Elitaire Misdaad

G20 wil geen Valutaoorlog met China. G7 staat wel voor Boycotoorlog met Rusland.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vandaag zijn er weer 17 duizenden kinderen gestorven van de honger! De corrupte ministers van Financiën voor de Rijken en de Centrale Bankier-Gangsters van de twintig rijkste hongerende kinderenlanden hebben het afgelopen weekeinde de afkoeling van de Chinese economie geen bedreiging genoemd voor het wereldwijde herstel. Dat laatste is om te beginnen een regelrechte leugen, maar geeft aan dat China de dienst inmiddels uitmaakt. Maar waar halen de G20 het vandaan om te spreken van herstel van de economie? Geldt dat herstel ook voor de zes miljoen kinderen die jaarlijks sterven van de Holecaust honger door de Leiders Elite-Gangsters van in hoofdzaak de G-7  en daarnaast in mindere maten door de leiders van de G20.

Over 1 in 5 US children on foodstamps and living in poferty and Ultra-Rich-Bandits live in ‘Gangsta Paradise’.
En hoe zit het met Griekenland dat dagelijks door EU Elite met hun hulptroepen de Liberale Neonazi’s Hans van Baalen en Guy Verhofstadt  wordt leeg geplunderd? De grootste haven van Griekenland is inmiddels onder dwang aan de Chinezen verkocht. En hoe zit het met het feit dat meer dan 50 miljoen burgers in de EU, waaronder 2.5 miljoen Nederlanders moeten overleven onder de armoedegrens? Dan is er net een wetenschappelijk report uitgekomen met als reslutaat dat de ongelijkheid en armoede de komende decenia onder het huidige wereldwijde roof de arme kaal tot op het bot alleen maar nog schrijnender gaat worden in de grote steden. Economisch herstel? Wie dat stelt zoals types als de ministers van Financiën  Beroeps leugenaar Dijsselbloem’ is crimineel tot op het bot!

De ene Holecaust is niet de andere Holecaust.

De G20 werden het eens om valuta-oorlog te vermijden met het machtige China. In het verleden hebben landen, en zeker China wel Janusz Korwin-Mikkegepoogd de economie aan te zwengelen door de munt kunstmatig laag te houden waardoor andere landen werden gedwongen het spel mee te spelen. Over de USA en EU boycot van Rusland, die met name schadelijk is voor de gewone burgers zowel in Rusland als de EU werd gezwegen uit angst voor de USA en EU Utra-Rijken Elite-Gangsters. Ook werd er wederom gezwegen over de jaarlijkse arme kinderen Holecaust van zes miljoen. Toevalig het zelfde aantal Joodse mensen dat is vermoord tijdens het Derde Rijk van Nazi Duitsland.

Slotverklaring van de ministers van Financiën  Beroeps Leugenaars met bloed aan hun handen.
Turkije is momenteel voorzitter van de G20 en in de slotverklaring spraken de landen zich uit om ‘zich te onthouden van concurrerende devaluaties’. De enorme koersdalingen op de Chinese beurs hebben tot veel onrust geleid en dat werd nog erger toen de Chinese Centrale Bank deze zomer de renminbi devalueerde om de groei weer aan te wakkeren. Daarop klapte de koers van de Chinese munt helemaal in. Volgens de gouverneur van de Chinese Centrale Bank Zhou Xiaochuan zijn er geen plannen voor verdere devaluaties.
De G20 is goed voor 85% van de Wereld -Graai-Economie. Waar de groei in de gevorderde ontwikkelingslanden als China hapert, stomen de VS door met hun waardeloos zelf gedrukte dollar. Daar zit een renteverhoging aan te komen, die enerzijds normalisering inhoudt van de situatie vóór de financiële crisis, maar die er anderzijds voor kan zorgen dat er miljarden dollars terugvloeien uit de ontwikkelingslanden waar die nu zijn geparkeerd omdat het rendement hoger is. Als dat in de VS gaat stijgen en de dollars vloeien terug, leidt dat tot een ‘capital drain’ in de ontwikkelingslanden. Precies om die reden doen de belangrijkste centrale misdaad banken in de wereld er volgens het IMF-misdaadgroep goed aan om de rente niet of mondjesmaat te verhogen.

G-20:’Nutcase Lagarde’ wordt niet vervolgd voor de door haar mede gepleegde Mega fraude van 300 miljoen euro.
Christine LagardeDe meeste  corrupte economen in dienst van de Misdaadbanken ‘denken’ niet dat de afkoeling in China erg veel invloed zal hebben op de Amerikaanse economie, hooguit zal die 0,2% minder groeien. Slechts 7% van de Amerikaanse export gaat naar China. En 70% van de Amerikaanse economie wordt gedragen door de binnenlandse particuliere consumptie en drukt de USA gewoon naar goeddunken waardeloze dollars bij, derhalve is de VS-economie één van de minst kwetsbare (kuch) voor invloeden van buitenaf zoals de terugval van de Chinese economie. Dat er in de USA meer mensen in de gevangenis zitten dan waar ook ter wereld en kampt met een ongekende Homeless probleem laten de economen buiten beschouwing. Bovendien is de ongelijkheid in inkomen in de USA krankzinnig en wordt aleeen door China overtroffen.Volgens IMF Presidente  ‘Mega- Fraudeur Christine L.’ is er een erg open dialoog geweest met China over de maatregelen die de regering heeft moeten nemen om een verder afglijden van de Chinese economie te voorkomen. Ze loog het ‘erg geruststellend, dat we een dergelijk niveau van wederzijds begrip hebben’.

