Media -Maffia

‘Nep&Fop-Staatsloterij’ van ‘Loterij- Gangster Poelmann’ voor de rechter gedaagd .

( van onze VVD Klasse-Justitie redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is nou werkelijk waar alles Nep in “Banana-Fraude-Boudewijn PoelmanNederland”? Maffia Boss John de Mol ook voor de rechter wegens oplichting ‘SBS-Tokkie-loterij’.
Zo hebben wij een Nep-Parlement, Nep-Parlementsleden, Nep-socialisten (PvdA-hoertjes ) Nep-politieke partij ( VVD is misdaadgroep) Nep-Kinderombudsman, Nep Media en een Nep-Tweede Kamervoorzitter en om alles toe te dekken de Fop-commissies. Maar nu blijkt dat het Nederlandse Volk al decennia lang ook nog  wordt opgelicht met de ‘Nep&Fop-Staatsloterij’ van de Russische Maffia met als Katvanger ‘Roof-Ridder van Oranje Poelmann’. De mannen ‘Loterij-Gangsters’ van de droomfabriek Postcode Loterij(Boek van Ineke Houtwijk) . Het ‘Horror-verhaal’ achter het success de Oplichting en Zakkenvullen met als lokker de BN-ers van het ranzige ‘VVD-Oplichters-type’ “Geer en Goor” van de op één haar na failliete ‘Maffiaboss John de Mol’ en ‘Koning Showbizz-Vuilnis Joop van den Ende’.

RICO or Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act.
Queen Shell King Joopvan denEndeAlle Rat in pak Hoofd-Oplichters die hier in dit artikel worden genoemd zijn door het verrotte ‘Ultra-Rijke Koningshuis’ verheven in de (roof) Ridder van Oranje. In US zouden deze gewetenloze Maffioso‘s als Poelmann en Sauer al lang levenslang in de cel zitten middels de RICO law. ‘Loterij- Gangster Billionair Polemann’ was woest op Quote nadat hij ontmaskert is als een gewetenloze Zakkenvuller en Oplichter.

Alles waar Staat voor staat in NL verdient gezond wantrouwen van de Burger dus ook de ‘Nep&Fop-Staatsloterij’.
De  ‘Witwas-Stichting’ Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS) is in 1992 opgericht en organiseert de huidige Staatsloterij. Bovendien is SENS gerechtigd andere loterijen te organiseren. De Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland, met een totale omzet van
€ 889,7 miljoen in 2009.De gepubliceerde prijzen zijn netto; het zijn de bedragen waar de kansspelbelasting al af is. Naast de kansspelbelasting draagt SENS minimaal 15 % van haar omzet af aan de Staat der Nederlanden.SENS heeft ongeveer 130 voor het merendeel corrupte medewerkers in dienst. De ‘Witwas-stichting ‘keerde in 2009 € 618,6 miljoen uit aan prijzengeld en droeg € 143,2 miljoen af aan het ministerie van Financiën voor de Rijken. De gezamenlijke winst van de Staatsloterij, Oudejaarsloterij en Dayzers, bedroeg hierna € 12,9 miljoen.

