Politiek

Koenders: Assad in Den Haag berechten kopt zijn Staats-NOS.

( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Eunuch Bert Koenders’ doet stoer tegen Poetin bij studenten.
President Assad moet door het Internationaal Strafhof in Den Koning WillemHaag worden berecht volgens Koenders en zijn NOS. Minister Koenders vindt dat een belangrijk punt, bralde hij in het Haagsch College. “Iemand die zo veel bloed aan zijn handen heeft, die moet zich voor een rechter verantwoorden” en de Staat-NOS  zendt zijn propaganda kritiekloos uit. Daarnaast is het rond uit schandalig dat een corrupte PvdA Minister van die dr. Goebbels lariekoek huilend mag brallen tegen studenten.

Top-Fraudeur-Koenders’ volgt ‘Top-Huil Acteur Timmermans op’.

King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed van Saoedi Arabië en Assad zouden in een ideale wereld beide voor misdaden tegen de mensheid moeten worden vervolgd. Maar in de echte Geopolitieke Wereld gaat Koenders de één King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed de kont kussen en eist dat de ander Assad voor het Internationaal Strafhof moeten worden gedaagd en veroordeeld. Is de deze PvdA man nou zo simpel of moest hij deze infantiele onzin brallen van King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed en Obama de aartsvijanden van Assad en Poetin?  De PvdA ‘Eunuch Koenders’ (nog nooit waargenomen met een vriend of vriendin ) verwierf het verleden algemene bekendheid met de gebruikelijke ‘kleine’ PvdA Rat in pak fraudes die in een ideale wereld hem in de cel zouden hebben doen belanden. Hoe het ook zij deze PvdA onbenul Koenders snapt niets van de Geopolitiek . Vriend en Vijand zijn inmiddels tot de conclusie gekomen dat zonder Assad Syrië instort en net als Libië en delen van Afghanistan, Pakistan, Irak, Afrika een ‘IS–Schurkenstaat’ wordt.

Agressieve VVD-misdaadgroep wekt toorn van ‘Eunuch Bert Koenders’ 

De PvdA minister van Buitenlandse Corrupte Zaken realiseert zich dat het vertrek van Assad niet van vandaag op morgen geregeld is door hem. “Er moet natuurlijk eerst nog gesproken worden met mijn goede vrienden King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed, Obama en Goldman Sachs. En uiteindelijk moeten de Russen en Poetin ook van mij Diederik Samsommeehelpen. Maar het is een illusie om te denken dat je door het behouden van dictators meer stabiliteit en minder vluchtelingen krijgt. Zo dom ben ik en mij leider ‘Imam Samsom’ niet”. De   onafhanlijke studenten geloven inmiddels hun oren niet.

Nu waren sowieso weinig studenten komen opdagen .Het gros wat wel was gekomen behoorde tot JOVD en JS  en die klapte en huilde ook nog steeds op de verkeerde momenten. Het is niet bekent of zij betaald zijn voor deze corrupte partijdiensten. Maar goed jong geleerd oud gedaan, tenminste als de VVD en de PvdA nog bestaan tegen die tijd dat zij afgestuurd zijn en ook kunnen gaan Graaien en liegen. De grote op het criminele af zijnde onbenul Koenders is kennelijk vergeten dat zijn coalitie genoot de VVD-misdaadgroep juist publiekelijk heeft verklaard nog veel meer met Dictators te willen samen werken. Nog Bizarder zijn de uitlatingen van Koenders gezien het feit dat juist zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet’ geblokkeerd heeft om agressieve landen te gaan vervolgen. Het Internationaal Strafhof in Den Haag krijgt geen groen licht van gastland Nederland om agressieve landen te gaan vervolgen. Veel corrupte partijen in de Tweede Kamer zijn bang dat ook landen als Nederlanden en dus ook Koenders, die nu IS en andere bombarderen in Syrië voor ‘agressie’ vervolgd kunnen worden. Hoe het ook zij, het Haagsch College zou zich moeten doodschamen dat zij zo’n doortrapte Leugenaar en Crimineel als Koenders als gast uit hebben genodigd.

