Elitaire Misdaad

‘G20- misdaadgroep’: Samen terrorisme helpen en bestrijden en financieren.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De leiders Elite-Gangsters van de ‘G20-misdaadgroep’, die verantwoordelijk zijn dat er 15000 duizend kinderen per dag van de hongerende kinderenhonger sterven hebben maandag in een slotverklaring de ‘gruwelijke’ terroristische aanslagen in Parijs veroordeeld en hebben opgeroepen gezamenlijk het terrorisme te bestrijden. Dat was op zich een gênante vertoning want de grootste financier van IS is Saoedi Arabië en die is  derhalve ook nog medeplichtige aan de aanslag in Parijs en lid van de G20. Bovendien speelt Turkije n.b. de gastheer van deze bikkelharde G20 Gangsters Terroristen dubbelspel door dagelijks de Koerden plat te bombarderen die tegen IS vechten. Ook stellen wij vast dat de G20 met geen woord repte over het jarenlange meedogenloze ‘Terroristische Bankiers-geweld‘ tegen alle burgers in de Wereld ongeacht geloof of ras. Zou dan toch de grootste Misdaadbank van de Wereld Goldman en Sachs de echte baas zijn in de Wereld? Van de EU zijn Duitsland en Engeland lid van de G20, maar Nederland niet.

Het Sinaloa onderonsje van Obama maakt”De Crime Top100″ van Crimesite tot Belgen mop.

De’G20 misdaadgroe’ is kennelijk van mening dat extreem corrupte moorddadige landen als Drugskartel Mexico’, Indonesië Gerrit Zalmen Turkije van meer importantie zijn dan Nederland, het ‘VOC-lan’ van “Rutte&Gordon”‘.  Kwade tongen beweren echter dat de Islam landen van de G20 als Saoedi Arabië, Turkije en Indonesië Nederland er niet bij willen hebben omdat het land geregeerd wordt volgens hun door ‘Valse VVD Nichten‘als “Rutte & Gordon”,’Drag Queen Gerrit Zalm’ en Onno-schandknapen-Hoes’. Zij weigeren met volgens hun een onreine ‘Anaal-Banale Rutte‘ aan een tafel te gaan zitten, want zij vrezen dan opslag blind en impotent te worden. En daar komt dan nog bij dat Poetin als old school Gangster niet bepaald gecharmeerd is hoe Rutte omgaat met zijn ‘Elite Minerva-(VVD)-pedofielen‘ a La Demmink en Ed Nijpels, etc.

De Maffia-G7 heeft haast met TTIP, maar niet met (hun) hongerende kinderen.

Volgens de leiders van G20 is het belangrijk de financiële bronnen van de terroristische groepen droog te leggen door informatie over verdachte transfers uit te wisselen, de eigendommen te bevriezen en te dreigen met zware en doelgerichte sancties. “Terroristische netwerken moeten in hun portemonnee geraakt worden”, bralde  de corrupte voorzitter van de Europese Raad Mark Rutte En goorLoopjongen van Goldman en Sachs, Donald Tusk. Hij weigerde uit te leggen waarom die maatregelen al niet veel eerder zijn ingevoerd. Ook weigerde hij in te gaan op het feit dat over 1 in 5 US children on foodstamps and living in poferty and Ultra-Rich-Bandits live in ‘Gangsta Paradise’.  De leiders stellen ook dat er veel aandacht moet zijn voor het gebruik van internet bij het voorbereiden van terroristische daden en voor de dreiging van Syrische strijders psychopaten die terugkeren. Maar zwegen weer over de Oorlogzuchtige taal van War Monguls als John McCain en de ‘Elite Maffioso Joe Biden’ met hun ‘EU Pr.-loopjongens’ als “Uncle Tom” Aboutaleb, Neonazi’s Hans van Ballen en Guy Verhofstadt.

Daarnaast kwam ook de door de G20 veroorzaakte vluchtelingencrisis aan bod. De G20 riep iedereen op om de Winst van de opvang van de ‘Olie-dollar vluchtelingen’ samen te delen. Hoe het ook zij, de Mainstream media met in Nederland de Staat/NOS voorop berichten wederom, zoals gewoonlijk zonder een kritische noot in dienst van de G20 hun broodheren.

