Elitaire Misdaad

‘Rabo-misdaadbank’ Chapter Californië betrapt op witwassen drugsgeld.

( van onze Internationale Elite Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Blamage Rabobank maakt val Nederlandse groot Misdaadbanken compleet en Jeroen DijsselbloemNederland tot het ‘Banana-Fraude land’ ( Nederland Fraudeland.Bron: Vrije Universiteit) in de Wereld. De ‘PvdA Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ die na de komende verpletterende verkiezing’s nederlaag naar de misdaadbank Goldman Sachs ‘vlucht’ blijft pal achter al deze Misdaadbanken staan en heeft o.a. het volste vertrouwen in de liederlijke en criminele ‘VVD Drag Queen Gerrit Z. ‘van de ‘ABN-AMRO Misdaadbank’ om die Staats-bank naar de beurs te laten gaan, zodat o.a. Goldman Sachs weer miljarden kan frauderen ten kosten van ‘Jan met de Pet’. Een woordvoerder van Dijsselbloem beweert dat hij niet ‘PvdA-Geestesziek’ is. Als hij gelijk heeft en Dijsselbloem niet Geestesziek is, dan is hij een doortrapte extreme corrupte, criminele politieke Rat in pak die niets anders aan het doen is dan de Bankier-Gangsters te bevoordelen en uit de cel te houden. M.a.w. Dijsselbloem hoort als medeplichtige net zo goed in de cel als het gros van de Bankier-Gangsters, gezien het feit dat hij de Bankier-Gangsters facaliteerd bij hun misdaden!

Bijna bizarre is het te noemen dat de VVD loopjongen ‘Schizofrenen Asscher’ alle ‘VVD Top Gangster-Bankiers’ heeft opgeroepen hun hoofd koel te houden, want de VVD Minister van Klasse ‘Justitie Fraudeur-Steur’ doet naar goed Hollandse ‘King Willem Koopmans’ gebruik er alles aan om achter de schermen iedereen weer uit de cel te houden.

Feodaal-Scheidsgerecht is Schijtonrecht, Top Rabo Bankier-Gangster Sipko S. beloont voor zijn misdaden met 9 ton.

Met de ontknoping van het ongekende misdadige miljarden renteschandaal van Rabobank en het vertrek van de Topman Top gangster Piet Moerland met een grote zak met poen, hebben alle Nederlandse groot Misdaadbanken een flinke kras op de Fred Teeven Winkel diefstalgewetenloze ziel. Avontuurlijk crimineel bankieren is ABN-AMRO, ING, SNS en Rabo uitzonderlijk duur komen te staan, al wordt de rekening wel betaald door ‘Jan met de Pet’. En staan de gevolgen voor al die Bankier-Gangsters in verhouding tot hoe ‘Jan met de Pet’ in Nederland bikkelhard wordt vervolgd door de ‘VVD-Justitie’ in een schril contrast. Daar waar de één voor het stelen van een brood om zijn kinderen te eten te kunnen geven al de cel in verdwijnt, kan de ander in dit geval de ‘(VVD)-Bankier’ straffeloos miljarden jatten en naar lieve lust de belasting ontduiken en geld witwassen.

De VOC mentaliteit van de Dutch Bankiers; liegen en bedriegen, roven en plunderen alsof het de Gouden Eeuw is.
Een klein ‘Banana-Fraude-land’ met een grote financiële misdaad sector, dat is Nederland al eeuwen. Dat maakt de BV-NL waar “Rutte&Gordon” van het ”Lieg en Bedrieg Kabinet” zo trots op zijn groot in Binnen en Buitenland. Maar de jongste golf van financiële ‘Graai en Fraudeer maar raak’ hoogmoedswaanzin’  en de daarop volgende ontluistering, laat zien dat Nederlandse Bankier-Gangster de afgelopen vijftien jaar weinig doordacht op een Graai en Fraude zakkenvullers avontuur zijn gegaan, in de zucht naar meer dan basaal bankieren voor ‘Jan met de Pet’.Rabobank moest al een boete van in totaal 774 miljoen euro betalen aan diverse internationale toezichthouders, De Nederlandsche Bank en het Openbaar Ministerie (OM). De 70 miljoen die Rabo aan het OM jeroen recourtbetaalt is de hoogste boete voor een Nederlands bedrijf ooit. Het was toen al verbijsterend te moeten constateren dat geen enkele Bankier-Gangster de cel is in verdwenen. Pure ‘VVD Klasse Justitie’ gedekt door hun PvdA hoertjes met als Justitie woordvoerder in de Tweede Kamer ex Rechter Jeroen Recourt. Rabobank erkent hiermee zijn rol in het internationale misdaadschandaal rond de manipulatie van rentes die banken aan elkaar betalen. De zogenoemde Libor- en Euribor-rentes vormen op hun beurt de basis voor leningen aan consumenten en bedrijven. Dat Rabobank akkoord gaat met zo’n hoog bedrag, kon maar één ding betekenen: de betrokkenheid van circa 30 eigen medewerkers was zonneklaar. Het ging niet om discutabele missertjes, maar om systematisch bedrog en het blijft verbijsterend  dan niet één van die dertig misdadigers in de cel is beland!

