Elitaire Misdaad

Arriva-directeur: verscheur contract NS en arresteer alle verantwoordelijke Boeven.

( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Schultz en Dijsselbloem moeten ook aftreden en de cel in om Fyra Leugens en Wilma MansveldFraude misdaden.
Door de ‘Saudi-Arabische IS’ aanslag in Parijs zijn de dagelijkse ‘Graai en jat praktijken´van de Ratten in pak op de achtergrond geraakt. Hoe verschrikkelijk die aanslag ook is  het blijft een statistisch feit dat de kans dat u het slachtoffer wordt van een ‘Terroristische -Godsdienst waanzinnige’ aanslag 0,01 procent is. Ook is de kans dat men het dodelijk slachtoffer wordt van een verkeers-ongeval is 10.000 x groter dan van een aanslag!  Dan komen er ieder jaar meer wanhopige en radeloze mensen om door treinsuïcides ,dan ooit door aanslagen. Tussen 1980 en 2007 is in Nederland het aantal treinsuïcides toegenomen van 155 naar 193 per jaar. (In 2011 waren het er 215.) Aangezien het totaal aantal zelfdodingen in Nederland iets is afgenomen in deze periode, is het aandeel van aantal treinsuïcides op het totaal aantal zelfdodingen toegenomen van 10 naar 14,3 procent. (In 2011 was dit 13%.) Dit is een hoog percentage in vergelijking met Oostenrijk, Duitsland en Zweden, waar het percentage de afgelopen jaren ongeveer de helft hiervan was.

Deze voorgaande feiten zijn de laatste dagen nog niet een keer vermeld in de op dit moment ronduit hysterische ‘Aanslag Mainstream Media’!  Waarom niet? Veel mensen zijn zo bang gemaakt voor aanslagen dat zij nu amper hun huis nog uit durven of zich uit angst voor de trein willen gaan werpen, terwijl zij toch dagelijks in hun huis ‘met de wet in de hand’ (= bezuinigingen) worden kaal geplukt door de ‘EU-Elite’ en hun loopjongens  het “Rutte&Gordon-regime”. Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” moet het spoorcontract van de NS ontbinden en alle betrokkene Oplichters inclusief Minister Schultz en haar Staatssecretaris ‘PvdA-sloopjongen Mansveld’ arresteren.  Volgens Arriva-directeur Anne Hettinga zou dat het logische gevolg moeten zijn van het rapport over het ‘Fyra Graai en Naai en Fraude debacle’.

Geluidsboete NS na miljard Fyra-debacle en geluidloze Bonussen kan er ook nog wel bij.

Het is toch niet te bevatten dat die Oplichters als Timo Huges en Renee Beer nog vrij rondlopen en nog een grote zak met poen hebben meekregen ook. Het zelfde geldt voor  de  direct politiek verantwoordelijke  Wilma Mansveld aka  het” PvdA Stink hoertje”, die zit nu met haar  corrupte ‘PvdA-naad’ riant in het Wachtgeld .Dat zegt Hettinga in vakblad OV Pro. De contracten voor de hogesnelheidslijn (HSL) én het hoofdrailnet moeten vervolgens onafhankelijk aanbesteed worden, zodat andere vervoerders de kans krijgen zich te bewijzen, vindt hij.”Bedrijven als Arriva, Connexxion,Veolia en Syntus weten een succes te maken van openbare aanbestedingen in de regio. Die kans zouden we ook moeten krijgen op het hoofdrailnet.”

11 antwoorden »

 1. Achter de waanzin schuilt een politieke agenda en die word de gewone man onthouden
  want anders zal die niet graag als kanon voer gaan dienen
  ik heb al eens vaker gezegd dat Frankrijk en zijn maffia’s te straatburger
  verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor bijna alle coups
  die gepleegd worden in en rond Afrika.
  .
  Frankrijk voer een ware schrikbewind onder vele wereld leiders van de zogenaamde
  derde wereld .
  en is niet voor rede vatbaar en geweld is Frankrijk zijn machtsmiddel

  een Afrikaanse leider zijn vrouw werd door Mitterrand benaderd voor sex
  de vrouw verbouwereerd verteld dat aan haar man de staat leider van een
  land te Afrika waarop de dictator zei had het gedaan want het is een Gaullist
  de Afrikaanse leider stond geboekt als een ware tiran in zijn land .

  tot in de privé sfeer van de leiders dring de angst voor de Straatsburgs maffia

  Like

 2. Als je met getallen gooit moet je wel kunnen rekenen. Kans om slachtoffer te worden van terroristische aanslag = 0,01%. Kans om dodelijk slachtoffer te worden bij verkeersongeval = 10.000 maal groter. Dus 10.000 x 0,01% = 100%. Daar klopt dus geen reet van, zo ook van de rest van dit journalistieke hoogstandje.

  Like

  • hans waarom vertel je niet dat Frankrijk hofleverancier is van dictators en coupplegers en dat alle Franse x kolonies moeten betalen omdat ze geen slaven meer willen
   zijn? HANS vertel me nou want dat is de les wat de kinderen in de achter buurten krijgen

   Like

  • Slachtoffer versus dodelijk slachtoffer, zijn 2 verschillende dingen ! En er is sprake van 2 definities van begripsdomeinen: terrorisme en verkeer.

   Opletten met statistiek.

   Pietje werd vroeger door de schoolmeester aan zijn oor getrokken. 90 jaar later sterft Pietje. De kans om dodelijk slachtoffer te worden van een schoolmeester die aan je oren trekt is dus 100 procent !

   Like

 3. Inplaats van een budgettaire koopkracht toename van
  armlastige babyboemers de pil van Drion maar in het St. Nicolaas* pakket.
  Iedereen blij : farmaceutische industrie N.S. gepensioneerde tobbertjes
  het ministerie van ouderdom en ga zo maar door.

  *(de bisschoppelijke kindervriend wiens knecht we beter kunnen negeren)

  Like

 4. Iquisitie: zelfs het hier-na-maals kent een rang orde

  “Ladies and gentlemen, not all lives are precious. Some are more worthy than others. Paris is your case study. Remember that.”

  You’ve got to love celebrities. They crack you up sometimes. They are able to live in both the rational and irrational worlds at the same time and in the same respect. The first lesson you learn in philosophy or any serious subject such as math is that contradictory statements prove that something is wrong. Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2015/11/17/twilight-of-the-idols-how-celebrities-kill-the-paris-debacle/

  Like

 5. Waarom Melanie Schultz van Haegen met het pretpakket nog minister is is een groot raadsel. Ze zal wel iets weten waar wij geen kaas van hebben gegeten. Het werk wat ze doet is raadselachtig eenvoudig: kalaelen dat er weer een nieuwe ontwikkeling is waar zij als minister bij betrokken is. Waar zij niet bij betrokken is op haar ministerie werkt voor geen kant. Ze hoeft daar ook geen politieke verantwoordelijkheid af te leggen. Vreemd.

  Like

 6. De koppen van het monster dreigden elkaar op te vreten er moest snel een handeling komen waardoor het monster haar koppen weer focust op een andere slachtjacht.
  Hier gaat het om leven en dood.
  Het spoor waar volksvertegenwoordigers op lopen kent gouden en zilveren rails waar ieder als een koperdief het zijne van steelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.