15 antwoorden »

 1. http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/01/terroristische-aanvallen-navy-seals-school-of-the-americas-en-is/#.VpvU9E9D5aU

  “NB. Eind 2005 ging Prins Bandar naar Damascus voor een ontmoeting met president Bashar Assad. De gelauwerde journalist Seymour Hersh (geb. 1937) (rechts) meldde in 2007 in de “New Yorker” dat Bandar zijn geheime privé-ontmoetingen met President George W. Bush en Vicepresident Dick Cheney voortzette. Hersh beschreef Bandar als sleutel-architect van de Bush-politiek in Irak en het Midden Oosten. George Bush zei altijd al dat hij de President Assad van Syrië weg wilde hebben. Er is dus al jaren een politiek om Assad zwart te maken: hij zou een grote dictator zijn en iemand die oorlog voert tegen de eigen bevolking. Maar waar hebben we zoiets eerder gehoord?

  Bekend is dat Prins Bandar een handje had in het “vergassen van de Syrische kinderen” en niet Assad. Een valse vlag-operatie. Maar iedereen in het Westen blijft Assad de schuld geven van terroristische operaties, ook Nederland: Assad moet weg en berecht worden. Dat is de eis’.

 2. De zeven koppige beest waar de hoer van Babylon
  op rijd.
  hun hoofden heten Frankrijk Engeland België Nederland Portugal
  Spanje en Italië en de hoer is Amerika
  een van deze daggen ga de beest genaamd Europa
  die hoer van zijn rug afschudden.
  de hoer die zich zelf de staat of Liberty noemt

 3. Heeft iemand al opgevraagd hoeveel Nederlanders
  als zogenaamde joden
  Arabieren gaan uit moorden als Israëlisch soldaat
  en of het waar is dat er een onuitputtelijke bron
  van migranten zijn die richting Israël zullen gaan
  van uit Europa

 4. Na de gunrunning operatie vanuit Benghazi kwam de oprichting en aanval van ISIS in Syrie op Assad, geheel volgens de wensen van Obama, Hillary Clinton en de US StateDepartment, wat tegenwoordig wordt geleid door de CIA, Mossad en de Muslim Brotherhood. De moord op Ambassadeur Stevens in Benghazi is een bewezen act van hoog verraad. “Treasonous offenses [1] were committed alongside with Dereliction of Duty in the Benghazi tragedy :
  – The three CIA contractor guards who attempted to rescue Ambassador Stevens in the Special Mission Compound testified they were told to stand-down, not once, but three times.
  – A detachment of two F-16’s at Soudo Bay, Crete [2], less than 200 miles from Benghazi, could easily have reached the Compound well within the hour [3].
  – They also testified that a week before the 9/11/2012 attack on the Benghazi Mission post, they were warned that such an attack was going to happen.
  [1] Faithless Execution: Building the Political Case for Obama’s Impeachment
  by Andrew C McCarthy, ISBN-13: 978-1594037764
  [2] US Naval Support Activity Souda Bay Crete, Greece http://www.globalsecurity.org/military/facility/souda-bay.htm
  [3] 4-Star Admiral Accuses Barack Obama Of Treason, by Newzvids , Published on Apr 26, 2015 , youtube punt com/watch?v=5zT8tF41KDI (at the 19 min mark)”

  Afgelopen donderdag werd de film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) uitgebracht. Een dag later ging de former CIA station Chief van de Benghazi Mission Post naar de Washington Post en eiste opheldering over deze film 13 Hours waarin volgens hem de feiten zijn verdraaid en nooit de term “Stand-down” was gebruikt :
  Former CIA chief in Benghazi challenges the story line of the new movie ‘13 Hours’
  By Adam Goldman and Greg Miller January 15 at 10:16 PM 2349 comments
  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/former-cia-chief-in-benghazi-challenges-film-version-of-2012-attack/2016/01/15/9cf2defc-baf7-11e5-b682-4bb4dd403c7d_story.html