Medewerkers Bendeleden van de Amerikaanse Chapter Californië van de Rabo Misdaadbank hebben geprobeerd bewijs te verdoezelen in witwaspraktijken.
Dat meldt althans persbureau Bloomberg op basis van anonieme bronnen binnen het Amerikaanse Openbaar Ministerie. Het onderzoek naar Rabobank begon in januari nadat justitie een verdachte grote stroom met geldwagens vanuit Mexico van o.a. het Sinaloa drugs kartel naar het Rabobankfiliaal in het grensplaatsje Calexico had opgemerkt.

Drugsgeld witwassen is een Dutch specialiteit met name op de ‘VVD- Zuidas’ te Amsterdam. Vermoed wordt dat de wagens drugsgeld vervoerden om te worden witgewassen bij de Misdaadbank in de VS. Rabobank heeft niet bevestigd dat er wat mis is bij het kantoor in Calexico, maar heeft het inmiddels wel gesloten in de hoop dat naar goed Hollands gebruik deze misdaden in de Doofpot verdwijnen. Bloomberg meldt nu dat Amerikaanse medewerkers van de Nederlandse coöperatieve bank belastende documenten bewust niet hebben overgedragen aan het OM. Ook zouden zij hebben geprobeerd rekeningen met verdachte transacties te verbloemen. Het is niet bekend of er ook drugs rekeningen bij zitten die door de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ zijn Wit gewassen, maar dat zou zo maar kunnen.

Rabo: gedwongen meewerken te aan onderzoek.
Mr Jan-Hein-KuijpersEen woordvoerder van Rabo misdaadbank laat weten liegt dat er ‘volledig wordt meegewerkt aan het onderzoek van de Amerikaanse autoriteiten’. Inhoudelijk commentaar wordt echter niet gegeven. M.a.w. men beroept zich al een doorgewinterde Dutch Bankier Gangsters met het type corrupte ‘Witwas advocaat’ als Jan-Hein Kuijper en/of Stijn Franken op zijn zwijgrecht. Zo is bijv. Franken ook niet vies om wat geld witwassen ( en Elite Pedofielen) als het zo uitkomt, maar dat terzijde.

37 antwoorden »

 1. Ik kan meepraten over de Rabo misdaadbank, die op criminele wijze sinds 3 juni 2015 al mijn bankrekeningen blokkeert, omdat ik de hongerdood moet sterven. Als Rabobank goede, hardwerkende drugshandelaars helpt om geld wit te wassen, zijn ze toch wat minder slecht dan ik dacht.
  Ik heb er wat moeite mee dat een Amerikaan aanmerkingen maakt op de Nederlandse VOC-mentaliteit. Het is de Verenigde Satan, die sinds 1944 betrokken is bij vrijwel alle voorbeelden van genocide wereldwijd, van het platbombarderen van Duitse en Japanse steden, het uithongeren van de Duitse concentratiekampen, de Nederlandse hongerwinter, Pol Pot, de Taliban, het opblazen van 3 toren van het WTC in New-York, platbombarderen van dorpen in het Midden-Oosten, de Arabische lente, tot de 10 miljoen Syriërs op de vlucht voor de (door de CIA gesponsorde) ISIS. En dat allemaal uit naam van vrede, vrijheid en democratie.
  Terwijl de gehersenspoelde kudde dagelijks als een zombie voor de televisie hangt, worden kinderen – die opstandig worden tegen de misdadige overheden – vergiftigd door de door de overheid gesteunde drugsbaronnen van de farmaceutische industrie.

  Like

 2. In wat voor wereld leven wij ?

  Een planeet vol roversnesten, zoals FED, ECB, Rabobank en Goldman Sachs, die de macht uitoefenen door monopolygeld te printen en via het internet al je bankrekeningen leegplunderen.

  Zouden die banken misschien in handen zijn van aliens uit een ander sterrenstelsel zodat ze de mensheid op aarde op deze manier gevangen kunnen houden ?

  Like

 3. “Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”…………………………….

  Like

 4. Toch vind ik die Mr. Jan-Heijn Kuijpers een typisch eigenaardig boefje.

  Hij rommelt, bedriegt, wast witter dan wit, klust wat zwart bij en doet nog meer stoute dingen.

  Zo’n type die je vroeger op school ook tegenkwam die altijd won met knikkeren, maar waarvan niemand doorhad dat die vals speelde.

  Like

 5. aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”…………………………….

