Elitaire Misdaad

Steur maakt boetes duurder.King Willem prijst het aan bij de VN.

( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- President Morales heeft een VN spreekverbod als King Willem staat te brallen in de VN: ‘Dutch Monarchie is belediging voor de mensheid’. Historische speech kopt de NOS al dagen. Gaat de King dan eindelijk excuus maken voor 300 jaar misdaden tegen de menselijkheid in binnen en buitenland door het Koningshuis en zijn aanhang de ‘VOC-Elite’?  En hoe zit het met de ‘Prins Claus& Joris Demmink (VVD)-Pedo-Kliek’? Gaat hij daar zijn excuus voor aanbieden? Wat denkt u zelf? Zijn ‘Hofnar Rutte’ die ook mee is naar New York weigerde dat onlangs nog tijdens de Indonesië Herdenking.

Alle Wurg-verkeersboetes worden nog duurder en King Willem ook! De King zal in zijn Slijm en ‘bral-speech’ stellen dat hij zich als de Paus voelt( Video) en solidair is met alle arme van de Wereld. Van te voren is er achter de schermen overeengekomen met de VN ( vooral de Derde Wereld landen omgekocht met ontwikkeling’ miljarden) en de NOS dat men zal zwijgen over de Billionairs Hobby’s en Zomer Paleizen van de King. De omgekochte Derde Wereld landen zullen ook hard gaan klappen voor de King. Dat heeft de ‘Pluk de massa ministerraad stiekem’ geregeld en besloten. Het “lieg en Bedrieg Kabinet” wil een zetel in de VN. Nou dat zal wel gaan lukken , want de USA kan altijd wel naast Cameron nog een schoothondje gebruiken. De kosten van dit tripje lopen ver over de 2 miljoen euro heen, maar dat kan weer betaald worden met de extra opbrengsten van de Boetes. Het Leven is een groot ‘Buitenzorg- feest’ voor het Koningshuis en hun Hofnar Rutte.

Wat de ‘Royal Staats-NOS’ nooit uitzend: Corrupte financiële “Pyramide Beatrix. Staats-NOS maak schaamteloos ‘dr.Goebbels-propaganda’ voor hun King Willem.
De Staats-NOS maakt overuren in hun ‘Oranje Tokkie-propaganda’ superlatieven ‘de King gaat Historische verklaring ( niet over de VOC-VOC Helden Mark RutteMassamoorden en de hongerende kinderen in NL) geven in de VN. De King en zijn importbruid Maxima schitteren op de roltrap het VN gebouw in, Maxima schittert in haar jurkje ( kosten 35000,-euro) etc, etc. Iedere royale wind wordt elk uur uitgezonden alsof die naar top parfum ruikt’. Voor een echte Historische speech moet u hier zijn:”Steve Brown onmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste V.O.C. slachting op Bali.

Mark Rutte in de VN:Labbekakkers NEE! ‘Junkie Gordon’ en King Willem OK!

Van der Steur VVD Fraudeur-Steur’ (Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie) meldt vandaag dat de prenten in 2016 1,1 procent in prijs stijgen. De Wurg-boetes stijgen mee met de inflatie. Dat er om de haverklap hele volksstammen de cel in verdwijnen omdat zij om een skala aan omstandigheden de boetes die soms wel op Maffioso achtige wijzen 1000 procent stijgen niet kunnen betalen zal de regering regime Rutte & mark en goorAsscher. De King trouwens ook, want die heeft er weer 50 duizend euro verhoging bij gekregen en hoeft bovendien sowieso nooit boetes te betalen. Hij staat boven de wet! Een ‘Wurg de kleine luiden-prent’ zou komend jaar sowieso al duurder worden. De administratiekosten (= ander woord voor oplichting) voor een boete gaan van 7 naar 9 euro, maakte het “Lieg en Bedrieg kabinet” op PrinsjesdagHoofddeksel-Propaganda dag’ bekend.

Tot Slot en Pikant: Mark Rutte heeft met zijn hand op zijn VVD-hart gezworenen geen ‘Betaal Homo relatie’ te hebben gehad in New York en de Staats-NOS en de AIVD bevestigen dat. Rutte: ” Ik ben geen Prins Claus, Onno, Gordon of Demmink of Pedo “Rose Ed Nijpels”! En gelukkig maar, want in New York anders dan in “Banana-Fraude-Pedo-Nederland” krijgt men nog een vette boete aan de kont( en jaren cel straf) voor ‘betaal homo sexs’!

Ook de PvdA ‘Eunuch Bert Koenders’ was mee gesleurd door de King. Waarom wist eigenlijk niemand. Misschien wel om de Chinezen te paaien, omdat hij de laatste levende Eunuch is. Hoe het ook zij de VN leden hebben zich kostelijk vermaakt om dit King Willem middeleeuws Carnaval achtige gezelschap.

11 antwoorden »

 1. Het was nummertjes trekkn bij de V.N. Hollande Putin en nog ’n paar van die klanten. Leuke , maarrr duur betaalde hobby.
  Dat duitse jochie kan je overal voor inhuren.
  Het openen van een fietsenfabriek het voorlezen van volkschantage verpakt als goeie bedoelingen voor het komende jaar en een “tulpen-klompen” offensief in
  het kader van Holland spreekt ’n woordje mee.
  Godzijdank het meeste gemist. Heeft ie nog ’n dansje gedaan ?
  Naderhand ? Nu zeker effe bij z’n schoonvader op bezoek.

  Like

 2. In Leeuwarden worden al tijden geen banen meer gecreëerd,alleen ’t CJIB heeft 250 extra arbeidskrachten aangenomen omdat ieder1 overwerkt was vanwege de zeer hoge werkdruk bij ’t incasseren v/d boetes e.d.Zo schept dit Kabinet werkgelegenheid.Kunnen wij ook administratie kosten in rekening brengen wanneer wij als onbezoldigde ambtenaren de belasting aangiftes moeten verzorgen en bij niet tijdige terugbetaling ’t dubbele bedrag claimen zoals nu bij de boetes? De liefde kan niet van 1 kant komen.

  Like

 3. Verenigde Nazies zoals ze al vele eeuwen onder verschillende vlaggen samenspannen
  Why should Riyadh head UN rights panel by George Galloway September 28, 2015
  Observers and reporters say Saudi Arabia abuses women, children and ethnic and religious minorities systematically.

  The regime continues to execute children despite UN conventions on the protection of the rights of children. Meanwhile, a Saudi court has upheld the sentence for the crucifixion and beheading of Ali Mohammed Al-Nimr. He faces execution for taking part in anti-regime protests as a child. Mohammed is the nephew to a prominent Shia scholar, who is also sentenced to death for his views against Saudi oppression.
  Interview te beluisteren: http://www.veteranstoday.com/2015/09/28/galloway/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.