Russische Maffia Witwas BV Kerstboom van ‘Capo di tutti cape Poetin’ hangt boven de Droomfabriek. Duistere vergoedingen van ‘Maffia-loterijen’ aan Novamedia ten kosten van de spelers.
Op 21 januari 2006 kwam SENS in opspraak wegens criminele bedrijfsspionage in de jaren 2001 en 2002 bij de concurrent de Postcode Loterij. Hierbij werden door het accountantsbureau KPMG de stichtingen en BV’s rondom de Postcode Loterij doorgelicht. Daarnaast werden er particuliere rechercheurs ingezet om de gangenKidsRights en financiële handel en wandel van de directie van de Postcode Loterij na te gaan. Hierbij werden verboden verborgen video-opnamen( ‘Methode Misdaadgroep Peter R. de Vries‘) gemaakt van de topbestuurder Gangsters , waarbij de aandacht vooral uitging naar de Billionair Poelmann, één van de medeoprichters. De opdrachtgevers van deze bedrijfsspionage, waaronder oud-directeur Van Egerschot, werken inmiddels niet meer bij de Staatsloterij. ‘Loterij-Gangster Poelmann’ één van de vier oprichters Oplichters van de Nationale Postcode Loterij, sinds 1993 de grootste Zakkenvullen ‘goededoelenloterij’ van Nederland. Vijftig procent van de omzet van de Nationale Postcode Loterij komt ten goede aan ‘goededoelenorganisaties’, zoals die van de‘Kids-laundering’ Stichtingen van de Oplichters Peter R. de Vries en de net weggejaagde ‘Showbizz-Kinder Ombudsman Marc Dullaert’ en de ‘Maffia Familie Clinton’.Daarnaast wordt een aanzienlijk deel gestort in de zwarte verkiezing kas van de ‘VVD-misdaadgroep. Poelmann vormt als directievoorzitter samen met Ruud Esser en tot 2014 Frank Leeman (vervangen door Sigrid van Aken) de directie van Novamedia en de ‘Goede Doelen’ Loterijen. De Goede Doelen zijn voornamelijk de zakken vullen van de hier genoemde ‘Loterij-Gangsters’ en de Russische Maffia. De ‘Goede -Doelen- Oplichters’ werken ook nauw samen met de US ‘Maffia Familie Clinton’, waar recentelijk het D666 ‘Nep-Parlementslid Wassila Hachchi’  naar is overgelopen om aldaar de ‘Wachtgeld-Profiteur’ te gaan uithangen.Quote schat het witte vermogen van Poelmann in 2007 op 61 miljoen euro.

Beheerst ‘Capo di tutti cape Poetin’ de Staatsloterij en het NL Media imperium van Boudewijn en Sauer. De AIVD van Plasterk weet van niks. En ook de BBC  van ‘Elite-Gangster Cameron’ weet nu even van niks.
derk sauerPoelmann investeerde samen met ‘Rat Dirk Sauer’ een Katvanger van de Russische ‘Oligarch Maffiaboss Michail Prochorov’ ( goed voor meer dan 100 moorden) in Independent Media B.V. een ‘Witwas-uitgeverij’ in Rusland. In 1989 vertrekt Sauer naar Rusland waar hij samen met enkele zogenaamde Russische journalisten die later KGB-agenten bleken te zijn, de eerste glossy-magazine van de Sovjet-Unie startte. In 1992 richtte hij samen met Annemarie van Gaal en de Novamedia groep de uitgeverij ‘Independent Media’ op. In dat jaar begint hij met de uitgave van het dagblad the Moscow Times. Het ‘Witwas-bedrijf’ groeit in de volgende jaren hard, met name door bescherming van de KGB en het mogen uitgeven van Russische versies van Engelse internationale succestitels als de Playboy, de Cosmopolitan, de FHM en Men’s Health. In de jaren daarna groeit de uitgever onder ‘Katvanger-Sauer’ uit tot een internationaal multimedia KGB-‘Witwas-bedrijf’ en wordt het zelfs marktleider in Rusland. De AIVD van Plasterk weet nog steeds van niks.

Youp dreigt ‘Russische Witwascentrale-NRC’ te ontvluchten door bezetting ‘Nazi-Telegraaf’.

In 2005 verkoopt ‘Katvanger Sauer’ ‘zijn’ bedrijf aan de Finse uitgever Sanoma voor 142 miljoen. Op dat moment geeft ‘Independent Media’ van de KGB en Poetin drie kranten uit en meer dan dertig tijdschriften.

Uitgeverij Nieuw Amsterdam en  hun ‘Ruisblad-Koudbloed’ broeinest van ‘Misdaadjournalistiek-drek’.

In april 2005 startte ‘Katvanger-Sauer’ in Amsterdam de nieuwe uitgeverij ‘Nieuw Amsterdam’ waar al gauw De Nieuwe Amsterdammerhet hele ‘Misdaadjournalistiek-drek’ kind aan huis is met hun leugen ruis en Moorden-uitlok boeken. In januari 2010 koopt’ Katvanger-Sauer’ voor ‘Oligarch Maffiaboss Michail Prokhorov ‘ samen met een duistere investeringsmaatschappij NRC Handelsblad en nrc.next van PCM Uitgevers voor Poetin. En de AIVD van Plasterk weet nog steeds van niks. Sterker nog al die Russische Maffia Katvangers als Sauer en Boudewijn worden door de Ultra Rijke ‘Queen-Shell- Beatrix’ en ‘Graai-King Willem’ in de Ridder van Oranje stand verheven. De ‘Nep-AIVD’ van ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ weet nog steeds van niks en dat is wel te begrijpen, want hij is te druk om zijn collega’s ‘Graai-politici’ te beschermen tegen de terechte Volkswoede.

