Elitaire Misdaad

Wanhopige werkloze man bedreigde ‘Graai-burgemeester Ton R.’ en is opgepakt.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wéér naheffing ‘EU-Graai-Nazi’s’ en NAVO en Rusland blijven de Vluchtelingen naar de EU bombarderen.Ondanks de wereldvreemde oproep van de VVD loopjongen de ‘PvdA Schizofreen Asscher’ om refugeeshet hoofd koel te houden is een man in Den Bosch door gedraaid. Hij dreigde al enige tijd met zelfmoord als hij zijn huis zou worden uitgezet, maar de CDA Beroeps ‘Graai-Burgemeester Ton Ronbouts’ lachten de man gewoon uit. Burgemeester Ton Rombouts is het prototype van een politieke delinquent, die nog nooit een dag echt heeft moeten werken voor zijn brood. Zijn CV leest als een echt Strafblad van een first Class Rat in pak Bestuur-Gangster die altijd zorgeloos zijn zakken heeft lopen vullen over de rug van ‘Jan met de Pet’. Een wanhopige radeloze werkloze 39-jarige man uit Rosmalen is opgepakt met bruut geweld in zijn (a)-sociale huurwoning omdat hij de ‘Graai-burgemeester Ton Rombouts’ op Facebook met de dood heeft bedreigd vanwege een asielzoekerscentrum en het feit dat hij binnenkort wegens huurachterstand uit zijn huis zal worden gezet.

De man draaide door omdat hij denkt dat zijn huis zodra hij met zijn vrouw en kinderen ontruimd is ingenomen wordt door de ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ en misschien zelfs wel door en Kindbruidtje sex slavinnetje ( 8-12 jaar) met haar echtgenoot ‘Kind-Pooier’ die dan zijn huis gratis mogen uitwonen met een zakgeld toe.

‘Snake in Suit Plasterk’:”blijf met je arbeiders tengels af van mijn Burgemeester Steenbergen Ton Rombouts, enz.”.

Aasgier-Blok’ ziet Mega-Winst: Kantoren als woning voor ‘Oliedollar-vluchtelingen’.’PvdA Playboy Samson legt het uit’.
Diederik Samsom LSDDat heeft een politiewoordvoerder bevestigd aan Den Bosch Dichtbij. De man had in een vlaag van waanzin en wanhoop een reactie geschreven onder een artikel over de komst van het asielzoekerscentrum op de locatie Coudewater.‘Iemand voor mij machinegeweer incl 800 kogels in de aanbieding??? Ik word mijn huis uigetzet en ben na jaren trouwe dienst ontslagen zoals men een zak met vuil op straat zet.Door het vorige azc durfden mijn moeder en vele anderen in hintham niet eens boodschappen meer te gaan doen vanwege overlast bij de winkels daar als we al geld hadden voor boodschappen. Blijkbaar niets geleerd…. Burgemeester Rombouts kan maar beter onderduiken. Als een van mijn dierbaren op een of andere manier slachtoffer wordt van dat tuig ruim ik hem op!!’, schreef de verdachte radeloze man die zwaar het slachtoffer is van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” die de 80% van de Nederlandse Burgers leeg zuigt voor de Ultra Rijken en daardoor de radeloze massa opzet tegen de Vluchtelingen. Naar aanleiding van de bedreiging stelde de onder betaalde (domme) politie een onderzoek in, waardoor de dreiger snel in beeld kwam. Hij is donderdagavond rond 20.30 uur met bruut geweld opgepakt in zijn woning in Rosmalen en zit vast voor verder onderzoek. Wanneer zijn huis ontruimd wordt is nog niet bekend.

Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem! 

 

7 antwoorden »

 1. Om een paar verwende niksnutten een besta te geven
  woeker de westerse maffia gilde de Afrikaanse continet
  bankroet
  en niks dat we tegen kunnen doen
  anders worden we op laffe wijzen gebombeerd
  door vliegtuigen en andere laf vecht technieken

  de meest laf criminele actie die een individuele
  mens ken doen volgens gerechtshoven ter wereld
  is een huis met kinderen platbranden
  maar de westerse maffia gilden doe niet anders

  maar dat terzijde

  Oriana Fallaci

  Ga naar: navigatie, zoeken

  Oriana Fallaci
  Oriana Fallaci (Florence, 29 juni 1929 – aldaar, 15 september 2006) was een Italiaanse verzetsstrijdster, journaliste, publiciste en schrijfster.

  Als tiener hielp ze haar vader bij verzetswerk als partisane tegen de Duitsers die vanaf midden 1943 Italië bezetten om Benito Mussolini in het zadel te houden.

  Tijdens haar lange en succesvolle journalistieke loopbaan interviewde zij op scherpe, onomwonden wijze diverse prominente personen zoals dalai lama Tenzin Gyatso, Henry Kissinger, koning Hoessein van Jordanië, generaal Võ Nguyên Giáp, Pietro Nenni, Giulio Andreotti, Giorgio Amendola, de sjah van Perzië Mohammed Reza Pahlavi, Ayatollah Khomeini, Willy Brandt, Zulfikar Ali Bhutto, Walter Cronkite, Moammar al-Qadhafi, Federico Fellini, Sammy Davis Jr., Nguyen Cao Ky, Yasser Arafat, Indira Gandhi, Alexandros Panagoulis, aartsbisschop Makarios III, Golda Meïr, Nguyễn Văn Thiệu, Deng Xiaoping, Haile Selassie, Sean Connery en Lech Wałęsa.

