Misdaad

Peter R.de Vries lijdt aan acuut Holleeder geheugenverlies in Passage-Liquidatie.

(Van onze Wie neukt en Moord wie prive redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Willem Holleeder is niet langer meer hersendood.Willem is er klaar mee dat OM en hun infiltrant Peter R. hem alle onopgeloste liquidaties (video) sinds de Tweede Wereldoorlog in zijn Knuffel-Crimineel Monsterschoenen schuiven. De Passage-Liquidatie proces is weer van start gegaan.En wie Peter R de Vries en Jan Meeussteelt gelijk weer in de eerste dagen de Riool-show? Dat is Peter R. de Vries de voormalige loopjongen van Willem Holleeder! Deze keer ging het over ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ zijn optreden in eerste aanleg waar hij toen aan acute geheugenstoornis leed inzake zijn hand en spandiesten voor Holleeder. Even een geheugen opfrissertje: Peter R. pleegde toen kennelijk gedoogd door het OM straffeloos meineed voor zijn voormalige boss Willem Holleeder. Als bewijs van deze meineed zie het hierna volgende video.Misschien iets voor de verdediging.

Hoe dat precies zit en nog veel meer vuiligheid van Peter R. De Vries en zijn hysterische Judas hulptroepen de zussen Holleeder en ‘NRC Trol Jan Meeus’ zal Willem Holleeder persoonlijk medio oktober exclusief gaan onthullen bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Pikant in dit verband is dat justitie niet de beide zussen vervolgd voor:
1.Het in strijd met de wet illigaal opnemen van gesprekken, terwijl Willem Holleeder al gedetineerd zat.
2.Daarnaast heeft Astrid Holleeder Wet en Regelgeving m.b.t. Gedragscode van advocaten geschonden.

Wij kunnen hier wel vast een tipje van de sluier oplichten van de komende onthullingen van Willem Holleeder inzake de moord van Thomas van der Bijl. De enige misdaadjournalist die naast Volksnieuws uit Amsterdam-Noir daar tot nu toe ooit een waar woord aan durfde te publiceren was Gerlof Leistra. De rest van de z.g misdaadjournalisten doen het dun in hun broek van angst voor Peter R. De Vries  Maffia-Boss John de Mol.

Door Bondtehond:

Bondtehond Peter R. de Vries

Voor het hele artikel:“Liquidatieproces Passage na zomerrecess hervat met eerste regiezitting”.

 

6 antwoorden »

  1. Bosgebied in Aalst (gemeente Waalre) + Parkeerplaats Aalsterhut. Bereikbaar via de wijk Eekenrooi in Aalst. Rijdt de wijk uit richting bossen, neem de hutdijk. Vlak voor het einde (Café Hut van Mie Pils) ga je links het bos in. Ook per fiets vanuit Eindhoven bereikbaar (fietspad naar Leende);

    Like

  2. We weten dat gasten bij talkshows als Pauw en De Wereld Draait Door per keer dat ze opdraven ten minste € 1750,- aan belastinggeld krijgen voor ongeveer 10 minuten spreektijd. Dat is ongeveer € 10.500,- per uur. De afgelopen 4 jaar is Peter R. de Vries zo’n 220 keer aangeschoven bij dergelijke programma’s om achteraf dingen te duiden die hij uiteraard al ruim van tevoren wist maar nooit uitsprak.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.