Elitaire Misdaad

Jong geleerd oud gedaan: Ratten in pak vullen Zakken ten kosten van onderwijs.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Misdaadgroep de Zakkenvullers -GangstersAMSTERDAM-NOIR- 90 procent van de kinderen van de Ratten pak volgt het criminele pad van hun ouders(Bron:Vrije Universiteit Amsterdam) en dat is nog maar het Topje van de ijsber. (Nederland fraudeland:Bron:Vrije Universiteit Amsterdam )
De hoog opgeleide leidinggevende van het Onderwijs geven onze kinderen het goede voorbeeld: Leer je zakken straffeloos te vullen ten kosten van andere zwakkere en bejaarden en zieken onder ons, want dat is PvdA Eerlijk Delen. En geef Wilders overal de schuld van! Kijk maar hoe die PvdA dronkenlap Spekman dat keer op keer doet in de ‘Mainstream&maffia-media’. Is Nederland een Schurkenstaat van de Zakkenvullers? Het antwoord is volmondig Ja en om tot die conclusie te komen hoeft men niet eens naar school te zijn geweest. De PvdA Minister van Onderwijs voor de Rijken en Zakkenvullers de hysterische  ‘Jette Bussemaker’ is verrukt dat zoveel van haar partijgenoten hun Zakken vullen ten kosten van het Onderwijs en de arbeiders kinderen. Het meest trots is zij op haar  corrupte partijgenoot ‘Banen-Graai-Queen Louise Gunning’ ( goed voor 5 ton per jaar) die samen met de VVD Maffia Vastgoedhandelaren de UvA door de Winst wringer haalde. En aan de rand van het faillissement bracht. Bussenmaker: “Er is niks mis met de subsidie fraude van 4 ton van mijn collega Van der Steur en mijn partijgenoten de Onderwijs Bobo’s. Bovendien onderwijs voor arbeiders kinderen is niet nodigPvdA Graaier Louise Gunning’ volgt in de voetsporen van haar ‘Elite-ouders’ en herovert met harde hand Maagdenhuis op UvA-studenten.

Waarom staat er niet een Rat in Pak op de” Top 100 van CrimeCry-site”.
De Corrupte VVD-Werkgevers van de ‘Labbenkakken King Hans de Boer’ en eveneens corrupte non profitorganisaties van de PvdA Bestuur-Gangsters in het onderwijs betalen voorzitters meer dan het ministersloon van €178.000. Zo verdienden jatten de Rat in pak voorzitters Jan van Zijl van de MBO-raad €194.000 in 2014 en Gangsterin Rinda den Besten van de PO-raad €184.000. Het is gewoon jatten van Jan met de Pet en zijn kinderen met de wet in de hand. Vandaar dat wij ondanks dat de hiervoor en hierna genoemde Zakkenvuller en Graaier niet letterlijk de wet hebben overtreden van de Heersende klasse, maar in de context van het Natuurrecht(Bron:Amnesty International) wel degelijk zware misdadigers zijn en door ons allemaal op het “Elite Gangster Billboard”gezet. M.a.w. het hele zooitje Rat in pak Graaiers met hun verantwoordelijk corrupte,onmenselijke PvdA Minister Bussemaker hoort in het kader van het algemeen belang en in het bijzonder in het belang van goed en betaalbaar onderwijs thuis in de cel van een Tbs-kliniek.

