VVD

‘VVD-Pedo’ ex Burgemeester Gebben weg als voorzitter Oranjeverenigingen.

( Van onze ‘Oranje-VVD-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Feest-Feiten voor Koningsdag:Royal family fueled German invasion and was Jean Paul GebbenCocaïne&Opium dealer(Video).
De VVD ex Burgemeester ‘Pedo-Jean Paul Gebben’ legt per direct het voorzitterschap neer van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV) met behoudt van uitkering .Ook behoudt hij zijn ‘Koninklijke-(Bruin) -Ridder in de Oranje’ onderscheiding. Zijn voorzitterschap gaf te veel aandacht aan o.a. ‘Pedo-Prins Claus’ en ‘Prince Andrew Pedo of York’. Als opvolger zijn er twee VVD kandidaten ‘Graai-King-Loek Hermans’ en ‘Graai en Naai-COA crimeboss Onno-schandknapen-Hoes’. ‘Pedo-Jean’ was vorig week al gedwongen om als Burgemeester van Renkum af te treden omdat hij met zijn tengels aan een te jong meisje zat. Sindsdien zit ‘Pedo-Jean’ met een Oranje feestmuts op in het Luxe Wachtgeld mogelijk in Turkije met wat kleine meisjes Oranje boven te blèren. Gebben kwam in opspraak door het feit dat hij toen niet direct is gearresteerd voor zijn pedo praktijken in de MSM uitgaansincident’ in Arnhem genoemd.

Referendum over ‘Wachtgeld-Profiteurs’: Plasterk laat mijn Wachtgeld-Pedo’s met rust.

Hij liep eind februari na een avondje uit beschonken en stoned van de ‘Oranje-cocaïne’ in het centrum van Arnhem de ‘VVD-Pedo ‘uit te hangen en bralde luidkeels ‘wie doet mij en onze Demmink wat……., nou wie? Hij had die avond piket Kutjesdienst en was dus verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid. ‘Oranje Dick Steenks’ die zich zelf afficheert met veel ervaring in vrijwilligers en liefdadigheid werk (dus oppassen geblazen kinderen) neemt voorlopig het voorzitterschap waar. Hij is al vicevoorzitter en secretaris van de KBOV en verklaart met zijn hand op zijn Oranje hart dat hij nooit iets pedofiel ‘s aan Gebben en Prins Claus heeft gemerkt.

 

7 antwoorden »

 1. Demmink was heel de week verhinderd om getuigenis af te leggen in de pedo verhoren in de A’damse Rb.Was wel in Middelburg voor Merkel bij de 4 Freedoms Award.Vindt borrelen dus belangrijker dan ’n serieuze oproep v/d Rb. Naar Engels recht kun je hiervoor de bak indraaien, Contempt of Court=Minachting jegens de Rb, ’n civiele geen strafrechtelijke procedure.In NL gaat men gewoon z’n gang en heeft overal schijt aan ongeacht of, of juist omdat je S-G op Min.Jus. bent geweest.

  Like

  • Misschien even indekken op het hoogste bij Frau Merkel in verband met :

   De in 1993 uit Berlijn verdwenen 12-jarige Manuel Schadwald is mogelijk als … ‘Vermist Duits jongetje stierf mogelijk op boot Amsterdam’ … Schadwald zou eerst in Rotterdam en daarna in Amsterdam in het pedocircuit zijn terechtgekomen

   Like

 2. Joris Demmink heeft een lintje gekregen voor zijn inzet voor het behoud van parken en plantsoenen in grote steden.

  Onno Hoes heeft een lintje gekregen wegens zijn tomeloze inzet voor bijverdiensten
  van jonge jongens.

  Gordon heeft een lintje gekregen vanwege het feit dat die gestopt is met zingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.