Elitaire Misdaad

Samsom lijdt aan hoogmoed waanzin en wil premier worden.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Diederik Samsom LSDAMSTERDAM-NOIR- Zit Samsom dagelijks aan de LSD? Dat Playboy Samsom een bord voor zijn PvdA kop heeft van heb ik jou daar was wel genoegzaam bekend. De Playboy bleef rustig zitten na twee verpletterde verkiezings nederlagen op rij. Zijn partij staat volgens alle opiniepelingen op het punt om na negentig jaar arbeiders strijd tegen het Groot Kapitaal(= VVD) door zijn toedoen ophouden te bestaan. Felix Rottenberg zette die crisis situatie van de PvdA verleden week nog uiteen en werd direct door nog zo’n PvdA Gek, die ook volledig buiten de werkelijkheid staat de dronkenlap Hans Spekman voor rotte vis uitgemaakt.

Hans SpekmanMet als gevolg dat Felix de partij is uitgegooid en  Samsom nu stelt na de komende Tweede Kamer verkiezingen Premier te willen worden.

Een dergelijke volledig buiten de werkelijkheid staande opmerking  is een teken dat Samsom niet alleen een bord voor zijn kop heeft, maar ook geestelijk niet meer in orde is. De Untergang van zijn denkvermogen is compleet. De man is een gevaar voor de Nederlandse samenleving en dient per direct met TBS te worden opgenomen in een kliniek.

32 antwoorden »

 1. swamsom en opstappen rottenberg gewoon doorgestoken kaart . rottenberg had ook wel in de smiesen dat de pvda met de verliezingen eindigt op 2 zetels dus de rat knijpt er tussenuit net als het wonderkind cohen en de partijstrateeg istha

  Like

  • Ra- Me CAI of America in een andere veel betekenende setting.
   RA de bankiers, CAI hun wereldse organisaties en dat alles uit de koker van het hoogintelligente Ashkenazi volk dat alle ere plaatsen in deze gemaakte wereld(se organisaties) bezit.

   Like

   • heee! sjuat is toch logo swamson heeft een uni titel met een iq van 51 gehaald de rest van nederland zeg maar rustig 99,99 % weet niet waarom hij of zij op deze wereld is
    gr kekke kerrit

    Like

  • hee toedeledoki je vergeet de de moorden in amsterdam op klaas bruinsma van gog en pim fortyuin en de eliminaties van ene steve brouwn en johan de hakelaar en willem holleder allemaal kill de best of goyim en nog veeeeeeeelmeer

   Like

 2. Even off topic:Hoera onze Willem heeft er 43000 eurotjes erbij gekregen dus nu heeft hij 110 miljoen en 43 ruggetjes kan hij leuk extra benzine in zijn speedboot gooien als hij langs de vluchtelingetjes gas geeft langs de Griekse kust

  Like

 3. Het (W)oord als het oord van de instructie, waar het nooit heeft gedraaid om het hoogst haal baren maar om de essentie van essentie

  NWO: totstandkoming onlosmakelijk verbonden met kunstmatige intelligentie, digitaal fascisme, waar het fysiek prikkel draad heeft plaats gemaakt voor digitaal prikkel draad

  http://www.peterkling.com
  Lees meer: http://newsinsideout.com/2015/09/peter-kling-an-off-planet-invading-plasma-inorganic-ai-artificial-intelligence-iggy-appears-in-biblical-texts/

  Like

 4. en ik begin een beetje een rare gevoel te krijgen van mensen
  die constant destructief denken en geen en constructieve
  plan hebben.

  denken als een universele mens is de enige oplossing
  om de wereld beter te maken
  het word tijd dat de mens de gezicht word van de VN
  en dat de mens zelf een zetel op eist
  wij de mensen zouden onze best moeten doen om elkaar
  de universele rechten van de mensen te leren in alle
  talen .

  Steve zou ermee kunnen beginnen om op zijn minst
  de geratificeerde vers van de universele rechten
  van de mens op zijn site te doen
  zo dat zijn lezer het leren en kennen

  alle bloggers die een beetje vrede willen zouden dat moeten doen

  Like

 5. Deze beste beunhaas hoort een metertje of 50 onder de grond in een bunker en daar in zijn eentje allerlei plannetjes bedenken hoe hij het ziet voor ons land en dan 1 keer in de maand zijn geschreven plannetjes direkt door de schredder halen als hij ze overdraagt aan normale mensen die het beste voor het land hebben.O ja gevangenis zou ook kunnen

  Like

 6. In een oorlog moeten altijd twee strijdende partijen van geld worden voorzien om wapens, uitrustingen en voedsel te kopen voor hun strijdende militairen. Eigenlijk zijn militairen niet meer dan kanonnenvoer en executeurs van een land haar buitenlandpolitiek. De burgers betalen het gelag tweemaal, door belastingen te betalen en ook nogmaals emotioneel doordat in oorlogen hun strijdende familieleden en vrienden sterven. Alles gebeurt zonder dat we als volk en eigenaars van een land iets te vertellen hebben terwijl onze regerende clowns niets anders doen dan het bevel van Rotschild uitvoeren. Democratie bestaat niet! We leven onder een ietwat gedemocratiseerd fascisme.

