Elitaire Misdaad

Rabo kocht gestolen grond in Roemenië en Rabo Bankier-Gangsters krijgen forse celstraffen in de USA.

( van onze Internationale Elite Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Rabo Misdaadbank heeft volgens onderzoek van De Correspondent en Jeroen DijsselbloemVolksnieuws uit Amsterdam-Noir gestolen landbouwgrond ‘gekocht’ in Roemenië als echte ras Maffioso.
Roemeense staatsprocureurs en anti-corruptieautoriteiten doen onderzoek naar tenminste elf lappen grond, in verband met aantijgingen van vervalsing, afpersing en bedrog en mogelijk moorden. In de USA zijn een aantal Bankier-Gangsters uit London en de USA van de Rabo tot forse celstraffen veroordeeld voor Liborfraude en witwassen wat de ‘Staats-NOS’ toevallig allemaal zoals gewoonlijk is ontgaan. President Bouterse heeft het Nederlandse Volk hulp aangeboden in het bestrijden van de Corruptie van de Heersende Klasse met hun “Lieg en Bedreig Kabinet” .

Rabo-misdaadbank’ Chapter Californië ook betrapt op witwassen drugsgelden en  Dijsselbloem is hun Alibi.
De VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’ en zijn loopjongen”Boy”Dijsselbloem ( Ministerie voor de Rijken en Ard van der Steurbanken)hebben laten weten geen onderzoek te gaan doen naar de eindverantwoordelijk van deze misdaden van de Nederlandse Top van de Rabo Misdaadbank. ‘PvdA Gluiperds Dijsselbloem’: “Wij beslissen wat de wet is voor de banken in Nederland en niemand anders!” M.a.w in NL heerste nog het Feodale recht en worden Bankier-gangsters niet vervolgd als zij betrapt zijn op misdaden, maar krijgen een zeer riante miljoenen  Bonus mee. Zo kreeg de Top Rabo Bankier-gangers Sipko Schat negen ton en een Koninklijke onderscheiding mee nadat hij betrapt was op Oplichting en Fraude, Just like That!

De Misdaad-bank verwierf het land afgelopen jaren via dochter“Chapter Rabo Farm”. Dat criminele investeringsfonds is in zee gegaan met schimmige Maffioso tussenpersonen die plaatselijke bewoners door middel van bedreiging, list en bedrog hebben verleid en/of gedwongen om hun grond te verkopen. De Rabo Misdaadbank stelde in een reactie de gesignaleerde zaken serieus te beoordelen, maar wees er wel op dat list en bedrog standaard handelingen zijn van de Sipko SchatBank in “Banana-Fraude-Nederland”. Vervolgens zal worden bepaald of het nodig is een eigen Doofpot onderzoek in te stellen of maatregelen te treffen zodat wij niet meer worden betrapt. “De  Maffia-zaken die aan de orde komen staan haaks op waar wij voor staan”, liet een woordvoerster beroepsleugenaar weten. “De (Graai)- en afpers activiteiten van “Chapter Rabo Farm” zijn er juist mede op gericht om lokale sociale en economische ontwikkeling op verantwoorde wijze te stimuleren net zo als wij dat in Nederland (straffeloos)  plegen.” Sure een bank die sociale en economische ontwikkeling op verantwoordelijk wijzen wil stimuleren in your dreams Rabo Misdaadbank!

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.