  Like

 6. De Koninklijke familie is éen van de rijkste in Nederland met een voorzichtig geschat vermogen van 50 miljard,goed voor een minimale rente / dividend inkomsten van 2 miljard per jaar.

  Like

  • “Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”…………………………….

   Like

  • Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.

   Like

 7. “Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”………..

  Like

 8. Àlle nederlandse politici laten de belangen van criminele bankiers en geperveteerd geld prevaleren boven de belangen van het nederlandse volk. Het zijn daarmee geen “gewone” organisatie-criminelen maar landverraders.

  Onze politici zijn de gevangenen van hun inkomen.

  En daarom hebben ze ons de fascistoïde EU en de zieltogende Euro ingerommeld. Hebben ze het ESM-uitplunderverdrag in demissionaire (zwakke!) toestand van het kabinet onderschreven: als Brussel belt dan is het betalen binnen 7 dagen. Elk waanzinnig bedrag.

  Met de aanname van het verdrag van Lissabon hebben ze ook de doodstraf in ons land opnieuw ingesteld. Ze hebben “Eurogendfor” opgericht, speciale politie-eenheden die er straks op gaan toezien dat niemand tijdens het kreperen de wet overtreedt. Ze doen aktief mee aan de vele amerikaanse “vredesmissies” (economische aanvalsoorlogen) en het volk mag vervolgens opdraaien voor de enorme vluchtelingenstroom en chaos die daarvan het gevolg zijn.

  Wie nu nog niet weet wat stemmen is -dat is zaken doen met terroristen en kiezen uit 17 soorten poep- die heeft de afgelopen 20 jaar in coma gelegen.

  Like

  • Inderdaad.

   Poep van de Arbeid, Liberale poep, Drollen’66, Christelijk Democratische Appelpoep, Staatkundig Gereformeerde Poep, Groen-linkse poep, 50+ poep, Poep voor de Dieren,
   Poep Voor de Vrijheid, Socialistische Poep, Christelijk Unieke Poep.

   Als ik op het rode knopje mag drukken twijfel ik tussen Pechdrol en Poepsterk.

   Like

 9. “Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”…..

  Like

 10. “Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”..

  Like

 11. Rockenfeller sr.”Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld. Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”

  Like

 12. De fiscale opsporingsdienst FIOD doet deze week invallen bij de Nederlanders die vermoedelijk hun geld in het buitenland niet bij de fiscus hebben opgegeven.vooral koningshuis en aanhang controleren lieve beste trouwe fiod
  .

  Like

 13. Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken reageert: ,,Het democratisch bestuur laat zich niet intimideren”.En het nederlandse jan met de pet volk ook niet..

  Like

 14. Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken reageert: ,,Het democratisch bestuur laat zich niet intimideren”.En het nederlandse jan met de pet volk ook niet.

  Like

 15. Mensen, we moeten van het huidige geldsysteem af. Er moet een ruilmiddel komen van en door de mensen. Een eigen munt, uitgegeven door een nationale overheid. Althans, om te beginnen terug naar de gulden.

  Like

  • je moet al je geld van de bank halen en zoveel mogelijk contact betalen.spaargeld er afhalen en zorgen dat er zo weing mogelijk op staat als iedereen dit doet dan vallen ze om

   Like

 16. Oud-wielrenner Danny Nelissen heeft in zijn tijd bij Rabobank doping gebruikt. En hij was niet de enige: volgens Nelissen organiseerde de Rabo-ploeg het dopinggebruik. Dat heeft hij toegegeven.

  Like

 17. Pauw als Khazarian maffia agent geeft controlled opposition NVU Nederlandse Volks Unie gratis reclametijd. Op handige wijze framen NVU voorman Constant Kusters en Pauw de boel, het is slechts de opmaat om de geesten rijp te maken voor Gladio acties onder de vlag van één van hun topmerken Pegida. Nooit eerder van dit merk gehoord maar nu bestaat in de hoofden van ons allen dankzij de krachtige marketing van de alom bekende Khazarian PR agenten. Hooligans en geheime diensten zijn twee handen op één buik en zijn vervangende familie voor menig jeugdzorg slachtoffer groot gebracht in jeugdzorginstellingen functionerend als uitzendbureau voor patsies: http://pauw.vara.nl/media/348143

  Like

 18. “Schizofrenen Asscher” moet zijn schizofrene, bijvoeglijke naamwoorden eindigen bijna altijd op een ‘e’ (paar uitzonderingen daargelaten). Is geen kritiek op de schrijver zoals een taalnazi betracht te doen, maar gewoon een correctie.

  Like

   • zizofrenen azzer moe sin zizzofreen,biefoegelijke naaamworten ijndigen bina altiet up une e.iz gien krytic op de srijver zoals un taelnassi bedtracht te doen, mhere schewon un korektei.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.