Media -Maffia

Journalisten en hoge ambtenaren blijkens declaratie-onderzoek corrupt tot op het bot.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De één zijn dood is altijd de ander zijn brood in het‘Neon Fascistische Casino Kapitalistische hongerende kinderenSysteem’ van ”Rutte & Gordon”. Zo is bijvoorbeeld het feit dat alle Fractievoorzitter van de Tweede Kamer nu verdachten zijn van een misdaad met een Saoedische IS-aanslag’ te Parijs compleet uit de belangstelling is.

Amazon knalt 17%omhoog bij opening, Bezos $8 mlrd rijker.Vandaag 15000 kinderen gestorven van de honger en daar kwam geen ISIS strijder aan te pas.
Ook het feit dat er zes honderd kinderen per uur sterven van de honger door o.a. corruptie van de Internationale Ratten in pak was op zich al amper nieuws, maar nu na de aanslag in Parijs zal dat de komende maanden en wie zal het zeggen jaren totaal uit het Mainstream media verdwenen zijn. De ‘Graai Elite’ in de EU en NL halen opgelucht adem na de aanslag in Parijs. Hun wan en misdaden jegens de EU Burgers zijn voorlopig even op de achtergrond. Corrupte Hoge ambtenaren declareren nog altijd straffeloos veel bonnetjes onterecht. Dat blijkt uit n.b.  onderzoek van RTL Nieuws. RTL vroeg van 334 ambtenaren de bonnetjes over 2013 en 2014 op. Het gaat om de ‘subtop’ van de ministeries, de bonnen van nog hogere ambtenaren en bewindslieden zijn al openbaar. Extra pikant is dat bij het onderzoek twee RTL-journalisten ook tegen de lamp liepen.

‘Snake Plasterk’: blijf met je tengels van al onze corrupte journalisten en ambtenaren af.

Een voormalig Graai-directeur voorlichting propaganda van het ministerie van VWS declareerde straffeloos voor 4400 euro aan lunches, diners en borrels, vaak met de pers en een paar keer in een sexhuis. Drie van deze diners zijn met de adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws. Die Graai Propaganda directeur ‘werkt’ nu bij ‘RTL- Te Koop- Nieuws’. De Mark Rutte En goorhoofdredacteur van RTL Nieuws noemt de situatie in een verklaring pijnlijk dat zij nu ook betrapt zijn net als de rest. RTL-journalisten mogen zich namelijk niet laten fêteren omkopen door corrupte ambtenaren.Hoofdredacteur Harm Taselaar stelt dat de corrupte journalisten Oplichters Stephan Koole en Pieter Klein, de interne gedragsregels van RTL Nieuws én morele gedragsregels ‘met voeten hebben getreden’ en ten minste ‘drie maal op kosten van de belastingbetaler’ hebben gegeten. Koole, tot voor kort Graai-directeur voorlichting van het ministerie van volksgezondheid voor zich zelf dus, welzijn en sport en nu hoofd van de Haagse redactie van RTL, dineerde in de hoedanigheid als directeur voorlichting Propaganda met adjunct-hoofdredacteur  Oplichter Pieter Klein van RTL Nieuws. Bij de hoogste rekening gaat het om zo’n 190 euro. Bovendien moge duidelijk zijn dat RTL publiceerde wat de Ministeries wenste. Tja ,beste mensen zo wordt er nieuws gemaakt gekocht in “Banana-Fraude-Nederland”. In dit onderzoek is niet gekeken naar hoeveel ‘jounalisten’ op de loonlijst staan van de AIVD, maar het is een publiek geheim dat zo een beetje alle buitenlandse correspondenten van de NOS zwart op de loonlijst staan van de AIVD en/of de MIVD.Taselaar in de verklaring: ‘Pieter Klein had zijn eten zelf moeten betalen en Stephan Koole diende niet met belastinggeld journalisten te fêteren om te kopen.’ De corrupte directeur Anne-Marie Stordiau van voorlichting van Veiligheid voor Rijken en Justitie declareerde tweehonderd taxiritten om boodschappen te doen, waaronder een paar om naar de schouwburg te gaan en naar de kroeg. De corrupte  directeur Anne-Marie Stordiau stapte op vluchten straffeloos naar London en werd ambassaderaad op de Nederlandse ambassade in Londen. Stordiau werkte graaide en loog  er 20 jaar op los  bij de diverse ministeries. Ze was woordvoerder beroepsleugenaar  van verschillende ministers, onder wie corrupte  Sorgdrager, Korthals, Donner en Opstelten. Ze stond ook premier Rutte bij tijdens zijn Leugen persconferenties over de ramp met de MH17. Zij stond er in Den Haag om bekend dat zij zo goed kan liegen, dat zelfs een leugendetector haar niet meer op liegen kan betrappen. Vandaar dat zij dan ook de woordvoerder is geweest van zoveel corrupte Ministers. Zij was bijzonder in trek in Den Haag.