  In 1973 ontmoette Fallaci de Griekse verzetsstrijder Alexandros Panagoulis voor een interview. Deze ontmoeting mondde uit in een relatie. Na de moord op haar levensgezel 1 mei 1976 heeft Fallaci een biografie aan hem gewijd. [1]

  Fallaci verkreeg later ook bekendheid met een reeks kritische boeken over de islam die ze schreef na haar pensionering, waarin ze geen blad voor de mond nam. In haar werken De kracht van de rede en De Woede en de Trots beschreef ze de bedreigingen voor de Westerse cultuur die volgens haar uitgaan van het islamisme en de geleidelijke invoering van de religieuze wetten (sharia). Ze zag islamisme als een vorm van fascisme en gebruikte daarbij de term islamofascisme. Haar boeken worden in Italië uitgegeven door uitgeverij Rizzoli.

  In haar laatste levensjaren stond de als atheïste en links bekendstaande Fallaci op zeer vriendschappelijke voet met kardinaal Joseph Ratzinger, de latere paus Benedictus XVI. Fallaci bewonderde diens boek Wenn Europa sichselbst haßt ….

  Fallaci’s werken werden in 21 talen vertaald waaronder Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Duits, Grieks, Zweeds, Pools, Kroatisch en Sloveens. Fallaci was een zware rookster. Zij overleed op 77-jarige leeftijd aan kanker

  Like

 2. Geeft aan hoe opgefokt DH is vanwege eigen falen,bang dat de stemming in den lande omslaat.Dit is louter ’n wanhoopskreet die niet letterlijk dient te worden genomen.Hij stelt ’t zelfs conditioneel (“als”).Is geen serieuze bedreiging.Zegt men zo vaak in ’t dagelijks leven: ik geef je nog ’n keer ’n klap voor je kanus.Is dat ook bedreiging of mishandeling? Men zoekt spijkers op laag water.Was Rutte ook in Almere na die verkrachting?Snelrecht al toegepast?Of konden die gasten gelijk door naar de WelkomWinkel? Ze houden zich nu in,maar 1maal ’n visum op zak gaat de beer los.Is ’t M-P vragenuurtje besteed aan ’t Benoordenhout waar die prachtige asiel kazerne leeg staat te wezen?Verneem geen dringende oproepen van Dijkhoff of ’t COA.Of Kasteel Van der Steur met publieke gelden verbouwd en dus bestemd voor publieke doelen?Kan nog wel even doorgaan.Paleizen en landgoederen v/h KH noem ik niet meer.Dat horen we wel op de autocue met Kerstmis.

  Like

  • De man schrijft: “….als …ruim ik hem op….”.

   Opruimen in NL-woordenboek betekent ook ” in orde brengen”, “netjes maken”.

   De man zou bedoeld kunnen hebben, “iemand netjes tot de orde brengen”.

   Like

 3. Frustratie en machteloze woede bouwt zich op bij de mensen aan de onderkant van de samenleving, juist daar waar mensen het eerste getroffen worden door het corrupte beleid van de policor landverraders in Den Haag, en hun Partners in crime van de Main stream Media. Je zou iets voor deze mensen willen doen, Maar wat? Het zijn zoveel gezinnen die in de Problemen “zijn gebracht” en dit is nog Maar het begin van alle ellende. Zelf heb ik ooit een gezin mogen helpen om met succes Buiten de Tentakels van Justitie te blijven.

  https://www.google.at/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjAFahUKEwjU2oz-jdnIAhUBtBQKHTDHBno&url=http%3A%2F%2Fwww.martinvrijland.nl%2F2014%2F11%2F16%2Fex-moordenaar-gerrit-stanneveld-helpt-gezin-in-nood-uit-de-brand%2F&usg=AFQjCNH1Wd_I2CzxgGNsxJqwNTs68eQ-pA&bvm=bv.105841590,d.d24

  Maar dat is natuurlijk ook Maar een druppel op de gloeiende plaat! Woorden ontbreken vaak als je zo een Artikel leest van Steve. hoe moet je dan nog je weg vinden in deze wereld? Vroeger meende ik ook dat geweld het antwoord was op onrechtvaardigheid, ik heb het ook daadwerkelijk gebruikt, en nou, zoveel jaar later weet ik het gewoon niet Meer! Hoeveel onrecht kan een mens over zich heen laten gaan? En wanneer is het gerechtvaardigd, en begrijpelijk om geweld te gebruiken? wat Steve doet getuigd dan van echte moed, om dat onrecht zichtbaar te maken in de wereld! we moeten doorgaan en proberen het collectief wakker te schudden. Als het collectief ontwaakt, en de mensen gaan heel diep in hun wezen beseffen dat hun op het diepste Niveau fundamenteel onrecht wort aangedaan dan komt de massa in beweging, dan zijn ze bereid om de barricaden op te gaan en zich zelf te laten afslachten in hun verlangen naar rechtvaardigheid! En dat is ook waar de overheid doodsbang voor is, dat het collectief ontwaakt voordat zij hun snode plannen ten uitvoer kunnen brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.