Elitaire Misdaad

Corrupte Fractievoorzitters recent bedreigd door Zwarte Piet is Hip in Den Haag.

( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Participeer mee en laat weten dat ook u als politici  bent bedreigd anders tel je niet Snakes in suitsmeer mee in Den Haag.
Het Volk wordt alleen woest van Zwarte Pieten en Vluchtelingen. Bedreigd zijn door ‘Zwarte Piet mensen’ is de nieuwe fashion in de Haagse Politieke poel des verderf om de boel af te leiden dat er 2.5 miljoen mensen onder armoedegrens moeten zien te overleven in “Banana-Fraude-Nederland”. Nederland het ‘Fraude Land der Ratten in pak ‘ dat nu wordt overspoelt door ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Gisteren bleek op basis van het Parlementaire eindrapport inzake ‘Foetsie de Fyra miljarden’ dat zo een beetjes alle Top politici liegen en bedriegen. En dan is het toch niet zo gek dat een wanhopige, radeloze werkloze eerlijke eenvoudige burger, die op het punt staat zijn huis uit te worden gezet wat onbezonnen woordjes roept tegen deze ‘Haagse Snake in Suits’.

‘PvdA beroepsleugenaar Dijsselbloem’ ontsnapt aan pak slag van Varoufakis.

De corrupte fractievoorzitters van CDA, D66 en GroenLinks zijn recent bedreigd net als een aantal Snake in Suits. De oversekste Yuppie Leider ‘Kasteelheer Pechtold ‘(D66) heeft dinsdag (valse) aangifte gedaan tegen Zwarte Piet, bralde hij woensdag in Alexander pechtoldde 100% gesubsidieerde ‘Haagse Outlet Nieuwsuur’. Nieuwsuur het ‘Haagse Propaganda programma’ dat recentelijk nog schaamteloos de Helden Laffe NSB-daden van de ‘PvdA Beroepsleugenaar Dijsselbloem’ door hun ‘Minerva Opstelten en Demmink club’ presentator Joost Karhof de hemel in prees toen hij de ‘Griekse Jan met de Pet’ had gewurgd voor Merkel en de grootste misdaadbank ter wereld Goldman en Sachs. Varoufakis wilde hem daarvoor nog persoonlijk in elkaar slaan, maar dat werd toen niet gezien als een bedreiging. Alleen als ‘Zwarte Piet’ bedreigt in ‘Vluchtenlingenmanie’ maakt de verrotte politicus mooie sier bij hun ‘Outlet Nieuwssuur’ en het ‘PvdA-GOED MENS- blad’ de Volkskrant.

GroenLinks-voorman Jesse Klaver deed recent (valse)aangifte, bralde hij en riep gelijk iedereen op zijn boek te kopen. Meer details gaven ze niet.

De ontboezemingen volgen op die van Dutch’ KGB Bos de Gangster Halbe Zijlstra‘ (VVD-misdaadgroep en voorzitter van de Tweede Kamer  AVID-commissie stiekem), die dinsdag liet weten dat hij een kogelbrief heeft ontvangen in een open Hippe ‘Huil-brief’ van de fractievoorzitters van de Tweede Kamer in de Volkskrant  het‘PvdA Goed Mens clubblad’ woensdag. Kwade tongen beweren dat Zijlstra deze kogel brief aan zich zelf heeft laten sturen door de ‘VVD Griezel Fred Teeven’.

Opvallend dat ‘Imam Samsom’ nog niet heeft laten weten bedreigd te zijn door ‘Zwarte Piet’.

Daarin namen ze afstand van de verharding van het asieldebat en Zwarte Piet. Spreken zij nu de waarheid? Immers uit het Fyra eindrapport blijkt o.a. dat zij altijd allemaal systematisch liegen en/of fraude plegen. Over de 500 duizend kinderen die geen normale maaltijd per dag kunnen krijgen horen wij de fractievoorzitters zoals gewoonlijk niet. Hongerende Nederlandse kinderen is niet Hip! Bedreigd zijn is nu Hip in Den Haag. De corrupte en bijna altijd liegende voorzitters roepen hun paar over gebleven domme kiezers op tot meer begrip voor elkaars armoede en meer verdraagzaamheid voor de roof en plunder praktijken van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De Huil-brief is een initiatief van Klaver en niet van de ‘PvdA Huil expert Fransje Timmermans’. Klaver wordt zo zwaar bedreigd dat hij overal in het land zijn boek loopt te signeren, want bang uit gevallen is hij kennelijk niet(Kuch). Klaver reageerde geschrokken op het in brand steken van twee auto’s van de GroenLinks-fractievoorzitter Harold Halewijn in de gemeente Wormerland. Harold sleepte daarna zijn hele familie mee naar  die ‘VARA Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ alsof het een familie uitje was waar ook zijn kinderen even van mochten genieten in de ‘Media Spot lights’. Deze keer was ‘Geilneef Peter R. de Vries’ niet betaald aanwezig om die GroenLinks famille af te zeiken als sensatiebakken, die wellicht de verzekering hadden getild. Mogelijk heeft GroenLinks de auto’s zelf laten aansteken voor stemmenwinst en wie zal het zeggen om tegelijkertijd de verzekering op te lichten. Alles is mogelijk in “Banana-Fraude-Nederland” en dat laatste weet zelfs Zwarte Piet. De ‘brandstichting’ had vermoedelijk te maken met diens standpunten over de opvang van vluchtelingen en Zwarte Piet laat de politie i.s.m. de Staats-NOS weten. Opmerkelijk dat Klaver niet geschokt was dat een GroenLinks Fractie voorzitter minimaal twee milieu vervuilende auto’s er op na houdt. En dat nog wel in een tijd van van de ‘Jan met de Pet crisis’ met 500 duizend slecht gevoede kinderen en 2.5 miljoen eerlijke burgers onder de armoedegrens.

