Media -Maffia

Peter R. de Vries bekent bij Wilfred Genee dat John de Mol bepaald wat hij wel of niet mocht uitzenden.

(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wilfred Genee heeft gisteren zijn reet verkocht aan ‘Maffiaboss John de Mol’ tijden zijn RTL-Riool programma “ Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?” met/voor Peter R. de Vries.
Zelden zo een gescript reclame Peter R. de Vries uitzending gezien in herhaling, nadat lezers ons op de schaamteloze Noord Koreaans uitzending hadden gewezen. En dan te bedenken dat deze gewetenloze Noord-Koreaanse ‘Volksverlakker Genee’ eerder verklaard bij Mediacourant:Genee denkt dat zijn kracht is dat hij zijn vraaggesprekken nauwelijks voorbereidt. “Ik weet nooit van tevoren wat ik ga vragen, eerlijk gezegd. Ik vraag Peter R. de Vries bijvoorbeeld ook of hij een tedere minnaar is. Dat kwam ook spontaan in me op. Voor zijn reactie moet je gaan kijken.” Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?(Bron:Mediacourant) Deze uitzending van Genee was nog een gênanter persoons verheerlijking van de Held,Top minnaar en Sportman, enz. De Vries dan bij Jensen:

 Narcisten Genee (met regie-oortje in dat hij zich wel aan zijn script houdt) en De Vries staren naar elkaars navels en wat gaat dan door deze Oplichter heen vraag een normaal mens zich af.

Die Genee is een schande voor zichzelf. Deze man kent net als de Vries geen schaamte en beide scoren met hun wederzijds narcistische navelstaren ook nog een keer niks met de Kijcijfers . Hoe het ook zij Genee heeft duidelijk niet gekeken naar de uitzending van zijn ‘collega’ Presentator Sven Kockelmann alwaar de Vries ontmaskerd werd al een rechtens vastgestelde Maffiajournalist die een loopjongen was/is van  de Maffiagroepen Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder. Mocht Genee niet kijken naar die uitzending van Sven van John de Mol en ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’? Of was Gennee gewoon bang indien hij echt relevante vragen zou stellen aan De Vries hij net als Sven na de uitzending te worden bedreigd?

Genee noemt Freek de Jonge (zonder zijn naam te noemen) een collega van Peter R. de Vries.Hoe diep kan Genee nog zinken in het ‘John de Mol Riool’?
Wij komen later met een ongecensureerd Youtube filmpje van de uitzending ‘Genee &De Vries’ met een uitvoerig artikel ter zake en een Megaclaims aan de broek van John de Mol. Maar wellicht ook interessant om vast te weten voor al die mensen die De Vries de bak in heeft geholpen is dat Peter R. de Vries gisteren bij Wilfred Genee stelde ( bekende) wat Brown al jaren stelt dat ‘Maffiose John de Mol’ zijn (media)Baas is en alleen De Mol kan bepalen wanneer hij moet stoppen met een onderwerp en/of persoon de bak in helpen en/of aan moordaanslagen bloot te stellen i.s.m. de ‘Ruis-politie’. Dat betekent tevens dat John de Mol dus bepaald wat hij mag uitzenden of niet. Laat John de Mol dat laatste feit nu schriftelijk tegen Brown hebben ontkend, toen Brown hem aansprakelijk stelde voor 2 miljoen gld.( vastgesteld door de Belasting) wegens materiële schade op grond van de vijfdelige onrechtmatige mini serie die De Vries samen met zijn “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”en bepaalde ‘VVD-Pedo-Justitie’ in elkaar had gefabriceerd om Brown de cel in te helpen voor een jaar of tien en volledig maatschappelijk af te branden. Zie het ons inziens walgelijke zwaar gescripte reclame filmpje waar ‘Media-Maffia-Trol Genee’ dient als een soort van ‘verbaasde’ half debiele aangever voor de Vries zijn heldendaden. ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’ stelt o.a. bij Genee dat Freek de Jonge zwaar aan de drank of pillen was, toen Freedk hem de waarheid in zijn gezicht zei bij de DWDD. Gennee trekt er een vies gezicht bij alsof De Vries groot onrecht is aangedaan door Freek de Jonge of omdat De Vries misschien een stille scheelt had gelaten?

 

11 antwoorden »

 1. Slecht programma van Genee. Journalistiek gezien geen hoogstandje, want komt niet boven het niveau van boulevardjournalistiek uit. Genee wil scoren door de geinterviewden zaken uit hun privéleven te ontlokken aan de hand van sportfragmenten. Na een boek met zijn Iraanse vrouw over gezonde voeding en recepten die je konijn nog niet wil vreten rook gladde Genee weer geld. De aalgladde wijze waarop hij aast op scoops is tenenkrommend. Psychologie van de koude grond van de presentator met het geverfde haar, en ranzige onverwachte vragen naar iemands privéleven maken helaas geen goed programma. Schamele kijkcijfers tot nog toe. Moet maar gauw weer van de buis!

  Like

 2. Slecht programma zeg!. Journalistiek gezien geen hoogstandje, want komt niet boven het niveau van boulevardjournalistiek uit. Genee wil scoren door de geinterviewden zaken uit hun privéleven te ontlokken aan de hand van sportfragmenten. Na een boek met zijn tweede Iraanse vrouw over gezonde voeding en recepten die je konijn nog niet wil vreten rook gladde Genee weer eens geld. Maar wat bij VI wél werkt is in de nieuwe show van Genee smakeloos en ranzig. De aalgladde wijze waarop hij aast op scoops is tenenkrommend. Psychologie van de koude grond van de presentator met het geverfde haar, en ranzige onverwachte vragen naar iemands privéleven maken helaas geen goed programma. Schamele kijkcijfers tot nog toe, want stomvervelend……Flikker toch op man, zei Peter R de Vries toen hij werd geinterviewd. Hersenloos amusement van de man met de eeuwige haarlak-walm om zich heen. Moet maar heel erg gauw weer van de buis!

  Like

 3. W. Gene moet met die andere slappe ouwehoeren
  allen voetbal inside doen op maandag
  want een tweede show is gewoon te veel.
  maandag om in slaap te vallen
  vrijdag om je dood te drinken
  prima formule.
  niks anders op tv doen achter die programma
  want dat ga toch niet lukken

  Like

 4. Verrassend eerlijk die de Vies .
  Op de vraag wat er door’m heen geen antwoordde hij :
  Anderhalve liter dunne diarree drek, en daar denk ik ook mee .
  Overigens twee keer 5 á 10 seconde gezien.
  Mensen die in een leugen leven … Weg ermee !

  Like

 5. 250.000 kijkers levert niks op aan reclame geld ,hier moet john de mol geld bij leggen om die homos zijn programmas te geven.die homo nieuwkerk is ook door joop van de ende en john de mol op tv gezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.