24 antwoorden »

 1. Correctie: v/d G20 maken wat de EU betreft naast Duitsland en ’t VK ook Frankrijk en Italië alsmede de EU zelf deel uit. Daar zal vast ’t 1 en ander worden bekokstoofd. Turkije en Saudi-Arabie zijn eveneens lid.NL telt niet mee en valt sowieso overal (net) buiten: de grootste v/d kleintjes,maar dat is geen criterium.Is er eigenlijk wel ’n Haagse denktank? DH had veel meer moeten inzetten op de Benelux ipv solo te gaan. Met 30 mio en ’n verhoudingsgewijs groot BBP in NW-Europa en ongeveer gelijkgestemd hadden we ’n stevige bodem kunnen leggen onder welvaart en -zijn. Nu mogen we de EU potten vullen voor nutteloze projecten op bijv. de Balkan,waar de bloedwraak nog heerst. Wat dat betreft is de splitsing v/d Nederlanden in 1830 ’n ramp gebleken, veroorzaakt door taal,godsdienst,benepenheid en eigen belang.Op ’n speldenprik op de kaart zitten 3 landen elkaar in de weg met ook nog ‘ns 3 Koningshuizen.Zou ’n prima bezuinigingsmaatregel zijn (geweest) om alle 3 op te doeken en 1789 te laten herleven in de Lage Landen.Wat over de houdbaarheidsdatum heen is,moet worden weggegooid. Immers niet langer geschikt voor consumptie.Kwestie van gezondheid en hygiene.

  Like

 2. In lijn met dit stuk mag ik misschien reclame maken voor 2 gerelateerde stukken op onze site:

  1. Putin die meldt dat er binnen de G20 landen zitten die IS financieren. Dus hoe hypocriet wil je het krijgen? En de NOS die juist deze bomb-shell compleet negeert!
  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/11/putin-op-g20-top-financiers-is-bevinden.html

  2. De man die Rusland niet meer prettig vond en koos voor… Israel (!) (we noemen dit de Koens-logica) richt zijn pijlen nu op Assad.
  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/11/fantasierijke-olaf-koens-richt-pijlen.html

  Like

 3. Putin, Obama meet: G20 Gets Evidence that G20 Financing ISIS

  Putin: ISIS financed from 40 countries, including G20 members
  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2015/11/16/putin-g20-gets-evidence-that-g20-financing-isis/

  ALERT! RUSSIA TELLS THE WORLD ABOUT THE NWO/CIA/MOSAD/MI6 PLAN for MASSACRE in PARIS!!!

  A stunning new report issued today by the Ministry of Defense (MoD) to the policy makers of the Security Council (SC) states that yesterdays attacks in Paris can be likened to a “ritual massacre” and was “orchestrated/directed” by a secretive “element/cabal” of Freemasons (Masonic/Masons) holding high positions of power within the United States Central Intelligence Agency (CIA), the French General Directorate for External Security (DGSE), the British Secret Intelligence Service (SIS/MI6), Israel’s Directorate of Military Intelligence (DMI) and the Vatican.[Note: words/phrases appearing in quotes “” in this report are English approximations for Russian words having no exact language counterpart.

  According to this report, the Main Intelligence Directorate (GRU) first alerted the MoD to the potential of this “Friday the 13th” plot a fortnight ago (27 October) after a highly secretive meeting was held in Washington D.C. attended by the Director of the CIA, John Brennan, DGSE DirectorBernard Bajolet, former MI6 Chief John Sawers and former DMI Chief, and current Israeli National Security Advisor, Yaacov Amidror.
  Lees meer: http://bosniapress.info/index.php/news-in-english-articles/2453-alert-russia-tells-the-world-about-the-nwo-cia-mosad-mi6-plan-for-massacre-in-paris

  Like

 4. Ik zal me nooit een vijandbeeld laten aansmeren door de politieke schurken in Den Haag. Ik maak zowiezo geen gebruik van hun aanbiedingen. Maar voorlopig jankt de ene helft van de wereld “Allah akbar” en de andere helft “Oh my god”. Het is gewoon bespottelijk!

