oorlog

‘Frits Bolkestein Déjà vu’: IS gebruikte mosterdgas tegen Koerden Irak.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hoe de ‘VOC BV-NL’ aan Saddam verdiende. De massa moordenaars handen van de VVD Frits Bolkensteinmisdaadgroep en Bolkestein. (Bron: Groene Amsterdammer)
Terreurbeweging Islamitische Staat ‘IS-Abortoir’ heeft vorig jaar een aanval met mosterdgas uitgevoerd op Koerdische strijders in Noord-Irak en volgt daarmee Sadam in de Gifgas voetsporen. Het Gifgas dat Massamoordenaar Sadam toen tegen de Koerden inzette kwam deels uit Nederland met een export vergunning (bron VN) van de VVD Minister Frits Bolkestein. Bovendien verdiende hij er 30 duizend gld. privé aan als Graai-Commissaris van Akzo. Waarom Frits nooit voor die oorlog ‘s misdaden is vervolgd en /of voor het Internationale Strafhof is verschenen is inherent aan het feit dat Justitie al decennia‘s lang in handen is van de ‘VVD Demmink-Opstelten -Teeven,-Van der Steur kliek’ met als VVD-motto: “Pecunia non olet (‘Geld( en Gas) stinkt niet’)”.Dat heeft een bron bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) maandag gezegd.

Turkije valt de Koerden aan met alle middelen stelde de Turkse premier Gangster Davutoglu recentelijk. Rutte: “Collega’s Davutoglu,Samsom, Koenders en Bolkestein vallen niets te verwijten”.

Saoedische vrienden van King Willem, Aboutaleb, Koenders en Timmermans onthoofden feestelijk 47 mensen zonder eerlijk proces.
De aanval vond in augustus plaats bij de Koerdische stad Erbil. Zo’n 35 Koerden werden door het gas getroffen. De OPCW wil Koning Willemofficieel niet zeggen wie er achter de aanval zat, maar volgens de bron is uit onderzoek gebleken dat het gifgas door IS-strijders psychopaten is ingezet.Een andere diplomaat, die anoniem wilde blijven, zei dat het gas mogelijk afkomstig is uit Nederland ,Turkije en/of Saoedi Arabië. Dat zou betekenen dat het regime ‘Rutte&Asscher’ geen openheid van zaken heeft gegeven over al zijn exports van (chemische) wapens en/of componeten om het Gifgas te fabriceren die geleverd worden door de ‘VOC BV-NL’(Video) aan Saoedi Arabie en Turkije.

Kritiek op bezoek ‘Zonnekoning Aboutaleb’ aan ‘Saoedi-Arabië & IS’. Document Turkse wapens bezorgt PvdA ‘Eunuch Koenders’ hoofdpijn.
Het OPCW wijs in dit verband op het duistere bezoek van King Willem, Koenders en Aboutaleb en de BV Rotterdam aan deCorrespondents diner massamoordenaar King van Saudi Arabië.De PvdA partij Leider s‘Eichmann Samson’ pochte recentelijk tijdens het het ‘PvdA-Sterfhuis-Congres’ te Amersfoort dat hij in Turkije is geweest en aldaar op pad was geweest met de Turkse Militairen. Wat weet hij als loopjongen van de VVD-misdaadgroep inzake levering van  Gifgas aan de ‘Maffiaboss Erdogan’? Hoe het ook zij, extra pikant in dit Gas verhaal is dat betrouwbare bronnen op basis van anonimiteit uit verrotte Parlementaire pers ons hebben laten weten dat de VVD stiekem reukloos lachgas heeft ingezet tijdens het  NPO propaganda Correspondents-dinner.

De VVD Heer Bolkestein is met terugwerkende kracht alsnog op het “Elite Gangster Billboard” geplaats als Oorlog ‘s Misdadiger en Graaiende Zakkenvuller. Is dat even lachen geblazen, niet dat?

11 antwoorden »

 1. sterker nog .. trefwoorden : geveinsd joodsch christelijk wao-budget abortus euthanasie genocide .. bij gebrek aan beter worden tegen beter weten in dan maar alle strontkranen wagenwijd open gedraait .. wat een liefdevol taalgebruik inzake mankind ….

  Like

 2. Dat zo’n Frits Bolkestein zich toch zo laat kennen als ordinaire achterbakse graai-commissaris in de gifgas-industrie. Zijn zogenaamde imago als filosofisch intellectueel met een eigen bibliotheek van 30.000 boeken is natuurlijk foetsie.
  Wat wil je, iemand die jarenlang voor Shell in Indononesie heeft gewerkt is First Class VOC-geboefte.

  Een intellectueel die zijn portomonaie laat meegenieten in de gifgas-business.

  Like

 3. de hele probleem met die schijnheilige homofiele bende
  uit Saoedi Arabië en hun bastaard kinderen
  is de rejectie van hun .
  ze worden vaak in westerse landen als blanke uitschot
  behandeld en dat is de ware reden van hun haat.

  Like

 4. The Rule of Law Under Col(our)

  The (Differ)ence Be Tween Bill Cosby, Clinton and “Bill” Gates: Hell

  Top Punt van eMANcipatie
  “…Hillary Clinton’s running for president of the U.S., claiming to be an advocate for women and that’s true – unless you’re one of those women unlucky enough to have been sexually assaulted by her husband… they are in the hundreds. These women have been sexually assaulted by Bill and then it is Hillary Clinton, as I establish in my book, who hires the heavy-handed private detectives to then threaten those women, to intimidate them into silence, so they don’t get in the way of the Clinton’s rise to power and wealth. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2016/02/15/rt-2-15-16-sophie-co-hillary-is-used-to-beating-kicking-and-abusing-her-own-husband-former-nixon-adviser/

  Like

 5. $ & € heersen en regeren door middel van de wapenhandel.
  Winst maximalisatie en ethische commissies .
  Zoals ze 600 jaar later met hun profeet kwamen zijn ze ook ‘n
  paar honderd jaar later met hun godsdienst oorlogen .
  En wat ‘Zonnekoning Aboutaleb’ aangaat, die is met zijn strak
  rigide regiem opvatting iets te groot voor de Plee v.d AA geworden .
  Die mag nu met big boys als Biden en duistere Arabieren dansen.
  Dat ie maar gauw te groot voor Nederland mag worden .

  De heel schizofrenie schuilt in de keurige articulatie waarmee
  Frats Balkestein andere mensen de dood in schrijft.

  Like

 6. Hollanders handelen in alles: de VOC tijdens onze Gouden Eeuw,bejubeld door King W-A,in ’t transport van negerslaven (’t A’damse patriciërsgeslacht Van Loon met ’n neger kinderhoofdje in hun wapenring); in solidaire medewerking tijdens de Bezetting aan ’t transport van Joden (de A’damse geslachten A$$cher en Cohen);de Oranje’s tijdens de koloniale tijd met ’t transport van en de handel in opium uit NL-Indie; Shell met haar olie en de giga vervuiling in Nigeria. Ongetwijfeld kunnen nog anderen aan deze creme de la creme v/d NL handelsnatie worden toegevoegd.De VVD heeft ooit ’n ethische Cie in ’t leven geroepen. Wat die doet weet ik niet, want haar credo is: anderen doen ’t toch ook!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.