Media -Maffia

PvdA Monster Florijn de ambassadeur van het platform ‘Opnieuw Thuis’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Prof. Cees J. Hamelink :Geloof nooit de Mainstream Marco Florijnmedia.Gisteren was er een gesubsidieerde uitzending van EenVandaag over de sombere opvang van de ‘Vluchtelingen-Industrie’ voor 150 euro per dag per persoon.
Waarom worden die mensen niet gewoon in een hotel geplaatst( 30 euro per dag)? Dat kost stukken minder dan die sombere opvangen van het ‘Bestuur-Gangsters gilde en is 10x beter. EenVandaag zocht het niet uit! Die sombere ,maar uiterst  dure opvang is altijd nog beter dan die Legale ‘NL Dak en Thuislozen’ in Nederland krijgen, maar dat ter zijde.  EenVandaag had ook niet uitgezocht hoeveel er aan de strijkstok blijft hangen en welke personen Ratten in pak nu weer hun zakken lopen te vullen over de rug van de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’. Dergelijk misdaden van de Gevestigde Orde komen pas na een jaar of tien aan het licht in de Mainstream media als de daders al lang en breed een goed heen komen hebben gezocht naar bijv. Aruba. Dus de Nederlandse Burgers moeten nog even een jaar of tien geduld hebben in dit verband. Maar wij van Volksnieuws hebben dankzij onze lezers reeds eentje van die Ratten in pak voor uw betrapt en dat is het ‘PvdA Monster Marco Florijn’. De opvang is zo somber zodat er meer aan de strijkstok kan blijven hangen. De VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes blij en de PVV Kiezers een beetje blij. Een win win situatie voor alle (politieke en bestuur) Graaiers en Zakkenvullers, behalve voor de Vluchtelingen, ‘Jan met de Pet’ en de Rule of Law en de democratie.

Rotterdamse Raad van ‘Zonnekoning Aboutaleb’ sluit ogen voor asociaal bijstandsbeleid PvdA ‘Monster Marco Florijn’. 

Asscher: Sobere opvang is prima voor alle Labbenkakken van binnen en buitenland.
Wij werden direct na die uitzending bedolven onder mails van geschokte lezers uit Rotterdam. Zij maakte ons er attent op dat de ex Wethouder van Rotterdam, de door werklozen tot op het bot gehate Jean Claude Juncker Frans TimmermansPvdA ‘Monster Marco Florijn’ nu de barmhartige Samaritaan uithangt bij EenVandaag als zogenaamde ambassadeur van het platform ‘Opnieuw Thuis’ in de Hel van “Banana-Fraude Nederland” dat dit jaar nog 43.000 woningen voor vluchtelingen moet gaan vinden ten koste van de Nederlandse woning zoekenden. Het Monster Florijn ontvangt voor zijn huil ‘Ambassadeurs-komedie’ uit de ‘Timmermans PvdA-school’ 110 duizenden euro per jaar + onkosten (fraude)-declaratie. Het is EenVandaag allemaal ontgaan,of juist niet?

Baantjes carroussel van het “Lieg en Bedrieg” Kabinet draait op volle toeren in de Vluchtelingen-Industrie. Het is EenVandaag niet opgevallen(Kuch).

Het feit dat deze ras ‘PvdA crimineel Florijn’, die nog geen centje menselijk gevoel heeft nu vet betaald de ‘Vluchtelingen- Ambassadeur’ voor de ‘VVD Mensenhandelaar Klaas Dijkoff’ uithangt omdat hij anders werkloos zou zijn is het bewijs dat de politiek een complete farce is van corrupte Graaiers en Zakkenvullers, die niet zouden schromen hun eigen bejaarde moeder met pis langs de benen te laten zitten in de één of ander extreem sobere ‘Bejaarden Melk tehuis'(Bron: hermanvogel.nl  )van de walgelijke corrupte VVD Barones Heleen Dupuis.

Opvallend dat EenVandaag de kijkers niet inlichtte over de crimenele achtergrond van het ‘Geestezieke Monster Florijn’ wat zij toch bijvoorbeeld bij het  “Monster Holleeders” (Video) uit en ten na laten doen door o. a. hun  Politie-informant Peter R. de Vries.

 

10 antwoorden »

 1. Wellicht moeten we alsnog de Markerwaard droogleggen en inrichten voor de Moslims, want de hordes zwellen aan en aan. Integreren weigeren ze per definitie (ziet U al ’n Moslim in Amstelveen vredig naast ’n Jood wonen?). Alom wordt Hitler door hen bewonderd en geciteerd. Dat komt dan nu goed uit. Hitler had aanvankelijk ’t idee gelanceerd alle Joden te transporteren naar Madagascar. Wel onze polder is ook geschikt, handig bij elkaar en ze hoeven niet te integreren, wat ze niet willen. Het moge dan geloofsfanatici zijn, moet de 1ste nog ontmoeten die zo graag per se naar zijn geloofsbroeders in Bosnië-H. of Kosovo wil. Ze weten maar al te goed waar Ibrahim de mosterd haalt en dat is zeker niet ’t geval in die 2 Balkan Moslim landen.

  Like

 2. Zo zie je maar. Die “vluchtelingencrisis” brengt een hele banencarousel op gang.

  Er vallen immers weer vele nieuwe miljarden te verdelen in deze huilie-huilie-bedrijfstak.
  Onder het mom van “meehuilen” en “sociaal” zijn, weten de “linkse” graaiers weer als eerste de beste baantjes te bemachtigen in AZC-Nederland.

  Gaat die Marco Florijn nou dat Islamitische hoofd van Aboutaleb kussen of hoe zit dat ?

  Ze likken en smakken elkaars hoofd af als teken van “bij elkaar veilig in de kont kruipen, om elkaar leuke baantjes te kunnen geven”.

  Like

 3. ‘Opnieuw Thuis’ oja joh? Hier vanaf een `vakantie’ adresje :

  En we gaan nog niet naar huis,
  Nog lange niet, nog lange niet,
  En we gaan nog niet naar huis,
  Want moeder is niet thuis.

  En al was m’n moeder thuis,
  Dan gingen we niet, dan gingen we niet,
  En al was m’n moeder thuis,
  Dan gingen we niet naar huis!

  Verder gaat deze tekst anno 2015 op internet niet meer, misschien nog een potje met vet, maar verder is alles verdwenen. Ik weet dat er minimaal 8 coupletten zijn van `we gaan nog niet naar huis’, hier is er nog eentje uit m’n bolle hoofd :

  Maar waar is je moeder dan,
  Dat weten we niet, dan weten we niet,
  Maar waar is je moeder dan,
  We halen de deksels van de pan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s