18 antwoorden »

 1. Samsom-Simsam-labim is een pur sang pluche-zitter.

  Als zijn partij met 9 zetels in de peilingen op sterven na dood is, en hij dan gewoon met bisonkit secondelijm vast blijft zitten in de 2e Kamerlid op het verwarmde pluche, dan is het 100% duidelijk dat hij er niet zit voor de democratie, maar voor zichzelf en nog belangrijker: voor zijn opdrachtgevers.

  Hij zal worden beloond met een heel lucratief volvreet graaibaantje in Brussel, bij de VN of bij het IMF.

  Like

  • Gauw nog een aanzet voor de volgende aankondiging van aftreden in verband met de Fyra, dan kunnen ze tot aan hun pensioen op wachtgeld?
   Dan zijn al die zetels in ieder geval onder de pannen?

   Like

 2. Samson kan wel zeggen dat we de vluchtelingen waarvan de meerderheid geen vluchteling is wel aankan maar in werkelijkheid kunnen ze nog niet eens 1 wijk onder controle krijgen daar wou Geertje zelfs het leger voor inzetten. Slap geouwehoer dus. Het zal mij niets verbazen dat de brandstichtingen ook in scene zijn gezet om het volk de mond te kunnen snoeren. Je gaat niet als je je zo bedreigd voelt met je hele familie in het licht staan. Het raddraaier gelul waar we mee gehersenspoeld worden op tv dag in dag uit komt ze ook erg goed uit. Daarom zijn ze ook bij elkaar gezet dan loopt het al gauw uit de klauwen. Het is ook intimiderend te noemen als de tegenstanders van het naar de klote helpen van de Nederlandse bevolking nog voor de inspraak bijeenkomst even thuis opgezocht worden. Neem aan dat het handje vol voorstanders niet thuis opgezocht is met de boodschap maar niet teveel voor te zijn? Lijkt mij zinnig dit even over te doen en nu met gescheiden gesprekken in gescheiden ruimtes zodat echt zichtbaar word dat er geen draagvlak is door dat de ruimtes met voorstanders leeg blijven en met tegenstanders uitpuilen. En kan nu al vertellen, daar hebben ze geen zin in want dan valt er niets meer te liegen. Maar goed dan maakt men maar zin. En anders moeten we maar weer protesteren want dat mag vanaf gisteren blijkbaar weer gewoon waar we willen. Zonder jezelf van tevoren te moeten aan geven voor een klapveldje, lijkt mij, als de vluchtelingen dat mogen zonder vooraf te vertellen waarvoor men protesteert wij dat ook mogen. We willen niet discrimineren toch?

  Like

 3. Potsierlijke lulhannusjes, staan daar dagindaguit hun tijd te verleuteren
  in de tweede slaapkamer van “onze” parlementaire monarchie en
  inplaats van de onrust juist te diagnosticeren nu de TOON maar kritiseren .
  Alsof iedereen met dat slap gelul binnen de perken waar zullie d’r
  inflatoire €uri’s mee verdienen eigen is. Wat ’n land… maar goed ,
  Alles beter dan ’n koninklijke kou op je kut.
  Het volk leeft mee. Het volk zegt nee. Wilders in de winst.
  Hoorde ik gisteren nog zo een buiten dienst generaal met ’n kop als ’n varkensslachter beweren dat veiligheid boven privacy gaat.
  Er is een rottingsproces gaande waarvan de stank met de dag
  onverdraaglijker . . .
  Verdampte mist. Alles helder.

  Like

 4. De schijnbaar onschuldige grap is tegelijkertijd veelzeggend. Want tijdens zijn Leidse jaren bouwde Willem-Alexander aan zijn ongewilde imago van ‘prins pils’. ‘Onlogisch voor een man die zoveel sport’, vindt toenmalig begeleider en hoogleraar algemene geschiedenis Henk Wesseling. Collega Jan Bank: ‘Hij was in zijn studie meer geïnteresseerd en plichtsgetrouw dan zijn tijdelijke betiteling “prins pils” doet geloven. De belangrijkste concurrent van zijn studieuze plichtsvervulling was niet de sociëteit maar de vliegerij.’ Mocht de republiek worden uitgeroepen, grapten de twee onderling, dan kon hij altijd nog piloot worden. Bank: ‘Dat vond hij geen onmogelijk vooruitzicht.’

  Like

 5. Nederland als het neutrale land dat in de Eerste Wereldoorlog steenrijk was geworden van de handel met alle oorlogsvoerende partijen. Een land bovendien dat een uitgestrekt koloniaal rijk bezat, met onmetelijke rijkdommen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.