corruptie

Kiest u maar: De ‘Fat-man Elias’ of ‘Mocro Spion Arib’ als Kamer-Voorzitter.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte&Gordon tevreden over ‘VVD-Ariër-slogan’ voor Tweede kamer Ton EliasVoorzitter Elias.
De Corrupte ‘Fat-man Elias’ van de VVD-misdaadgroep en Bosma willen Tweede Kamer leiden tegen de PvdA ‘Mocro Spion Arib‘ Na VVD-Kamerlid bendelid Fat-man Ton Elias heeft ook PVV’er Martin B. vanavond zijn vinger opgestoken voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer. De Kamerleden stellen zich kandidaat, nadat VVD’ Gangsterin Hysterica Van Miltenburg eerder opstapte als Kamervoorzitter en nu dood leuk in de Tweede kamer zit naast Witwasser en leugenaar Teeven. De VVD ‘Fat-man Ton ‘was tussen 1982 en 1989 werkzaam als politiek verslaggever van Den Haag Vandaag , die toen Rutte tot politicus van het jaar kozen. De samenwerking met collega Ferry Mingelen verliep moeizaam. (Later, in 2003, noemde hij de rubriek Den Haag Vandaag in Het Parool ‘een gevaar voor de democratie’.)


De ‘Fat-man Ton’ komt er aan rollen.Kost een paar centen,maar dan heeft u wel wat.
Jeannette BaljeuDaarna werkte hij als riool-journalist voor RTL 4, waar hij in 1994 de verkiezingsdebatten leidde. Bij RTL raakte hij in conflict met Frits Wester over hun Fraude declaraties. Hij werd overgeplaatst en vervolgens ontslagen met een grote zak geld mee. Vervolgens werkte hij als Graai-directeur communicatie bij het corrupte verzekeringsbedrijf Aegon, dat later gered moest worden met overheids steun. Daarna startte hij een tweetal eigen duistere pr-bedrijven: ‘Elias Advies voor de Rijken’ en ‘Elias dr. Goebbels Communicatie’. Als eigenaar van ‘Elias-dr. Geobbels-Communicatie’ was hij verantwoordelijk voor diverse corrupte overheidscampagnes, waaronder, samen met onder andere de beruchte PvdA ‘Draaideur crimineel Robbert Baruch’ de campagne “Europa, Best Belangrijk voor EU Graaier partij genoot TIIP-Hans van Baalen”, bedoeld om de betrokkenheid van de domme Nederlanders bij Europa te vergroten. Robbert Baruch  is een corrupte Nederlands lobbyist en voormalig  PvdA Graai-politicus. Van 2006 tot 2009 was hij dagelijks bestuurder namens de PvdA in de Rotterdamse Hans van Baalendeelgemeente Feijenoord. In november 2008 werd hij door de deelraad Feijenoord en zijn eigen PvdA-fractie weggestuurd omdat er vanwege corruptie geen vertrouwen meer was in de aanbesteding van het opbouwwerk. Maar in 2013 was hij opeens weer een van de kandidaatlijsttrekkers voor de PvdA bij de Europese verkiezingen.Voorts diende Elias vanuit zijn twee duistere zwaar gesubsidieerde pr-bedrijven een reeks van corrupte leden van raden van bestuur, ministers, staatssecretarissen, burgemeesters, gedeputeerden, directeuren als sparring partner. Ma.w. voor geld kon men altijd voor alles en nog wat ‘Fat-man Ton’ inhuren als ‘Elite-Media-Hoer’.

Ton Elias het vlees geworden boegbeeld van de ”VVD-Ugli school’.
Op 5 juli 2006 maakte hij bekend zich namens de VVD bij de Tweede Kamerverkiezingen 2006 verkiesbaar te willen stellen voor de Tweede Kamer. De kandidatuur werd ondersteund door VVD-leider ‘Don Corleno Rutte’ en de VVD-ministers Rita Verdonk en Henk Kamp. De 23e plaats op de kandidatenlijst was echter net niet genoeg Revenge of the ugliesvoor een zetel. In december 2008 kwam Elias alsnog in het parlement, nadat Henk Kamp  ( Moedige, eerlijke Hoogleraar wil VVD’er Henk Kamp ‘op zijn bek slaan’ en zij is niet de enige.) de Kamer verlaten had om Witwas-commissaris voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba te worden.Bosma maakte zijn kandidatuur vanavond bekend via Twitter. Hij is al bijna zes jaar ondervoorzitter. “Nu tijd voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer der Staten-Generaal”, laat hij weten.De Corrupte Elias bralt in zijn ‘sollicitatiebrief’ dat hij het ‘echte’ politieke debat meer ruimte wil geven, wat kan door af te zien van ‘beleidskoeterwaals als Labbenkakken’ en overdadig gebruik van Engelse woorden zoals Rutte altijd doet.Hij roept zijn collega-politici op om voor de beste corruptste kandidaat te gaan en daar hoor ik bij, en geen politiek besluit te nemen over wie de Kamer moet gaan voorzitten. “Ik vraag u dan ook oprecht te kiezen voor degene die u de geschiktste leugenaar en het meest onafhankelijk corrupt acht en eventuele meer ‘politieke’ overwegingen achterwege te laten.” Voor VVD’er Elias als echte Draaideur crimineel is het de tweede keer dat hij een poging doet om de voorzittershamer te bemachtigen. In 2012 stelde hij zich ook al kandidaat. Hij verloor het toen net van de inmiddels opgestapte corrupte preses Van Miltenburg.

