VVD

‘Geile VVD-Pedofiele Burgemeester Gebben’ in opspraak en gaat voor ‘straf’ het Luxe Wachtgeld in.

(van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het zoveelste uit de hand gelopen stapavondje met veel snuiven en cocaïne op het Jean Paul GebbenArnhemse uitgaanscentrum De Korenmarkt heeft Renkums VVD-Burgemeester Jean Paul Gebben (51) in grote verlegenheid gebracht daar waar een ieder ander voor in de cel zou zitten tot nader onderzoek.
Pikant is dat hij deze escapades declareert als ‘onderzoek’ naar de werkloze bevolking, die steevast door hem en de VVD als Labbekakken worden aangeduid en misbruik als slaven of Plofkippen. Nu hij betrapt is op pervers pedofielachtig gedrag verweegt hij dan ook om naar het Buitenland te vluchten het Wachtgeld in en ‘Mad dog Trump’ te gaan steunen. Onder invloed van alcohol en cocaïne is Gebben eind februari in een omhelzing met een ’17-jarig’ meisje gefotografeerd voordat hij met een taxi huiswaarts keerde, maar voor hetzelfde geld was zij 14, 15 of 16. Who cares by de VVD van ‘Don Corleone Rutte’. Zeg maar het zoveelste ‘VVD Hoes&Demmink’ affaire binnen de VVD-Misdaadgroep.

Jean Paul Gebben is nou niet bepaald moeders mooiste.Dus waarom zou een 17 jarig meisje bij haar volle verstand hem kussen.

Volgens De Gelderlander heeft de 51-jarige ‘VVD-Graaier en Naaier Burgemeester’ zijn corrupte wethouders en laffe gemeenteraad inmiddels ingelicht Revenge of the ugliesover het pedofielen voorval, waarover op sociale media een flinke geruchtenstroom op gang is gekomen. Hij zou in de nacht van 27 op 28 februari met een vriendengroep van zijn zoon op stap zijn geweest.Gebben: „Die verhalen raken mij zeer, want er is niks gebeurd wat niet door de VVD beugel kan. Vlak voordat ik dronken en en Apenstoned met de taxi vertrok ( door de Gemeente betaald), heeft het meisje afscheid van me genomen met drie zoenen op mijn wangen, waarbij tegen mijn zin in haar tong in mijn VVD mond zat en ik heb haar niet gevingerd met een sigaar zoals Bill Clinton. Dat is het. Er is geen misdrijf begaan, geen strafbaar feit gepleegd, want daarover maakt toevallig mijn VVD Minster van Justitie ‘Frauder-Steur‘ de dienst uit, ha,ha,ha,. Ik heb haar niet aangerand, niet gezoend , want dat deed zij juist tegen mij.”

VVD-Misdaadgroep zorgt goed voor de dronken jeugd ,soms te goed.
Hij zegt enorm veel spijt te hebben dat hij dit keer is betrapt op zijn wekelijks liederlijk ‘Pedo-Demmink&Nijpels- gedrag’ en ‘dat is mijn grote stommiteit’ aldus Gebben “Als vader, laat staan als burgemeester moet je niet aangeschoten of dronken stijf van de cocaïne op de Korenmarkt rondlopen met een te jonge Vluchtelingen meisje alsof ik die Junkie-neuker en cocaïne snuiver Rob Oudkerk  ben en je laten betrappen op pervers gedrag “, aldus Gebben. Men kan veel zeggen over de VVD boeven. Ze zijn over algemeen zo Uglie als de Pest, maar ze neuken verkrachten er op los alsof zij John Travolta zijn. En dan zijn louche corrupte PvdA-Top-Politci als ‘Sake in Suit Plasterk’ nog verontwaardig als de kaal geplukte Burgers agressief worden tegen Burgemeester plaatselijk ‘Pedo-Koninkjes’ die zich op kosten van gemeenschap geld vergrijpen aan te jonge Volks meiden of jongens.

38 antwoorden »

 1. ( Steve tegen ”Karl” maart 17, 2016 @ 15:04)
  “geef als je durft je echte naam en wij durven gezien je reactie te stellen dat u minimaal een corrupte VVD-er bent en een pedofiel”

  Meedogenloos

  Like

 2. @Karel aan de poppers vandaag? Wat ben jij voor een bal joh! Karel ga lekker in een kerstboom hangen of zo? doe je meteen wat nuttigs……

  Like

 3. mwhoah, ben hier nu niet echt van geshockeerd. Misschien een beetje lullig voor zijn vrouw als die die heeft. Maar verder.. boeien. Laat die man eens een beetje hopeloos verliefd zijn op een vriendin van zijn zoon, met een paar borreltjes op een mooi momentje samen pakken. Het hoeft niet in en in slecht te zijn. Kijk naar American Beauty met Kevin Spacey, dan begrijp je wat het kan zijn. Liefde is alles, verliefdheid is prachtig en soms hopeloos. Maar dat maakt het leven tenminste draaglijk en bij tijd en wijlen de moeite waard. Denk dat er genoeg mannen af en toe stiekem verliefd zijn en daar voldoende energie uit halen om de rest van je burgerbestaan mee door te komen. Wanneer hij voor de rest zijn werk en familie goed verzorgd, mag deze knakker van mij wel een break krijgen. Let love rule man.

  Like

 4. Tulip Computers(bert volleman uit waalre)was een Nederlands computerbedrijf dat IBM PC-compatibel-klonen bouwde. Het internationale hoofdkantoor was gevestigd in Amersfoort en voor de Benelux in ‘s-Hertogenbosch.

  Like

  • Het gerucht gaat dat Elvis, op weekendverlof van zijn Military Service in Bad Nauheim , Duitsland, een brief diende te bezorgen bij de moeder van zijn manager Dries van Kuijk alias Colonel Tom Parker. Deze vrouw zou in Breda wonen, haar dochter in Eindhoven. “Elvis slept here”… het zou dus zomaar kunnen!

   Like

 5. Denk eerder dat Royals en soortgenoten doordraaien.In GB is ’t weer raak: pedo Andrew had geen zin om 1,5 km om te rijden om bij z’n huis te komen via de gewone entree en heeft gewoon z’n Rover tegen ’n hek geramd, vol gas gegeven en doorgereden.Interesseert ‘m geen reet.De politie heeft geen p-v opgemaakt en stelt dat ’t voorval haar dus onbekend is.Een alerte parkwachter bracht verslag uit,maar die man werd genegeerd.Van zijn escapades met ’n 14j grietje op weg naar en op ’t prive eiland in de Cariben van zijn veroordeelde pedo vriend is ook niets meer vernomen.De GB pers weet te melden dat Andrew’s dochters in 2015 28 keer met vakantie zijn geweest.Net samen met Fergie ’n chalet gekocht van CHF 25 mio.

  Like

 6. En wéér een VVD’er. Een andere VVD-burgemeester deed het met ondermaatsen van 8 jaar. Dit meisje is maar liefst 9 jaar ouder 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.