  De Washington Post publiceerde meteen ook een aangepaste trailer :

  by Washington Post , Published on Jan 15, 2016
  Has the verbal shout “Stand-down” removed, length 2:32

  de eerdere Trailers voor `13 Hours’ hebben allemaal wel de verbale kreet “Stand-down” :
  13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi Official International Trailer #1 (2016) – Movie HD
  by Movieclips Trailers , Published on Jan 11, 2016
  youtube punt com/watch?v=rGl2flB0Idk
  Features the verbal shout “Stand-down”, length 2:15

  13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi – Trailer #2 Green Band (2016) – Paramount Pictures
  by Paramount Pictures , Published on Nov 3, 2015
  youtube punt com/watch?v=m84z-GWwa58
  Features the verbal shout “Stand-down”, lenght 2:33

  Former CIA chief: no Stand-down was given in Benghazi attack
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=20620.0

 5. Het verzekeren voor nog eens duizend jaar Romeins rijk
  is gaande en deze keer wel men de oost romeinen
  hun burgerschap minimaliseren. Of ontzeggen.

 6. Die Koenders moet ’n lesje geschiedenis bij Rutte gaan halen, al vrees ik meteen dat dat bij diens gebrek aan parate kennis ’n zinloze exercitie is. Het ICC bestaat al verscheidene jaren en heeft tot nu toe zegge en schrijve 2 zaken afgehandeld. Heeft recent ’n schitterend optrekje in de Scheveningse duinen betrokken, maar geen hond meldt zich.Koenders is zeker op de acquisitie toer. Als hij dan toch bezig is kan hij voordat hij Assad bij z’n kladden grijpt, beter eerst naar Texas afreizen om olieboer G. Bush in de boeien te slaan alsmede naar GB om Tony Blair in z’n nekvel te pakken. Die hebben ten slotte in 2004 de War on Terror gestart waardoor heel ’t M-O ’n vlammend kruitvat is geworden. First things first, lieve Bert!

 7. Met die halfzachte fluisterstem doet -‘Eunuch Bert Koenders’ mij altijd denken aan een biljartverslaggever op den radio… daar hoorde je tenminste nog ballen tegen elkaar klossen of ketsen. Hij heeft ook zo een bijna -heilige verheven- blik bij zijn Bilderberg duiding.
  Tuurlijk moet Assad in de Haag berecht worden het ethisch gristelijke hobby paradijs van mevr. Amsberg :das internationaler Strafgerichtshof.
  Kers op het toetje van die neue Weltordnung.

  Ondertussen word haar zoontje een “redden wat er te redden valt” neu imago aangemeten , meer van de straat dan van de staat .
  Getuigd toch echt wel van een totaal gebrek aan inzicht , zou zomaar de laatste
  vorst kunnen zijn die Wimmie von A.

 8. Con trolled demolition Torens van Babylon

  WW2 (e.d.) slacht offers drukken vol overgave hun beulen liefdevol aan de borst

  Ontmas(k)eren Demmink look a like façades

  From Drake / Neil Keenan​: HSBC Helped Rothschild CIA Mossad Terrorists, Soros Mexican Drug Cartels Launder Money, Senate Report Says! 02Aug US Soldiers guarding opium in Afghanistan For those of you who dwell in an abysmal state of denial as to what the ‘War on Terror” & the ‘War on Drugs’ are ACTUALLY about, this is dedicated to you…. International banking giant HSBC may have financed terrorist groups and funneled Mexican drug money into the US economy through its lax policies, a damning Senate report reveals.

