Maatschapij

Het Volk wordt alleen woest van Zwarte Pieten en Vluchtelingen.

( van onze dr Goebbels Propaganda redactie)

Amsterdam-Noir- Het “Lieg en Bedrieg Kabinet”(=Regenten) kan het Volk vernederen tot op het bot en alles afpakken, maar stuur geen Vluchtelingen het land in en blijf van Zwarte Piet af!

Voor niks gaat de zon alleen op voor de-witt-featuredde Ratten in pak en King Willem in “Banana-Fraude-Nederland”. Ongelijkheid, machteloosheid, armoede en uitzichtloosheid is de voeding ‘s bodem van de woede van het Volk die zich nu richt op de Vluchtelingen en de ‘VOC-Regenten’, die de’ Olie-Dollar Vluchtelingen’ nu met miljoenen tegelijk binnen halen. De Gouden Eeuw van Rutte is weer terug met opstandig ‘gepeupel’. Als ‘Playboy Samsom’ en zijn Boss de ‘VVD Valse nicht’ Rutte maar niet zo eindigen als de  gelynchte Regenten gebroeders de Wit. De aan hoogmoed waanzin lijdende ‘Imam Samsom’ wil de volgende premier Aytollah van Nederland worden. Zal hij het levend halen? En zal Geert Wilders na het winnen van de komende verkiezingen net als Johan van Oldenbarnevelt worden onthoofd  door de Regenten ? Geert wordt immer als bewaakt door de Politie Staats-Moordnaars(?) van een van de (VVD)Regenten ‘Fraudeur-Steur’ en die is zo corrupt dat hij zijn eigen moeder nog zou verkopen. Alles is mogelijk in (Pedo)- “Banana-Fraude-Nederland”! Werd Pim Fortuyn ook niet vermoord toen hij mogelijk premier van Nederland kon worden.

Vluchtelingen NEE, Regenten, King Willem en Zwarte Piet Oké! 2.5 miljoen NL Burgers van alle kleuren en geloven leven dagelijks onder de armoede grens en het wordt gepikt van de Regenten.

Er zijn kennelijk maar twee dingen die het Volk woest maken op de corrupte ‘Pluk de massa kaal Heersende Klasse’ en dat zijn: De Vluchtelingen en blijf van onze Zwarte Piet af. Ironisch is het te noemen dat daar waar het Volk de ‘Vluchtelingen Onthoofding-van-Johan-van-Oldenbarnevelt-Jan-Luyken-ca.-1696-RijksmuseumZwarte Pieten’ ziet als een zware bedreiging van hun bestaan is Zwarte Piet als ‘Vreemdeling’ hun laatste mascotte van eigenwaarde. De afgelopen 10 jaren en in het bijzonder de laatste twee jaren is het gewone Volk stukje bij beetjes alles afgepakt en gemaakt tot een ‘Onrendabele-Labbekakker’ door het criminele “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De WW uitkeringen en de AOW en de pensioenen zijn omlaag gegaan. Het Volk pikte het van de VVD loopjongen en ‘PvdA Regent Asscher’. De Wajong jongeren zijn hun uitkering afgepakt ondanks dat de ‘Imam Samsom’ met een krokodillentraantje in zijn ooghoek (Video) bij de vorige verkiezingen zijn gehandicapte dochter misbruikte als voorbeeld waarom hij zich altijd tegen Rutte zou verzetten omdat die de centjes van de gehandicapte jongeren wilde afpakken. Na de verziekingen brak de ‘PvdA Playboy Samsom’ zijn woord en beroofde als een echte Regent zelfs zijn eigen gehandicapte dochter en alle andere Wajong jongeren. Het Volk pikte het van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

