Elitaire Misdaad

Wiegel is tegen belasting op fraude vermogens en knuffelt Samsom dood.

( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het is ronduitit schandalig dat een gesubsidieerde publieke omroep WNL twee algemeen bekende Criminelen Fraudeurs Wiegel en Schulz uitnodigen en daarmee fatsoen en deskundigheid geven.
VVD Heer Wiegel:”‘Herziene vermogenbelasting is Jonald Bouwhuis Hans Wiegeljaloeziebelasting’ en Samsom is de beste PvdA policus ( voor de VVD-misdaadgroep) en De Telegraaf lek van de miljoenen  propaganda nota zit in het Kabinet”. En daar was WNL weer door de bocht. Het programma alwaar regelmatig de bank vol zit met Neonazi’s als de de VVD EU Graaier Hans van B. Het bejaarde progamma waar tijdens de uitzending de Kijkcijfers zakken wegens sterfte door ouderdom van hun hersendoden kijkers. Het wachten is dat de eerste bejaarde gast van WNL  life de geest geeft op de bank.

De herziening van de vermogensbelasting is een slecht plan voor ons Ratten in pak .Dat vindt althans voormalig VVD-leider Hans Wiegel. Het heffen van meer belasting op wat grotere spaarpotjes, is een “jaloeziebelasting”. In WNL op Zondag bralde de ‘Mega-fraudeur Wiegel’ aan dat de aanpassing ertoe leidt dat “hele knappe ( criminele) belastingadviseurs” uitwegen (= ontduikingen) zullen gaan verzinnen. Dat doe ik namelijk ook en met mij alle VVD bendeleden, ha,ha,ha..
Mensen Elite-gansters die heel erg rijk zijn, zullen hun vermogen misschien wel in het buitenland of op de VVD Zuidas Witwas centrale gaan neerzetten net als ik.” Maar ook voor mensen die helemaal niet zo heel veel vermogen hebben, maar bijvoorbeeld wel een Melanie Haro Schultzaandelenpakketje, gaat staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën  voor de Rijken en alle armen aan het gas ervan uit dat ze daar een “mooi” rendement op hebben, gaf Wiegel aan.
“Nou, kijk af en toe eens naar de  Graai beurzen. Dus het is een jaloeziebelasting om de Labbekakkers rustig te houden.” Tja, een brutaal mens heeft de halve wereld, maar in het land van het Lieg en Bedrieg Kabinet de hele wereld. Maar die oude VVD boef was nog niet klaar met zijn gebral voor de hersendoden kijkers die nog in leven zijn thuis voor de buis. Zo noemde hij de voor iedereen waarneenbare aan hoogmoed waazin lijdende Samsom de beste politicus van de week, omdat hij gezegd had premier te  willen worden. Wat een doortrapte oude gluiperd die Wiegel om met een dergelijk opmerking de zieke Samsom zijn graf in te helpen met een VVD vals compliment. Tot slot zei Wiegel dat het Lek naar de Telegraaf van de Miljoenen nota zit in de Minister raad en dat is wat ons betreft het enige ware woord en een schokkend nieuwsfeit dat  n.b. uit de mond van de bejaarde VVD Boef kwam. Temmeer de VVD Minster Gangsterin  Schultz net stoer op de bank had gezegd dat wie gelekt had strafrechtelijk moet worden vervolgd. Wat Wiegel beantwoordde met dat bent u wel een Minister armer. Hierop keek Schultz beschaamd met een rood hoofd naar het plafond. Wiegel en  Schultz weten dus wie er gelekt heeft en waarom! Toch wel een feit voor de Tweede Kamer om daar vragen over te gaan stellen! Het was de presentator  Rick Nieman niet opgevallen, maar dat is ook wel logisch want hij doet af en toe net als zijn kijkers een dutje op de bank.

8 antwoorden »

 1. Eigenlijk heeft die vent ’n intens brutale ordinaire rotkop, waaraan elke innerlijke beschaving ontbreekt. Geen wonder, toen zijn 1ste vrouw overleed, was hij in no time getrouwd met haar zus. Alsof hij al polygaam was. Met zijn goedkope kletspraatjes, die ’t altijd wel goed doen op de golf- en hockeyclub, heeft-ie ’t ’n aardig eind geschopt. Na kandidaats politicologie hield hij ’t voor gezien. Met zijn gelul over jaloezie belasting. Laat hij eerst maar uitleggen waarom ’t KH geen belasting betaalt en toch maar al haar geld op o.a. de Kanaal Eilanden zit. Dat maakt pas jaloers en wekt razernij.

  Like

 2. Welja… Hans Wiegel , die bierdrinkende veeveedee blaag.
  Die heeft nog in z’n korte broek bij Harm van Riel op de knieën gezeten.
  Behalve die vieze vochtige openstaande lippen van’m waar nog nimmer een verstandig woord uit is gelekt, gesijpeld herinner ik mij dat menneke toen ie nog
  speelde dat hij Min. van Binnenlandse zaken was.
  Dat koppie van’m toen Julia von Meckelenburg de oranje.B.V aan haar oudste dochter “prinses Glimlach” overdroeg. Bestuursambtenaren, wat ’n lachwekkend volk. Geen woning geen kroning . Toen de gulden nog een gulden was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.