Waarom wordt artikel 140 van het Wetboek van Strafrecht niet toegepast op de Loterij en Media-Maffia. Vraag het aan de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’.

‘Independent-(KGB)-Media’ werd in 2005 verkocht aan Sanoma Uitgevers. In 2005 stond Poelmann als oprichter oplichter en mede-eigenaar aan de wieg van uitgeverij Nieuw Amsterdam. In datzelfde jaar investeerde hij in Londen in het financiële dagblad City AM waarvan hij bestuursvoorzitter is van de corrupte Raad van Toezicht. In 2008 is de ‘Witwas-Stichting’ Novamedia Fundatie opgericht om de continuïteit te waarborgen van de zogenaamde Goede Doelen Loterijen en Novamedia. Stichting de Novamedia Fundatie is de grootste aandeelhouder. De aandelen van Novamedia Holding B.V. zijn op dit moment voor 81% verworven door de ‘Witwas-Stichting’ de Novamedia Fundatie. De overige 19% van de aandelen zijn in handen van de duistere Cella Media B.V., die deze 19% op termijn zal schenken aan Stichting de Novamedia Fundatie. Een ‘VVD Zuidas-constructie’ om  belasting te ontduiken. Ja, beste mensen in Nederland hebben de Ratten in pak altijd prijs!

De Stichting Loterijverlies heeft een kort geding aangespannen tegen de Staatsloterij van Poetin om een geëiste schadevergoeding te kunnen verhalen. De stichting heeft namens 193.000 deelnemers een claim van 300 miljoen euro neergelegd bij de ‘Rat in pak- Staatsloterij’.
De opgelichte deelnemers willen het geld dat ze tussen 2000 en 2008 aan loten hebben uitgegeven terughebben. De Staatsloterij heeft in de betreffende periode haar spelers misleid. De Maffia-loterij deed de winkansen veel hoger voorkomen dan ze werkelijk waren. Volgens een woordvoerder van de stichting is de gang naar de rechter onvermijdelijk geworden omdat het erop lijkt dat de staatsloterij “een constructie probeert op te tuigen om de claim niet te hoeven uitbetalen”. Door een fusie met de Lotto zou vermogen mogelijk kunnen worden weggezet op een voor de Stichting Loterijverlies onbereikbare plaats in Moskou.Het kort geding dient dinsdag in Den Haag.

Met de VVD-misdaadgroep altijd Prijs.
U vraagt zich wellicht af na het lezen van hetgeen hiervoor gesteld waarom dat ‘Loterij en Media-Gajes’ niet in de cel zit. Het antwoord is simpel. De Loterij en ‘Meda-Maffia-gangsters’ storten allemaal enorme bedragen in de zwarte Kas van de VVD-Misdaadgroep en beheersen de ‘Mainstream-Maffia-media’ voor een zeer groot deel. En kennelijk is dat een garantie dat men straffeloos ‘Jan met de Pet’ kan oplichten voor honderden miljoenen jaar in jaar uit in “Banana-Fraude-Nederland” Daarnaast, maar dat is Staats-Geheim gaat de Loterij-gangster en ‘Mega-Oplichter Poelmann’ veel privé op reis met ‘Queen Exotica Maxima’ voor de goede doelen (kuch). Uiteraard mag (domme) ‘Graai-King Willem’ dan niet mee, want dat zou de verhitte ‘goede doelen‘ hinderen. Boudewijn Poelmann en Dirk Sauer hebben vandaag ook een mooie  prijs gewonnen bij ons. Beide staan vanaf vandaag bij hun collega Ridders in Orde van Ornaje-Nassaude ‘Ratten in pak’ op het “Elite-Gangster Billboard”.

16 antwoorden »

 1. “… en er zal niks aangetoond worden…., bij de Stichting Loterijverlies….”, aldus een herkauwend overjarige Rhinoceros.

  De AIVD weet immers van niets.