Wat Europa betreft is  de extreem corrupte ECB-president Mario Draghi en voormalig Bankier-Gangster van de grootste Misdaadgroep ter wereld Goldman Sachs pessimistischer. Hij voorzag vorige week wel negatieve effecten voor de eurozone wat betreft de Chinese volatiliteit. Daarom hield hij de deur ook open om desnoods nog extra stimulerende maatregelen te treffen. Alleen vertrouwen op de lage rentestand van dit moment is onvoldoende. Het corrupte bestuur van de Amerikaanse Centrale Misdaad bank de Federal drukpers  Reserve van die niet gedekte dollar komt op 16 en 17 september bijeen, die vergadering wordt gezien als cruciaal wat betreft de vraag wanneer de Amerikaanse rente weer omhoog gaat, het signaal dat de financiële crisis echt tot het verleden behoort. Nou, dat laatste is goed nieuws voor de 17 duizenden kinderen die vandaag al weer zijn gestorven van de honger en de honderden miljoenen eerlijke gewone mensen die dagelijks moeten zien te overleven onder de armoedegrens.

10 antwoorden »

 1. Uiteindelijk komt ’t samen in 3 steden: DC qua government and military, NY for finance and H’wood for entertainment and to sell the message. Rest is bijzaak.

  Like

  • Chicago = Finance. Met Donald Trump.

   New York = geplande hoofdstad van het NWO Empire, met het Empire State Building, maar of het zover komt…

   Poetin neemt tegenmaatregelen en zal uiteindelijk zijn deel eisen of gewoon pakken:

   De oude Sovjet-Unie, Iran, Syrië, Afghanistan, Oekraïne, Moldavië, Bulgarije, Servië, Cyprus, Wit Rusland, Venezuela, Griekenland, Macedonië, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië, Polen, Slowakije en misschien Hongarije.

   Finland weet al hoe laat het is, ze kunnen straks kiezen tussen 2 totalitaire dictaturen in de toekomst: de EU of Moskou.

   Hans van Baalen zal zijn achternaam eer aan doen.

   Like

 2. Goeie voorzitters, die Turken.
  Goede voorzetters natuurlijk ook, dat voorafje met de arrestatie van de Nederlandse journaliste Fréderik Geerdink heeft zijn demotiverende werking niet gemist .
  Totale ontreddering . Wat zou dat mooi zijn zeg , eindelijk verlost van die opportune
  oranje shit. Weg met die artificiële nationalistische kulkoek .
  van Gelder weg Blind&Blind weg . . . Het wordt nog wel wat.

  Like

  • Het was een grote geitenkaas met Oranje, aldus Johan Cruijff.

   Als je links blind ziet voor hun aanval en rechts ben je blind op je kansen dan gaat alles in principe fout.

   Als je nie ken voetballen, moeten ze je niet opstellen, das logisch.

   Hetzelfde geldt voor het kabinet Rutte.

   Als je nie ken regeren, moet je niet in het torentje zitten, das logisch.

   Like

   • De regerende regenten die nu de dienst uitmaken zijn een ongekozen
    raad van bestuur voor de Duits-Argentijnse Oranje B.V.
    Dat valse clubje voert als -durch die König ernannt Kommissare- de belangen van dat Duitse hofje uit. Behalve de falsificatie van het achterhaalde koningschap blijkt
    depressiviteit eveneens erfelijk en daar moet een heel volk onder lijden .

    Blijven lachen, blijven zwaaien ! Dat hij de hik maar mag hebben op , wanneer is die onzin ? prinsesjesdag tijdens het voorlezen van de miljarden diefstal .

    Like

 3. Vatican’s marketing is the greatest, it’s teachings the greatest shit of all time

  Jorge Bergoglio and Argentine dictator General Jorge Videla, 1979

  Money, money, mon eye, one eye the allways winning black magicians inquisition game
  Live is not for sale and never will be, even most of you still believe,and act so
  Lees meer: http://itccs.org/2015/08/25/let-us-bury-the-bloody-emperor-not-praise-him-on-the-impending-american-visit-of-pope-francis/

  Like

  • Voor vluchtende nazi’s was het Vaticaan een belangrijke tussenstop op weg naar Argentinië . Prettig idee dat de zich koningin wanende Maxima Minicrediet nog immer katteliek is. Even goochelen: Nazi’s Vaticaan Argentinië.
   Leuk leesvoer, echt vrolijk word je er niet van .

   Like

 4. Er is dus een zeer groot aantal verschillende mogelijkheden wanneer je wilt gaan wedden op het Nederlands Elftal. Het Nederlands Elftal speelt regelmatig wedstrijden op het EK of WK en je zou vooraf kunnen inzetten op een overwinning van Nederland in dat toernooi of tijdens een specifieke wedstrijd. Ook zou je kunnen inzetten op de spits van Nederland, met de hoop dat hij de topscoorder gaat worden van een bepaald eindtoernooi. Weddenschappen op Nederland betekent een grote kans om een mooie prijs en wedden op één van de vele wedstrijden waarin Nederland actief is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.