Politiek

‘Vluchtelingenmanie’ maakt de PVV de grootste in Nederland.Houdt uw hoofd koel.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR Liep gisteren in het Vluchtelingen debat de oversekste ‘Yuppie Kasteelheer PechtoldAlexander pechtold‘ nog Wilders uit te lachen, maar wordt hij direct vandaag zwaar afgestraft door de Kiezers. Vandaag werd ook nog eens bekend dat de ‘Vluchtenlingenmanie’ nu al 1 miljard heeft gekost volgens Dijsselbloem. En daarna bleek het al weer 2 miljard te zijn. Dit terwijl het”Lieg en Bedrieg Kabinet” al jaren Toetert dat er geen geld is voor bijv. bejaardenzorg en ‘Made in NlL kinderen’ in arme gezinnen die amper te eten hebben. Niks aan de hand laat “Mr Euro”de ‘PvdA Übermensch Dijsselbloem’ met een koel hoofd weten. Die 1, 2 of misschien wel wie weet hoeveel miljarden heeft niet één NL daklozen aan een dak boven zijn hoofd geholpen of een arm kind een hap meer opgeleverd. Maar de Bestuurs Ratten in pak vullen hun zakken i.s.m. de VVD ‘Vast Goed Maffia’ als nooit te voren. Rutte heeft gelijk de Gouden Eeuw van de Slaven ‘Vluchtelingen handel’ is weer terug voor de VOC ‘BV-NL’!
Amsterdamse Dak en thuislozen staan ook achter de Vluchtelingen, maar zijn tegen de corrupte Heersende-‘Dode Zielen’-Politiek.

Schizofrene Asscher’ roept zijn twee PvdA leden op het hoofd Koel te houden tijdens de ‘Vluchtenlingenmanie’.
De PVV van Geert Wilders is ook in de donderdag verschenen peiling van TNS NIPO virtueel de grootste partij. De partij stijgt van 21 zetels half augustus naar 38 op dit Mr Euromoment. Vooral ‘VVD-misdaadgroep’, De ‘D66-Yuppies’ en SP leveren virtuele zetels in. De PvdA was al zo geslonken dat er sowieso haast niets meer in te leveren is. De ‘Vluchtelingen-Industrie’ geeft de partij de wind in de rug in de peilingen, aldus het onderzoek. In de peiling van Maurice de Hond zondag was de PVV ook al de grootste met 35 zetels. Bij de verkiezingen in 2012 kreeg de partij vijftien zetels.

In de peiling van TNS NIPO verliest de VVD-misdaadgroep in vergelijking met twee maanden geleden zeven zetels en valt terug naar 21. Coalitiepartner de PvdA-hoertjes komt uit op elf, een verlies van twee. De SP gaat zes zetels achteruit en komt uit op zeventien, terwijl D66 van 23 naar achttien dealt, maar desondanks wel blijft waarschuwen voor ‘Nepdemocraat Wilders’ en de “Mocro-Maffia”.  De PvdA ‘Vuile luchtJan Vos’ die verleden week Wilders nog uitschold voor Bruinhemden terrorist samen met de Staats-NOS was niet bereikbaar voor commentaar. Kwade tongen rond zijn psychiater beweren dat hij denkt dat hij al in het Wachtgeld zit.

5 antwoorden »

  1. Hoeft Wilders niets voor te doen.Minstens 60K erbij uit M-O.17 mio halen we voor 2016. Gisteren was ’t Islamitisch Nieuwjaar.Rekent U erop dat heel de kalender omgeturfd moet worden en de Vrijdag is heilig.Nu ook nog 85 mio Turken erbij en Eurabia is ’n feit. Ook in W-Afrika verschijnen de beelden van Mutti op TV.Die willen nu ook.Zien haar als ’n soort Messias.Gaat druk worden bij Gibraltar of op de Canarische Eilanden. Paspoorten zijn volop te koop.

    Like

  2. De VVD-Vastgoedmaffia denkt vooruit. Als straks in Banana-Nederland miljoenen mensen 5X per dag moeten bukken (leuk woord voor Fransje Timmerhuilmans) richting Mekka, zullen er veel meer Moskeeën benodigd zijn. Dit lossen de VVD-vastgoedjongens op door bestaande lege panden om te bouwen of te slopen en er Mekka-richtpaleizen van te bouwen, die natuurlijk zwaar gesubsidieerd zullen zijn. 3 nee 4 vliegen in 1 klap voor de Vastgoed-cowboys.

    Harry Mens, kom er maar in, want het kopen van een keuken moet een feest zijn !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.