Is er een eerlijke Kandidaat te vinden in de Tweede Kamer.

Het is de vraag hoeveel kans Elias maakt, omdat de VVD-misdaadgroep net als hun PvdA-hoertjes de afgelopen maanden vaak onder vuur lag voor corruptie, frauderen en witwassen en dat zij altijd liegen. Zo legde Van Miltenburg haar voorzitterschap neer nadat bekend werd dat ze een vertrouwelijke brief met belastende Khadija Aribinformatie over de Teevendeal door de papierversnipperaar haalde wat een strafbaar feit is, in plaats van deze door te sturen naar de commissie Oosting, die juist door de Kamer was ingesteld om deze ‘Teeven-Deemink deal’ met crimineel Cees Helman te onderzoeken. Eerder stelde de huidig waarnemend voorzitter de ‘Mocro Spion Khadija Arib’ (PvdA-hoertje) en Madeleine van Toorenburg (CDA) zich al kandidaat. Tot dinsdagochtend tien uur kunnen Kamerleden zich nog aanmelden. Woensdag gaan de kanshebbers in debat met de Tweede Kamer, waarna alle parlementariërs anoniem zodat zij niet bedreigd kunnen worden hun voorkeur kenbaar mogen maken. De grote hamvraag tijdens dat debat is natuurlijk zit er een kandidaat bij die niet corrupt is en in ieder geval soms de waarheid spreekt en dat wordt nog hele opgaven in “Banana-Fraude-Nederland”.

 

 

16 antwoorden »

 1. Het begint bij het begin en dat is dat de Nederlandse staat een illegale bezettingsmacht is die dringend en hoognodig door de bevolking verwijderd moet worden. Zolang dat niet gebeurt zal er niets veranderen, niet zolang de macht niet bij het volk ligt.

  Like

 2. Afin,, het parlementaire jaar begon met grote afwezigheid waardoor met Arib als de vrouw met de hamer ver over de horizon reikende vraagjes begeleid.

  Like

 3. De TK lijkt aardig op ’n dierentuin of the Great Miss Piggy Show. Welke apen zullen nu weer met elkaar gaan vlooien? Komt Arib soms uit ’t Rif gebergte? Laten we wel de wederkerigheid in de gaten houden: Arib, Aboutaleb,’t houdt niet op. Wanneer kan ’n Nederlander Voorzitter v/h Marokkaanse Parlement worden of burgemeester v/d grootste havenstad in Marokko? Gaat dat daar net zo vlot dan als ’t ’n Christen uit NL betreft, of zijn er dan plotsklaps principiële bezwaren? We zouden hier die benoemingen slechts moeten toelaten indien daar ’n adequaat antwoord op verkregen is. Reciprociteit en boter bij de vis kennen ze in de Arabische wereld heel goed, zelfs beter dan wij.

  Like

 4. Ik mag toch wel hopen dat die Elias geen olifanten-pedo uit de Demmink-stal is om zijn over(ge)wicht in de corrupte schaal te leggen ?

  Hij zou wel passen in de nep-dierentuin bij de zwaarvoeters, naast de rhinoceros van 73 op stelten, samen in een hok met VVD-nijlpaard Jorritsma of de hele dag liggend bij de olifanten en Sharon D. in een modderbad.

  Mocro-spy Mataharib ( met 3 paspoorten, maar zonder boerka) zal net als Aboutaleb minstens 20 x per dag bidden naar Allah en Mekka om Wilders “normaal ” te laten doen.

  Like

 5. het word steeds ernstiger daar in de 2 de kamer ,en dat zijn onze volksvertegenwoorders?? inderdaad!! van nu af alleen nog stemmen op de dieren partij en niet anders! {,maar dat doe ik al jaren } inderdaad een nep kabinet grrrrrr

  Like

 6. Voor iedereen die nog twijfelt aan informatie positie Benjamin Fulford
  05-01-2016 onderstaande voorspelling komt enkele dagen later uit

  In South America as well, a manhunt is under way for Bush/Clinton narcotics henchman “El Chapo.” This is part of the ongoing campaign to cut off all the drug money that has supported Khazarian Mafiosi and their mega-banks.

  Inside the US, as well, the Khazarian mob’s rapid loss of power is being seen in many ways. For one, US corporate presidential spokesperson Barack Obama was forced by Pentagon white hats to backpedal on missile sanctions he had announced against Iran. Furthermore, the corporate media in the United States is being forced by the Pentagon and agency white hats to reveal the anti-Khazarian battles taking place inside the US power structure. One result was the widely published article by Seymour Hersh saying (as this newsletter has long been reporting in detail) the US military was defying the Washington DC political establishments’ policies in the Middle East. Furthermore, Pentagon sources say Rupert Murdoch (Mardukhttps://en.wikipedia.org/wiki/Marduk) was forced to publish a report in the Wall Street Journal about the ongoing battle between the NSA and the Khazarians and that this included NSA spying on US Congressional whores working for the Khazarian mob.

  Israel paid GOP senator $1m to sabotage Iran accord: Reports
  http://www.presstv.ir/Detail/2016/01/07/444823/iran-nuclear-jcpoa-us-israel-netanyahu-gop-us-congress/
  lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2016/01/07/full-article-benjamin-fulford-1-5-16-a-concerted-push-is-under-way-to-end-khazarian-mafia-rule-this-year/

  Like

 7. Wat zou electoraal voor de VVD het best uitkomen?, zij moeten immers vooruit denken om Justitie gegijzeld te houden, tot de federatie een feit is ieg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.