corruptie

Weggejaagde Hachchi laat van zich horen vanuit het buitenland in het Wachtgeld.

( van onze VVD en PvdA en D66 Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In de serie succesvolle geïntegreerde allochtone vrouwen. Pechthold:“Wilders Wassila Hachchiheeft Hachchi weggejaagd naar het buitenland”. De “GOED MENSEN” spreken er schande van!
Wassila Hachchi is een Nederlands-Marokkaans politica.(1980) was van 17 juni 2010 tot 20 januari 2016 lid van de Tweede Kamerfractie van D66. Na haar studie bedrijfskunde volgde zij een officiersopleiding bij de Koninklijke Marine. Zij ‘werkte’ daarna als officier Logistieke Dienst en werd toen ambtenaar op het ministerie van Economische Corrupte Zaken. Mevrouw Profiteur Hachchi was hoofd planning en(geen) controle bij de Commando DienstenCentra van het ministerie van Defensie en heeft toen al haar zakken gevuld met liegen en bedriegen. Zij was Jonge ‘Graai-Ambtenaar’ van het Jaar (2007). Als Kamerlid hield zij zich onder meer bezig met defensie, lucht- en scheepvaart en Koninkrijksrelaties en toen gingen er al de geruchten dat Hachchi “probably” een Spion van de CIA is.  Zes dagen na haar plotselinge vlucht vanuit de Tweede Kamer naar het buitenland heeft Wassila Hachchi eindelijk van zich laten horen. Hachchi:” Ik zit hier zeer riant in New York en geniet van het ‘Luxe Wachtgeld’ en Shop till I drop“. D66-leider ‘Kasteelheer Pechtold’ heeft maandagmiddag met haar getelefoneerd en bevestigd dat zij als een echte ‘Wachtgeld-Profiteur’ intens aan het genieten is van het succes van het Kapitalisme in de USA: Recordaantal van 60.000 daklozen in New York.

Clintons ving 128 miljoen euro waarvan 5 miljoen van de Dutch belastingbetaler met dank aan de PvdA. 
Sharon DijksmaTelefoontjes van onze redactie werden tot nog toe niet beantwoord door Hachchi, die vorige week plotseling haar vlucht als een dief in de nacht aankondigde. In een verklaring van D66 staat te lezen dat Hachchi nog niet uitsluit dat ze gebruik gaat maken van de riante wachtgeldregeling voor vertrokken gevluchte Kamerleden, want daar is zij nu al van aan het trekken in New York .“Wassila Hachchi liegt door te laten weten dat ze de commotie over haar vertrek betreurt en dat ze daarom een aantal gerezen vragen wil beantwoorden nadat haar Wachtgeld over vier jaar is beëindigd ”, aldus de D66-Yuppie’s. “Ze is ondanks een fikse hondenbeet van een mier in verder goede gezondheid in New York en vindt de Homeless people op straat minder om langs te moeten lopen, maar heeft voor die sloebers een ‘PPV-Verzetspeperspray ‘ meegenomen, aldus Hachchi. Haar vertrek is ingegeven door een persoonlijke, positieve egoïstische keuze om een bijdrage te leveren aan de campagne van de ‘Biljonair Clinton’ en te leren van internationale moorddadige Geopolitiek. Zij wil met name leren hoe Clinton 5 miljoen euro subsidie heeft los gepeuterd van PvdA Minister ‘Miss Cow –母牛 Dijksma’ en de CIA straffeloos kan moorden en martelen.Ze heeft altijd prettig samengewerkt met corrupte collega’s in de Kamer. Wassila Hachchi streeft ernaar af te kunnen zien van wachtgeld, zodra zij een arbeidscontract heeft getekend (kuch).”De kritiek op het als een dief in de nacht uit de Kamer vertrekken zwol de afgelopen dagen aan. Zo zei de PvdA KamervoorzitterMocro Spion Arib’ maandagochtend in De Telegraaf: „We zijn volksvertegenwoordigers. We zitten er voor de kiezers en niet voor het Wachtgeld of de Koning van Marokko. Op het moment dat we vertrekken, moeten we daarover transparant zijn(Kuch).” Maar de grote hamvraag in dit zoveelste ‘Haagse-Horror verhaal’  is natuurlijk of Wassila Hachchi een CIA-Spoin is die nu ook nog in het Dutch Wachtgeld zit.

