corruptie

Weer Graai-Bürgermeister Marc-Jan A. opgestapt na Diefstal uit Gemeente Kas Ommen.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie i .s .m . onze Graai-maar-raak redactie)

Marc-Jan AhneAMSTERDAM-NOIR- In “Banana-Fraude-Nederland” is het beroep van Bürgermeister een winstgevende Graai-positie ,alwaar men straffeloos zijn zakken kan vullen over de rug van ‘Jan met de Pet’ . De lijst van Bürgermeisters die inmiddels betrapt zijn op fraude, valse declaraties sjoemelen en liederlijk gedrag  is eindeloos . Burgemeester Ahne van Ommen van de ‘D66 Yuppie partij’,die tot vervelens toe waarschuwen voor de “Mocro Maffia”  maar ondertussen u blind stelen is opgestapt in het Wachtgeld met behoud van zijn gestolen buit. Hij is tot heden nog niet gearresteerd en dat zal ook niet gaan gebeuren. Waarom precies is niet bekend gemaakt door de achterblijvende Graaiers in Ommen. Boter op hun Bestuur ‘s hoofd? Het kan haast niet anders in “Banana-Fraude-Nederland”, niet dan? De Leider Pechtold van de ‘Graai en Naai Yuppies’ was niet bereikbaar voor commentaar in verband met zijn drukke bezigheden de Rembrandts van 160 miljoen euro voor zijn partijgenoot ‘Egotripper Wim Pijbes‘ naar Amsterdam te halen.

Er zijn geruchten feiten over diefstal en liederlijke uitspattingen, maar de provincie Overijssel wil alleen kwijt dat het gaat om een “persoonlijke, financiële Graai en Naai kwestie”. Er loopt een Doofpot-onderzoek van de Rijksrecherche naar de integriteit van de burgemeester en daar horen wij dus nooit meer iets van. Ahne werd een paar jaar geleden als wethouder in Deventer verdacht van diefstal van een paar verfkwasten en dildo’s in een bouwmarkt en seksshop en liederlijke uitspattingen zoals die van de Top VVD-er de ex Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ ( zit ook in het Wachtgeld). Dat gedrag duit er op dat hij ook lijdt aan de ‘PvdA-Kleptomanen ziekte’. Die zaak werd geseponeerd door de bevriende corrupte VVD-Justitie van de altijd in opspraak zijnde VVD Ministers van Klasse Justitie van het kaliber ‘Bral-Opstelten’ en ‘Fraudeur-Steur’ wegens gebrek aan bewijs. De Beroeps Leugenaar Burgemeester Ahne (D66-Yuppies) spreekt nieuwe beschuldigingen over diefstal tegen, maar hij stapt toch op. Hij vindt dat hij in zijn Graai-positie geen onderwerp van onderzoek kan zijn. Ook zou hij zijn gezin willen beschermen en het lijkt hem het beste omdat te doen door te gaan schuilen in het Luxe Wachtgeld waar het krioelt van de betrapte  Ratten in pak. De Overijsselse commissaris van de koning, Bijleveld, gaat met het gemeentebestuur van Ommen om tafel om de situatie te bespreken en deze zaak in de Doofpot te houden.

De liederlijke Bestuur-Gangster Burgemeester Marc Jan Ahne is feestelijk op het “Elite-Gangster Bilboard” geplaatst en als het zo doorgaat staan alle Nederlandse Top Bestuursders op het grootse Doofpot-bord van Nederland.

 

17 antwoorden »

 1. Kijk ook even naar de collega’s bewindvoerders in Ommen Stinfa en zij aan zij die door toeval dat de inspectie volks gezondheid een bezoek bracht aan stichting Quebix zorgboerderij die samen werkt met deze bewindvoerders uit Ommen er achter kwamen dat ze aan belangen verstrengelingen deden en grote bedragen aan pgb voor zich houden. het bestaat nog steeds pgb fraude ook in Ommen … zie de website van de volksgezondheid het inspectie rapport van stichting Quebix in Radewijk Gem Hardenberg

  Like

 2. NL is geen constitutionele monarchie,maar ’n kleptocratie,geleid door de grootste kleptomaan. Alles en ieder1 is daarvan afgeleid.Immers, goed voorbeeld doet volgen. Zou Max. bij de heropening van Onze-Lieve-Heer-op-Zolder als moeder ook ’n kaarsje hebben opgestoken voor de Dwaze Moeders en al hun vermiste/-moorde kroost?Show doet ’t altijd erg goed,maar de intentie wint.Zou haar sieren als ze daarover ‘ns ’n standpunt innam. Kan staatsrechtelijk, want ze heeft zichzelf tot Koningin benoemd.Maar tja,’t plebs is slechts geïnteresseerd in jurk,voile en hoed.Het zal je kind maar wezen,van die Dwaze Moeders wel te verstaan!