  Like

 7. Steve, mr Brown,
  Zou je misschien mee willen werken aan het voor elkaar krijgen van een referendum over het associatie-verdrag dat we moeten sluiten met oekraïne van verhofstadt en van baalen hun moorddadige en gulzige vriendjes? GeenPeil, via Geen Stijl.

  Stoppen kunnen we het niet maar op zijn minst iedereen met de billen bloot laten gaan nog wel. Laat ze maar aan ons ( het volk) uitleggen waarom we zo nodig een burgeroorlog moeten importeren en weer ruzie met Rusland moeten maken.

  Dit is echt wat voor je site ( vergeet any grievances die je hebt met Geen Stijl). Dit gaat over ellende die we de aankomende 30 jaar over ons laten afroepen door een stel slapende, hielenlikkende of gewoon corrupte politiekers en hun bazen.

  Peace,
  tony

  Like

  • Greenpeace was vorig jaar het meeste kwijt aan huur: bijna een half miljoen euro. De milieuorganisatie verhuisde naar een hip kantoorpand aan het IJ in Amsterdam. Voor ruim 2 ton liet Greenpeace het kantoor verbouwen en inrichten.

   Like

 8. Ergens in Denemarken komen dit weekend de mensen achter de schermen bij elkaar, en spoeden de favorieten onder hun lakeien zich derwaarts, om hun orders te ontvangen. Vreemd dat daarvoor deze keer ook Samsom wordt uitgenodigd, dus die zullen we binnenkort wel ergens in een heel andere rol aantreffen.

  Like

 9. Daar lijkt jankkop Didi mij stom genoeg voor ,
  Om premier te worden dus. Ieder volk krijgt de lijer die het verdient.
  Tenzij ze uit Leiden komen natuurlijk, zoals mevr. von Amsberg, Ivo
  Opstal, Joris D. dan zijn zullie leiders.
  Toch nog even ’n lichte lsd nuance. Afhankelijk van de gebruiker
  kan lsd catastrofaal ontwrichtend werken anderzijds kan het tot
  een verlichtend inzicht leiden . (zoekresultaat voor Steve Job & LSD)

  Een gedeeld premieuse-schap van Sjaron Zijkstra
  en Mevr. het Mannetjesveld lijkt me ook wel lachen.
  Kunnen zullie samen de Hillary Clinton agenda uitvoeren.

  Like

   • Hoop dat dat niet betekend dat 2/3 wel tevreden is over het democratisch gehalte van de BV Nederland. Maar goed, mensen hebben de laatste keer zelf gestemd op die trutten vd vvd en pvda, dus misschien is het grootste deel vd maatschappij wel te dom of apathisch om een juiste kijk op de zaken te hebben. In het verlengde daarvan:

    https://teken.geenpeil.nl
    Dit gaat over het importeren van een burgeroorlog in de EU en het afkopen van fascisten ( met jouw en mijn belastinggeld) en andere oligarchen in oekraïne.

    Like

 10. Als Greenpeacer klampte hij zich aan schepen van Shell vast en niet lang daarna werd-ie door Lady Shell voor Bilderberg uitgenodigd. Kreeg toen al te horen dat hij maar M-P moest worden. Zo ga je toch in sprookjes geloven. Of de man ’n staat van dienst heeft is irrelevant. Hoe meer lapzwansen des te gemakkelijker de controle. In Madurodam zit ’n ex Hoofd PZ v/e ijsco fabriek, in Brussel ’n berookt drankorgel. We worden geregeerd door de genotmiddelen industrie. Likken en achterover gieten. Ga vooral stemmen.

  Like

 11. Steve de NOS is ook op Indonesia heb net iets gezien op uitzending gemist .
  Lieve hartelijke groet aan iedreen die je spreekt U2 hahaha Ziggo drome concert .
  Stuur Peter een kaartje . Ted van den Heuvel groet jou en je hele hebben en houden

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.