  Iemand op deze site merkte al eerder op: we moeten onze vijanden maar lief hebben omdat ze net zo voor de gek worden gehouden als wij.

  Like

 5. De een z’n dood, de ander zijn brood. Toni Blèr die vandaag den dag
  Dave Cameron heet gaat 3 miljard €uri aan gemeenschappelijke doelen
  onttrekken om in wapens en overige drogredenen te investeren.
  Nu de Aussies weer meedoen aan het €uri-viesig-festiverval
  (vrouw met baard en overige onzin) kan er misschien een lijn van
  good-guys worden getrokken. Alles opslokken tussen dat fijne plezierige
  gelukkige €uropa en Australië en dat gelukzalige kapitalistische slaafsysteem
  tot norm verheffen voor alles wat er tussen ligt.

  Like

 6. Dat Allah Moskou Washington Kiev Brussel Parijs Londen Ankara -en Rome- zo snel heeft eensgezind gemaakt met eigen bloeddorstige soldaten laat zien hoe ondoorgrondelijk Gods wegen zijn.
  Zou Yhwh ook een rol gespeeld hebben vraag ik mijzelf, net als ik mij afvraag waarom de Goden zo weinig voor elkaar krijgen als het om kinderen gaat.

  Like

  • michael rothschild: “Op het wereldtoneel gebeuren de dingen niet bij toeval: iemand zórgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen: De wereldgebeurtenissen worden in scéne gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben.
   Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.’’

   Like

   • het is gewoon een kliekje die denken dat ze geld hebben dat ze over iedereen de baas kunnen spelen wat er op aarde rondloopt en hun bezit is.die worden van jongs af aan ingestampt dat ze beter en anders zijn dan iemand met niks .samsom zei niet voor niks alleen die capaciteten heeft wordt uitgenodigd voor de bilderberg

    Like

   • De Bilderberg “profetie ontbijten” (het geheime menu) bewijzen dit ook, dit is ook waar vele figuren hun geloof aan verbonden hebben.
    Door mensenhanden geholpen hemelse Goden machten (met rangorde toga’s en kruizen) zorgen voor de wereldse politieke/maatschappelijke wonderen, Timmerfranz Pechtholt en Dijsselbloem om wat twee voorbeelden te noemen geilen er helemaal op.
    .
    Of deze zelfde mensenhanden helpen bij de in en trieste kinderlevens staat niet in de BilderBijbel dus dat word aan de echte Goden overgelaten.

    Like

 7. De parijsenaars deden gisteren zelf niet mee aan de hypocriete huilstilte. Alleen de metro stond stil maar verder ging het leven in Parijs gewoon z’n gang. Een fransman desgevraagt: “Elke dag vallen er duizenden doden door oorlogsgeweld. Ook in het midden-oosten. En daar houden we ook niet elke dag een herdenkingsstilte voor. We doen er dus niet aan mee. Buitendien is het iets van onze regering”.

  Veelzeggend dit laatste. En dit was -vreemd genoeg- op het nederlandse journaal.

  De reactie van de franse regering, het bombarderen van al-Aqqa, gaat natuurlijk een nieuwe vluchtelingenstroom op gang brengen.

  Als de terroristische aanslagen in Molenbeke georganiseerd worden waarom schiet de franse luchtmacht dan niet Molenbeke in puin?

  Vragen, vragen…..

  Like

  • Zakdoeken bevochtigen en maar huilie-huilie-doen nadat ze de oorlogskreten uitgestoten hebben?
   Ze hebben veeeeeel uit te leggen, maaaar of we het moeten geloven is een tweede?

   Like

 8. wel raar dat ze naar het gebeuren ineens veel bommen aan het gooien zijn en daarvoor minder net alsof ze daar op aan het wachten waren.meestal moet je je eigen eerst rustig houden en onderzoeken van wat en hoe en waarom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.