Elitaire Misdaad

Dronken D66-Wethouder Van den Bosch bedreigt en beledigt vlogger.

( van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

Alexander pechtoldAMSTERDAM-NOIR-De Steenbergese ‘’Graai-Wethouder ( heeft net zo veel ‘bijbanen’ als Loek Hermans ) de overjarig ‘Yuppie Vincent van den Bosch’ heeft maandagavond een plaatselijke vlogger uitgescholden voor o.a. ordinair Volk.
De D66’er was kennelijk dronken en er niet van gediend dat kritisch plebs als Vladimir Hornicek hem na afloop van een raadsvergadering enkele vragen stelde. Van Bosch: “Vragen?,Geen vragen in mijn Steenbergen”.Van den Bosch noemt Hornicek onder meer een “dorpsgek” en dreigt de vlogger met een rechtszaak.

De Corrupte politici  worden met de dag letterlijk meer fysiek gevaarlijker sinds de komst van de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’: Ze rijden over kritsche burgers heen en/of scheuren hun arm uit de kom.

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’.

Ook werd de dronken D66′ Yuppie  handtastelijk, waarbij vooral de camera van Hornicek het moest ontzien. Hij gedroeg zich als een echt verwend Rijkeluis dronken student van de één of ander ‘Elite-Studenten vereniging’ van het liederlijke (pedo)-niveau Minerva.“Ik had de indruk dat de dronken wethouder het op mij had gemunt”, zegt Hornicek tegen Omroep Brabant. “Ik vroeg hem nog afstand te bewaren, maar uiteindelijk haalt hij uit naar de camera. Ik ben hier toch wel erg van geschrokken.” Opmerkelijk dat de Wethouder niet ter plekke is gearresteerd wegens Orde verstoring, smaad en laster en bedreiging. De wethouder bralt in een reactie dat hij feller heeft gereageerd dan verstandig was en dat alle burgers vooral moeten oppassen voor de ‘Mocro Maffia’: “Dat was onhandig van mij. Ik nodig deze meneer daarom uit voor een gesprek en een wit wijntje en een tochtje in mijn sloepje door de Amsterdamse grachten en dan garandeer ik zijn veiligheid voor de ‘Mocro Maffia’ en de Willem Holleeders .”

Schultz en Dijsselbloem moeten ook aftreden om Fyra Leugens en Fraude misdaden.
Melanie Haco SchulzHornicek is al eens eerder met Van den Bosch in aanvaring gekomen. De vlogger strijdt met enkele medebewoners al jaren tegen geluidsoverlast door de snelweg die vlak langs hun huis loopt. Zo werd minister Gangsterin Schultz aka” het VVD Maffia echtpaar” eerder dit jaar geconfronteerd met een houten piemel die collega-actievoerder Peter de Koning had gemaakt.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.