Elitaire Misdaad

‘Pedo-Broeders’ ontspringen de dans in Peru net als in NL.

( van onze Internationale ‘Pedo House of Cards redactie’)

AMSTERDAM-NOIR-Leider katholieke organisatie Peru beschuldigd van walgelijk seksueel misbruik en gaan vrijuit. Het lijkt The ‘Pedo House of Cards NL’ Doofpot wel.
Wanneer komt er eindelijk eens de eerste brief van alle Micha Katfractie voorzitters van de Tweede Kamer dat zij oproepen dat er een einde gemaakt moet worden aan de ‘VVD- Pedo-Klasse Justitie’?  I.p.v. bijv. het liederlijke gedrag van de voormalige VVD Voorzitter en Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’goed te brallen als hij weer eens was betrapt met het uit elkaar trekken van een jonge Schandknaap tijdens diensturen. En als de Oude Geile Beer en ‘VVD- Banen koning Loek Hermans’ weer eens ruzie heeft over centen met één van zijn ‘Volkse Callgirls’ net te doen of hun neus bloed om maar een paar voorbeelden te noemen.

‘Kasteelheer Pechtold’ spant de ‘Pedo-Kroon’ in dit verband met dubbel moraal (Video).

Broederschap van het Christelijk Pedo Leven (Sodalitium Christianae Vitae Pehohalla), een Rooms-katholieke’ Child-Rapist organisatie’ met misdaad afdelingen in Zuid-Amerika, Italië en de Verenigde Staten, heeft onder druk bevestigd dat het Vaticaan beschuldigingen van ongekend massaal seksueel misbruik aan het adres van de oprichter en zijn ‘Pedo-Broeders’ eindelijk eens is gaan onderzoeken. Deze Internationale ‘Pedo-organisatie’ heeft jonge leden en wezen jarenlang straffeloos beestachtig Duivels misbruikt. Het moet verschrikkelijk geweest zijn.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul (kuch). (Video)

Pikant is wel dat de BBC ‘Super Pedo Star Jimmy Savile’ populairder was bij de ‘Pedo- Broeders’ dan Jezus Christus . Het is niet bekend of Savile en/of de ‘Royal Dutch Demmink kliek’ ook kinderen betrok bij de ‘Pehohalla Broeders’. Vergeet niet dat er in de USA een ‘Royal- Eli Pedo-ring’ was die bijv. kinderen leverde aan de ‘Prince Pedo Duke of York’. M.a.w. alles is mogelijk in Internationale “Pedo House of Cards” kringen. De secretaris van de Broederschap maakte het onderzoek van het Vaticaan bekend nadat twee Peruaanse journalisten een boek publiceerden, waarin de beschuldigingen tegen leider Pedo Luis Fernando Figari (68) uit de doeken worden gedaan. Pedro Salinas, een Peruaan die vroeger deel uitmaakte van de Broederschap, werkte mee aan het boek. Hij beschuldigt Figari al vijf jaar van fysiek, mentaal en seksueel misbruik met o.a. verkrachtingen , etc. wat toch zeer ernstige misdaden zijn. Volgens het boek zouden in 2011 drie mannen voor een Peruaans kerktribunaal hebben getuigd dat Figari hen had misbruikt toen ze minderjarig waren. Er is geen indicatie dat het tribunaal iets met de klachten heeft gedaan. Wanneer het Vaticaan precies op de hoogte is gebracht van het mogelijke misbruik is niet bekend gemaakt, maar alles wijst er op dat Het Vaticaan vanaf het beging van de pedofielen misdaden op de hoogte is geweest net als Nederland vanaf het beging af aan op de hoogte is geweest van de misdaden die de Koninklijke Pedofielen ‘Demmink-Claus- Salomonson-Nijpels’ kliek pleegde en wie zal het zeggen nog steeds straffeloos pleegt in NL. Aanklagers wijzen er echter op dat de feiten hoogstwaarschijnlijk verjaard zijn, omdat ze plaatsvonden in de jaren ’80 en ’90 en zo gaat het nou ook al een halve eeuw lang in ‘Pedo Banana-Fraude-Nederland’. Het het klinkt misschien wel wrang voor die tien duizenden slachtoffers,  in Nederland, maar  wat het laatste feit betreft spreekt de altijd liegen ‘Bral Ivo Opstelten’ als Grote beschermer van de VVD- Pedofielen wel eens keer de waarheid  met zijn beroemde zin:” Het is niks en het wordt niks met de vervolging van mijn partijgenoot en ex justitie collega Joris Demmink”.