16 antwoorden »

 1. Schaamteloos opportunisme van Hillary C. Als je jezelf zo laat koeioneren
  met o.a. die pijpbeurt van Monica Lewinski ben je totaal karakterloos om
  naast “je man” te blijven staan.
  Karakterloosheid zal wel ’n voorwaarde zijn voor dat volksverlakkers baantje.

  Overigens een godswonder dat die Billy nog teruggevonden is nadat hij met
  Sharon Zijkstra op de foto ging.

  Like

 2. Je kunt ze niet over 1 kam scheren, maar dit is ’n fraai voorbeeld van de wijze waarop ’t kiezersmandaat wordt geïnterpreteerd, of beter niet wordt geïnterpreteerd. Mag hopen dat Arib zo niet in mekaar steekt. Zie wel degelijk ’n verband met haar Marokkaanse achtergrond. Die lieden hebben ’n andere moraal die niet de onze is. Een man,’n man(in casu ’n vrouw), ’n woord, ’n woord is geen spreekwoord uit de Arabische wereld. Ze plooien hun woorden naargelang ’t hen uitkomt. Dat begint al bij de papen (CDA, Juncker enz.), maar houdt niet op in Rome. Daar begint de Derde Wereld waar Hachchi en Arib toch echt vandaan komen.

  Like

 3. Ik heb gemerkt dat onderstaande link nog werkt. Ik vind hem daarom zo belangrijk omdat hieruit duidelijk blijkt dat de bevolking in Rusland wordt beschermd maar in de EU-landen juist worden aangevallen.

  Like

 4. De link op 21:18 werkt waarschijnlijk al niet meer want die wordt overal in Europa weggehaald. Ik heb al verschillende talen geprobeerd maar ga toch nog even door met zoeken. Ik denk dat we het weer niet mogen zien.

  Like

 5. Zou mooi zijn als deze D66 landverrader zal blijven steken in de VS. Soort zoekt soort uiteindelijk. Pechtold zei dat ze uiteindelijk een contract krijgt en daarmee haar wachtgeld zal stoppen haha. Campagnes worden allemaal gedaan door vrijwilligers dus waarom zouden ze deze D66 leeghoofd op een loonlijst zetten?? Pechtold zit weer te liegen naar voorbeeld van grootmeester in de leugenkunst Rutte.

  Menigeen zou zich ook wat meer mogen verdiepen in de criminele achtergronden van de Clintons, hun banden met de drugswereld en het witwassen van drugsgeld om eigen campagnes te financieren.

  Like

 6. Daarbij hebben de Russen het vermoeden dat niet alle asielzoekers vluchtelingen zijn. Impulsen van democratie en vrijheid komen al lang niet meer uit de door Brussel (zeg maar: door de VS) vleugellam gemaakte EU-landen maar uit de Oostbloklanden. Hongarije is er een goed voorbeeld van maar ook dit hier toont aan dat er in Rusland echt naar het volk wordt geluisterd:

  Like

 7. Scoren voor open doel hier, Steve.

  Het is te gek voor woorden. Eerst die Dijkstra, en dan een troela zonder boerka uit Mocronistan die haar electorale 66-mandaat zomaar opoffert aan het Clinton-graai-instituut.

  Wel een bijzonder buitenparlementaire actie van haar, dat moet ik wel erkennen, nota bene met behoud van wachtgeld.

  Like

 8. Hoe diabolisch moet je zijn om een mafia familie als de Clintons te sponseren? Aangezien Hillary wel iets heeft met Arabische vrouwen moeten wij niet gek opkijken mocht deze mevrouw Hachci de presidentscampagne van een stuk dichterbij mogen aanschouwen.

  Like

 9. Slim zijn is het devies. We zien dat deze mensen met hun riante inkomen steeds afhankelijk zijn van het gemeenschapsgeld en zelf nooit een reële bijdrage leveren aan onze landseconomie. Uiteindelijk zijn dit soort lieden allemaal op de vlucht voor regelmatige arbeid onder toezicht: slim zijn!

  Like

  • Heb eerder het idee, dat we met hun beleid we nog verder bergafwaarts gaan?
   Begrepen, dat ze alsnog met het zionistische vrijwilligerswerk haar zakken wil vullen van de Nederlandse staat?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.