Beroepsleugenaar Marije Hulsbosch’ legt het met een ‘Timmermans huilact’ uit dat de Onderwijs Bobo’s amper kunnen rondkomen:
Dat komt voort uit een onderzoek van de Algemene Onderwijsbond. Alle Graai-voorzitters zitten wel onder de Wet Normering Topinkomen Zakkenvullers die in 2014 op €230.000 lag ( 20x een jaar bijstand familie uitkering), maar zitten soms slechts enkele euro’s verwijderd ervan. Zo verdiende jatte Cito-Gangster baas Marten Roorda €229.792 en jatte ‘NVAO Graai-voorzitter Anne Flierman’ 227.000. Van die bedragen kunnen de Criminele Volk schlemielen als Willem Holleeder alleen maar van dromen in hun cel. ,,Van Zijl zit keurig onder de WNT-norm. Hij staat weliswaar bovenaan dat lijstje bij de werkgeversorganisaties, maar is dat erg? Het antwoord is Nee. Het is niet erg, maar misdadig in deze tijd van crisis voor de gewone man in de straat. Hij is voorzitter van een branche-organisatie in een complexe onderwijssector. In de afgelopen jaren is zijn salaris nauwelijks hoger geworden. En vorig jaar zat hij iets boven het toegestane bedrag door een nieuwe WNT-norm, maar dat valt onder het ‘Elite-overgangsrecht’.Geen uitzuig Flexbanen of ZZP honger-overeenkomsten voor de Top Ratten in pak.Tot eind 2016 mag hij dat salaris behouden, maar dat zal niet geval zijn want hij vertrekt per mei als voorzitter,” reageert woordvoerder beroepsleugenaar Marije Hulsbosch.PO-raad voorzitter ‘Gangsterin Rinda den Besten’, die in 2014 ruim 184.000 euro verdiende jatte, is volgens woordvoerder Harm van Gerven juist naar beneden gegaan in graai-salaris. ,,Om binnen de WNT-norm te blijven. Haar voorganger verdiende jatte meer. Bovendien doet ze veel voor dat salaris. Ze heeft de PO-raad als vertegenwoordiger van het basisonderwijs op de kaart gezet. Ze is het boegbeeld dat goed ingangen heeft bij des ‘Satanische-politiek’. Jaren geleden was het PO-veld meer verdeeld en werden we politiek gezien wel eens tegen elkaar uitgespeeld.”De Stichting CINOP (Centrum voor Innovatie van Opleidingen en Witwassen en Zakkenvullen) en het Platform Béta Techniek telden rond de twee ton neer voor hun directeur-bestuurder-Gangster.Vanaf 2015 ligt de WNT-norm op het ministerssalaris van €178.000 euro. Voor bestaande contracten geldt een Elite-overgangsregeling van zeven jaar en wie dan leeft, wie dan zorgt is het beleid van het “Lieg en Bedrieg Kabinet met het Motto:” Horen zien en zwijgen”en”Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)”en pas op voor het grote gevaar Poetin”.

Wij hebben de PvdA Minster  ‘Snake in Suit Plasterk’ gevraag wat zijn AIVD van deze wan en misdaden weet. Hij reageerde als door een wesp gestoken en waarschuwde dat het Klootjesvolk dat geen goed onderwijs heeft gehad met zijn domme tengels van alle Onderwijs Bobo’s en corrupte,politici,Burgemeesters en ambtenaren moet afblijven:

 

9 antwoorden »

 1. Geld verdien je niet meer door je handen te gebruiken .

  Dat verdien je door onbegrijpelijke duurzame prijsindexatie
  rapporten aangaande beleidsdekkingsgraad te fantaseren
  op homophiel begripsniveau .
  Hoe Holland aan afgedwongen respect ten onder ging .
  Blijft lachen in de baggerdelta .

  Like

 2. Apen allemaal ’t KH na: goed voorbeeld doet volgen, zegt de Koning in z’n Kerstrede. Menigeen neemt dat letterlijk.Ieder1 wil naaien en graaien op Staatskosten, zelfs/ook de migranten.Het summum was Victor Baarn: nog nooit voor iets ’n cent betaald, vloog 80j de wereld rond zonder brevet en liet op elk werelddeel ’n lading sperma achter. Wel elke dag ’n verse witte anjer in ’t pochet.De Vereniging Van Delinquenten (VVD) beschreef hem vuistlachend als ’n guitige, snaakse gentleman!

  Like

  • Een kleinzoon van Victor Baarn reed precies 30 jaar geleden de Elfstedentocht op zijn elf-en-dertigst, door Sneek, Stavoren, Bolsward, Franeker etc. gewoon over te slaan. Hij trouwde later een dochter van een Argentijns Junta-lid die hem maar een beetje dom vond.

   Like

 3. Men moet maar eens kijken naar de jaarrekening van een willekeurige onderwijsinstelling: vastgoed en bouwopdrachten zijn vaak de core-business.

  Sluitposten zijn meestal ervaren docenten met een gedreven liefde voor hun vak, het liefst zetten ze die op non-actief, want men duldt geen bedreigingen in de vastgoedsector.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.