  A.I.V.D. = Algemene Incompetente Verveelde Duimendraaiers

  Like

 2. heb een bedrag van 25 euro ingezet om mee te doen tegen die klacht
  en bent misleid .
  want nu beweerd de stichting loterij verlies dat allen
  hun die mee spelen via internet recht hebben op die claim
  maar dat vertelde ze niet toen ze me fucking 25 euro
  roofde .
  de mensen van stichting loterij verlies zijn
  parasieten die in de pels van roof dieren zitten
  maar hun lusten ook bloed van mensen die lijden
  en verhongeren .

  Like

 3. weggejorist-
  rmstock | 30-01-16 | 07:36
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/coa_cijfers_2.html

  Dit was mijn bericht :

  De problematiek met vluchtelingen is voor 100% gecreëerd door dezelfde figuren met de z.g. autoriteit en macht, die nu mensen, die over het vluchtelingen probleem nog durven klagen en rapporteren, op de bon slingeren met een z.g. Brusselse Zenophobe `Blue Card’. Inmiddels wordt nu ook presumptief de media de mond gesnoerd middels Persvrije zones. Het zijn dezelfde machtsfiguren die haatbijbels zoals o.a. Koran en `Mein Kampf’ bewust terugleggen in boekwinkels, bibliotheken en parlementen. Het zijn dezelfde machtsmisbruikers die aan beide kanten van de kampen de kat op het spek binden, door in Calais een belachelijke concentratie van asielzoekers te laten op bouwen. Maar niet voordat eerst een jaar eerder de Britse politie verplicht op militarisering en radicaliserings cursus is geweest in Israël. Op deze manier kan na de succesvolle opening van een Tweede Gaza conflict zone op de Belgische en Franse kust nu ook misschien binnenkort een Derde Gaza conflict en haat zone succesvol worden geopend bij Rotterdam aan de zee. HET WACHTEN IS NU ALLEEN NOG TOTDAT MERKEL `MEIN KAMPF’ OP DE KANSEL VAN HET BEIERSE PARLEMENT NEERLEGT EN IEDEREEN DIE DAAR WAT VAN ZEGT LAAT ARRESTEREN.

  Like

 4. Dit is nog maar de helft van het verhaal. Zoek ook over de software die de prijzen aanwijst. Ja, dan nog meer graaien door zelf de hoofdprijzen te winnen. Ik dacht dat er een link was met een Griekse gangster.

  Like

 5. Steve goedemiddag,
  Een puur persoonlijke vraag er is op een tijd in je leven geweest dat je zelf ook meedeed aan het zakken vullen van jezelf d.m.v subsidies en dergelijke in de Happy tijd , zie de docu over jou door Ruud Terweijden .
  Wat is er gebeurt in de kentering van jouw mening ( waar ik Overigens vaak achter kan staan)omtrent de zakkenvullers van de elite, dat je er nu telkens zo van leer overgaat .
  Is dit gekomen door de Mr & professoren waar je na je happy les van hebt mogen ontvangen ,
  Je hebt in het verleden hier toch ook aan mee gedaan ?
  Het zijn idd een stelletje tuin kabouters met een gouden voetstuk .
  Maar eerlijk voor mezelf sprekend als ik bij dat stelletje had gezeten had ik waarschijnlijk het zelfde gedaan , moet ik wel toe geven dat als ik genoeg had gehad om er lekker van te leven & en mijn kinderen en vrouw dan had ik het stokje door gegeven en de volgende ze gang laten gaan , (althans dat denk ik ) .
  Maar hoe is het gekomen dat je nu zo op de bres staat om het voor de lagere regionen op te nemen , chapeau hoor je hoort me daar niet over .
  Heeft het er wel altijd al bij je ingezeten , zie de statuten van je stichting er op na ,,afijn dat weet je zelf beter dan mij .
  Maar ik vind het nu bewonderingswaardig hoe je er nu zo tegen strijd .
  Ik hoop dat je mijn vraag begrijpt ,
  Vr gr A .

  Like

  • Beste Andre G,

   Wij hebben altijd proletarisch ons zelf geholpen aan het geld van de Heersende klasse in plaats van het gewone Volk te bestelen. In de happy tijd was dat 50 miljoen per jaar volgens de FIOD Dus er is niet veranderd in mijn opvattingen. Van dat geld ging zes miljoen wit per jaar naar de bezoekers van de Happy in de vorm van scholing, gratis eten en drinken,vakantie’s etc. en hulp. De subsidie was slechts 2.2 miljoen euro op een jaar omzet van 50 miljoen. Wij keerde van die subsidies o.a. uit aan salarissen uit die 250-500 duizend per week zwart waren. Bij ons werd 200 per dag zwart betaald voor werk aan allemaal jongens en meiden uit de Volksbuurten
   Lees hier het hele verhaal: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/09/14/greetings-from-the-dutch-underworld-an-interview-with-ex-gangster-steve-brown/ of lees mijn boeken die allemaal in de bibliotheek liggen.

