corruptie

VVD Boeven Piet P. en Kathalijne de K. voor de rechter wegens lekken en Drugsgeld witwassen.

( van onze Zeldzame Eerlijke Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD verdringt D66 van eerste plaats door gelieg van Opstelten, Piet Ploeg kathalijne de kruifgejat van Verheijen en wiethok van De Kruif.
Twee VVD Boefjes uit Stichtse Vecht moeten zowaar bij hoge uitzondering volgende week vrijdag voor de rechter in Arnhem verschijnen, omdat zij o.a. gelekt hebben over de benoeming van een nieuwe ‘Graai-burgemeester’ voor hun woonplaats. Het wachten is nu wanneer ‘Imam-Samsom’ ook voor de Rechter moet verschijnen wegens lekken en ‘Hysterica Miltenburg’ voor het wegmaken van bewijzen en de ‘VVD Enforcer Rolf Zincken’ voor afpersen met geweld en de ‘Griezel-Teeven’ voor witwassen van drugsgeld om maar paar ‘eerlijke’ politici te noemen in dit verband. Het gaat deze keer om oud-VVD-fractievoorzitter en oud-wethouder Piet Ploeg, die vanwege deze verdenking zijn taken als liegende voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17 neerlegde. Het Integere gedeelte van Openbaar Ministerie verdenkt beiden van het schenden van hun ambtsgeheim tot grote woede van de altijd liegende VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’.’ Wanneer wordt trouwens Van der Steur en zijn partijgenoot de ex OM Boss en ‘Pedo Rapist Demmnik’ gearresteerd? Was Demmink ook in Keulen?

 Imbeciel of corrupt? Stem dan VVD-Bende: Opnieuw Misdaad-affaire rond VVD’er De Kruif. 

Leugenaar Rutte: politici zijn geen zakkenvullers en Leugenaars.
VVDHun corrupte ‘loslippigheid’ werd ontdekt toen justitie de telefoon van De Kruif afluisterde, omdat zij verdachte was in een Wiethok en witwas zaak. Kan het nog crimineler? Het Openbaar Ministerie meent dat de ‘VVD-All Round Gangsterin De Kruif’ zich in die zaak schuldig heeft gemaakt aan ‘Teeven-witwassen’ van crimineel geld voor Volk en Vaderland. Daarvoor moet zij zich eind deze maand voor de rechtbank in Utrecht verantwoorden. Ze zit net als Rob Bats momenteel in het wachtgeld. Het wachtgeld is een vangnet voor gewetenloze, corrupte politici die betrapt zijn op wan en misdaden tegen het Volk, vandaar dat de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ de ontvangers tot Staatsgeheim heeft verklaard.

VVD–Gangster Rob Bats.’ koopt klokkenluider om met fikse som gemeenschapsgeld.

De Kruif en haar VVD-bendelid bespraken de mogelijkheid om hun gabber in crime VVD’er Rob Bats naar Stichtse Vecht te halen. De Corrupte Bats moest als Graai-burgemeester in Haren opstappen na grote rellen. De Kruif ontkent alle beschuldigingen en verwijst bovendien naar haar partijleider ‘Don Corleone Rutte’ om haar ontkenning te bevestigen, die immers kort geleden nog in een Persverklaring stelde dat alle politici eerlijk en geen zakkenvullers zijn en nooit liegen. Ze heeft haar politieke ‘Graai-functies’ neergelegd na haar arrestatie in februari en zoekt nu een functie in de ‘Vluchtelingen-Industie’,want die zijn winstgevender dan een wiethandel of het witwassen van drugsgeld. Vooruit lopend op het proces hebben wij De Kruif en Piet Ploeg een mooie VVD plek gegeven op het “Elite-Gansgter Billboard. VVD Gangster Ron Bats aka ” Snelle Robbie”  stond al op het “Elite-Gansgter Billboard”.

 

10 antwoorden »

 1. Er bestaat een oud volksliedje dat gaat als volgt:

  “Tussen Keulen en Parijs, ligt de weg naar Rome…”

  Nou weet ik waarom. 2 set-ups, 1 in Parijs en 1 in Keulen.

  Het liedje gaat verder:

  ” Al wie met ons mee wil gaan,
  die moeten onze manieren verstaan.

  Zo zijn onze manieren,
  Zo zijn onze manieren,
  Zo zijn onze manieren, manieren,
  Zo zijn onze manieren !!”

  De manieren van de ratten in pak, en het graai-tuig in Brussel.

  Like

 2. Het in Keulen horen donderen
  Dat de corporate media inclusief de met voorkennis handelende blonde Khazarian maffia agent provocateur Wilders en geen stijl etc de militair georkestreerde groepsaanrandingen in Keulen full time exploiteren maakt duidelijk dat Moslim Brotherhood en Nazi’s sinds WW(2)handen op één buik zijn.

  Different label, same Inquisition ! Dienst opdracht dit keer haat de Moslims
  http://www.veteranstoday.com/2016/01/06/cologne-muslim-assaults-now-cited-as-false-flag/

  Gun Control the road to death
  Meer dan 90.000.000 burgers zijn vermoord door regeringen in de afgelopen honderd jaar als direct gevolg van geïmplementeerde wapenwetgeving

  Fool me ones, fool me twice, fool me into eternity

  Nazie asset: Angel A Merk El, de door Lucifer gezonden “Engel des Doods”
  the ‘black’ or covert German intelligence agency, the Deutscher Verteidigungs Dienst or DVD. Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/01/07/the-uk-michael-shrimpton-case/

  Like

 3. @ Was Demmink ook in Keulen?

  Welnein !!! Die heeft het niet op vrouwen. Die was bezig een ingenieus plan uit te werken alla het Hofnarretje (what’s in a name)
  Het ongewenst pijnlijk penetreren van kleine kinderen die middels een onvolgroeid bewustzijn op latere leeftijd hun pijn, onvrede niet kunnen lokaliseren.
  Daarna als tikkende tijdbommen via monitoren net zo inzetbaar zijn als soldaat van
  oranje de Graaf.

  Like

 4. De volks verlakker Rutte is zijn c/v nu nog een beetje aan het opleuken. Voorzitter
  eu , zag hem handjes schudden, ja hij had het weer duidelijk naar zijn zin daar. Leuk daar tussen het andere tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.