  Like

 3. We zien dat vluchtelingen steeds in kampen geconcentreerd worden. Vandaar ook het woord “concentratiekamp”. En nogmaals: dat deze mensen op de vlucht zijn dat is echt niet het lot van deze mensen. Nee, dat is het gevolg van “menselijk” ingrijpen van moordzuchtige bankiers en hun zwaar criminele handlangers in de politiek.

  Het is nota bene onze eigen Koninklijke Luchtmacht die deze vluchtelingenstroom mede veroorzaakt heeft. Dat komt ervan als Mark Rutte gaat zwatelen “dat hij zijn vrienden van de NATO moet helpen”.

  Gezond geld heeft helemaal geen bankiers en politieke partijen als tussenhandelaren nodig. Dat blijft uit zichzelf wel overeind staan.

  Het geperveteerde wettige betaalmiddel is het wapen waarmee bankiers en politici moordend en plunderend over de aardkloot trekken. Wie ons monetaire systeem kent die gaat nooit meer stemmen.
  Met garantie.

  Like

 4. Hoe groter de wereld hoe kleiner deze baggerdelta. Zoveel mogelijk uit de
  buurt van ambtenaren en overige politici blijven.
  Maar echt dubbel is de zelfstandige organisatie die zich binnen het O.M
  ophoudt, verschuilt. Als identiteit geregistreerde burger is niemand veilig
  voor de dubbele moraal&agenda van die ondoorzichtige club.
  Op het beangstigende af.
  Recht wat krom is.

  Like

  • Je reactie is in afwachting van moderatie.
   Hoe hullie het Gesundes Volksempfinden
   manipuleren middels een eigen wettelijk media verbod en daar
   vervolgens de hand mee lichten spreekt toch voor zich zoals zullie
   soldaat van oranje Vlokkert v.d Graf de beschermende hand boven
   het hoofd houden die meneer Fortuyn categorisch geweigerd werd.
   Ambtenaren ?
   Onbetrouwbaar volk hoe hoger in rang . . .

   Like

   • Bo, hoogstvermoedelijk is Folkert NIET de moordenaar. Hij heeft geschoten, doch niet als eerste. Er zaten immers kogels in het lichaam van PF van twee verschillende kalibers. In de eerste krantenartikelen is dit meegedeeld. Vervolgens werd dit volkomen doodgezwegen.
    Iemand anders (die op het elektriciteitshuisje lag en met een snelle BMW is vervoerd naar Schiphol) heeft (in opdracht van wie?) PF dood geschoten. Maar omdat er officieel een dader moest zijn, die de verdenking van de eigenlijke opdrachtgever moest afleiden, is er voor iemand gekozen, wiens motief tot deze moord enigszins verklaarbaar en dus acceptabel zou zijn. Omdat FvdG niet de moordenaar is, kan hij ook de uitspraken doen, die hij doet. Hij wordt immers toch wel beschermd van overheidswege (justitie/OM en politiek), omdat hij hun masker is.

    Like

 5. Waar Nederland schreeuwd om + 20000 agenten !
  Waar Nederland nooddorpen moet aanleggen,, ! (niks intergreren op laten gaan tussen, maar gecontroleerd bijeen moeten houden).
  Daar blijven onnozelen belaberde kak politicie en bestuurders hun verantwoordelijk eerst in klinkendemunt blind voor een giga maatschappelijk probleem hun gore zakken vullen.l
  Heeft u een vacantie huisje?, verpats het snel.

  Like

 6. die burgemeesters worden ook aangesteld door de grootste graaier van het noordelijk halfrond,zijne koninklijke hoogheid alexander(steek die militaire eed ook maar in je reet)

  Like

 7. Burgemeester werd je in dit land alleen maar als je eerst de NSB-burgemeestercursus (bron: rijksinstituut oorlogsdocumentatie) met goed gevolg had afgelegd. Zo lag dat destijds. En dit succes- en verdienmodel bevalt nog steeds heel goed.

  De “NSB-burgemeester op wachtgeld” is een geschenk van de kiezers aan zichzelf. Door steeds maar weer opnieuw naar de stembus te sloffen om daar zaken te doen met terroristen en om te gaan kiezen uit 17 verschillende soorten poep. Het is de slimme poep tussen de oren van de beschaafd plunderende en moordende elite. Het zit altijd tussen de oren van bankiers en politici en de stank is niet meer te harden.

  Wie ons monetaire systeem dóórheeft…..die gaat nooit meer naar de stembus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.