corruptie

VVD Maffia Vastgoedbaas en Uitzendbureau Startpeople krijgen voorkeur van ‘Misdaadgroep COA’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Oud Nieuws voor Volksnieuws: Asiel-Omzet’ kost ‘Jan met de Pet’ alleen al aan COA 800 miljoen. Kabinet en COA schenden EU regels”.
COA oplichters
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA-misdaadgroep) betaalt zich blauw aan de ‘Nep en Fop-huren’ van  bouwvallige vakantieparken en lege kantoren en de Ratten in pak voor de opvang van vluchtelingen. Een select aantal corrupte VVD ondernemers en liederlijke PvdA en VVD ex Bestuurders als ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en het PvdA ‘Monster Macro Florijn’ verdienen daar flink wat bloedgeld aan, terwijl anderen door de overheidsdienst buiten de deur worden gehouden. Dat blijkt uit onderzoek van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir naar de eigenaren van vervallen accommodaties waar vluchtelingen worden ondergebracht en ten gelde worden gemaakt. Volgens hoogleraar Europees aanbestedingsrecht Elisabetta Manunza worden bij de verhuur de EU aanbestedingsregel overtreden en volgens Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ook bij het aantrekken van personeel.  Het “lieg en Bedrieg Kabinet” weet van niks en wast zijn bloederige corrupte handen in het onschuld.

Ex Partij genoot Van der Most krijgt paar miljoen van Fred Teeven voor verhuur van zijn failliete Vakantiepark Oranje.

In Noord-Nederland doet het COA bijna uitsluitend zaken met één projectontwikkelaar. Deze ‘VVD Maffiaboss Tom Genee’ uit het Friese Roodkerk kan dit jaar op een kleine vier miljoen aan huurpenningen rekenen, blijkt uit berekeningen. Justitie en de FIOD van de VVD Minster van Klasse Justitie ‘Sodomie Ard van der Steur’ weet weer van van niks. Ook de hoofd verantwoordelijk in deze de VVD Mensenhandelaar Dijkhoff weet van niks,maar wijst er nadrukkelijk  op dat hij wel door de verrotte Parlementaire pers tot politicus van het jaar is gekozen

‘Slavenhouder Genee’ huisvest in Groningen en Leeuwarden bijna duizend vluchtelingen, en in Assen wordt een azc voor 500 mensen ingericht.
Hij koopt de onbewoonbaar verklaarde  panden steeds aan vlak voor bekend wordt dat er vluchtelingen in komen. In eerdere interviews zei hij Mark Ruttedat je ’een beetje geluk moet hebben’ en geschikte locaties moet hebben voor het COA. Hij zweert dat hij niet onder een hoedje werkt met het COA en Fred Teeven. Maar recreatieondernemer Gerke Boersma vermoedt terecht dat er meer achter zit. Hoewel het COA talloze aanbiedingen krijgt van pandeigenaren, gaat de dienst in de drie noordelijke provincies bijna uitsluitend in zee met Genee. Nu ook in het Friese dorp Witmarsum. Tom Genee wil daar in een voormalig klooster 200 vluchtelingen onderbrengen. De gemeente Zuidwest-Friesland, waaronder Witmarsum valt, probeerde eerst om het azc onder te brengen op het recreatiepark in aanbouw van Boersma. Hij voerde onderhandelingen met het COA. Maar die gesprekken werden plotseling afgebroken. „Juridisch was het niet mogelijk”, liegt woordvoerder Jan-Willem Anholts van het COA daarover „want omdat er speciaal voor het azc gebouwd zou gaan worden, zouden wij projectontwikkelaar zijn.”In een mededeling van de Europese Commissie over juridische aspecten rond de asielcrisis staat dat de overheid niet een opdracht mag gunnen aan een favoriete ondernemer, tenzij dit de enige is die haastwerk goed kan uitvoeren. En dat is nu juist wat het COA doet ook inzake het aantrekken van personeel voor de Vluchtelinge barakken. Het COA betrekt haar personeel uitsluitend bij het duistere uitzendbureau Startpeople en dat is ook in strijd met de EU regels ter zake. Het is feitelijk een misdrijf  Daar is in Witmarsum geen sprake van: Boersma heeft zowel de vergunningen als de financiering al rond. Hij heeft een advocaat in de arm genomen. ,,Genee moet het klooster namelijk ook nog flink verbouwen. Waarom gelden voor hem deze regels niet?”Volgens hoogleraar Mananza heeft Boersma gelijk. ,,Zodra er verbouwd moet worden, kom je al gauw in een aanbestedingsplicht.”

Anneke Haarsma is een doorgewinterde corrupte beroeps ‘Graai-PvdA-politicus’ van het ergste soort die in de periode 2008-2009 ook nog waarnemend Commissaris van de Koningin in de provincie Drenthe was, maar feitelijk al laren in de cel hoort te zitten.

