Uncategorized

‘Elite-Schurkenstaat’ met als Godfather Kabinet weer betrapt op misdaad met ‘ING-misdaadgroep’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Complotten zijn niet meer bij te houden in de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’.
Werd gisteren nog bekend als Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemof het gewoon is dat 3500 KLM grondmedewerkers van hun arbeidsrechten worden berooft en vast kunnen wennen aan de ‘TTIP-Toekomst’ blijkt nu weer dat de ING-misdaadgroep met kennis van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” de boel in het ‘VVD-Maffia-Vastgoed’ segment heeft opgelicht. Nu is dat op zich geen uitzondering, maar eerder regel in de “Elite-Schurkenstaat-NL ”. Zo tekende de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem ‘ongezien’ de NS- Jaarrekening, terwijl n.b. het OM onderzoek doet naar Fraude gepleegd bij de NS o.a. door de Rotterdamse ‘VVD Vastgoed- Maffia Baron Timo Huges tot verbijstering van Pieter Omtzigt in de Tweede Kamer. Daarnaast was het feit dat Timo Huges ontslagen was op staande voet wegens fraude en witwassen bij de NS voor Dijsselbloem en de PvdA ‘Zonnekoning Aboutaleb’ geen probleem dat deze ‘VVD- Boef Timo’ gewoon als Havenbaron van Rotterdam aanbleef. Dan laten wij maar buiten beschouwing dat Huges na te zijn betrapt op Mega Fraude en Witwassen, daar waar ‘Jan met de Pet’ de cel in verdwijnt voor jaren Timo een gouden handdruk mee kreeg van 170.000,- euro. Dat zijn nou wat Samson de successen noemt  van de PvdA-hoertjes in dienst van de VVD-misdaadgroep.

‘Haven-Beerput’ Topje van de IJsberg’ onder de corrupte reet van PvdA Burgemeester Aboutaleb.

Godfather ING-Misdaadbank Jan Hommen onderscheiden voor ‘uitzonderlijke roof de massa bijdrage’ door zijn ‘PvdA-Onbenul Jeroen Dijsselbloem.’ Plasterk&AIVD’(Video):Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust.
Het “Lieg en Bedrieg kabinet’ was op de hoogte van de misdadige VVD Maffia-Vastgoeddeals die ‘ING Bank-misdaadbank’ heeft afgesloten in Amsterdam-Zuidoost. De SP wil opheldering van ministers ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ (Financiën voor de Rijken) en zijn Boss de ‘VVD Aasgier Blok’ (Wonen Stef Blokvoor de Rijken). Dat belooft weer een partijtje liegen te worden waar de honden geen brood van lusten door het corrupte duo Dijsselbloem en Blok in het ‘Nep en Fop parlement‘.Dat schrijft Het Parool. De ING Misdaadbank ‘verkocht'(= door gestoken kaart) zijn huidige hoofdkantoor aan een paar bevriende ‘VVD Maffia-projectontwikkelaars’, die `zich n.b. lieten financieren door de ING. Die ‘betaalden’ 16,1 miljoen euro voor één van de grootste kantoorpanden van het land. Een investeringsfonds, u dus als belastingbetaler had er in 2004 nog 125 miljoen euro voor betaald. Nou, dergelijke misdadige gedragingen tegen het Nederlandse‘ Oranje Klootjesvolk’ door de ‘Elite-Graaiers’ zien wij Poetin, de “Holleeders”en de “Mocro Maffia” hen niet gauw nadoen. ING kocht het terrein voor zijn toekomstige hoofdkwartier voor 11,5 miljoen euro van woningcorporatie misdaadgroep Rochdale, dat er in 2008 nog 46,5 miljoen euro voor had neergeteld. Bizarre om te constateren dat de miljoenen als sneeuw voor de zon verdwijnen in de zakken van de Ratten in pak en dat er niet één van de Ratten is gearresteerd. Maar goed zo gaat het nou eenmaal in een ‘Elite-Schurkenstaat’ dat geleid wordt door een in en in corrupt “Lieg en Bedrieg Kabinet”

7 antwoorden »

 1. De haven en de TK zijn in handen van Mocro’s, de luchthaven van Fransen, Shell van Bea en met Unilever (1/2 Engels) en Philips in mootjes gehakt, heb je ’t wel zo’n beetje gehad.De banken in handen v/d Staat,dus ook waardeloos. De mega rijken gaan rustig door, PP of niet; middengroep dokt zich ’t schompes en de have nots worden steeds talrijker dankzij de open grenzen. Een blind paard ziet dat dit fout zal gaan.Vraag is,wanneer, want de barricades worden niet beklommen. Jan Salie regeert en de NLer maar denken dat ie zo progressief en gelukkig is in dat kwakende kikkermoeras dat naar zee afdrijft.

  Like

 2. Net na de oorlog hielp Prins Bernhard mbv de KLM Nazi,s naar Argentinie vluchtten…

  Prins Bernhard is nooit een rechtzaak tegen smaad & laster begonnen…
  Prins Claus is nooit een rechtzaak tegen smaad & laster begonnen…
  Demmink is nooit een rechtzaak tegen smaad & laster begonnen….

  Like

 3. Dit zijn slechts kruimels. Het grote VVD-vastgoed festijn moet nog beginnen !

  Onno Hoes is net in het COA geïnstalleerd en de AZC’s mogen hun onkosten gaan declareren op de rijksbegroting. De Turkey wordt visumvrij in de EU.

  Ali, Alibaba en Achmed stromen lekker door op de Vastgoedmarkt.

  Like

 4. Kennelijk hebben VVd CDA en PvdA geldnood.
  De grootste rovers zullen toch zeker wel wat in hun achterbakse achterkamer kluisjes
  gewit geld hebben liggen?,,

  Like

 5. Klein landje met korte verbindingslijntjes die allemaal
  de kleur oranje hebben . Uiteindelijk heeft die Aboetalap
  met z’n zeverige leugenachtige feel-good leuterpraat gewoon
  een stroman functie, met z’n mohammedaanse anti-alcoholbeleid
  op maandag morgen. Geef die man ’n penning kan die gaan glimmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.