Humor

Duitse komiek Böhmermann haalt uit naar Merkel en haar schoothondje Rutte.

(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Umar nu gijzelaar van Sultan Erodgan.Koenders en Rutte blij: “Erodogan akbar (الله أَكْبَر, )”.Umar Merkel Erdoganweigert terecht beveiliging van Sultan Erodgan.
De bedreigde Duitse televisiekomiek Jan Böhmermann heeft voor het eerst gereageerd op zijn ‘Sultan Erdogan-vervolging’ voor zijn ‘Erdogan-gedicht’. Hij zat al die tijd ondergedoken vanwege bedreigingen vermoedelijk door de “Grijze Wolven” van Heroïnedealer en Massamoordenaar van de Koerden Erdogan. Böhmermann richt zijn woede in een interview met het blad Zeit met name op bondskanselier de ‘TTIP-Freak Merkel’ van de US ‘Elite-President Obama’ en hun loopjongen Mark Rutte(Video). „Zij mag niet buigen als het om de vrijheid van meningsuiting en arbeidsrechten en dierenwelzijn gaat. Maar in plaats daarvan heeft ze mij gefileerd en opgezadeld met een idiote despoot die ten koste van mij de Sultan uithangt en inmiddels ook ten opzichte van die Hollandse Columnist Ebru Umar. Ze maakt zo een Duitse Ai Wei Wei en Micha Kat van mij”, verwees Böhmermann naar de in China en Nederland verketterde mensenrechtenactivisten.

Micha Kat krijgt hardere klappen dan Badr Hari en ‘Maxima-Mabel-Gate’.

‘Hoofdredacteurs NOS Gelauff’ eregast “Freedom Award” vergat te melden dat hij naast verdachte van ‘Pedo- verkrachtingen’ Demmink zat. 
MerkelFour Freedom awardBöhmermann is ook woedend op Rutte dat hij Merkel nog beloond heeft met de “Freedom Award” prijs. Die prijs hadden ze bijv. aan Wilders moeten geven, maar niet aan iemand als Merkel die het fundamentele grondrecht van democratie van vrije meningsuiting verkracht voor een Dictator om haar eigen politieke ‘TTIP-hachje’ te redden, aldus  Böhmermann.

Rutte:We Laten ons niet beïnvloeden door de ‘Wil van het Volk’ en de Rule of Law.
Böhmermann had in zijn satirische tv-show Neo Magazin Royale de Turkse president in een gedicht bespot voor zijn misdaden tegen de menselijkheid. Hij noemde de Turkse president Recep Tayyip Erdogan onder meer een geitenneuker en een Slavenhandelaar die geen moorden schuwt. De Turkse president eiste daarop van Duitsland ‘juridische’ stappen tegen de komiek. Een paar dagen later gaf bondskanselier Angela Merkel toestemming voor een Turkse Ottomaanse vervolging van Böhmermann. Twee derde van de Duitsers is daar tegen, maar daar veegde Merkel haar corrupte EU gat mee af veegt net als haar loopjongen Rutte dat heeft gedaan met het “NEE” van het Volk tegen het Associatieverdrag met de Oekraïense Maffiaboss en Moordenaar ‘Oligarch Porosjenko’.

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

Na de felle debatten over zijn Erdogan-gedicht kondigde Böhmermann een vier weken durende televisiepauze aan. Ook in Nederland ontstond discussie over de lange arm van Erdogan, onder andere na de arrestatie in Turkije van Metro-columniste Ebru Umar. Ook cabaretier Hans Teeuwen en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir mengde zich in de discussie.

6 antwoorden »

  1. TurKey-Rutte & Co gaan in nauwe samenwerking met ISIS sultan Erdogan de vluchtelingenstroom op gang brengen door het gepeupel verder uit te moorden. Een deel van.de overlevende sloebers, dat deel dat in beeld van de camera komt worden als gratis PR stunt van medemenselijkheid in de regio opgevangen.

    EU deputy reveals no actual treaty signed with Turkey – who’s gonna pay them the 3 billion Euros?

    While we have been stating for several weeks that the 3 billion Euros annually promised by the European Union to Turkey are not destined to help the migrants, but to finance the war against Syria, European deputy for Holland Sophie in t’Veld (Liberal Democrats) caused a shockwave by unmasking the scandal – according to her, no Treaty has been signed between the Union and Turkey. http://www.therussophile.org/eu-deputy-reveals-no-actual-treaty-signed-with-turkey-whos-gonna-pay-them-the-3-billion-euros-3.html/

  2. Schijnt ’n oude wet uit de Keizertijd te zijn dat men bevriende staatshoofden niet mag beledigen. “Bevriend”? Regering moet toestemming aan OM geven en Merkel’s stem was de doorslaggevende. Wat ’n Judas. Heeft zij als zogenaamd goed Christen ooit deze Sultan erop aangesproken dat hij kerken in Z-O Turkije laat sluiten en die op Turks Cyprus als paardenstallen voor ’t leger gebruikt? Nee, dan heet ’t niet inmengen in binnenlandse aangelegenheden. Andersom geldt dat voor deze dictator niet. Hij heeft nu in de EU al meer in te brengen dan de 27 anderen bij elkaar. Wie wil er bij zo’n joker club horen? Alleen maar dokken, niks in te brengen hebben en je de les laten lezen door ’n outsider onder auspicien van Juncker,Merkel en Rutte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s