Sinds vorig jaar is voormalig extreem corrupte Drents PvdA-gedeputeerde Anneke Haarsma verantwoordelijk voor de ‘VVD Maffia-vastgoedontwikkelingen’ van het COA in Noord-Nederland. Dat haar partij in de gemeenten waar hij werkt in het college zit, is ’irrelevant’, zegt de woordvoerder van het COA. Genee wil niet reageren en beroept zich op zijn zwijgrecht Hoe het ook zijn de twee Ratten in pak Genee en Anneke Haarsma zijn met stip geplaats op het “Elite Gangster Billboard” waar zo een beetje inmiddels de hele PvdA en VVD Graai-top al op staat. Kan hun wat schelen!

 

8 antwoorden »

 1. Onno Hoes graait en naait lekker door in het vastgoed van de COA.

  Toy-boys huisvesten in lege kantoorpanden, dat is het nieuwste verdienmodel van de VVD-Vastgoed-misdaad-groep. Dat gaat Vast-fout !

  Like

 2. Alle directiebaantjes, ook die van het COA worden ingenomen door de uitverkoren partij apparatsjiks.

  VOC-VNO-NCW-Neder-Land was 3e op de wereld ranglijst slavenhandelaren en is dit nog steeds. De plantagehouder & Co zijn inmiddels omgevormd van oubollige arbeidsbureaus tot moderne computer gestuurde, perfect gereguleerde uitzendbureaus, behorend tot de grootste ter wereld.

  Mensenhandel in al zijn dimensies

  Klare wijn In plaats van een bloemetje, schenk voor een prikkie de comateuze leden in uw omgeving eens een gezonde dosis ontwakende waarheidselixer !!!

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2016/04/16/nogmaals-8-boeken-voor-50-euro/#more-7251

  Like

 3. die psychopaten van de tv hebben weer een kijkcijferslokker programma bedacht:Vermoord in het buitenland is een nieuw RTL 4-programma van Telegraaf-misdaadverslaggever John van den Heuvel. In acht episodes onderzoekt hij samen met nabestaanden de gewelddadige dood van hun geliefden. De achterblijvers moeten soms jaren op informatie wachten.

  Like

 4. Het Vluchtelingen Verdienmodel .
  Een paar uitverkorenen grof geld laten verdienen en voor de rest
  pooieren op de goedgelovigheid van gezagsgetrouwe JA-knikkers.
  Mensen aanzetten tot economie ontwrichtend vrijwilligerswerk en
  buiten beeld de buit verdelen .
  Daar ligt nog een mooie taak voor Aboetalap en de rest van ‘t
  zinkende plee v.d AA bataljon, het invoeren van de WET !!!
  op verplicht vrijwilligerswerk .

  Like

 5. By Kevin Barrett on March 22, 2016

  If you believe “radical Muslims” observe satanic holidays and name their groups after pagan goddesses, I have some real estate in Mesopotamia to sell you

  322

  “Radical Muslims” (meaning fanatical wahhabis and other extreme-puritanical types) do not celebrate other people’s holidays…least of all the holidays of satanists.

  Yet we are told that ISIS, whose acronym invokes a pagan goddess, has just conducted a big human sacrifice in Brussels on a major satanic holiday.

  And it’s somehow all the fault of “radical Islam.”

  Yeah, right.

  The date 3/22 (322) is not only the emblem of America’s leading CIA-Freemasonic elite group, Skull and Bones.

  SkullBones322

  3/22 is also the culmination of the three-day Satanic Feast of Pelusia, consisting of – get this – “the invocation of Isis.”

  When Jim Dean says “you can’t make this stuff up,” he is understating the case.
  Ole Dammegard discusses the “satanic blood heart” smeared on the floor of the Bataclan theater – which looks suspiciously like the Brussels Airport log – in ANOTHER French False Fllag

  Ole Dammegard discusses the “satanic blood heart” smeared on the floor of the Bataclan theater – which looks suspiciously like the Brussels Airport logo – in ANOTHER French False Flag

  As the freemasonic Satanists invoke Isis (or ISIS) on 3/22, they also pay homage to another female deity: Ishtar, the “goddess of fertility, love, war, and sex.”

  And it gets better (or worse, depending your point of view): Ishtar “was particularly worshipped in the Upper Mesopotamian kingdom of Assyria (modern northern Iraq, north east Syria and south east Turkey).” That would be the territory that is currently ruled by … you guessed it … ISIS.

  If you aren’t rolling your eyes and screaming WTF?! you’re not paying attention.

  I’ve been a Muslim since 1993, and have a Ph.D. with an Islamic Studies component. One thing I can tell you is that observing satanic holy dates associated with Isis and Ishtar is just not “Islamically kosher.”

  Muslims are not big on pagan goddesses. Trust me.

  ISIS is a US-Zionist group. It has nothing to do with Islam.

  Muslims are not into human sacrifice. The biggest Muslim holiday, Eid, celebrates THE END OF HUMAN SACRIFICE. It commemorates the moment when monotheists broke with the sacrificial practices of pagan-god-and-goddess-worshippers, who were in the habit of burning or burying their own children alive as offerings to their deities. (For a convincing analysis of human sacrifice and paganism, read René Girard.)