De “Staf de arme maatschappij” van het “Lieg en Bedreig Kabinet” pikt het Volk wel.
(Bron
: Straf de armen · Het nieuwe beleid van de sociale onzekerheid Loïc Wacquant)
De leeftijd dat men als een normaal mens met pensioen kan gaan zijn opgetrokken tot een grens die bijna niet meer levend te halen is. De bijstand is veranderd in een soort van extreem vernederende Straf Werkkamp onderleiding van de ‘PvdA Kapo Jetta Klijnsma ‘aka “De Moestuin”. Het Volk pikte het van Klijnsma. De Bejaarden zitten met pis langs de benen in tehuizen die gerund worden door een stel gewetenlozen Ratten in pak die slechts één doel hebben hun zakken te vullen. Het Volk pikte het van de Regenten types als de ‘PvdA Bejaarden Melker Martin van Rijn’. De Banken zijn verworden tot regelrechte (VVD)-misdaadgroepen die miljarden geroofde winsten straffeloos in hun zakken proppen en als het mis gaat het Volk voor het verlies laat opdraaien. Het Volk pikte het van de ‘PvdA Gluiperd Mr. EURO Dijsselbloem’. Het oude Ziekenfonds is overgenomen door particuliere Graai-verzekeraars die slechts één doel hebben en dat is winst maken met als gevolg dat er inmiddels 200 duizend Zorgmijders zijn. Het Volk pikte het van de’ VVD–Gangsterin Regent Edith Schippers’.

Rutte&Gordon”:”Ons Land of arbeiders verraders noemen gaat te ver”. “Rutte&Gordon” zwijgen over het feit dat ieder Bom op Syrië weer 1000 Syrische richting EU en dus NL zendt.
Mark Rutte En goor
Het voorgaande noemt de Regering Regenten“Rutte&Gordon“ privatiseren , maar is gewoon een ander woord voor het Volk kaal plukken en vernederen tot op het bot. Al die vernederingen en plunder en roof partijken van de Regenten heeft het Volk verzetloos gepikt. Niks geen auto’s in de brand van de Regenten. Niks geen woede uitbarstingen op het Stadhuis van Regenten Types als de PvdA  Burgemeester “Uncle Tom” Aboutaleb. Niks geen woede uitbarstingen als de ‘Graai King Willem’ weer een paar ton boven op zijn betaling vrije ‘Miljoenen Staats-uitkering’ er bij kreeg.

Amsterdamse Dak en thuislozen staan ook achter de Vluchtelingen, maar zijn tegen het “Lieg en Bedrieg Kabinet”

Maar nu de Vluchtelingen in NL arriveren worden “Rutte& Gordon voor het eerst (terecht)Landverraders genoemd. En bedreigd nu een  wanhopige werkloze man de Regent ‘Graai-Burgemeester Ton Rombouts’ en is  direct opgepakt. ‘Regent Snake in Suit Plasterk’ blijf met je tengels af van mijn Burgemeester Steenbergen en mijn Kapitale Villa.

Opmerking:Wij zijn voor een menswaardig opvang van Vluchtelingen in de EU en het vervolgen op grond van de Rule of Law van de Criminele Regenten met hun ‘Graai King Willem’, die in “Banana-fraude-Nederland”al 200 jaar aan de macht zijn.

 

27 antwoorden »

 1. Crime reporter, true crime author and International Emmy-Awardwinner. (zes oscars misgelopen met verfilming van mijn boek heineken lust geen bavaria)Oplichter van PR Sportmanagement bv.(geen verstand van fietsen)

  Like

 2. LS…
  Die hele zwarte Piet comedy is van volgevreten zwarte activisten die het nog nooit zo goed hebben gehad. Ook niet voor de slavernij toen miljoenen slachtoffers zijn gevallen gedurende de eeuwig durende stammen oorlogen. Denker de Bimi Bordenwasser hoe Denk jij daarover !?

  Like

  • ha onze participatie nationalist even de strijdbijl begraven
   en een stukje nostalgie ophalen over de goede oude daggen
   want de media en de commercie ken de zogenaamde
   kinderfeestje wel opwaarderen nu de zwart man wat klaagt
   maar men heeft het ongemerkt al wat opgewaardeerd
   want vroeger kwam de zwart piet toch met een zak om kinderen
   mee te nemen als ze stout waren richting Spanje

   Like

 3. Graai Koning Willem-Alexander heeft met zijn ivf gezin een heel boeiende en prachtige gratis herfstvakantie beleefd in China. Dat vertelde hij woensdagmiddag tijdens een gesprek met de pers op de voorlaatste dag van het staatsbezoek.