Noot: Mr Frits Salomonson, de Hof-advocaat’
Dank zij de Runderkamp-papers (pdf) weten we dat het Rolodex-onderzoek over de volgende verdachten ging: een netwerk van topambtenaren, twee hoofdofficieren van justitie, een oud-bewindsman, een oud-advocaat van de koningin en een enkele hoogleraar die seks met minderjarige jongens zouden hebben.
Meer lezen:Boublog.nl

18 antwoorden »

 1. Micha Kat kreeg zowaar Hans Wiegel over Loek Hermans aan de lijn op ROL. Een Katwijker die claimt vroeger kind aan huis te zijn geweest bij de Rechterlijke macht is er van overtuigd dat sinds 1977 de staat der Nederlanden is overgenomen door een geheime macht (soort 5e colonne), met de val van het kabinet Den Uyl. Sinds die tijd stonden overal `paleiswachten’ bij de poorten van Openbaar Ministeries, Gerechtshoven, Ministeries en Departementen die hem afwimpelden net zoals we honderden keren op video met Micha Kat gezien hebben. Daarvoor was het gewoon jonge klare (en taal) aan het bureau met de macht en beleidsdragers in kwestie. Daarna kwam het kabinet Van-Agt-Wiegel waarmee Hans Wiegel zijn laatste positie in de Haagse politiek bekleedde, en daarna naar Friesland verdween en enkel via speculaties over een terugkeer in het nieuws kwam. Een enkele andere keer om zijn mening te horen/zien of lezen, wat de oplages en kijkdichtheid steevast minimaal verdubbelde. Het vertrek van Wiegel uit de Haags politiek is eigenlijk nooit door niemand goed begrepen, behalve dan die Katwijker. Wiegel en vele anderen hadden het in 1977 nog niet meteen in de gaten, maar toen hij als de Vice Premier eraan heeft mogen ruiken, is ie na de val van Van-Agt-I direct linea rectum afgetaaid naar Freischland. Het echte verhaal kunt u nu wel raden, er is iets niet in de haak daar in Den Haag.

  • Heel interessant. Pim Fortuyn had het ook over een 5e colonne die NL bestuurt, is te vinden op YouTube.

   1977 is 1 jaar na 1976, de val van Bernhard na de Lockheed-affaire. De val van Bernhard heeft er denk ik mee te maken.

   1977 is ook het jaar van de treinkapingen en veel ontvoeringen. Het CDA werd met haast opgericht.

   Van Agt is bij de kroning van 1980 gepaseerd, hij kreeg toen denk ik langzaam in de gaten wat er aan de hand was.

 2. Ronald Plasterk, wetenschapper en organisatie-crimineel in één persoon verenigd, vindt dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het bedriegen van je medemens:

  Ja beste mensen, je zult het maar hebben: slimme poep tussen de oren.

 3. Wat dat betreft zijn die Haagse protestanten net zo erg als de papen uit Rome:eindeloos traineren,plotselinge verdwijningen,ongelukken of moorden,interne waardeloze commissies,verjaring,doofpot en overlijden.Zie hier de trucs.Waar haalt de RK-K ’t lef vandaan om 1,2 mia de moraal te prediken,terwijl de excessen 10++jaren dooretteren? Zij voldoet aan de wettelijke omschrijving v/e criminele organisatie. Zou hier niet vervolgd dienen te worden?Homo’s geen plaats geven binnen ’t instituut en de pedo’s hun gang laten gaan.Alles is geoorloofd zolang ’t niet aan de grote klok komt te hangen.Franciscus komt uit Z-Amerika.Ikke nie weten!! Maak dat de kat wijs. Martijn wordt verboden. Waarom de RK-K niet? Schobbejakken moeten zsm worden opgeruimd.

