Elitaire Misdaad

Nog meer Bankier-Gangsters Miljonair.Samsom legt het niet uit.


(Van onze VVD en PvdA Bestuurs-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Meer Nederlandse bankmiljonairs dat is nu wat de PvdA Diederik Samsom en Saar van Buerenbedoelt met Eerlijk Delen in tijd van de crisis voor Jan met de Pet. De Gouden Eeuw van Mark Rutte is weer  helemaal terug in BV-NL V.O.C. De Elite baat in weelde en de masa moet daar dagelijks voor bloeden.Het aantal Graai en Fraude miljonairs in de Nederlandse Misdaad bankwereld steeg in 2013 ten opzichte van 2012, terwijl het totaal aantal grootverdieners in de Europese Unie flink afnam. Volgens banktoezichthouder EBA verdienden  jatte  32 Bankier-Gangsters in Banana-Fraude-Nederland in 2013 meer dan 1 miljoen euro, tegen 27 een jaar eerder. Men kan veel zeggen over Rat in pak Bankiers, maar Labbekakkers zijn het niet. En als het om zakken vullen gaat zijn de Lady’s en Gents geen Mongolen. Ze stemmen niet voor niets met zijn allen trouw op hun VVD-Misdaadgroep en krijgen de PvdA -Hoertjes er gratis bij.

In de gehele EU slonk het aantal bankmiljonairs van 3530 tot 3178. Pas na 2013 zijn regels doorgevoerd om de Graai-salarissen in de Misdaad-banksectork aan banden te leggen. De daling is volgens EBA dan ook vooral het gevolg van wisselkoerseffecten en een, over het algemeen, lagere winstgevendheid bij Misdaadbanken.
Dit jaar werd ingevoerd dat een bonus, in uitzonderlijke gevallen, maximaal twee keer het jaarsalaris mag zijn. Banken zoals de ABN-AMBRO van de Top VVD-Drag Queen Gerrit Z. probeerden die regel te omzeilen door ‘toelagen’ toe te kennen of het basissalaris te verhogen.l

Helaas kan Playboy Diederik Samsom zoals gebruikelijk deze keer geen uitleg geven.

Wij vroegen ons al af waarom Diederik Samsom de laatste tijd bijna nergens meer te bekennen is. Nu vernamen wij van onze betrouwbare corrupte bron te Brussel dat het schijnt dat Fransje Timmermans met zijn Huilact heeft geprobeerd om zijn ‘ PvdA- bom’ bij Samsom zijn callgirl Saar B. er in te proppen. Sindsdien zit Samsom als een bok op de havenkist in Brussel zijn Saar in de gaten te houden.

10 antwoorden »

 1. Het Rijnlandse model gaat ’t verliezen van ’t Anglo-Amerikaanse model. Amerika’s wil is wet.In EU en NAVO maken ze de dienst uit, in Oekraïne niets dan gestook gelijk in ’t M-O. Euro en vluchtelingen interesseert ze niets en waren haantje de voorste met nieuwe vette contracten met Iran.Duitsland is te groot voor Europa en te klein voor de wereld. De VS beseffen dat als geen ander.

  Like

 2. @Steve,

  Vandaag weer een bericht in de kranten van 3 graaimanagers met VOC-mentaliteit die een oprot-bonus krijgen van de Nederlandse Woningcorporatie-Maffia,
  afgekort: WoCo-Maffia, het houdt maar niet op.

  3 WoCo-ratten jatten driekwart miljoen Euro uit de kas van woningcorporatie Woonzorg.

  FNV is zeer verontwaardigd.

  @Steve, het aantal bekende graaiers bij de Woningbouwcorporaties neemt sneller toe dan jij kan bijhouden op het Elite graai-bill-board.

  Like

 3. @ Wij vroegen ons al af waarom Diederik Samsom de laatste tijd bijna nergens meer te bekennen is.

  Hij slaapt nogal slecht vanwege die vluchtelingenhype vertelde hij
  gisterenavond verkleed als jankende badmuts op RTL.80.
  Tegelijkertijd mocht op een ander net zijn valse leermeester
  schoon schip maken met de fijnzinnige gebaren die een
  liegende prelaat niet zouden misstaan .
  Ja ja beste mensen… het is eenzaam aan den top !
  Een zelfde soort klaagzang staat mij van zijn
  oranje opdrachtgeefster bij.

  Like

 4. De bankiersfamilie “de Rothschild” heeft het, na een voorbereiding van ruim 200 jaar, eindelijk voor elkaar dat zij nu op het punt staan om, samen met een klein aantal machtige vazallen, waaronder de Rockefellers, Goldman Sachs en Morgans een mondiale greep naar de macht te doen. Zij zijn in het bezit van de totale bankensector, inclusief de centrale banken. Ze beheersen het mondiale monetaire systeem, en hebben het wereldwijde monopolie op geldcreatie. Zij zijn de financiële krachten achter alle grote multinationals en de zware industrie met inbegrip van de wapenindustrie. De complete financiële handel en wandel van de Rooms Katholieke Kerk is al sinds 1823 overgenomen door de Rothschilds en dat is nog zo tot op de dag van vandaag. De spelregels voor de politici worden door hen bepaald via hun instituten als, IMF, Wereldbank en BIS. Ook maken zij de dienst uit bij de Wereld voedsel organisatie (FAA), Wereld Handels Organisatie (WTO) en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Kortom, de gehele samenleving wordt door hen gedomineerd. Door gebruik te maken van allerlei ingewikkelde constructies en stromannen blijven zij zelf op de achtergrond en treden niet of nauwelijks in de openbaarheid.

  Like

 5. Dát is werkelijk de rijkste man in de wereld, en dus niet Bill ‘Windows’ Gates… En wanneer je briefjes geld in je portemonnee hebt op dit moment, is de kans bijna 100%, dat jij ook een schuldbekentenis, of een IOU, zoals ze dat in het Engels zeggen, aan deze man hebt. Hij is direct of indirect de eigenaar van jouw huis, dat je als onderpand op je hypotheek hebt gegeven, de lening op je auto, je credit cards en zelfs je stuk grond is van hem. Zijn naam is Jacob Rothschild.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.