Gold-diggers, die ook aanwezig waren als deskundige ter verhoging van de spanning en sensatie. Paternotte: “Ik ga het boekje zeker lezen thuis in mijn bed onder de dekens met een zak lantaren en wat Franse wijn, fromage en cocaine”.

Het boekje “Criminele Schlemielen” van Steve Brown werd angstvallig dood gezwegen door de obenullen, want daar staat beschreven hoe het echt toegaat in de Volks-Onderwereld en dan zou de burger bergijpen dat zij totaal niets te vrezen heeft in het algemeen van de tragisch komische overlevers in de marge bij Majoor Bosshardt.

 

6 antwoorden »

  1. “Ik ga het boekje zeker lezen thuis in mijn bed onder de dekens met een zak lantaren en wat Franse wijn, fromage en cocaine”.
    O, Paternotte begrijpt het al? Maarrrrr! De mensen (de Nederlander) mag dat eigenlijk niet weten (dat hij het begrijpt; daarom: onder de dekens houden.)? Paternotte snapt het zelf wel, maar wil dit niet met de Nederlanders delen? Is het dát?

    Like

  2. Over Gold-diggers gesproken , wellicht dat Klaas Dijkhoff op ’t Binnenhoff met terugwerkende kracht een F status t.a.v. het persoonsgebonden budget van Máxima Zorreguieta wil uitvaardigen.
    Grappige coïncidentie dat het percentage door een verdwaalde krimi-kogel geraakt te worden gelijk staat aan de verwaarloosbare opwaardering van het bejaardenpensioen dit jaar : 0,000000001 pr0cent.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.