 4. Hermans heeft momenteel ongeveer tien bijbanen. Zo is hij adviseur van tandartsenverbond NMT, Koninklijke Horeca Nederland en het Luzac College, voorzitter van het Nederlands Uitgeversverbond en toezichthouder bij de Radboud Universiteit.

 5. Jan Poot. Chipshol-affaire. Micha Kat. Melanie Schultz-Verhagen. Joris Demmink. Liegende rechters. Pedo-netwerken. 11 miljard Fyra-Euro’s foetsie. Schiphol-belangen. Kameel Eurlings. KLM-Air France beerput. Dijsselbloem maakt weer geld over aan Brussel. MH17 vertrok vanaf Schiphol. Fransje Timmermans huilt krokodillentranen en krijgt een top-graaibaan in Brussel. 1.000.000 gelukszoekers mogen naar Nederland komen. Fred Teeven verliest een kassabonnetje van 5 miljoen Euro. Ronald Plasterk wil burgers bespioneren op hun smartphone en tablet.

  Micha Kat mag als journalist van mij alles publiceren. Het is vaak interessant. Ben lang niet altijd met Micha eens, maar dat hoort bij de principiële uiterste grondwaarde van vrijheid van pers en meningsuiting. Vind ik nog veel belangrijker dan discussies over welles-nietes.

  Zo’n Minister Poepsterk, dat vind ik een hele gevaarlijke ontwikkeling. Zogenaamd als ijdeltuit de politiek correcte “fatsoenlijke” intellectuele professor-minister spelen. Dat is pas echt fascisme, daaruit ontstaat de domheid van opgelegd “Staatsfatsoen” in naam van de Bananen-monarchie.

  Professor in de moleculaire biologie. Poepsterk praat poep en schijt poep.
  Zijn poepmoleculen bevatten bipolaire componenten die ontstaan in een atmosfeer van ongekende corruptie en die onder hoge druk van hypocrisie chemische verbindingen aangaan met bestuurlijke ladingen van ongekende viezigheid.

  .

 6. Een pedo ben je in mijn ogen als je constant loopt te geilen op jonger volk onder de 18 jaar. In plaats van je eigen leeftijd te bekijken en dit dan ook nog probeert om te zetten in een daad, gedwongen of gemanipuleerd bij een minderjarige. Maar helaas lopen er veel te veel van die mannelijke en vrouwelijke gedrochten rond in deze samenleving en stimuleert de media hoe jonger hoe beter.
  Boven de 18 en vrijwillig willen vallen op mannen en vrouwen die twee keer zo zo oud zijn als je zelf bent of 40 jaar ouder ja dan valt het onder eigen verantwoording en voorkeur lijkt mij. Geld ervoor vragen is dan een beroepskeus met een risico zou ik zo zeggen. Want de wet zit volgens mij alleen voor bedrijven maar ook voor de pedofielen prima in elkaar gemetseld, misschien dat ze daarom ook altijd de dans ontspringen.

