corruptie

Justitie wil half miljoen van voormalige ‘VVD-Bestuurs-Gangster Hooijmaijers’.

( van onze zeldzame integere Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hooijmaijers met vele andere ‘VVD-bendeleden’ stond al ver voor zijn Ton Hooijmaijersveroordeling op het ‘Elite-Gangster Billboard”.
En hij is één van de weinige die ook veroordeeld is voor zijn ‘Rat in pak praktijken’ jegens het gewone Volk. Woensdag is tijdens de ontnemingszaak bekend gemaakt dat Justitie van de ‘VVD Boef Hooijmaijers’ meer den een half miljoen terug eist. Hooijmaijer snapt er helemaal niets van. Hooijmaijer in tegenstelling tot de PvdA ras ‘Boef Timmermans’ echt huilend tegen de Rechter: “Wat heb ik verkeerd gedaan edelachtbare? Ik heb niets anders gedaan dan al mijn partijgenoten en het gros van de VVD kiezers. Waarom ben ik tot meer dan 2,5 jaar cel veroordeeld en willen ze nu ook nog mijn (zwarte) centjes afpakken? Waarom? En waarom word ik wel bij het vuilnis gezet door Mark Rutte aka”Don Corleone”en Teeven en Demmink, etc. niet? Wat men ook bij de Justitie van mij denkt en wat ik ook gedaan heb het is allemaal peanuts vergeleken bij de hufters Teeven en Demmink en ‘Hysterica Anouchka van Miltenburg, etc., maar belangrijker ik heb altijd naar VVD eer en geweten gehandeld en om Teeven zijn woorden maar te gebruiken voor Volk en Vaderland. En waarom wordt ik vervolgd en bijv. niet Loek Hermans waar ik een klein kind bij ben wat betreft dealen en graaien en wordt ‘Banenkoning Loek‘  Burgemeester en word ik behandeld als een Labbenkakken? Waarom edelachtbare? Is het misschien omdat ik mij nooit aan (te jonge) hoeren en schandknapen heb vergrepen zoals het merendeel van mijn partij?”

Ex-gedeputeerde Hooijmaijers kreeg al drie ton wachtgeld.

De rechter antwoordde enigszins geïrriteerd: “Mijnheer Hooijmaijers wees blij dat u nog wel uw riante wachtgeld ontvangt, want de gewone ‘Jan met de Pet’ wordt per direct zijn bijstand uitkering afgepakt door uw VVD collega Sjoerd Potters aka “de VVD Gestapo-man” en die is dan gedwongen op straat te slapen en om niet om te komen van de honger naar de“Klijnsma Voedselbanken“. Dus hou op met uw geklaag en dat goedkope Tokkie ‘Timmermans-gehuil’, want u bent daarmee bij mij aan het verkeerde adres”. Dat laatste feit geeft wel even inzicht waarom de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ de lijst wie Wachtgeld ontvangt Staats-Geheim heeft verklaard.

Het bedrag van 526.345 euro is gebaseerd op het criminele voordeel dat de oud-gedeputeerde Bestuur-Gangster van de provincie Noord-Holland heeft gehaald uit  zijn (VVD)-misdaad praktijken waar hij door de rechtbank voor is veroordeeld. Dat bedrag kan hij moeiteloos betalen met zijn ontvangen Wachtgeld met dank aan Plasterk. Hooijmaijers is veroordeeld voor corruptie, valsheid in geschrifte en witwassen. Allemaal standaard VVD gedragingen waar n.b. de VVD Crimefighter ‘NSB-er Teeven’ de kampioen van NL in is en in die zin heeft Hooijmaijers wel een punt dat alleen hij tot nu toe is veroordeeld. Is dat dan ook geen Klasse Justitie? Maar dan zeg maar een nieuwe vorm van omgekeerde Klasse Justitie? En waar waren de sensatie Misdaadjournalisten?

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’.

