corruptie

OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte&Gordon”kritisch over Russische bommen op Syrië, maar verheugt De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007over ‘King HM17 Joura’ aka “007”.
De corrupte Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) voor de Rijken van de Heersende klasse van de Dutch 007 Tjibbe Joura ( lid VVD-Bende) ziet geen reden om het onderzoek naar de toedracht van de crash van vlucht MH17 te heropenen. Wat in de Doofpot blijft, blijft in de Doofpot naar goed Hollands gebruik. Dat schrijft de OVV namens de CIA donderdag in reactie op vragen van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken van de Tweede Kamer. Wat de OVV niet schrijft is dat met negatief Reisadvies er geen slachtoffers zouden zijn geweest.

 

The Ukraine, Corrupted Dutch Journalism, and the Atlanticist Faith in ‘Tokkie’s- Propaganda’.  

Top Tweede kamerlid Pieter Omtzigt een van de weinige eerlijke Mh17 deskundige.
Dat is volgens de regels van de wereldluchtvaartorganisatie ICAO alleen mogelijk als er sprake is van nieuw en belangrijk bewijsmateriaal en dat willen wij niet. ,,De Raad heeft vastgesteld dat geen sprake is van nieuw en significant bewijsmateriaal”, schrijft de OVV wat bewijsbare onzin is van 077 Joura. Onder andere Kamerleden met de deskundige bij uitstek Omztigt in deze hebben veel vragen gesteld bij het aan alle kanten rammelde Doofpot-rapport van de OVV dat vorig jaar oktober verscheen. Ook Rusland en ieder weldenkend eerlijk mens uitte kritiek. Uit het rapport komt naar voren dat het vliegtuig is neergehaald door een BUK-raket afgevuurd vanuit gebied in handen van pro-Russische Oekraïense rebellen. Dat bewijs is hoofdzakelijk gebaseerd op Bellingcot van de dikke werkloze CIA Trol Eloit Hifginens.  Ook gaat de Raad in op een brief van de Russische luchtvaartorganisatie die begin januari werd ontvangen. Die brief bevat geen nieuw bewijsmateriaal, liegt de OVV. Rusland draagt met de brief ook geen aanvullende radargegevens over. In de Tweede Kamer zijn vooral vragen geweest over Russische en Oekraïense primaire radarbeelden. De OVV meldt dat in maart vorig jaar een  extreem corrupte oud-diplomaat en prominet lid van de VVD-misdaadgroep namens de Raad naar Oekraïne is gereisd met als doel onder meer primaire radardata te verkrijgen. Over de inhoud van het gesprek mag de OVV niets openbaar maken wat die zijn te erg van woorden. Wel wordt elders in de brief gemeld dat de inspanningen van deze speciale vertegenwoordiger aanvullende onderzoeksinformatie opleverde, maar dat het er niet toe heeft geleid dat ,,de Onderzoeksraad alle gevraagde radardata ook heeft gekregen van President ‘MaffiaBoss Poroshenko‘ ’”. Wel is aan de Raad uitgelegd waarom de radargegevens niet beschikbaar waren.Pikant was dat tijdens die duistere Doofpot besprekingen op het kantoor van Poroshenko één van de Topstukken hing die gesloten waren uit het Westfries Museum.

 

 

3 antwoorden »

 1. Misschien ’n link met Eurlingsgate? Was toen als President KLM net zoals nu in geen velden of wegen te bekennen,die empathische CDAer vol mededogen en erbarmen. Huppelde toen met Wendy Dubbeld (what’s in a name!) rond,maar dat is nu ’n keiharde Aka (gebleken).Demmink,MH17,Eurlings,gewoon alles lekker in de doofpot, geroerd door zo’n eikel in krijtstreeppak met pochet en wapenring.Dan komt ’t zogenaamd degelijk over. Nabestaanden tellen niet mee. Hoop nu echt dat gauw ’n stel ambulance chasers uit de VS overkomen en die doofpot annex beerput openrijten.Ons rechtssysteem en gezagsdragers falen aan alle kanten.

  Like

  • Sjonge, ach natuurlijk ! Inderdaad, Kameel was President KLM ten tijde van die BUK-raket in MH17. Misschien heeft het iets te maken met die satanische ridderorde waar Kameel en Willy lid van zijn. Maar wie MH17 zegt, zegt Frans Timmermans. En wie BUK-raket zegt, zegt Gordon en zegt ook Ed Raket. En dan is het cirkeltje weer rond.
   Misschien is Kameel’s ex-vriendin Tessa Rolink een Russische spionne. Past helemaal bij 007 Tjibbe Joustra. From Russia with love & Demmink to Valkenburg.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.