  Like

  • LS…
   Maar Pampa Max zag een Chinese bui hangen en is met een smoes vroegtijdig afgetaaid… De Chinese Loempia’s waren niet zo goed gevallen…

   Like

  • Zelf ben ik niet zo van de complottheosofie maar dat Xi Ping Pong
   vorige week nog op bezoek was Queen Elisabeth geeft te denken .
   Overigens een vorstelijke herfst sinds Wimmie het land uit is.
   Het lijkt al iets minder te worden.

   Like

 4. Bilder Berg PR agent Jeroen Pauw brengt het klootjesvolk in rap tempo in de klimatologische stemming voor Gladio operaties, uitzendingen Pauw van afgelopen Maandag, Dinsdag sluiten hierop naadloos aan. Als Black Magic het volk eenvoudig verdelend in de synthese van these en antithese van voorstanders c.q. tegenstanders om het lekker overzichtelijk te houden. Als er al mensen worden gearresteerd voor de brandstichtingen dan zijn het laag opgeleide patsies (tokkie beeld bevestigend) met de getroffen politici als de verontwaardigde gewillige schapen in het Gladio Arena.

  http://www.veteranstoday.com/2015/10/25/syria-refugees-returning-home-in-large-numbers/

  Like

 5. rutte .gordon.de koning en albert verlinde mogen naar bloedbank Homoseksuele mannen mogen weer bloed doneren. Een jaar nadat ze voor het laatst seks hebben gehad met een man, kunnen ze opnieuw bloed geven. Dat maakte minister Edith Schippers (Volksgezondheid) woensdag bekend.

  Like

 6. Er klopt gewoon helemaal geen ene flikker meer van .
  Tienduizenden vreemdelingen het half zieke koninkrijk in
  terwijl het Leger des Heils uitpuilt van de psychiatrische
  patiënten. Aboetalap die bij Joe Bidden Rotjeknor in de
  top 5 laat opnemen terwijl daar de werkeloosheid welig
  tiert.
  Donkere types die een onschuldig kinderfeestje versjitten
  omdat, rancuneus als ze zijn hun eigen en andermans
  geschiedenis niet kennen. Butsemaker die de tweedeling
  in het onderwijs niet kan voorkomen.
  Universitair geschoolde volksverlakkers die de stem
  van het volk niet meer verstaan, en ga zo maar door.

  Als ik die pedante aanmatigende smoelwerken van of
  Holpech, Halve Zijkstra of hoe die koekebakkers ook
  heetten mogen is laaglandse polder politiek toch wel een
  erg zieke invulling van de overgang van niets naar niets.

  Like

 7. Zelfs het principe kinderen eerst wordt niet gehandhaafd,, Jesse Klaver het piemeltje tussen de hangworstjes heeft geen idee en het idee hij heeft sluit aan bij een kikker.
  Als kikkers zullen zij door het land springen nergens een rustplaats vindend, in treurnis zullen zij omzien want alles wat zij gericht hebben(voor zichzelf) is ten onder gegaan.
  Het zijn wat openbarende teksten die betrekking hebben op de voormalige slavenhandelaren (zeven provincien e.a) kolonisatoren Indische kruidenhandelaren(denk aan Indonesië waar Nederlandse soldaten ver over de schreef gingen in opdracht van,, oranje,,) scheepvaardij en kooplieden.
  Dit is al meervoudig eerder hier neergetikt,, nu de politici deze vrees ook krijgen krakelen zij per woord en per brief hun vrijwaring.
  Toch kan ik met tevreden blik kijken naar het kikkergespring van de hier in Nederland aanwezige bekende soorten;##Europese boomkikker
  ##Bruine kikker
  ##Meerkikker of grote groene kikker
  ##Poelkikker of kleine groene kikker
  ##Bastaardkikker of middelste groene kikker
  ##Heikikker
  ##Gewone pad
  ##Rugstreeppad
  ##Geelbuikvuurpad
  ##Knoflookpad
  ##Vroedmeesterpad
  Opvallend genoeg waarvan er hier in dit mooie land de meesten zijn komen op de officiële lijst niet voor,, de Haagse breedbek kikker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.