   Like

   • Thx Steve voor de vlotte reactie , helemaal duidelijk , kansen voor he jongere volkse generatie is wel verkeken in deze computer tijd , toch maar jet advies van door leren .
    Inplaats van volks je muntjes te vergaren , ben er wel over uit dat jet Me beter had gedaan , geen klagen hoor maar na 47 jaar wil het schip met appelen niet echt nog binnen komen .
    Eten er wel lekker van en dergelijken maar al met al ,, gaat het goed.
    Lees je artikelen en stukken met groot plezier !
    Maar zullen de mensen (sbs viewers) werkelijk in opstand komen . Geert W een beste kerel hoor en zal jet best goed willen doen maar het gezeik over marokanen pfff vermoeiend .
    Hoe zie jij een oplossing om dat haagse rapalje een trap lager te laten zingen ?
    Wat vooroplossing zie je zelf ?
    Vriendelijk groeten Andre G .

    Like

   • Oke duidelijk, van je boeken heb er al wat gelezen , het boek ban je nemesis Bas de rat van hout , jaren terug / je eigen versie in spijkerbroek / slemielen / banken / mmm en heb er nog een maar komt me nu niet Ah killing fields .
    Maar wat nu te doen aan dit. Zure PR de Vries .
    Daar een idee over hoe die wandelende geslachtsziekte op pootjes zijn mond kunnen snoeren , ligt al maanden een boek op de plank ,, de misdadige misdaadverslaggever” maar komt maar niet uit .
    Hier een idee over ?
    Vr gr Andre A

    Like

  • Ben altijd ongevoelig voor loterij geweest, heb vaak medelijden met degene, die de loterij nog aanvecht omdat ze dachten er recht op te hebben?
   Dan ben je toch , ontevreden en ongelukkig, ver henen?

   Like

 6. Good (God) versus Evil (Devil)

  Recht tegen over Bar Association Non Sense: Wettig versus Onwettig
  Mensheid heeft te veel naar de Hollywood producties gekeken, met de advocaat standaard in de rol van Held. Rico tot nu toe een mors dode letter gebleken.

  Must Watch !!! Kris Anne Hall is an attorney and former prosecutor who travels the country teaching the Constitution and the history that gave us our founding documents. Kris Anne is a disabled Army veteran, a Russian linguist, a mother, a pastor’s wife and a patriot.
  Lees meer: http://annavonreitz.com/essentialknowledge.pdf

  Like

 7. De Roofridders van ON zitten hier al sinds de Middeleeuwen. Die krijg je niet weg. Was al (bijna) onmogelijk in hun andere wingewest, Nl-Indie, maar daar grepen in 1948 de VS in, de nieuwe wereld kolonisten. Uiteindelijk leidt alles in deze Chiquita monarchie naar Paleis Noordeinde, Huis ten Bosch en Drakesteyn.

  Like

 8. Die Poelman heeft ’n kop alsof Jeroen Pauw door Rambo is genaaid .
  Genetische overeenkomst van beiden . Zo een ridderorde kan je natuurlijk
  net zo goed als een schandvlek als verdienste opvatten . Het is maar aan welke
  kant je staat. Allemaal maya, illusie . Mooi gedegen artikel , legt weer wat lijntjes bloot die ondergronds woekeren . Wat een onbetrouwbaar zooitje . Dat stralen ze ook uit dwars door al dat valse fatsoen heen . Nationalistische abstracties. Nederland als idee verdampt , en zullie zien het niet .
  Zakken vullen, suckzes d’r mee .

  Like

  • Haha, ja daar dacht ik ook meteen aan. Die Poelman is een genetische mix van Sylvester Stallone en Labbekakker Hans de Boer van VNO-NCW, maar genaaid door Gordon en Demmink in het Torentje. Daarvoor kreeg hij een oranje-lintje.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.