Elitaire Misdaad

Misdaad loont: NS trekt de knip voor verdachte ‘Abellio-Topgangster Jeff H.’

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Jeff HoogestergerAMSTERDAM-NOIR-Misdaad loont in “Banana-Fraude-Nederland, mits lid van het Rat in pak gilde en in het bijzonder van de VVD-Misdaadgroep.
De van o.a. Omkoping, Witwassen en Fraude verdachte Abellio-TopmanGangster Jeff Hoogesteger eist vanuit zijn vakantie villa tonnen schadevergoeding van de NS en een bewijs van goed gedrag . Ook wil Hoogesteger pas op 1 januari 2016 uit dienst treden, terwijl hij al op 5 juni 2015 is geschorst en betaald vakantie viert naar aanleiding van straffeloos gepleegde wan en misdaden bij NS-dochter Abellio in Limburg. Hoogesteger is al meer dan een kwart eeuw prominent lid van de VVD-Bende. Misschien is dat laatste feit wel de reden dat hij nog steeds niet in de cel zit. Wat denkt u? Hoe het ook zij VVD heer Jeff heeft per direct een prominent eervolle plek gekregen op het “Elite-Gangster Billboard van Volks nieuws uit Amsterdam-Noir”.

Klasse VVD Misdaad bestrijding: “Niemand gearresteerd”. Gluiperd Dijsselbloem’ en NS logen over bonus Gangster Timo H.
Timo Hughes
Dat blijkt uit een voorlopige beschikking van de Utrechtse rechtbank. NS wil niet reageren, want het kost niet één van de betrokken Rat in pak  persoonlijk ook maar één cent. „Dat doen we nooit op lopende arbeidszaken misdaden van onze ‘gabbers in crime’ de Snake In Suits.” Hoogesteger eist slechts bescheiden voor een Rat in pak een bruto jaarsalaris (inclusief bonus en vakantiegeld) plus zeven maanden extra in dienst. In totaal zou dat om meer dan drie ton gaan. NS wil dat Hoogesteger zo snel mogelijk wordt ontslagen en dat dit zonder een vertrekregeling gebeurt. Merkwaardig is echter dat NS bij de rechter ook aangaf tevreden te zijn met ’een billijke vergoeding’ voor Hoogesteger van naar schatting twee ton. Waarom? Wat weet Hoogesteger van de Graai-Top van de NS en de verantwoordelijk PvdA staatssecretaris ‘de Olifanten Doder Dijksma’ en de PvdA Bonus Koning ‘Boy Dijsselbloem ‘? Zo sprak “Boy Dijsselbloem” zich recentelijk nog uit dat hij achter de ex NS Boss de ‘Gangster Timo Huges’ bleef staan als extreem corrupte Haven bestuurders te Rotterdam. En waarom ook niet? Alles is mogelijk in Banana-fraude-Nederland zolang het “Lieg en Bedrieg KabinetGoldman en Sachs en de ‘Bilderberg Crime’ Groupe aan de macht is.

René de BeerNS en Hoogesteger zijn verwikkeld in een heftig arbeidsconflict, daar waar iedere ‘Jan met de Pet’ al lang en breed in de cel zitten .  Is dat VVD-Klasse-Justitie? Ja, dat is het klip en klaar! De NS vindt dat Hoogesteger verantwoordelijk is voor de fraude in Limburg, waarbij directeur ‘Bestuur-Gangster René de Beer ‘( loopt ook nog vrij rond) van concurrent Veolia werd omgekocht in ruil voor vertrouwelijke informatie. Ook loog hij volgens de NS tegen de corrupte Doofpot-onderzoekers van peperdure advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, waarvan de Top trouwens ook allemaal prominent lid zijn van de VVD-bende. Pikant is dat ‘Snake Plasterk ‘iedereen waarschuwt met zijn arme tengels van René de Beer,Jeff Hoogestreger en alle Ratten in pak  af te blijven:

12 antwoorden »

 1. Het recht wordt duur betaald. Na 1 miljard Euro uitgegeven te hebben heeft het Strafhof 2 mannen veroordeeld. Om het nog efficiënter te doen zal het Strafhof met haar 1200 belastingvrijgestelden van de Binkhorst, waar ze een prachtig voor haar gebouwd pand bewoont, verhuizen naar de Scheveningse Duinen, kosten 200.000.000 Euro.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24733901/__Strafhof_naar_duinen__.html
  Daar kunnen heel wat bijstandtrekkers leuke dingen van doen.

  Hoeveel zal het onderzoek naar het lek in de commissie Stiekum kosten?

  Ik draai me in de goot maar weer om. Waarom, wel ik las zonet een grote leugen van de PvdA-leugenaar Jeroen Sprenger, lees http://dwangarbeidnee.blogspot.nl/2014_01_01_archive.html?m=1

  Like

 2. Peanuts vergeleken bij de heroïne winst van een heroïne producerend ziekenhuis.
  Handel in harddrugs verboden bij wet en wie maakt criminele winsten ?
  De overheid.
  Lekkende fractielijers die er niet genoeg aan hebben hun kiezers te belazeren
  dus ook naar boven toe liegen&bedriegen.
  Nu mogen ze zelf uitzoeken welk Barbertje gaat hangen .
  De winkeliersvereniging gaat de winkeldief veroordelen.
  Zoals overal en altijd is het het eigen personeel wat het meeste steelt.
  Ambtenaren… onbetrouwbaar volk, maar dat is geen nieuws .

  Like

 3. Toch klonk er ook kritiek, bijvoorbeeld van Kamerlid Hachchi van D66. Hanteert Hennis met de verdeling van het geld niet de ’omgekeerde kaasschaaf’ – overal een beetje erbij – zonder echt strategische keuzes te maken? „Het is opvallend dat de landmacht het dubbele krijgt van wat de andere krijgsmachtdelen krijgen. De landmacht was veel in het nieuws. Het kan toch niet zo zijn dat de hardste schreeuwers het meeste krijgen?” Hennis reageerde fel: „We hebben gekeken waar het geld het hardst nodig was. En we hebben geen schreeuwers, huilers en piepers bij de krijgsmacht.”(nee want die zijn minister,mp en kamerlid.)

  Like

 4. Dit is leuk. Een graai-gangster die via de rechter een verklaring van goed gedrag eist.

  Nog even, en ik kan (bij wijze van spreken) als criminele bankier die ABN AMRO leegrooft, bij de rechter (pro-deo) een verklaring krijgen van “erkend slachtoffer van opgedrongen graaicultuur”.

  Like

 5. Als wetenschapper was Ronald Plasterk een laagvlieger. Afgegleden naar de positie van baas van de afluisterdienst vliegt hij nog steeds laag over de grond. Bedrog is zijn genot, een PvdA-genot

  Like

  • . Plasterk is tevens bioloog, gespecialiseerd in de moleculaire genetica.Plasterk promoveerde in 1984 tot doctor in de natuurwetenschappen op een proefschrift over genetisch onderzoek naar de platworm.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.