Klasse justitie

PvdA Eerlijk Delen: Polen onderbetaald in pluimveesector en ‘Roemenen-Slaven’ in Rotterdam.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie

AMSTERDAM-NOIR-Is Nederland een Schurkenstaat of een Kalifaat provincie van ‘Sultan Erdogan’ met heuse slaven in PlofkippenRotterdam van ‘PvdA Zonnekoning Koning Aboutaleb’.Wat denkt u zelf?
De FNV sleept uitzendbureau Misdaadgroep ‘Plofkippen At Work’ uit Putten en pluimvee slavenbedrijf Heijs uit Leek voor de rechter vanwege extreme onderbetaling van buitenlandse uitzendkrachten. De mensen werden mishandeld als Plofkippen. De verantwoordelijke PvdA Minister Asscher laat weten dat hij vindt dat hier sprake is van “Eerlijk-PvdA-Delen “en dat hij het zal bespreken met zijn Werkgevers vrienden van de VVD ‘Labbekakken-King Hans de Boer‘.

In totaal zouden de werknemers Plofkippen over een periode van vijf jaar nog zo’n €1,3 miljoen tegoed hebben. Waarom zijn de daders van deze miljarden uitbuiting nog niet gearresteerd?
PvdADe voornamelijk Poolse uitzendkrachten ontvingen in die periode het minimumloon van,terwijl zij recht hebben op hetzelfde salaris als de vaste medewerkers van het pluimveebedrijf. Beide bedrijven misdaadgroepen handelden daarmee in strijd met de uitzendcao en de mensenrechten en de Rule of Law. De FNV dagvaardt Heijs ook mede op basis van de Wet Aanpak Schijnconstructies omdat het pluimveebedrijf de opdrachtgever is.Uitzendbureau Misdaadgroep ‘At Work als Plofkip’ bralt niets met de zaak te maken te hebben. Pluimveebedrijf Heijs was vrijdag niet in staat te reageren en beriep zich op zijn zwijgrecht.

Plofkippen Loonstroken.
De onderbetaling en extreme misdadige uitbuiting werd in 2014 geconstateerd door de FNV aan de hand van de loonstroken van medewerkers van ‘Plofkip At Work’. De vakbond heeft daarop de Inspectie SZW ingeschakeld die de misstanden en misdaden na onderzoek heeft bevestigd maar niet heeft doorgeven aan Justitie en Interpol.Volgens FNV-bestuurder Jan Verhoeven is er eind vorig jaar overleg geweest met ‘Plofkip At Work’ en ‘Slavenhouder Heijs’. ,,We hebben ze gevraagd om de uitzendkrachten met terugwerkende kracht tegemoet te komen. Maar daar willen beide misdaad-partijen niets van weten. Dan zit er niets anders op dan naar de rechter te stappen.”

7 antwoorden »

  1. NL(17 mio+) kent de volgende segmenten: 1) De Koning, 130 mio belastingvrij ’s jaars (geeft ’t goede voorbeeld!). 2) De Gefortuneerden, wonen in belastingparadijzen maar hebben in NL nog wel 1 a 2 villa’s in VVD dorpen. 3) De Werkenden, worden kaalgeplukt en zijn dolblij met 1 belasting aftrekpostje. 4) De Werkzoekenden, na 45 kansloos,Bea (78),Kok (77) en Kroes (75) denken er anders over. 5) De Uitkeringstrekkers icm zwart werken:doen ’t goed,verdienen meer dan werkenden. 6) De Migranten, gaan 5) na apen en kennen de sociale uitkeringsfabriek als hun broekzak. Je hoeft echt niet gepromoveerd te zijn of A$$cher te heten om te snappen dat dat ergens mega fout zal gaan. In al die landen waar die hordes vandaan komen zijn geen sociale vangnetten.Heb je geen baan,dan heb je niet te vreten. Zo simpel is dat. Wij hier over 10 jaar ook!

    • Segmentatie vervolg: 7) ZZP-labbekakken die asperges mogen steken tussen de Polen en Roemenen. 8) Salonsocialisten 9) Kameel 10) 4 miljoen bejaarden die worden kaalgeplukt door Draghi.

  2. Gisteren bij Eenvandaag had Asscher het ook weer over “zo snel mogelijk werk vinden” toen het ging over de vluchtelingen. Hiermee bedoeld hij zeker het invullen van bovenstaande slavenarbeid. Als 1,5 miljoen geregistreerde Nederlandse staatsburgers al geen beroep uit kunnen oefenen lijkt het mij sterk dat werkgevers staan te springen om deze nieuwkomers. Tenzij er natuurlijk pocket money kan worden uitbetaald liefst nog gesubsidieerd ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s