Dit jaar kreeg Hooijmaijers in hoger beroep 2,5 jaar cel. Volgens het hof onderhield Hooijmaijers als provinciaal bestuurder voor ruimtelijke ordening in Noord-Holland nauwe corrupte banden met ondernemers ‘Elite-Gangsters’ in de Maffia-vastgoedwereld en gingen die goede duistere verhoudingen “naadloos over in het aannemen van betalingen en beloften”.De oud ‘VVD-Bestuur-Gangster’ heeft zich niet bij de veroordeling neergelegd en is naar de Hoge Raad gestapt. Het OM had in het hoger beroep overigens vier jaar cel geëist.Hooijmaijers (54) was tussen 2005 en 2009 ‘Graai-gedeputeerde’ van Noord-Holland, waar hij eerst deel uitmaakte van Provinciale Staten. Zijn wortels liggen in de ‘VVD Maffia-vastgoedwereld’, waarmee hij als corrupte politicus nauw in contact bleef, zoals alle ‘VVD-bendeleden’. Opvallend is het dat niet één van de beroemde beruchte ‘Misdaadjournalisten-drek’ aanwezig waren bij de zitting. Kennelijk waren die met zijn alle nog aan het bijkomen van de ‘Holleeder–hysterie’ die zij zelf veroorzaken voor het ‘VVD-Pedo-Jusitie(Video)’ gedeelte van ‘Fraudeur der Steur’. Waarom is van der Steur nog niet gearresteerd voor subsidie fraude?

 

 

8 antwoorden »

 1. Het Kabinet overleefde ’t Teeven debat en is er nu zeker van dat ’t de eindstreep zal halen in 2017.Dus graaien gaat gewoon door en ’t OM vervolgt niemand, want eerst zou ’t zichzelf moeten vervolgen. De 1ste de beste pro deo advocaat veegt sinds Teeven de vloer aan met ’t vervolgingsbeleid v/h OM: de 1 wel, de ander niet. Gevaren voor de samenleving zitten niet in de nor, maar op VVD topposities.De vonnissen over Hermans’ semi-crimineel handelen hebben de status van wc papier, want deze wordt ’n week later even vrolijk tot wnd burgemeester benoemd door de Koning=Min.BiZa. Corruptie? Het staatsbestel is ’n farce, in 1849 verankerd in de Gw en bedoeld om zogenaamd de Koning de macht te ontnemen. Wel, ’n grotere dode letter bestaat niet. En Bea zit niet voor niets in ’n huurvrije stadsvilla naast Paleis Noordeinde. Alles draait gewoon door en ’t volk vindt de Koning zo gewoon, want hij smijt af en toe met wc potten. De ingrediënten v/h kleinste kamertje zijn symbolen v/d macht. Ben even uitgekakt.

  Like

 2. Ik snap er ook niet van. Hij versiert 4 1/2 miloen Euro. Daarvan moet hij dan de staat een half miloen terugtegeven. Waar blijft die 4 miloen dan? In de zakken van Hooijmaijers?
  Zal wel net zo’n deal zijn als onze nationale crimefighter Fret Teevens (hij zoekt dus niet naar de waarheid wat wel het begrip magistraat inhoudt) heeft gemaakt met Cees Helman. Iedereen verwonderd, behalve Fretje.
  Ik ben deze VVD’ers nog niet in de goot tegengekomen. Krijgen vast een lintje van onze nationale bierdrinker.

  Like

 3. Citaat van Rutte uit het Parool;
  Dat zegt Rutte donderdag in een interview met Het Parool en AD. ‘Ik hoor op straat vaak van ‘het deugt allemaal niet’, ‘politici zijn zakkenvullers’ en zo.’ Onterecht, stelt hij. ‘Ik meen het als ik zeg: bijna allemaal deugen ze! Zelfs mensen van de SP – ook al ben ik het fundamenteel met hen oneens – deugen. Hier in de Haagse politiek zitten zover ik het kan overzien geen zakkenvullers.’

  Ik ga een week dronken van geluk worden als kapitein Mark Schettino zich met zijn partij te pletter vaart, nu is dat nog van het lachen om zoveel maffiaanse onbenul deze totale freak uitkraamt.
  Millennium gezien Mark?
  Het lijkt jouw partij wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.