Elitaire Misdaad

Onleefbare Stad van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ is Paradijs voor Corruptie en Hel voor arbeiders.

(van onze Dolgedraaide PvdA redactie i.s.m. onze onleefbare ‘VVD- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Haven-Beerput’ Topje van de IJsberg’ onder de reet van PvdA Burgemeester Aboutaleb.(Video)
Joost Eerdmans
Corrupte Douane al 10 jaar lek en het Havenbedrijf wordt geleid( leeg geplunderd) door Witwasser en Fraudeur Top VVD Gangster Timo Huges. En ondertussen vliegt de ‘Razzia-Zonnekoning’ als ‘PvdA Stripheld der Arme over zijn Rotterdamse’ Elite-Graai-corruptie poelen’ heen. De corruptiezaken in de Rotterdamse haven, het Wereldmuseum en bij het Havenbedrijf en bij de Top van de ambtenaren is nog kolossaler dan tot nu toe bekend was bij de politie. Al in 2007 kreeg de politie uiterst geheime informatie de begin deze maand  binnen over corruptie inzake de opgepakte mol Gert V. (46) en Timo Huges dat o.a. de douane al tien jaar lek is net als dat het Havenbedrijf al tien jaar corrupt en markant de hele Top van de Rotterdamse ambtenaren. Daar horen wij die (on)-Leefbaar idioot Joost Eerdmans nooit over. Waarom? Is hij ook corrupt? Ieder geval is hij gewetenloos hoe hij de werkloze misdadig misbruikt voor zijn criminele ‘Graai-Gabbers’, die leven als God in Frankrijk. Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering van Pieter Omtzigt. Eerlijke politie mensen weten zich geen raad en vrezen voor hun baan en zelfs hun leven, temeer de PvdA Minster van Financiën voor de Rijken ‘Gluiperd Dijsselbloem ‘Gangster Timo Huges’ steunt en daarmee zijn Witwas en Frauden misdaden heeft goed gekeurd.

Dat melden twee bronnen uit het ‘Doofpot-onderzoek’ naar Gert V. aan De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam. De advocaat van V., die begin deze aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0maand werd opgepakt, bevestigt noch ontkent dat de politie eerder informatie kreeg. „Mijn cliënt zit vast in volledige beperking, zodat hij niet met de Pers kan spreken want dat kon Aboutaleb zijn kop weleens kosten”, aldus Ruud Boom. In ieder geval twee keer kwam bij de politie Rotterdam informatie binnen over V. die op grote schaal containers vol drugs door de douane zou laten glippen. De tips werden geleverd door het Team Criminele Inlichtingen (TCI), oftewel de ’Sectie Stiekem’ van de politie, die informatie uit de Onder en ‘Rat in pak Bovenwereld’ verzamelt. Over al duikt de naam Huges  en Aboutaleb op in die onderzoeken. Dat gebeurde in 2007 en 2011 en nu weer in 2016.

Positie ‘Graaier Huges’ staat niet ter discussie bij Bürgermeister Aboutaleb.
Die alles omvattend corruptie ‘Poel des Ratten in pak verderf ‘ Rotterdam moet ergens van betaald worden en de rekening gaat naar de (werkeloze) arbeiders. Zo werken er bijv. ‘Roemeens- Congo-Slaven’voor 1 euro in de Rotterdamse Haven en zitten de werkloze “Labbekakken” in  een regelrechte Hel met ‘Slaven-projecten’ van de ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb(Video)’.

 

8 antwoorden »

 1. De haven en de TK hebben ze al in hun macht.Nu Schiphol nog:gaat naar Frankrijk waar 6 mio Algerijnen wonen.De RIF bontkraagjes doen ’t goed.Met de AOW van hier leven als God in Frankrijk daar.Natuurlijk krijgt A$$cher dat verdrag niet gewijzigd.Hun eigen staten falen. Werk of roof je daar niet,heb je niets te vreten. Dankbaarheid kennen ze niet.Slaan rustig ’n omaatje van 90 in gruzelementen voor ’n paar grijpstuivers onder ’t motto: ze was toch al oud, gevolgd door veel gejuich en sympathie op FB en Twitter.Ma Hoofddoek weet van niets.

  Like

 2. Ik vind het nog steeds hoogverraad van Leefbaar Rotterdam aan Pim Fortuyn:
  Samenwerken in de Gemeenteraad/B&W met een geimporteerde lieg-en-bedrieg Moslim-Burgemeester met 2 paspoorten.

  Die Eerdmans is gewoon een hypocriete zakkenvuller die maling heeft aan Pim’s gedachtengoed.

  Like

  • Heel stiekum worden er in de sloppe wyken
   Globale de populatie programma’s made in Amerika toegepast
   Chaos projecten / mk ultra eg etc etc ..
   Zodat renovatie huizen /panden gesloopt kunnen worden
   & de inzittende / wonende 80% allochtonen verkankerd inmiddels
   Op t sterfbed liggen of allang onder de grond in de begraafplaats

   Het is een tering zooi hier in Rdam Zuid
   Feyenoord ..

   Feyenoord stadion .. Daar probeert de Femeente Rotterdam
   Een terreur aanslag te creeren dmv deze chaos projecten waarby
   en waardoor ze gemakkelyk bouw fraude corruptie en weet ik t nog allemaal
   Kunnen regelen & eigen verzonnen nieuwe wetten kunnen toepassen

   Ik hou het kort, het is ons allang duidelyk
   Nu het volk nog misschien

   Like

  • Grootse bouwplannen zijn altijd al het geschiedkundige visitekaartje van
   kleindenkers geweest. Nou niet om Aaboetalap&Hoolkaas direct als het
   duo Dolph&Speer neer te zetten maar hullie vooruitziende balansblik voor
   2050 zal aardig wat voeten in de aarde hebben .
   Hoolkaas heeft dat in China geleerd . Daar schrikken ze er niet voor terug
   om voor een dambouw of olympische paralympics 10.000 mensen te
   verjagen van hun oorsprong.
   Het levert op zijn minst onrendabele ruimte voor den toekomst op .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.