Elitaire Misdaad

‘Raadslid-Enforcer Rolf Z.’ van de VVD-bende opgepakt voor mishandeling en afpersing .

( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een corrupt raadslid van de VVD-misdaadgroep  uit Weert is Rolf Zinckenzondag opgepakt, omdat hij een ondernemer heeft mishandeld en afgeperst.
De ondernemer is overigens een partijgenoot bendelid van de VVD.
De ruzie zou gaan om de verdeling van steekpenningen. Geen Complot. Deze VVD Enforcer is bekent berucht in Weert om zijn onmenselijke eisen aan de Bijstand gerechtigden en zuippartijen en gratis bezoeken aan de plaatselijke sekshuizen.Hij is een extreme volgeling van de ‘VVD-Gestapo-Sjoerd Potters stroming’ inzake de eisen aan de arme werkloze sloebers in Weert. Premier ‘Don Corleone Rutte’ heeft direct laten weten dat al zijn VVD-bendeleden niet liegen, frauderen en fatsoenlijk zijn. Tot nu toe waren de VVD-bendeleden alleen in het nieuws vanwege Fraude, witwassen van o.a.drugsgeld voor Volk en Vaderland, Pedofilie en ander liederlijk ‘Onno-schandknapen-Hoes’ gedragingen, maar nu ook voor ordinaire Volks mishandeling, c.q. afpersing met geweld.Het gaat volgens Dagblad de Limburger om de 53-jarige Kleine ‘VVD Enforcer Rolf Zincken’.

‘VVD-Klasse Justitie’ van ‘Fraudeur Steur’ blijkt ook nog racistisch te zijn in Weert.
Het slachtoffer, eigenaar van een failliete modezaak, heeft aangifte gedaan wegens mishandeling en afpersing.
Hij moest voor zijn verwondingen behandeld worden in het ziekenhuis en kan naar eigen zeggen voorlopig niet werken. De fractie Chapter van de VVD-misdaadgroep in Weert beraadt zich in samenspraak met “Rutte&Gordon” en de Staats-NOS over hoe deze kwestie in de Doofpot te stoppen. Hoe het ook zij Rolf Zicken is per direct op het “Elite Gangster Billboard” geplaatst met als bijzondere aantekening dat hij de eerste VVD Enforcer is die zich bedient van het Volkse misdaden als afpersing met geweld.

De schaamteloze VVD Klasse Justitie heeft de ‘VVD-psychopaat Rolf’ binnen één dag kennelijk met een ‘Teeven-Demmink-deal’ vrijgelaten daar waar Badr Hari voor iets vergelijkbaar direct 8 maanden voorarrest kreeg. En wat te denken in dit verband dat Micha Kat voor een paar artikeltjes direct drie maanden voorarrest aan zijn Complot-broek kreeg.

 

 

 

8 antwoorden »

 1. Amandla
  Winnie and her “Football Team” thugs were in it up to the neck with the Po-Lice of ALL races. And they were damned if the SADF was going to come in and clean up their mess! What she really meant was, anybody who thought they were going to blow the whistle on their highly lucrative drugs, illegal arms, prostitution and pedophile rings would be necklaced to death. THAT was her idea of “Liberation.”

  Then Stompie hit the headlines. A young black child who had been roped in by Winnie and her Football team thugs for drug running and child prostitution. He had spilled the beans to a Methodist Church minister in a desperate plea for help. She had him abducted and killed as a “police informer,” rather than an “informer of the police.” Words can get mixed around that way.

  To this day Winnie walks free. Nobody will touch her, nobody will put her in jail. She knows too much and if anyone touches her she will take them all down. De Klerk included. His ex-wife was not so lucky. She was murdered because she was about to “spill the beans.” Mr. Nobel Peace Prize winner De Klerk who now sits on a very lucrative farm in Argentina along with his CIA/Nazi buddies. I cry for you Argentina, I really do ! Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2015/12/29/epiphany/

  Like

  • En wat doet Tjibbe Joustra van de Coördinatie Terrorismebestrijding ?

   De VVD heeft blijkbaar overal straatterroristen lopen. Van Weert tot Zutphen, maar Zutphen heeft zichzelf afgelopen week bevrijd van wachtgeldterrorist Loek H.

   Like

 2. Politiek zowel op landelijk of gemeentelijk niveau blijft natuurlijk
  een questie van economisch rendabele keuzes .
  Daarom nog maar even het mediageile
  Achmed Aboetalap advies :Voordat het pijnlijk wordt een punt zetten.
  Gewoon blijven liegen&lachen.

  Like

 3. Als deze VVD eikel tzt wordt veroordeeld, kan hij ’t best ’n taakstraf opgelegd krijgen in ’t grote AZC te Weert. Immers, de Raad was positief over de komst van migranten in oktober 2015. Kan hij ’t mooi aan den lijve meemaken.Ondervinding is de beste leer.

  Like

 4. De Volk Vaderland Debielen klub is het koppelbazen niveau nooit ontstegen.
  Ergo heden maken zij hun eigen balansen, wettigen hun eigen -boekhoud- wetten.
  Het wordt tijd dat dit KKK -kalifaat kalaskinov klub- in hun eigen pharmakruit stikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.