  • De shit is dat telkenmale de volwassen leeftijd naar beneden word gesteld, zelf stam ik uit de tijd dat je met 23 jaar volwassen werd, toen ik 17 jaar was werd het 21 jaar en ik was al 4 jaar getrouwd toen ik met 21 jaar volwassen werd.
   Vóór 1988 was men vanaf 21 jaar meerderjarig, voor 1901 was men zelfs pas vanaf 23 jaar meerderjarig.
   Een meerderjarige is in de meeste rechtsstelsels in principe handelingsbekwaam en zal dus voor al zijn eigen rechtshandelingen moeten instaan, tenzij dat ongedaan wordt gemaakt voor een wettelijk erkend beletsel, zoals sommige veroordelingen of vaststelling van mentale onrijpheid (geestelijke leeftijd van een kind).
   Naar mijn persoonlijke ervaringen zijn het gros van de dertigers nog niet handelingsbekwaam, dit gezien de vele ”onnodige en zinloze huwelijken” (samenwonen zonder papiertje is het beste) en de daaruit of al daarvoor kinderen en echtscheidingen zonder huwelijk geen (V)echtscheiding. Met als gevolg veel misbruik in alle opzichten.
   In mijn ogen zijn dan ook alle mensen pedoseksuelen, behalve zij die er jarenlang door misbruikt zijn.
   Wij allen zijn en blijven kudde zoogdieren en luisteren naar de Alpha’s in ons leven en doen precies wat zij willen dat wij doen ” poten wijd en palen laden” kijk eens op de apen rots, de chimp en gorilla verblijven, maar ook een schaapskudde 1,2,3 rammen met een stempel onder de borst zodat de herder kan herkennen welk schaap door welke ram gedekt is.
   Ik denk als 2 á 10 mensen van elkaar houden de leeftijd na de geslachtsrijpheid er niets toe doet gezien de jeugd vanaf 12 of jonger onder elkaar meer seks hebben onderling dan een gehuwd/samenwonend stel.
   Er is nauwelijks nog opvoeding, gezag of wederzijds respect, men kijkt liever de andere kant op, en altijd word er gezegd ”mijn” kinderen doen dat niet. Nee vandaar dat ik in dorpjes zowel als steden na 23.00 uur nog kinderen onder de 5 tot 15 in kuddes door de straten zie gaan.
   Pedoseksuelen zijn verkeerd, maar de opvoeders van eventuele slachtoffers en ook hun vervangers, kinderbescherming, jeugdzorg en hoe zij nu allemaal weer heten zijn net zo verkeerd als welke pedoseksueel dan ook.
   Dit word met de komst van de moslims in welke doctrine meisjes vanaf hun geboorte al worden uitgehuwelijkt en seks hebben met de oude bruidegom voor zij 9 jaar oud zijn.
   Ik zie dan ook de wet veranderd worden en het woord pedoseksueel uit het wetboek verdwijnen binnen 10 jaar. Daarentegen word op homoseksualiteit minimaal 10 jaar en 100 zweepslagen gezet.

 7. Wat is een pedo? Wanneer ben je een pedo? Een paar voorbeelden man 18 j meisje 15 j is de jongen een pedo visa versa? Een man van 60 j vrouw 19 j is de man een pedo visa versa? Bij alle zoogdieren (mens is ook zoogdier) geld dat na de eerste eisprong een vrouwtje geslachtsrijp is en jongen kan baren. Ben zelf overigens misbruikslachtoffer.
  Misbruik is overigens anders dan liefde c/q verliefd zijn. Het jezelf aanbieden voor geld, aan oudere personen is dat misbruik? Een pedoseksueel die betaald voor seksuele aangeboden handelingen is wel strafbaar voor de wet, terwijl de aanbieder extra word beloond, geval Sytse v/d V.

   • Sorry voor het late antwoord, ik ben zelf slachtoffer van pedo’s M/V, maar ik ben het toch niet eens met de stelling misdadigheid van 1 enkele seksuele geaardheid.
    Het en/en en niet of/en of of/of.
    Ondanks dat ik op heden diegene die mij hebben misbruikt als ik ze ooit zou tegenkomen, ”wat nooit zal gebeuren gezien mijn eigen huidige leeftijd” vermoorden zou o.i.d.
    Of wij stellen alle seksuele geaardheden gelijk………….vul zelf maar in.
    Een rasechte Nederlandse militair zou bijna zijn veroordeeld omdat hij zonder overleg met de NL-regering ging vechten tegen de I.S.
    Nederland had een grondwet, op heden alleen nog grondrechten (2 m er onder) wat betekend dat er nog wel wetten zijn maar die enkel worden toegepast door regering als het kiezers oplevert of veel geld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s