Elitaire Misdaad

Ook gehandicapten beroofd door PvdA-er omdat ze niet achter hem aan kunnen rennen.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie)

Johan MeijerAMSTERDAM-NOIR-PvdA gek op Heroïnehoertjes, Huichelende Spekman, ‘Playboy Samsom’ en weer een raadslid betrapt op diefstal.
De ‘komediant- Spekman-Nieuwe-Partij-lijn’: doe geen aangifte tegen onze partij-dieven en dan zullen zij  alles wat zij eerst hebben gestolen vrijwillig terug storten. En wie schuinsmarcheerder is kan gewoon lid blijven dankzij het voorbeeld van onze Grote Leider en Trendsetter ‘Playboy Diederik Samsom’. Het voormalige PvdA-raadslid Johan Meijer uit Oldenzaal heeft geld gejat uit de kas van de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie (ANGO) omdat hij weet dat ze niet achter hem aan kunnen rennen. Deze laag bij de grondse misdaden zijn zo’n ‘beetje het handelsmerk geworden van de PvdA.

‘PvdA Daklozen-Berover Bert van der Roest‘ participeerde 40 duizend van daklozenkrant foetsie in zijn eigen zak.
Bert van der RoestZo hebben wij reeds eerder de PvdA Bestuurde ‘Rat Bert van der Roest’ de revue zien passeren die lafhartig de Daklozen beroofde,waarvoor hij nooit een dag in de cel heeft gezeten. Sterker nog hij zit vandaag de dag nog liefdevol in het wachtgeld.Dan hebben wij natuurlijk nog de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ die alle Werklozen en Bijstandgerechtigden tot op het bot besteelt en vernederd. En Last but not least de PvdA Bestuurder’Rat Martin van Rijn’ aka “de Bejaarden Melker” die de bejaarden het pis langs de benen laat lopen in zijn tehuizen. Zijn dergelijke walgelijke, laffe misdadige gedragingen van PvdA Bestuurders tegen weerlozen nu wat Spekman bij Buitenhof trots met Liefde besturen noemde?

‘Fraudeur-Steur’ is ‘Excuus-Pedo-Truusje’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
De belangenorganisatie heeft aangifte gedaan tegen Meijer bij de ‘VVD-Justitie’, die ‘Graai-penningmeester’ was bij de ANGO. Het is weer extreem opvallend dat Meijer nog geen dag in de cel heeft gezeten.Tja, Justitie van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur Steur’ staat er bekend om uiterst liefdevol te  vervolgen  reageren op betrapte stelende Bestuur-Gangsters. Een woordvoerder van de ANGO zegt tegen ons: „Na uitgebreid onderzoek is gebleken dat ook bij ons geld uit de kas is verdwenen. We houden het hele oude bestuur verantwoordelijk voor de wanorde. Ze hebben ronduit slecht financieel beleid gevoerd, waardoor verschillende gehandicapte mensen het slachtoffer zijn geworden. Zo hebben wij nu geen geld meer om bijvoorbeeld mensen te voorzien in trapliften en andere hulpmiddelen. We zijn woedend.” PvdA’er Meijer kwam november vorig jaar ook al in het nieuws, omdat hij als ‘Graai-penningmeester’ van Ponyclub Berg en Dal uit De Lutte 40.000 euro heeft verduisterd. Naar aanleiding van deze laffe misdaad had Meijer – Fred Teeven Winkel diefstalnaar eigen zeggen een ’rechtgeaarde sociaal-democraat waar Spekman trots op is’ – zijn raadlidmaatschap neergelegd en is liefdevol het wachtgeld in gegaan,wat onder Staatsgeheim valt. Ook voor die laffe misdaad heeft de PvdA psychopaat Meijer geen dag in de cel gezeten. De cel gaan alleen het hongerende Klootjesvolk in als zij een brood stelen en geen lid zijn van de PvdA en /of de VVD-misdaadgroep.Wij hebben de lafhartige, hufterige, Crimineel PvdA-er Meijer op het ‘Elite-Gangster Billboard’ geplaatst en Spekman kan van ons de Rambam krijgen met zijn Liefde in de bestuur-sector gezwets. Daarnaast kan de PvdA ‘Snake in Suit Plasterk de Rambam’ krijgen van ons met zijn gezwets dat het beroofde ‘Klootjes Volk’ met zijn arme tengels van zijn partij genoten moet afblijven.

16 antwoorden »

 1. Ja daar kom ik weer …..Wat een vreselijke teringharses heeft dhr termijer…Vies goor pedosnorretje en dan die (denkt hij alleen uiteraard)nep deftige sjaal…Had een touw moeten zijn

  Like

 2. Ook in Heesch worden onze politici er door de bevolking toe gedwongen om hun despotische beleid met geweld te verdedigen. Waarmee onze politici die deze banale vluchtelingenstroom mede veroorzaakt hebben (Mark Rutte: “we moeten onze vrienden van de NATO helpen”) gedwongen worden om diep in eigen vlees snijden:

  Like

 3. Wat hier vanaf ’45 vorige eeuw is opgebouwd in vijftig jaar is met de komst van
  afbraak socialist Kwartje Kok in no time naar god geholpen, z’n ouwe moer getorpedeerd. Wat een schande. Dat die hobby socialisten met hun vingers niet uit de spaarpot van minderbedeelden kunnen blijven hebben ze van niemand vreemd.

  Like

  • Erger dan volksverrader Wim Kok is niet mogelijk. Wat dat betreft heeft de top van het FNV steeds heel vieze figuren voortgebracht. Zo ook Hans Pont: in één stap van het FNV naar het voorzitterschap van de werkgeversvereniging.

   Like

 4. Die Meijer is wel een hele aparte rat. Stelen van gehandicapten en pony-beestjes.

  Als hij nou die 3-wiel rollator van Jetta had gestolen, ….. dan misschien geen probleem.

  Wel lachen om de woorden “liefdevol het wachtgeld ingaan”.

  Wat een land. Een VVD-raadslid (Rolf Zincken) die ondernemers in elkaar ramt, en een PvdA-raadslid (Johan Meijer) die heel socialistisch gehandicapten berooft.

  Het zal niet lang meer duren of ergens in Nederland heeft een CDA-raadslid een kerk helemaal leeggeplunderd en kindje Jezus beroofd van goud, wierook en mirre.

  Like

 5. De media leugenaars zijn nu alvast de mensen aan het hersenspoelen dat armoede je eigen schuld is omdat ze van plan zijn nog veel meer mensen de armoede in te jagen. Expres een vals beeld geven zodat de mensen niet teveel medelijden heeft met uitgeknepen mensen. Je ziet alleen maar mensen die een dik inkomen er doorheen jagen of ze laten iemand zien die al dik twintig jaar een uitkering trekt zodat u denkt, aanpakken die gasten. Zo dat u straks als het hier nogal druk gaat worden en u ook aan de kant geschoven word ook aangepakt kan worden zoals waar u zelf om vroeg. Smerigheid ten voeten uit. Gelukkig is het volk lekker dom dus kunnen ze al die leugens prima kwijt aan het volk.

  Like

  • De tweedeling is definitief . Terwijl mensen zich verhangen
   wegens trage ambtenarij er 30.000 mensen zonder woning
   hier en daar bivakkeren is er een nog te bouwen penthouse
   voor 15.000.000 €uri gekocht door een of andere horeca giga.
   Ondertussen betreurdt Ronnie Pissterk het gedrag van mensen
   in Heesch die voor zichzelf opkomen omdat ze g.v.d. door die
   politieke honden aan zichzelf worden overgelaten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.