Een ambtenaar van Binnenlandse Corrupte Zaken logeerde tientallen nachten in het Haagse Hilton met wat te jonge ‘Demmink Schandknapen’ en schijnt zich helemaal te pletter hebben gesnoven. Het opvallendste  is misschien wel dat de AIVD van ‘Snake Plasterk’ weer eens van niets weet, maar goed die weten ook van niks als er Mega- aanslagen worden gepleegd door het ISIS-Abortoir in EU en/of NL.

11 antwoorden »

 1. Buitenhof had een Journalist Oz op bezoek!
  Uit zijn verhaal valt geen enkele redelijke versie te Maken!
  Dat intellectuele gereutel laat maar aan de Partij Over?

  Like

 2. snel reageren dan heb je altijd een alibi net zoals hilary clinton toen binnen een dag dat de russen mh17 naar beneden haalde ‘Israël helpt Frankrijk met daderinformatie’

  Like

 3. Ook in ons land ligt het geweldsmonopolie bij de zwaar criminele aanbieder en niet bij de aanvrager. Wat mij betreft kunnen Isis-strijders hun gang gaan op het Binnenhof. Elke hulp om ons land van dit vieze tuig te verlossen is welkom.

  Like

 4. Het is de hoogste tijd om te stoppen met betalen van BTW.
  Ondernemers die het hier niet mee eens zijn gewoon voorbij lopen.
  Uiteindelijk zal de ondernemer ook moeten eten en heeft volkomen schijt aan die zwarte steen in de diepste krochten van Ruttes heilig boek.
  De gehele politiek vervangen,, slechter kan het niet worden,,,, note bene in Nederland is genoeg capabele bestuur capaciteit voorhanden.
  Jaag ze weg of drop hun met parachute boven Arabië,,

  Like

 5. The Eternal Mon Eye (Cr)isis Cash Flow
  The Rothschilds reacted to this situation in what only can be described as a suicidal move when they ordered the shoot down of the Russian airliner on Halloween. They followed this up with what amounts to a confession of the crime by celebrating the massacre with tasteless cartoons in their Charlie Hebdo magazine.

  http://www.deccanchronicle.com/151106/world-europe/article/russia-slams-charlie-hebdo-cartoons-egypt-crash-calls-it-sacrilege

  The shooting down of the airliner was obviously an attempt to punish Egypt for working too closely with the Russians, since it has stopped tourist flights into Egypt and endangered 70% of Egypt’s tourist revenue.

  https://www.rt.com/business/321127-egypt-flights-tourism-loss/

  However, Russia and Egypt have reacted by making a move into Libya, thus cutting off the oil money the Rothschilds stole following their overthrow of the regime of Muammar Gaddafi. If I was a Rothschild responsible for this atrocity, I would not be sleeping well at night.

  In any case, the Jewish people are finally waking up to the fact Israel as it is presently run is a Nazionist and not a Jewish state. The head of the largest Jewish group in the United States, Rabbi Rick Jacobs of the Union of Reform Judaism, came out publicly last week against the horrendous actions of the Netanyahu regime.

  http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/07/436624/Rabbi-Rick-Jacobs-Israel-Palestine-settlement-

  Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2015/11/12/full-article-benjamin-fulford-11-10-15-israeli-nazionist-regime-doomed-as-fuhrer-bush-negotiates-surrender/

  Like

 6. LS…
  Het is zo langzamerhand crimineel te noemen wat onze homo / pedo Rutte allemaal uit loopt te kramen. We zijn niet in oorlog met de Islam maar met een kleine groep IS griezels. De kotsverwekkende laffaard durft dat met droge ogen te beweren terwijl hij weet dat IS een product is van de CIA / Mossad / NAVO en dus ook Rutte zelf. Hoe achterlijk denk je dat wij niet zijn . Stomme ,vuile klootzak, Zionistenknecht, Nazie !

  De LUL weet waarschijnlijk ook niet dat het Russische toestel door de Israëli uit de lucht is geschoten gedurende een grootschalige oefening met o.a de NATO. Op bevel van Netanyahu zelf om het Westen medeplichtig te maken.

  De LUL weet waarschijnlijk ook niet dat de Russen dagelijks honderden IS huurlingen uit de woestijn blazen terwijl de Amerikanen nog steeds de infrastructuur vernielen onder het mom van etc. Hoezo een kleine groep IS Griezels !

  De lul weet waarschijnlijk ook niet die zogenaamde JIHAD JOHN helemaal niet bestaat en dat zijn dood door de Lizard Kerrie op de zelfde manier is verkondig als de moord Op Mr. Osman vriend van Bush / Osama Bin Laden toen de man al lang dood was. Zie je de TV beelden nog met de hoer Hillary Clinton die bijna klaar zat te komen van plezier. De Navy Seals die een onbekende sukkel aan flarden hebben geschoten zijn een voor een vermoord dan wel omgekomen in verdachte auto ongelukken.

  Maar lees het allemaal in ZIONISTEN PLEEPAPIER ELSEVIER. Nu het nog kan want ook deze Nazie komen voor een oorlogs- tribunaal . Vroeg of nog eerder !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.