Elitaire Misdaad

Rechtbank zet trend voor Ratten in pak: 2,5 jaar cel voor ‘Rochdale Möllenkamp’.

( van onze Les dammes de la tere redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Oud-Rochdale ‘TopmanGangster Hubert Möllenkamp’ is door een moedige en integere rechtbank schuldig bevonden voor het aannemen van smeergeld en verduistering ten koste van zijn huurders en de belasting betaler. Hij krijgt 2,5 jaar gevangenisstraf. Met dit vonnis geeft de Rechtbank hoop dat er een einde wordt gemaakt aan de alles verwoestende Rat in pak corruptie en de Klasse Justitie van de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes.

 

Woningcorporaties succesvolste Misdaadgroepen in NL met dank aan het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Ook is ‘Rat in pak Möllenkamp’ schuldig bevonden aan meineed bij zijn ontkenning van de fraude bij enquetecommissie.

Roofpraktijken Woningbouw Misdaadgroepen gaan onverstoord straffeloos door in het(on)-Leefbare Rotterdam van PvdA”Uncle Tom”Aboutaleb.
Zullen ‘Witwas-Teeven’ en zijn handlanger Peter R. de Vries nu ook veroordeeld gaan worden voor meineed? De ‘Graai-echtgenote’ van Möllenkamp is veroordeeld tot 240 uur werkstraf. Zakenpartners Mede bendeleden Erkel en Oudt krijgen Jan Peter Balkenendeéén, resp. twee maanden werkstraf. Möllenkamp was zelf niet aanwezig bij de uitspraak. Hij was te ‘druk’ met een brunch in het Amstel Hotel De aanklager eiste eind oktober drie jaar cel tegen de oud-topman Bestuur-Gangster, die in 2009 door woningcorporatie misdaadgroep Rochdale werd ontslagen met een grote zak met poen mee. Hij wordt verdacht van meineed, het aannemen van steekpenningen, ‘VVD-declaratie-fraude’ belastingfraude en witwassen. Ook zou hij creditcards van de corporatie privé hebben gebruikt. Allemaal dagelijkse handelingen van de ‘Bestuur-gangsters’ in “Banana-Fraude-Nederland”. Möllenkamp , die op zich al een ‘Graai-salaris’ had van rond de 350 duizen heeft zich volgens het Openbaar Ministerie tien jaar lang laten omkopen, voor meer dan 2 miljoen euro in totaal. Volgens de aanklager getuigde zijn gewetenloze en crimineel handelen van een “haast niet te bevatten psychopaten arrogantie waar Holleeder een puntje aan kan zuigen. Alles was geoorloofd om zijn luxeleven met cocaïne, Callgirls en ‘Hoes-Schandknapen’ te kunnen leiden.” De grootste fout die Möllenkamp heeft gemaakt is dat hij is gaan rond scheuren in een Ferria inplaats van een Porsche “Kuttenvanger” zoals Balkenende doet.

Hubert Möllenkamp is als één van de Pronkstukken van de Ratten in pak geplaats op het Elite-Gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

10 antwoorden »

 1. Als dat OM ’t in rechtszaken heeft over omkoping, hand- en spandiensten verrichten, belastingfraude etc. etc., zou dan niemand bij die club zich ‘ns achter de oren krabben? Of heeft daar niemand ’n greintje fatsoen in zijn darmen? Ben je ’t alleenrecht om mensen te vervolgen überhaupt waardig, indien je zelf dingen uitspookt waarvoor je anderen vervolgt? Hek v/d dam, heet zoiets. Krijg stellig de indruk dat ’t heel de VVD geen ene moer interesseert. Min.v.Jus., OM, M-P en TK Voorzitter, allen zwaar VVD, zijn erbij betrokken. Het zou hen zeer aan hun (parlementaire democratie) hart behoren te gaan, maar wat gniffelen en argeloos de schouders ophalen is ’t credo. Bah!!

  Like

  • Inderdaad Bah ! Maar…. als mensen gechanteerd worden, kun je achter je oren krabben wat je wil. Maakt niet uit. Ook al ben je zogenaamd Christen, VVD-er, Socialist of je heet Peter R. Mensen die gechanteerd worden, zijn tot alles in staat:

   Bijvoorbeeld:

   Bij vele honderdduizenden gezinnen en huishoudens met een zeer hoge hypotheeklast, bij het huilen in de UN-veiligheidsraad, bij Bilderberg-conferenties, bij een grote deal waar een bonnetje van 4,7 miljoen gulden zoek is geraakt en uiteindelijk toch weer gevonden, bij een Fyra-trein van 11 miljard Euro die geen meter heeft gereden, bij het opengooien van de landsgrenzen voor gelukszoekers en bij het faciliteren van moestuintjes voor labbekakken enz. enz. enz.

   Like

 2. Rechtspraak heeft niks met eerlijkheid te maken
  is een tegen natuurlijk duivels gebeuren.

  zogenaamde rechters en kerkelijke vaders gaan er van uit dat de
  mens een onzedelijk wezen is die norm en waarde van boven dienen
  te krijgen
  en als de mens zich daar niet aan houd dien die gestraft te worden

  de norm en waarde worden pas en te onpas op de mensheid
  toe gepast.

  Like

 3. een kennis van me vertelde me hoe die spel gespeelt
  word, .waarschijnlijk was er veel meer aan de hand
  en hebben de echte boeven de schip allang verlaten en hebben
  ze deze zetbaas erop gezet .
  hij die door bleef gaan zoals verwacht is nu de klos
  corruptie is al eeuwen lang aan de gang .

  en zoals verwacht geloof een paar schreeuwers dat de
  rechter eerlijk was
  wel als er een eerlijke rechter was dan bestond er
  allang geen rechtbanken meer
  want hij zou al zijn ambtgenoten de laan uit hebben
  gewerkt.

  ik betrap me zelf er altijd op als ik in de rij sta
  in de supermarkt.
  dat ik denk dat Piet Hein
  me pin code aan het afkijken is om zo zijn
  zilvervloot te krijgen

  Like

 4. Mooi baantje voor Freddie Teef.
  Directeur van een woningbouwdiefstalbedrijf.
  Kan die daaro zijn ongezonde motivatie voor ‘Volk&Vaderland”
  verder blijven doorliegen . Mooie schakel, verbinding tussen de
  z.g. onder en bovenwereld .
  En zo sukkelt het koninkrijkje z’n €uropese ondergang tegemoet .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.