Elitaire Misdaad

Beroeps Leugenaar Dijsselbloem: vertrouwen in de corrupte VVD commissaris Huges

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Jeroen DijsselbloemAMSTERDAM-NOIR-Minister‘PvdA Schizofreen Dijsselbloem’ van Financiën voor de Rijken houdt vertrouwen in de wegens fraude, liegen en bedriegen gevallen corrupte ex NS-topman VVD Gangster Timo H. als  Graai-commissaris van Havenbedrijf Rotterdam (HbR). Dat schrijft de bewindsman maandag in antwoorden op vragen van de Kamer. En alleen voor dat feit verdient deze schaameloze PvdA beroeps Leugenaar een vet pak slaag van Varoufakis.

Het Oerhollandse begrip je deugt of je deugt niet is niet bekend bij de schizofrene van de top van de PvdA.
Timo Huges
Ik heb mijn vertrouwen in Huges in de rol van president-directeur bij NS verloren en ben niet Schizofreen, maar een echte Top PvdA-er in dienst van de VVD-( misdaadgroep). Dat geldt niet voor zijn rol als Graai-commissaris bij het Havenbedrijf”, aldus de brallende minister. HbR, de exploitant van de Rotterdamse haven, is voor 30 procent eigendom van de Staat. De gemeente Rotterdam van de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb bezit de overige 70 procent. Die is ook geen criminele Schizofreen, ondanks dat hij rond vliegt verkleed als ‘PvdA Strip Held der arme’ in Rotterdam. M.a.w. de Graai crimineel Huges kan ongestoord door gaan met zijn Zakken te vullen over  de rug van Jan met Pet in Rotterdam, want bij deze Schizofrenen grijpt de GGZ niet in. Ze kijken wel uit want dan zijn ze gelijk hun subsidie kwijt en in no time zelf zwaar overspannen en op weg naar een van de beruchte Kapo Jetta Klijnsma Slaven werkkampen in Rotterdam,

Een woordvoerder van HbR zei onlangs dat de positie van Huges bij het Havenbedrijf ter discussie stond. Er wordt met de aandeelhouders van het Havenbedrijf gesproken over „het in te nemen standpunt ten aanzien van de toekomst van de heer Huges als commissaris”, zei de woordvoerder eerder deze maand.
Ontslag
Huges werd in juni ontslagen bij de NS om onrechtmatigheden bij de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg. Door fouten in de ontslagprocedure moest de NS alsnog een schikking treffen met Huges. Het bedrijf betaalt hem nog 175.000 euro.

Dijsselbloem betreurt het „ten zeerste” dat een schikking nodig is, maar het is volgens hem in de gegeven omstandigheden de beste oplossing voor de NS. Dijsselbloem is namens de staat enig aandeelhouder van de NS.

9 antwoorden »

 1. De staat der nederlanden met hun boven alles verheven politieke gangbang laat duidelijk merken dat een vorm van democratie is toegestaan binnen deze staat al is die theoreties.
  Prakties vind D. dat deze – al is dit een korte tijd- goed en belangrijk werk heeft verricht.
  Hij verdient een tweede kans,, aldus D.
  Tijd voor een diepgaand onderzoek,, hier zitten emmers stront te wachten op omkieperen.

  Like

 2. Inderdaad onbegrijpelijk. Betekent dat met het opstarten van het ontslag van Huges bij de NS, Minister Dijsselboef met bepaalde argumenten aankwam, en nu zouden die argumenten opeens niet van toepassing zij bij het functioneren van Huges bij het Havenbedrijf van Burgerpester Aboulabbekak van Rotterdam ?

  Overigens, Huges stond bij de NS volkomen in zijn recht, zijn zaak betrof een zuiver arbeidsconflict wbt statutaire bevoegdheden en vertrouwen, waar juist de NS-commissarissen voor bestuurlijke fouten bij de NS eindverantwoordelijk zijn. Huges kreeg de Zwarte Piet toegespeeld terwijl zijn meerderen juist de grote boeven waren.

  Dat Huges hier op het elite-billboard staat is dus discutabel.

  Maar ach, wat maakt Dijsselboef en Aboulabbekak het uit, de belastingbetaler betaalt toch wel.

  @We are Rotterdam,

  Als Pim Fortuyn nog leefde, had die gehakt gemaakt van Volkswagenkarretje Jetta en beroepshuichelaar Aboulabbekak, want zo was Pim wel, streng maar bovenal rechtvaardig.

  Like

 3. ze moeten die politici voordat ze de politiek in gaan maar laten onderzoeken op het pieter baan centrum dan waren er een hoop geen politici geworden en zeker geen minister.als je het leger in wilt krijg je ook testen en psychologen te maken die je goedkeuren of ongeschikt vinden.zo heb ik een keer een marine keuring gehad van drie dagen en van de 100 bleven ik en nog een over .twee van de honderd bleef over en konden bij de marine

  Like

  • Maar, “Eindhoven”, het PBC is een onderdeel van de staat! Je wordt alleen maar doorgelaten als je volgzaam bent, toch? Of zie ik dat niet goed?

   Like

 4. wat is de grote stiekeme geheime dat PVV
  leider een motie van wantrouw over wil dienen .

  is het de weer een hetze en oorlog zaaien van
  Hans van Baalen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.