  Lees meer: https://americannationalmilitia.com/from-drake-neil-keenan%e2%80%8b-hsbc-helped-rothschild-cia-mossad-terrorists-soros-mexican-drug-cartels-launder-money-senate-report-says-02aug-us-soldiers-guarding-opium-in-afghanistan-for-tho/
  http://neilkeenan.com/
  http://www.veteranstoday.com/2016/01/09/soros-and-the-gang/

 9. Bert Koenders, de flapdrol-socialist.

  Gehoorzaamt heel direct aan de bevelen van de Bilderberg-groep.
  Zo hoopt hij ook op een leuk graaibaantje in Brussel, bijvoorbeeld in het toilet van Frans Timmermans.

 10. Washington, D.C. – In spite of French-led U.N. Security Council Resolution 1973 creating a no-fly zone over Libya with the express intent of protecting civilians, one of the over 3,000 new Hillary Clinton emails released by the State Department on New Year’s Eve, contain damning evidence of Western nations using NATO as a tool to topple Libyan leader Muammar al-Gaddafi. The NATO overthrow was not for the protection of the people, but instead it was to thwart Gaddafi’s attempt to create a gold-backed African currency to compete with the Western central banking monopoly.

  The emails indicate the French-led NATO military initiative in Libya was also driven by a desire to gain access to a greater share of Libyan oil production, and to undermine a long term plan by Gaddafi to supplant France as the dominant power in the Francophone Africa region.

  The April 2011 email, sent to the Secretary of State Hillary by unofficial adviser and longtime Clinton confidante Sidney Blumenthal with the subject line “France’s client and Qaddafi’s gold,” reveals predatory Western intentions.

  The Foreign Policy Journal reports:

  The email identifies French President Nicholas Sarkozy as leading the attack on Libya with five specific purposes in mind: to obtain Libyan oil, ensure French influence in the region, increase Sarkozy’s reputation domestically, assert French military power, and to prevent Gaddafi’s influence in what is considered “Francophone Africa.”

  Most astounding is the lengthy section delineating the huge threat that Gaddafi’s gold and silver reserves, estimated at “143 tons of gold, and a similar amount in silver,” posed to the French franc (CFA) circulating as a prime African currency.

  The email makes clear that intelligence sources indicate the impetus behind the French attack on Libya was a calculated move to consolidate greater power, using NATO as a tool for imperialist conquest, not a humanitarian intervention as the public was falsely led to believe.

  According to the email:

  This gold was accumulated prior to the current rebellion and was intended to be used to establish a pan-African currency based on the Libyan golden Dinar. This plan was designed to provide the Francophone African Countries with an alternative to the French franc (CFA).

  (Source Comment: According to knowledgeable individuals this quantity of gold and silver is valued at more than $7 billion. French intelligence officers discovered this plan shortly after the current rebellion began, and this was one of the factors that influenced President Nicolas Sarkozy’s decision to commit France to the attack on Libya.)

  The email provides a peek behind the curtain to reveal how foreign policy is often carried out in practice. While reported in the media that the Western backed Libyan military intervention is necessary to save human lives, the real driving factor behind the intervention was shown to be the fact that Gaddafi planned to create a high degree of economic independence with a new pan-African currency, which would lessen French influence and power in the region.

  The evidence indicates that when French intelligence became aware of the Libyan initiative to create a currency to compete with the Western central banking system, the decision to subvert the plan through military means began, ultimately including the NATO alliance.

  h/t Levant Report

  Jay Syrmopoulos is a political analyst, free thinker, researcher, and ardent opponent of authoritarianism. He is currently a graduate student at University of Denver pursuing a masters in Global Affairs. Jay’s work has been published on Ben Swann’s Truth in Media, Truth-Out, Raw Story, MintPress News, as well as many other sites. You can follow him on Twitter @sirmetropolis, on Facebook at Sir Metropolis and now on tsu

  Read more at http://thefreethoughtproject.com/declassified-emails-reveal-natos-true-motive-topple-gaddafi-stop-creation-gold-backed-african-currency/#QRvYXQgSDCyXcd50.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s