  And Muslims do not kill innocent people:

  Whoever kills an innocent…it is as though he has killed all mankind. And whoever saves a life, it is as though he had saved all mankind.” (Qur’an, 5:32)

  Satanic human sacrifice, as opposed to Islam, revels in the sacrificial killing of innocents. The more innocent the victim, the better, from the satanic perspective…and from the perspective of freemasonic-satanist New World Order operatives.

  9-11 (1)kkk

  That’s why terrorism – the intentional killing of randomly-chosen innocent victims – is primarily practiced by government-linked satanists (and their dupes).

  Most of the 50 million people murdered in American CIA and military “interventions” since World War II were innocent non-combattants. It is no coincidence that the American government, the world’s leading terrorist group, is infested by freemasonic satanists at the highest levels.

  If you don’t believe me, just ask Kay Griggs.

  US-military-linked freemasonic Satanists secretly orchestrated virtually all of the “left-wing terrorism” that ravaged Cold War era Europe. This is not a “conspiracy theory,” it is historical fact, proven by the careful, detailed work of folks like Daniele Ganser, eloquently explained by Paul Williams, Richard Cottrell, and others.

  The same people are now running Gladio B. It’s the same terrorism, committed by the same people. The only difference is that they’re falsely blaming it on “Muslims” rather than “leftists.”

  Brussels is a natural place for the Gladio B freemasonic satanists to stage a big false flag on the satanic holiday of 3/22.

  Brussels has always been the main headquarters of Gladio, which is a NATO program, run out of NATO headquarters. This time, they conveniently staged the false flag “just a few miles” from NATO’s HQ:

  NATO headquarters, just a few miles from Brussels attacks, boosts alert status

  During the Cold War, NATO operatives massacred ordinary people in Belgium, shooting them down in supermarkets and on sidewalks, then blaming “leftist terrorists.” Google “Brabant massacre” for details.

  The purpose was to prevent the rise of the left in Europe.

  Today, the next generation of NATO operatives is blowing up ordinary people in airports and train stations, and blaming “Muslim terrorists.”

  The purpose is to prevent the rise of Islam in Europe.

  If these freemasonic-satanic false flags, including the 2015 Paris false flags exposed in We Are NOT Charlie Hebdo and ANOTHER French False Flag, as well as all of the orchestrated “rape” incidents and the like, were not happening, Europe would have kept its borders relatively open, and welcomed the demographic rise of Islam in Europe. European Muslim voters would have ensured that Europe would be pro-Palestine, rather than pro-Israel, by around 2020.

  Likewise, European Muslim voters would have put an end to the usury-based currency system of the central banks.

  And American Muslim voters – who elected President Bush in 2000, which turned out to be a bad move – would have ended US support for Israel, and put the Zionist entity out of business, had there been no War on Islam disguised as a “war on terror.” They would also have led the movement to end the Rothschild-Zionist owned Federal Reserve and replace it with honest, transparent, non-usury currency.

  Check out my interview with Sami al-Arian, the Palestinian-American political organizer who put Bush in the White House, then lived to regret it.

  That’s why the Zionist central bankers, and their Israel-linked crime network, created the War on Islam by staging false flags at the World Trade Center in 1993, Oklahoma City in 1995 (originally intended to be blamed on Muslims), the African embassy bombings in 1998, and the USS Cole attack in 2000 – the “precursor” false flags that created a plausible patsy for the Big Event of 9/11/2001.

  Since then, they have kept the pot boiling, and the War on Islam moving full steam ahead, with more false flags in Bali, Madrid, London, Mumbai, Paris, San Bernardino, and now Brussels, as well as many other locations.

  Will this latest false flag lead to a call for “boots on the ground” in Syria, to take advantage of the Russian withdrawal? Will it exacerbate the ongoing construction of Police State Europe? Or will it just enhance the push to lock down Europe’s borders and prevent those Rothschild-Zionist-hating Muslims from achieving numerical and electoral significance?
  Get up to speed on recent Euro false flags – read “We Are NOT Charlie Hebdo” and “ANOTHER French False Flag”

  Get up to speed on recent Euro false flags – read “We Are NOT Charlie Hebdo” and “ANOTHER French False Flag“

  facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  Related Posts:

  NATO scrapped project with Russia that ‘could have prevented Brussels attacks’
  ISIS swarms Europe – but who’s REALLY behind the clash of civilizations?
  March 23rd: Purim- Esther as Concubine and the Acolyte of Ishtar
  Tractatus Terroismo Philosophicus
  TRUTH JIHAD: 7-22-11 Norway shooting exposed! World’s biggest “lone nut” false flag

  Like

 6. als een ander programma lage kijkcijfers haalt is het zo van de buis en die homos van voetbal inside gisteren maar 410.000 kijkers,kunnen gewoon door blijven flikkeren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.